- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
- #1.461
merhaba kızlar ,
nagişim çok geçmiş olsun, mikrop kapmıştır herşeyi ağızlarına sokuyorlarya, Allah şifa versin küçük paşama
zeynepçim Allah yardımcın olsun canım, keşke çıksaydı testin sonuçları, ama belki hergün yediklerini yazarsan inşallah kendin bulursun , sağol bu arada canım işe girersem anane babanne hangisi bakarsa ona bırakıcam, ama herhalde kayınvalidem bakar yakın çünkü
nisancım Allah seninde gönlüne göre versin , bir dahaki görüşmemize sende gel hem tanışmış oluruz
bizde bugün bebek mevlidine gittik eşimin akrabasının, ama kayra burnumdan getirdi zaten kalabalık çok yoruldum eve geldik yemek yap topla yıka çamaşır bulaşık ,yedir uyut , anca şimdi oturdum
arzu herhalde yoğun hazırlıklarla uğraşıyordur
hülyacım sende iyisindir inşallah
görüşürüz kızlar
aşk olsun emel parka gıdıyorsun da hiç arkadaşınız cağırmıyorsun bakayım
nasılsınız şeker hanımlar ay bugun hava çok guzeldı gerçi bız eve kapandık mısafır vardı .
arzucum bak havalar çok güzel gıdıyor inşalllah ecrıne istedığın gıbı bır doğum gunu olur
arzu laf aramızdayken ben senı kıskanıyorum bılıyormusun ?
ne kadar guzel kalabalıksınız
eyüp asaf iki doğum gununde de kımseler yoktu yanımız da
kismetse ben de sene ye istanbulda yapacağım doğum gününü
zeynepcim sizinde az kaldı doğum gununuze
neler yapıyorsun hazırlıklar yaptın mı sende arzu gıbı
slm kızlar nasılsınız Arzucum minik prensesin doğum günü kutlu olsun ben tarih özürlü olduğum için unuttum cnm arayamadım bu arada annemler falan var yoğunum yani ben yatılı misafir olunca abartıyorum biraz daha çok yoruluyorum
bide kızlar benim bir sorunum var ve bu yüzden yavaş yavaş psikolojim bozuluyor şimdi 8/17 arası mecburen eymeni bırakıyorum bu koymuyoda bu saatler dışında onu kimseye bırakamıyorum bıraksamda aklım onda oluyo vicdan azabından yaptığım şeydende keyif almıyorum rezil oluyo mesela bu akşam arkadaşlar yemeğe çağırdı annem ben bakarım nasılsa 9da uyuyo diyo ama ben hala düşünüyorum götürsemde oturmamızla kalkmamız bir olacak uykusu gelecek bıraksamda aklım kalacak aslında eşimle başbaşa birşey yapmayalı çokkkk uzun zaman oluyo ihtiyacımızda var buna ama şu vicdanım yani sanki iş dışındaki bütün zamanlarımı onunla geçirmeliyim ve eksiğimi tamamlamalıyım diye bir düşünce hakim elimde olmadan yapıyorum
zaten gün içinde çok sakin bakana hiç yükü yok annem 2gündür bakıyo ayy bu çocuğa bakmak ne kolay hiç yükü yok diyo halbuki babannesi çok yoruyo vs vs diyoammaaa gel gelelim akşam ben ve babası eve gittikmi bir huzursuz herşeye ağlıyo hayır dedidiğimizde dudak büküp ağlıyo her istediğini ağlamakla yaptırmak istiyo çok sinirleniyorum ya sabır diyorum ufff ufff çok zormuş çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?