2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

slm kızlar iyi dilekleriniz için hepinize tşk ediyorum oğlum iyileşti çok şükür ama onu iyi edeyim derken ben yamuldum acayip grip öksürük oldum inş oğluma geçmeden atlatabilirim hepinizi öpüyorum

nagişim çok geçmiş olsun canım
inşallah eymene geçmeden ıyıleşırsın canım ya

arzucum canım benım senın için ıyı mı yoksa kotu mu oldu bılmem bak
zaman kazandık başka mamalar denemek için:)
ne güzel ya kalabalık olmanız
inşallah haftaya havalar çok güzel olur da benım mınık prensesıme çok güzel bir doğum gunu yaparsınız canım

zeynepcım sana da geçmiş olsun canım

biz çok iyiyiz geçen eyüp asafla beraber kar topu oynamaya çıktık
kardan adam yaptık yavrum eve getirdi.
biz bırsey soğuk olduğunda peteklerın üzerine koyuyoruz
kardam adamı da ısınsın dıye peteğin üztüne koydu benım akıllı oğlum :))))))))))))
akşam babamız işten gelınce eyup asaf babasına soruyor
kar bitti biz ne yapcaz

hepinizi çok sevıyorum mınık kuzuları çok koklayın benım yerıme

slm arkadaşlar öncelik le geçmiş olsun bebişlerimize annelerimize

işallah bidaki görüşmede gelebilirsem gelirim
bişi dicem bizde pazar günü bebek mevlütündeydik aynı yerde olmayalım

slm kızlar.bende hastaydım bu hafta grip yordu beni neyseki 2gün tatil iyi geldi toparladım sayılır.
nagihancım çoook geçmiş olsun cnm.Allah şifa versin.bol bol cvitamini al cnm ben onlarla düzeldim.ecrine yaklaşmamaya çalıştım hatta maske takmak istedim ama korktu istemedi.anlamıyorki kuzucuklar inadına kucağına gelip sırnaşıyorlar.inş eymene geçmeden çabucak atlatırsın cnm
hülyacım bizde yaptık kardan adam balkonda ecrin kuzumda anne üşür içeri alalım dedi ama ikna ettim:):)hatta perşembe günü apartmanın bahçesinde yaptık kardan adam veeee eve çıkardık Allahtan asansörde aprtmanda kimseyle karşılaşmadık ne derlerdi bilmem:):)ecrin çok istedi kıramadımkuzucukalrını öp benim için
emelcim tarifini bende not ettim deneyeceğim inş.paşamı öp benim için
nisancım inş görüşmek nasip olur cnm.dediğin gibi emelle aynı mevlütte olmayın birde:))
arzucum herşeyde vardır bir hayır inş haftaya hayırlısı ile gönlünüzce çooook güzel olacak.ohhh anneciği neler yapıyor ecrin için eminim çoook mutlu olacak.ne demişler geç olsun güç olmasın dimi ama

merhaba kızlar nasılsınız?
sizin o kardanadam yapan kuzularınızı yerim ben maşallah, bizim dedemiz yaptı balkonda biz camdan seyrettik :)
nagihancım inşallah iyileşmişsindir arıcaktım bugün ama tatil günün yatarsın diye rahatsız etmeyim dedim
zeynepçim sanada çok geçmiş olsun, ecrin kuzumu öptüm
nisancım, setbaşında bizim gittiğimiz yer betül adı gelinin eşimin akrabaları , aynı yermi acaba?
bebişin adını nisa koydular
arzucum sizide öptüm, nice güzel yıllara prensesimizin doğumgünü kutlu olsun
benim paşamda bütün gün zır zır hiç durmadı yemedi şimdi 7 de uyudu , iki saat sonra kalkar sabaha kadar ayaktayız ((

iyi akşamlar
emelcim aynı mevlüt değilmiş :) bizimki gülbahçe taraflarındaydı benim görümcem oluyor bebek adı hiranur koydular
bizim mevlüttede bi bayan çocuğu durmadığı için mevlüt başlamadan gitmişti kalabalık olunca çocuk durmamış o yüzden dedim acaba o sen olabilirmisin diye

kızlar bugün tatlı kızımın doğumgünü evde küçük bir kutlama yaptık ecrin çok heyecanlandı ve çok mutlu oldu mumu üfleyince kuzenlerimin çocuklarının isimlerini saydı :)) doğumgününde arkadaşlarının gelmesini bekliyordu gelmediklerini görünce biraz üzüldü bende haftaya yine kutlayacağız ozaman gelicekler dedim. ozaman daha iyi anladımki kızım büyümüş ve arkadaşlarını yanında istiyor. ve ben doğum günümüzü ertelediğime dahada sevindim. nede olsa kızımın doğumgünü ve arkadaşları yanında olsun.
canım kızım iyi doğmuşsun iyiki Allahım seni bize nasip etmiş .sayende anneliği tattım teşekkürler hayatımın anlamı,canım ecrinim.Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu tattırsın inşallah.

CANIM KIZIM,ECRİNİM SENİ ÇOK SEVİYORUM HEP MUTLU OL BİTANEM ve HEP BİZİMLE OL CANIMIN İÇİ ...

zeynepcim ,hülyacım, emelcim arayıp ecrinimin doğumgününü kutladığınız için teşekkür ederim
kızlar biliyorsunuz evde misafirlerim var uzun uzun yazamıyorum hepinizi öpüyorum

merhaba kızlar
nasılsınız?
bizim dedemiz hasta bütün gün ordaydık akşam geldik dayımızında müşavirlik sınavı çok iyi geçmiş
yani günümüz hem iyi hem kötü geçti
arzucum ne güzel işte prensesin iki yaşında iki doğumgünüsü olucak :)
ecrin kuzum nice nice güzel yaşlar yaşasın, ömrü boyunca mutlu olsun
iyi uykular hepinize görüşürüz

teşekkür ederim kızlar iyileştik çok şükür.
umarım herkes iyidir.
emelcim geçmiş olsun dedenize cnm inş önmeli birşey değildir.Allah şifa versin.dayınızında Allah yrdmcısı olsun inş gönlüne göre olur.
arzucum biraz daha bekleyin bizimki ile beraber yappalım:):) cnm kısmet tabi herşeyde vardır bir hayır.sen bitirdin hazırlıkları ben daha başlamadım bile önce menüye karar vermem lazım.iş çok yani.ohhh kuzum onlar yeterki mutlu olsun herşey onlar için gerçekten doğum günü diyip geçmemek lazım insanı uğraştırıp çok yoruyor ama onlar için herşeye değer.Allah sağlıkla uzunnnnnn ömür versin inş kuzularımıza
havalar güzelleşti görüşmek dileğiyleeee.....:)

merhaba kızlar, nasılsınız?
zeynepçim sağol canım, iyileşti kayınpederim
havalar süper değilmi, bizde bütün gün parktaydık bugün , geldik mama yedik çıpı çıpı yaptık uyudu paşam
bende size bakayım dedim
e görüşsek artık diyorum hanımlar :)

aşk olsun emel parka gıdıyorsun da hiç arkadaşınız cağırmıyorsun bakayım

nasılsınız şeker hanımlar ay bugun hava çok guzeldı gerçi bız eve kapandık mısafır vardı .

arzucum bak havalar çok güzel gıdıyor inşalllah ecrıne istedığın gıbı bır doğum gunu olur
arzu laf aramızdayken ben senı kıskanıyorum bılıyormusun ?
ne kadar guzel kalabalıksınız
eyüp asaf iki doğum gununde de kımseler yoktu yanımız da
kismetse ben de sene ye istanbulda yapacağım doğum gününü

zeynepcim sizinde az kaldı doğum gununuze
neler yapıyorsun hazırlıklar yaptın mı sende arzu gıbı

slm kızlar nasılsınız Arzucum minik prensesin doğum günü kutlu olsun ben tarih özürlü olduğum için unuttum cnm arayamadım bu arada annemler falan var yoğunum yani ben yatılı misafir olunca abartıyorum biraz daha çok yoruluyorum
bide kızlar benim bir sorunum var ve bu yüzden yavaş yavaş psikolojim bozuluyor şimdi 8/17 arası mecburen eymeni bırakıyorum bu koymuyoda bu saatler dışında onu kimseye bırakamıyorum bıraksamda aklım onda oluyo vicdan azabından yaptığım şeydende keyif almıyorum rezil oluyo mesela bu akşam arkadaşlar yemeğe çağırdı annem ben bakarım nasılsa 9da uyuyo diyo ama ben hala düşünüyorum götürsemde oturmamızla kalkmamız bir olacak uykusu gelecek bıraksamda aklım kalacak aslında eşimle başbaşa birşey yapmayalı çokkkk uzun zaman oluyo ihtiyacımızda var buna ama şu vicdanım yani sanki iş dışındaki bütün zamanlarımı onunla geçirmeliyim ve eksiğimi tamamlamalıyım diye bir düşünce hakim elimde olmadan yapıyorum
zaten gün içinde çok sakin bakana hiç yükü yok annem 2gündür bakıyo ayy bu çocuğa bakmak ne kolay hiç yükü yok diyo halbuki babannesi çok yoruyo vs vs diyo ammaaa gel gelelim akşam ben ve babası eve gittikmi bir huzursuz herşeye ağlıyo hayır dedidiğimizde dudak büküp ağlıyo her istediğini ağlamakla yaptırmak istiyo çok sinirleniyorum ya sabır diyorum ufff ufff çok zormuş çokk

merhaba kızlar,
nagihancım herşeye yetişemessin mümkün değil robot olman lazım, ihtiyacın varsa madem git o yemeğe üzme kendini , zaten sürekli ilgileniyorsun, sen mutlu olursan emin olki hissediyorlar,
oda mutlu olur,
eymen büyüyor kişiliği oturmaya başlayacak ağlaması zırlaması o yüzden, 'hayır' ı öğret ağlasada ilgilenme hayır dediğin birşeyi ağlasada yaptıramayacağını öğrensin yoksa hakkından gelemessin
üzme kendini canım benim

hülyacım parka kayınvalidemler teyzeler ananeler falan gittik canım zaten onlarada kızdım birşey oldu
ama iki çocukla çıkarım dersen güzel bir havada çağırırım parka
köymen parkına ne zaman gitsem zeynebin eski evine bakıyorum keşke burda olsaydı diye..

nagihancım sen çalışırken bu duygular içindesın canım ben evde olduğum halde kımselere bırakmam
evde yada işte olmak fark etmıyor canım bazen istesen de yetişemıyor ınsan
bırde ağlama işini çözmüş eymen paşa
iste o en zoru bence bıraksan ağlamaya olmuyor ama ınsan sınırlenıyorda .......

emelcim hava güzel olduğu zaman heberleşiriz gelırım canım sen bana bakma ben iki çocuk falan bakmadan bursa kazan ben kepçe geziyorum
hatta bugun bır ara sana bıle gelmeyı düşündüm hava güzel ınsan evde durmak ıstemıyor

kızlar bıldığınız güzel şöyle sürükleyıcı bır kıtapınız var mı ?
kıtap okumayayı özledım

maşallah sana süper hatunsun hülyacım, ben kayrayla markete bile zor gidiyorum, elinden kaçtımı araki bulasın reyonların arasında :)
gel canım, çok sevinirim , benimde canım sıkılıyor yalnız yalnız
kırkın çok oldu uçalı ama hazırlarım paşanın yumurtasını soğanını :)

evet cnm hazırlıklara yavaş yavaş başladım en azından menüye karar verdim.alacağım kıyafeti beğenmiştim bugün almaya gittim ama yoook kalmamışşşşş(( şimdi tekrar arayacağımm daha iş çooooook arzu bugün yaptı inşaallah gönlünce çoook güzel geçmiştir.cnm ne tür roman okumayı seversin elif şafak aşk güzel bir kitaptı.gerilim ise ejderha dövmeli kız süper..

nagihancım sadece sen değilsin böyle inan aynen bende öyleyim arkadaşlarım falan çok kızar bana ne olcaka sanki 1 saatten diye ama ben yapamıyorum okul saatleri dışında toplantı bile olsa içtiğim su sanki boğazımda kalıyor çok huzursuz ve mutsuz oluyorum bende suçluluk psikolojisine giriyorum resmen.doğru bişey değil aslında kendimizede zaman ayırmamız lazım ama olmuyor gerçekten bizde eşimle beraber dışarı çıkmayalı bişeyler yapmayalı çoooook oldu.mesela en son nezman sinemaya gittik hatırlamıyorum.sana naz yapıyordur ccnm ecrinde öyle ben okuldan geleyim bişey olsun ağlayarak evde kim olursa olsun benim yanıma gelir.ben bişeye kızayım hemen küser ağlar yere yatar..o davranışını köreltmek laızm cnm yoksa evi bir kenara bırak dışarıdada aynı durumu yaparlarsa düşünemiyorum.ecrin bu hareketini görmezden gelerek körelttim ben şimdi naz yapsada arada eskisi gibi değil.ahh kuzucuklar resmen parmağında oynatıyor bizleri

emelcim cnm geç bulduk birbirimizi 5 sene oturdum orada ahh negüzel olurdu inş havalar düzelince acısını çıkarırız ama yakın olmak daha başka olurdu tabi.
kızlar ecrine kıyafet bakarken vitrinlere şöyle bir baktım ama aklım kaldı.süper vallahi acaba sayısallotomu oysanam alışverişe gitsek:))bahar gelince insanın içi kıpır kıpır oluyor

zeynepcim zaman yaklaştı sızın içinde insan acayip bır panık oluyor herbır sey güzel olsun istıyor.
annesı prensesıme başka elbiseler bulursun sende

arzu ne yaptı acaba ?
kızlar sız nasılsınız
biz iyiyiz salı gunu doktora götüreceğim eyüp asafı üfürümü için
onun hariçin de bır sey yok
gerçi çok sey var bız de her gün bir komedı
geçen eyüp asaf tuvalet kapısının onunde üstüne soyarken yakaladım ne yapıyorsun dıye sorduğum da ciş yapacağım dıyo
buyumuş benım oğlum artık :)))))))))

merhaba kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz şükür,
hülyacım inşallah geçici bişeydir üfürüm, maşallah kendi gidebiliyormu tuvalete, bizimkide yeni huy çıkardı, kendi giyincekmiş, kendi yıkancakmış bırak beni diyor, pantolonunu alıp kaçıyor kendi giycekmiş, becerebilse tamamda 15 dakika uğraştı geçen gün kameraya bile aldık :)
büyüyorlar galiba bizim ufaklıklar :)
arzunun doğumgünü inşallah güzel geçmiştir
nagişim sende iyisindir inşallah
zeynepçim canım arkadaşım uzak olsakta gönüller bir olsun değilmi, belki ilerde bizde o taraflara geliriz belimi olur, benim annemde ihsaniyede olduğu için hep oralardan ev alalım istiyorum ama tabi bu aralar mümkün değil
kuzuları öpün benim yerime
görüşürüz kızlar

merhaba kızlar harika bir hafta sonu geçirdim herşey çok güzeldi ama çabucak bitti
doğumgünümüz çok güzel oldu ecrini bir görseydiniz arkadaşlarıyla doğumgünü kutlamak onu çok mutlu etti yaş pastasını şeker hamurlu yaptırmıştım üstündede kayu rozi ve kedisi vardı onlarıda görünce heyecanlandı :)) birde gelen hediyeleri görünce hangisiyle oynayacağını şaşırdı çok sevindi :))
kısacası herşey çok güzeldi en önemliside kızımın çok eğlenmesi ve mutlu olmasıydı, galiba kızımı mutlu etmeyi başardık :)) ecrin anlata anlata bitiremiyor doğum günü partisini :))
kızlar size uzun uzun yazmak isterdim ama bir taraftan çamaşır yıkıyor bir taraftan temizlik yapıyorum biliyorsunuz misafirlerim yatılıydı. işlerimi bitireyim daha uzun yazarım hepinizi öpüyorum

emelcim kendı gıdemıyor tuvalete ama dınıyor işte
kendınce bizimki de kendı soyunuyor :)))))))))))
olmadığı zaman da kızıyor
kayra paşama da maşallah
ne çabukta buyuyorlar

arzucum herşeyın istediğin gibi olmasına çok sevındım
resimleri bır ara at bakalım ne kadar tatlı olmuş benım mınığım

kızlar moralım çok bozuk ya yarın eyüp asafı doktora götüreceğim akşam kayınvalıde mı aradım yanımda gel hazma kutayı tutarsın diye temzılık yapıyorum demez mı ?of ılk defa bır sey ıstedım ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…