- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
- #1.481
teşekkür ederim emelcim çok şükür çok güzel geçti doğum günümüz gerçekten çok yoruluoy insan ama kuzumun mutlu olduğunu görünce herşeye değdi.Allah yavrularımıza sağlıkla uzun ömür versin inş.evet cnm artık hülyaya gitmemiz lazım çoook geç kaldık ama denk gelmedi bir türlü haftasonu annemler var cnm kısmetse inş en yakın zamanda gidelim.kayra iyimi cnm?merhaba kızlar,
hülyacım iyiyiz bizde sağol canım,
zeynepçim kolay gelsin canım, ecrin prensesimiz iyiki doğmuş doğumgünü kutlu olsun
diğer ecrinimizde inşallah ateşsiz atlatır
nagiş, arzu sizde iyisinizdir inşallah
bizimde arkadaşlar gelcekti bu akşam yemeğe, ama gelmediler haberde vermediler arıyoruz telefonlarıda açılmıyor, onca yemek yaptım temizlik yaptım emeğime acıyorum bir yandan ,bir yandanda başlarına birşey gelmemiştir inşallah
neyse kafanızı şişirdim
öptüm hepinizi iyigeceler
hülyacım cnm çok teşekkür ederim cnm evet herşey çok güzeldi.turkcel hattımı pek kullanmadığım için şarjım bitiyor bakmayıda unutuyorum.kuzucukların büyümüş aldım arzudan haberleri yirim onlarııı Allah yavrularımızı başımızdan eksik etmesin inşzeynepcim prenses ecrının doğum gunu kutlu olsun canım aradım ama telefonun kapalıydı bırazdan tekrar ararım.
doğum gününuz inşallah çok güzel geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?