- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
- #1.521
emelcim biz iyiyiz
galiba küçük adamım hasta oluyor
bugun 37.00 derece ateşi vardı
şimdilık ilaç falan vermedım bakalım yükselırse ilaç verip yarın da doktorun yolunu tutarız artık
bugün eşimin arkadaşına bebek gormeye gıttık o mınık bebeği görünce evet dedım ya benım mınık oğlum da buyumuş
zeynepcim inşallah ecrın de ıyıleşmiştir canım
emel şu telefonu yanından ayırma artık
arzucum zayıflamak mı dedın sen bakayım
zeynepcim ecrine tekrar geçmiş olsun busene çok hasta oldu kuzun, Allaha şükür şimdi daha iyi. Allahım hepimizin evlatlarını korusun hastalıktan uzak tutsun (amin)slm kızlar umarım herkes iyidir
biz pazartesiden beri her gece ateşliyiz grip soğuk algınlığı,gözleri kıpkırmızı oldu kuzumun çabaklandı açamadı.iştah hepden gitti antibiyotiğe başladık 3 gündür dün gecede hala ateşliydi ama çok şükür bugün öğlen daha iyiydi.bir gün ben bir günde eşim işe gidemedi ateşlenirse Allah korusun dr.a gidelim diye.bir haftadır uykumuz hiiiiiiç yok.inş artık ateşlenmeyiz.Rabbim yavrularımızı korusun inş. gerçekten çok ama çok zor.
arzucum görmeyende seni kilolu sanacak ikimizde aynı kiloyuz canımbenim sen her halinle güzelsin
hülyacım kıymam kuzuma hasta olmasınlar onlar ya hiç insanın tadı tuzu kalmıyor.
emelcim cnm uykularınız düzene girdimi?
nagihancım cnm eymen nasıl?
hepinize sağlıklı günler diliyorummmm
merhaba kızlar,
benim paşam uyudu savaş alanına dönen evi toparladım anca oturdum
zeynepçim çok geçmiş olsun ecrine, çok nazlı maviş prensesimiz, inşallah çabucak iyileşir
arzucum ecrin kuzumada geçmiş olsun ishal çok zor , bu arada benimde zayıflamam lazım artık ben elma sirkesi bal ılık su 2-3 karanfil , sabahları bunu içiyorum baya etki ediyor zayıflamaya başladım az biraz hiç diyette yapmıyorum yani biraz dikkat etsem yediklerime belkide işe yarıcak
kayranın baya düzene girdi sayılır, bir kaç akşamdır 10 da uyuyordu sabah 7-8 gibi kalkıyordu ama dün annemde kaldım orada şımarırken dayısıyla uyumadı öğlen eve gelince uyudu gece uykusuda gecikti bu yüzden 12:30 da uyudu yine razıyım ben olsun sabaha kadar oturmuyoruz bayadır çok şükür
hülyacım hamza kutayada geçmiş olsun
noldu bu kuzulara hepsi hasta olmuş . Allahım acil şifalar versin çabucak iyileşsinler inşallah
ben kaçtım kızlar iyigeceler
slm canlarım çok yoğun günler yaşıyorum
haftasonu kardeşim ve eşi vardı mobilya-gelinlik vs bakma koşuşturmacası vardı
oğlum ishal azıcıkta ateşi var inş diştendir
hülyacım ve zeynepcim çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsinler
emell hergün sabah akşam senin evin önünden geçiyorum bir akşam bascam ziline
arzuuuu sana katılıyorum cnm 1 aydır diyetteyim sabah akşam yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum 1,5 kg gitti ama daha sıkı yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?