- Konu Sahibi xoxzgezxuxmra
-
arkadaşım ellerine sağlık
inşallah hayırlı uğurlu gelir de hepimiz aralıkta bebeklerimizi kucaklarımız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Özgecim hamişliği hayırlı uğurlu olsun, allah sağlıcakla kucağına aldırsın.İzninle sana bazı sorularım olacak.Seninde aynı aşamalardan geçiyoruz zira.Bende senin gibi umutta tedavi oluyorum ve pco luyum.Tedavim geçen c.tesi başladı bugün ilk kontrolüm vardı.Dr. 20 den fazla yumurta toplanma ihtimalinin fazla olduğunu söyledi.O yüzden tedavimin erteleneceğini ohss olma ihtimalimin olduğunu söyledi..Şimdi dondurulmuş transferin kaç adet dönemi sonra yapıldı?Bunun için ayrı ücret veriyor musun?Birde sen kaç yaşındasın bana Dr. 29 Yaşında olduğum için 3. gün transferi de olsa 5. gün transferi de olsa 2 embriyo transfer etmeyi düşündüğünü söyledi. Cevapların ve yardımların için Şimdiden teşekkür ederim.Sevgilerimle.
Çok teşekkür ederim özgecim.Süper anlatmışsın.Benim bugün 50 adet yumurta gördü levent bey.Ben daha önce OHSS olduğum için doğrusu üzülmedim.İnşallah hayırlısı olur.Birde senin yaşın benden de genç sana 3 adet embriyo transfer etmişler siz mi talep ettiniz 3 tane olsun diye?
İnşallah özgecim.Bende her gittiğimde 5. gün transferi istediğimi söylüyorum.5.gün transferi olursa kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum .Ama şunu da biliyorum Allah ol demedikten sonra 100.gün transferide olsa değişen bir şey olmuyor..Biz sadece elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Nasibimizi kısmetimizi ve bebeğimizi sabırla ve dua ile bekliyoruz...
aralık ayında hiperstimilasyon oldum sadece benim başıma gelen bir olay sanıyordum.48 yumurta topladılar.12 tanesi embriyo oldu.2 hafte okula gidemedim karnımdan 3 defa su boşalttılar kabus günlerdi.allah kimseye yaşatmasın çok ağladım
geçmiş olsun cnm.polikistikoverlilerde görülme riski fazlaymış.yumurtalar aşırı cevap veriyor ve hepsi büyüyüyor.yumurtanın fazla olması çok güzel ama sağlık açısından riskli .inşallah bu sıkıntılı günlerimizi anne olunca unuturuz (amin)
ya bende p.overlyim tüp denicem nasip olursa bu bahsettiğiniz nedir ya aklım karıştı zaten üzgünüm üzmeyin beni yaaaaklava:
ya arkadasım allahın izniyle bende 2009 aralık annesı olacagım tarı 3 aralık ikizlerım dünyaya gelecek inşallah
evet canım bende tüp bebek yöntemiyle hamıle kaldım ilk keseye 4 haftalıkken gördüm canım kalp atısınıda 6+4günlükken gördüm canım sormak istediğin bişey olursa seve seve canım allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?