2009 Aralık Anneleri Buraya

güsel dileklrine aminnnn diorummmmmmmm

boyutlarına gelincee henüz bilmiorummmm...nohut kadarlardı amaaaa :)))))))

egeli cnm çok tebrik ederim.rabbim kucağına lamayıda nasip etsin.sen hangi ayın annesi olcan.doğumun aralığa denk geliyorsa ekliyeyim seni listeye bilgilerini yaz.birde sana sorum olucak cnm.ikinci testi ilk testi transferin kaçıncı günü yaptın.birde keseleri kaç gün sonra gördün cevaplarsan sevinirim cnm..

Bismillahirrahmanirrahim

*Anne Adayı*----------------------*Transfer Günü*-----------------------Test Günü----------------------Embriyo Sayısı ve Durumu------------------------------------Merkez adı-----------------------------------Sonuç

<özgezümra>--------------------------4 nisan--------------------------------19 nisan--------------------3 ad.dondurulmuş blast embriyo-----------------------umut tüp bebek merkezi-------------------------------------
<nigarmalatya>-----------------------7 nisan---------------------------------19 nisan--------------------4 ad.dondurulmuş embriyo------------------------------metropolitan-------------------------------------------------------
<nilos1981>----------------------------9 nisan---------------------------------19 nisan--------------------3 ad.embriyo-------------------------------------------------ferti-jin tüp bebek merkezi------------------------------------
<agustose>----------------------------6 nisan----------------------------------18 nisan--------------------2 ad.blast embryo--------------------------------------------------------------------------------------------------:CüvCüv:
<nil>--------------------------------------7nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.embriyo----------------------------------------------------------------------------------------------------------:CüvCüv:
<angel_78>----------------------------8nisan-----------------------------------20 nisan-------------------3 ad.embriyo--------------------------------------------------istanbul tüp bebek merkezi----------------------------------
<inci>------------------------------------8nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.blast embriyo-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<sdsmt>--------------------------------7nisan-----------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo--------------------------------------------------------------------------------------------------------------:1no2:----
<kaymaklım>----------------------------------------------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo--------------------------------------------------------------------------------------------------------------:1no2:----
<hazeran>-----------------------------6nisan------------------------------------18nisan-----------------------------------------------------------------------------------------Medicana Internatıinal-----------------------------------------
<elsinore>-----------------------------7 nisan------------------------------------18 nisan------------------3 ad.10 hücreli embriyo------------------------------------Acıbadem/kadıköy--------------------------------:CüvCüv:
<sabriya>-----------------------------13 nisan ----------------------------------23 nisan------------------3 ad.kaliteli embryo-----------------------------------------İstanbul Avrupa Şafak Hastanesi--------------------------
<camella>----------------------------1 nisan-------------------------------------13 nisan------------------3 ad.embriyo(2 günlük 4 hücreli)-----------------------İrenbe tüp bebek merkezi------------------------:CüvCüv:
<idola> :CüvCüv:
<egelii> :CüvCüv:
<babuba26> :CüvCüv:

Son düzenleme:
agustose cnm tebrik ederi.görünen oki iki blastında sana sımsıkı tutunmuş.dilerim böle gider sonuna kadar ve kucağına almayı nasip eder rabbim.tebrik ederim cnm.aralık annelerinin arasına hoşgeldin.

allah bebeklerinizi size sizide onlara bagislasin dari benim gibi olmayanlarin basina safak az kaldi sayiyorumm birde bu idrara fazla sik cikmasam daha rahat beklicem :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sabriya cnm eğer üşütmediysen idrara sık çıkma gebelik belirtisi olabilir.o yüzden bırak gelsin kız.inşallah senide hepimizide en kısa zamanda hamiş olarak ekleriz listemize.

arkadaslar transferimin 10.günü idrar testi negatif çikti.acaba kan sonucum ne çikacak.pazartesi görücez.adet olcakmisim gibi sancilar siklasti yaa

sonucunu olumlu alan arkadaslar sizdede oluyomuydu böyle adet sancisi gibi sancilar..

canım tekrar hayırlı olsun demek gordun ıkızlerının keselerını..ne gusel bır duygudur degılmı...allah tamamını erdırsın kucagına da bır an once almayı nasıp etsın..
benımde 12. gun 420 14. gun 1215 cıktı degerım hemsırem banada cogul gıbı dedı sonuca gore...30 nısanda ultrasonda gorecem.heyecenla beklıyorum...

merhaba arkadaşlar!ben de 13 Nisan da öğrendim sonucumu hcg değerimi tam olarak bilmiyorum ama doktorum büyük ihtimalle çoğul gebelik olduğunu söyledi!aramızdaki tüm hamişleri tebrik ediyorum adaylara da hayırlı haberler almalarını diliyorum!

merhaba sevgili penses, ikizlerin hayırlı olsun öncelikleeeee, inşallah benimki de ikizdir:)
bişey sorcam sana ben.. şimdi hani 6+4 diyorsun ya 6 hafta+ 4 günlük oluyor, nasıl hesaplıyorsun 6 haftayı? son adet gününne göre mi transfere göre mi?a.s.

tebrik ederim arkadaşım1ben 24 nisanda görcem keseleri ama sonuç öğrenmeye gittiğimde doktorum çoğul gibi gözüküyo demişti!

arkadaslar transferimin 10.günü idrar testi negatif çikti.acaba kan sonucum ne çikacak.pazartesi görücez.adet olcakmisim gibi sancilar siklasti yaa

angel şuan bile nasıl bir karın ve kasık ağrısı var anlatamam.benim hiç bu kadar göğüslerim ağrımamıştı.herkes sölerdi adet olucakken ağrıyor filan diye.hep merak ediyordum.şimdi warya hem şiştiler hem dokunamıyom bile.kalbini ferah tut.kendi kendini yiyip bitirme.herşey olacağına varır.hayırlısını diliyorum senin için rabbimden cnm.az kaldı cnm sabret... Rabbim neyler neylerse güzel eyler.

babuba cnm tebrik ederim tekrar.değerlerin ikize hatta 3üze benziyor.rabbim gönlüne göre versin.allah kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…