- Konu Sahibi xoxzgezxuxmra
-
kızlarrrrrr inanamıyorummmmmmmmmm 2.değerim 1500 çıkmıştıı ve çoğul gebelik yüksek gibi görünüoduuu dün kontrolüm vardıııııııı weeeeeee bebişlerimi gördümm hemde iki taneeeeeee ikiz yaniiii
allahım hala şoktayımmmmmmmm,,hamile olduğuma hala inanamazken şimdide ikiz olduğunu öğrendimmm :)))) bu acayipp bi duyguu allahıma şükürler olsun :)))
inş hepiniz enaz benim kadar şanslı olursunuzzz inşalllaaahhhh :)))))
allah bebeklerinizi size sizide onlara bagislasin dari benim gibi olmayanlarin basina safak az kaldi sayiyorumm birde bu idrara fazla sik cikmasam daha rahat beklicem :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
kızlar elsin hamiş değeri 220 çıkmış
cnm sen nerden duydun.elsinn tebrik ederiz cnm.rabbim kucağına almayıda nasip etsin.saol doğa haber verdiğin için
kızlarrrrrr inanamıyorummmmmmmmmm 2.değerim 1500 çıkmıştıı ve çoğul gebelik yüksek gibi görünüoduuu dün kontrolüm vardıııııııı weeeeeee bebişlerimi gördümm hemde iki taneeeeeee ikiz yaniiii
allahım hala şoktayımmmmmmmm,,hamile olduğuma hala inanamazken şimdide ikiz olduğunu öğrendimmm :)))) bu acayipp bi duyguu allahıma şükürler olsun :)))
arkadaşım hiiç canını sıkma her gece uykumdan uyandırıyodu hem de beni sancılar!ama merak etme!olumsuz bişey demek değil!sonucunu olumlu alan arkadaslar sizdede oluyomuydu böyle adet sancisi gibi sancilar..
bende öyle canım orasını hiç düşünmüyorum allah sabrını verırı tabıkıde sağ salım kucagımıza alsak o yeter tabıkıde bi tasta iki kuş çok iyi oldu allah sonuna kadar böyle nasıp eylesı inşallah senın ıkızlerın boyutları nasıl canım benım 6+4günlükken biri 46 mm diğeri 66 mm idi suan 7+1günlügüm bakalım inşallah dahada büyümüştürler yavrularım benım yaaa çok güzel bi duygu allah isteyen herkese nasıp eylesın inşallah
arkadaslar transferimin 10.günü idrar testi negatif çikti.acaba kan sonucum ne çikacak.pazartesi görücez.adet olcakmisim gibi sancilar siklasti yaa
canım tekrar hayırlı olsun demek gordun ıkızlerının keselerını..ne gusel bır duygudur degılmı...allah tamamını erdırsın kucagına da bır an once almayı nasıp etsın..
benımde 12. gun 420 14. gun 1215 cıktı degerım hemsırem banada cogul gıbı dedı sonuca gore...30 nısanda ultrasonda gorecem.heyecenla beklıyorum...
tebrik ederim arkadaşım1ben 24 nisanda görcem keseleri ama sonuç öğrenmeye gittiğimde doktorum çoğul gibi gözüküyo demişti!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?