- Konu Sahibi xoxzgezxuxmra
-
canım gayet güzel anlatmıssın simdi sen normal sartlar altında 5 haftalık gözüküyosan evet bebeğinin keselerını görebılırsın ama kalp atısları için daha erken gibime gelıyo 6 haftalık olmalısın bende idrar testını biraz erken yapanlardanım 7.günü yaptım negatıf çıktı 10.günü bidaha yaptım pozitif çıkmıştı ve 10.gün kan değerım 116 idi canım neden bi kan testı yapptırmıyosun canım ve ben senın yerınde olsam hemen doktora giderdım canım yada doktorumu arar haber verırdım ben 10.günü kan testı ve idrar testı yaptıgımı doktoruma söyledım benden 2 gün sonra bidaha test istedi ve test 516 olmuştu canım sonrada gün belırleyıp benı çağırdılar ve ozaman keselerı gördüm canım
ALLAHIM BU YOLDA EMEK HARCAYAN TÜM ARKADASLARIMIN YARDIMCISI OLSUN.HEPiMiZiN YÜZÜ GÜLSÜN.GÖZYASLARIMIZ MUTLULUKTAN OLSUN.
Saat 10 da kan verdim sonucu bekliyorum çok heyecanlıyım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ALLAHIM NE OLUR ACI BİZE YAAA.Hayırlı evlatlar nasip et.
EGELİİ sonucum 105,47 çıktı bende hamileyim galibaaaa çok güzel bi duygu yaaa
kızlar buda bizim umut listemiz......Bismillahirrahmanirrahim
*Anne Adayı*----------------------*Transfer Günü*-----------------------Test Günü----------------------Embriyo Sayısı ve Durumu------------------------------------Merkez adı-----------------------------------Sonuç
<özgezümra>--------------------------4 nisan--------------------------------19 nisan--------------------3 ad.dondurulmuş blast embriyo-----------------------Umut tüp bebek merkezi-------------------------------------
<nigarmalatya>-----------------------7 nisan---------------------------------19 nisan--------------------4 ad.dondurulmuş embriyo------------------------------Metropolitan-------------------------------------------------------
<nilos1981>----------------------------9 nisan---------------------------------19 nisan--------------------3 ad.embriyo-------------------------------------------------Ferti-jin tüp bebek merkezi------------------------------------
<agustose>----------------------------6 nisan----------------------------------18 nisan----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<nil>--------------------------------------7nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<angel_78>----------------------------8nisan-----------------------------------20 nisan-------------------3 ad.embriyo--------------------------------------------------İstanbul Tüp Bebek Merkezi----------------------------------
<inci>------------------------------------8nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.blast embriyo-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<sdsmt>--------------------------------7nisan-----------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<kaymaklım>----------------------------------------------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo----------------------------------------------------------<<>>---------------------------------------------
<hazeran>-----------------------------6nisan------------------------------------18nisan-----------------------------------------------------------------------------------------Medicana Internatıinal-----------------------------------------
<elsinore>-----------------------------7 nisan------------------------------------18 nisan------------------3 ad.10 hücreli embriyo------------------------------------Acıbadem/kadıköy----------------------------------------------
<sabriya>-----------------------------13 nisan ----------------------------------23 nisan------------------3 ad.kaliteli embryo-----------------------------------------İstanbul Avrupa Şafak Hastanesi
listemizi güncelledim.az kaldı arkadaşlar.Rabbim bütün isteyen dileyen çabalayan herkese annelik duygusunu yaşatsın en kısa zamanda inşallah.Umudumuz daim olsun.Dileklerimiz gerçek olsun................inş
kızlar beni de aralık annesi olarak(inşallah) ekleyebilir misiniz .... 1 nisan da 3 adet embriyo transferi (2 günlük 4 hücreli olarak) yapıldı 13 nisan günü test sonucumu aldım ve hamileyiiiiiiiiiiiim ... şimdi kesecikleri göreceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum
a.s.
egelı arkadasım senıde tebrık ederım sende bendensin desene nasıl bakcaz kız biz bu ikizlere allah kolaylık versın ne diyelım canım
Saat 10 da kan verdim sonucu bekliyorum çok heyecanlıyım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ALLAHIM NE OLUR ACI BıZE YAAA.Hayırlı evlatlar nasip et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?