2009 Aralık Anneleri Buraya

canım gayet güzel anlatmıssın simdi sen normal sartlar altında 5 haftalık gözüküyosan evet bebeğinin keselerını görebılırsın ama kalp atısları için daha erken gibime gelıyo 6 haftalık olmalısın bende idrar testını biraz erken yapanlardanım 7.günü yaptım negatıf çıktı 10.günü bidaha yaptım pozitif çıkmıştı ve 10.gün kan değerım 116 idi canım neden bi kan testı yapptırmıyosun canım ve ben senın yerınde olsam hemen doktora giderdım canım yada doktorumu arar haber verırdım ben 10.günü kan testı ve idrar testı yaptıgımı doktoruma söyledım benden 2 gün sonra bidaha test istedi ve test 516 olmuştu canım sonrada gün belırleyıp benı çağırdılar ve ozaman keselerı gördüm canım

cnm ben yaptım kanda test.idrarda çıkınca gittim kan verdim.transferden sonra altıncı gün 55 çıktı cnm.sonra da iki gün aralıklarda evde idrar testi yaptım.şimdi evde 6,8,10,12, günlerin testleri var.hepsinin renkleri gittikçe koyulaştı.çok şükür herşey yolunda gibi.yarın 14.günde idrarda yapcam.pazar günüde nasip olursa kanda baktırcam tekrar.516 çıktıktan sonra kaç gün sonra gittin cnm kontrole.keseleri görmeye? :uhm:

ALLAHIM BU YOLDA EMEK HARCAYAN TÜM ARKADASLARIMIN YARDIMCISI OLSUN.HEPiMiZiN YÜZÜ GÜLSÜN.GÖZYASLARIMIZ MUTLULUKTAN OLSUN.

ALLAHIM BU YOLDA EMEK HARCAYAN TÜM ARKADASLARIMIN YARDIMCISI OLSUN.HEPiMiZiN YÜZÜ GÜLSÜN.GÖZYASLARIMIZ MUTLULUKTAN OLSUN.

cnm benim amin.Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.benim içinde artık geri sayım başladı.yarın test günüm.sonra senin için ama bak geçmez dediğimiz günler nasılda geçiverdi bir çırpıda.geçerken zor geliyor anlamıyoruzda.inşallah mutlu sonuçlar alırız hepimiz.

agustose,nil,inci,hazeran,elsinore canlarım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.dr.günay seninde umarım olması gereken değere yükselir.hepinizin allah yardımcısı olsun

Bismillahirrahmanirrahim

*Anne Adayı*----------------------*Transfer Günü*-----------------------Test Günü----------------------Embriyo Sayısı ve Durumu------------------------------------Merkez adı-----------------------------------Sonuç

<özgezümra>--------------------------4 nisan--------------------------------19 nisan--------------------3 ad.dondurulmuş blast embriyo-----------------------umut tüp bebek merkezi-------------------------------------
<nigarmalatya>-----------------------7 nisan---------------------------------19 nisan--------------------4 ad.dondurulmuş embriyo------------------------------metropolitan-------------------------------------------------------
<nilos1981>----------------------------9 nisan---------------------------------19 nisan--------------------3 ad.embriyo-------------------------------------------------ferti-jin tüp bebek merkezi------------------------------------
<agustose>----------------------------6 nisan----------------------------------18 nisan--------------------2 ad.blast embryo--------------------------------------------------------------------------------------------------:CüvCüv:
<nil>--------------------------------------7nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.embriyo----------------------------------------------------------------------------------------------------------:CüvCüv:
<angel_78>----------------------------8nisan-----------------------------------20 nisan-------------------3 ad.embriyo--------------------------------------------------istanbul tüp bebek merkezi----------------------------------
<inci>------------------------------------8nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.blast embriyo-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<sdsmt>--------------------------------7nisan-----------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo--------------------------------------------------------------------------------------------------------------:1no2:----
<kaymaklım>----------------------------------------------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo--------------------------------------------------------------------------------------------------------------:1no2:----
<hazeran>-----------------------------6nisan------------------------------------18nisan-----------------------------------------------------------------------------------------Medicana Internatıinal-----------------------------------------
<elsinore>-----------------------------7 nisan------------------------------------18 nisan------------------3 ad.10 hücreli embriyo------------------------------------Acıbadem/kadıköy---------------------------------------------
<sabriya>-----------------------------13 nisan ----------------------------------23 nisan------------------3 ad.kaliteli embryo-----------------------------------------İstanbul Avrupa Şafak Hastanesi--------------------------
<camella>----------------------------1 nisan-------------------------------------13 nisan------------------3 ad.embriyo(2 günlük 4 hücreli)-----------------------İrenbe tüp bebek merkezi--------------------:CüvCüv:

Son düzenleme:
Saat 10 da kan verdim sonucu bekliyorum çok heyecanlıyım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ALLAHIM NE OLUR ACI BİZE YAAA.Hayırlı evlatlar nasip et.

Saat 10 da kan verdim sonucu bekliyorum çok heyecanlıyım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ALLAHIM NE OLUR ACI BİZE YAAA.Hayırlı evlatlar nasip et.

içini ferah tut canım anne olduğunu öğrenmeneee çok az kaldııı :)))

dualarım seninleeee allahım inş gönlüne göre verirrrr hihoyyyt

kızlarrrrrr inanamıyorummmmmmmmmm 2.değerim 1500 çıkmıştıı ve çoğul gebelik yüksek gibi görünüoduuu dün kontrolüm vardıııııııı weeeeeee bebişlerimi gördümm hemde iki taneeeeeee ikiz yaniiii
allahım hala şoktayımmmmmmmm,,hamile olduğuma hala inanamazken şimdide ikiz olduğunu öğrendimmm :)))) bu acayipp bi duyguu allahıma şükürler olsun :)))

inş hepiniz enaz benim kadar şanslı olursunuzzz inşalllaaahhhh :)))))

yaaaaaaaa gördünmüü bakkkk ben biliodummmmm

canım benim yaaaa inan çokkk sevindimmmm,,tebrik ederimmmm,,allahım sonuna kadar böle gider inşşallaah darısı diğer adayların başaınaaaa :))))

egelı arkadasım senıde tebrık ederım sende bendensin desene nasıl bakcaz kız biz bu ikizlere allah kolaylık versın ne diyelım canım

kızlar beni de aralık annesi olarak(inşallah) ekleyebilir misiniz .... 1 nisan da 3 adet embriyo transferi (2 günlük 4 hücreli olarak) yapıldı 13 nisan günü test sonucumu aldım ve hamileyiiiiiiiiiiiim ... şimdi kesecikleri göreceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum

a.s.

hastanem irenbe :)

egelı arkadasım senıde tebrık ederım sende bendensin desene nasıl bakcaz kız biz bu ikizlere allah kolaylık versın ne diyelım canım

valla canımm hiççççç bilmiioomm şuanda hiçde düşünmüooomm sadece hamilleğin tadını çıkarmaya bakiomm vallaaa ne yalan sölimmmmmmm hihoyyyt

bende öyle canım orasını hiç düşünmüyorum allah sabrını verırı tabıkıde sağ salım kucagımıza alsak o yeter tabıkıde bi tasta iki kuş çok iyi oldu allah sonuna kadar böyle nasıp eylesı inşallah senın ıkızlerın boyutları nasıl canım benım 6+4günlükken biri 46 mm diğeri 66 mm idi suan 7+1günlügüm bakalım inşallah dahada büyümüştürler yavrularım benım yaaa çok güzel bi duygu allah isteyen herkese nasıp eylesın inşallah

Saat 10 da kan verdim sonucu bekliyorum çok heyecanlıyım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ALLAHIM NE OLUR ACI BıZE YAAA.Hayırlı evlatlar nasip et.

nil cnm tebrik ederim seni çok çok.allahım hepimize yardım etsin.inşallah yarında biz aynı sonucu alırız amin...aralık annelerinin arasına hoşgeldin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…