yarın medikal parktaki doktora gitmeyi düşünüyorum..bugün ilacımın üçüncü günü.yarın içmiycem bırakıcam...
geçer inşallah canım ya yoksa bu hayat böyle gitmez valla:)ben da aksine bi rahatım bi rahatım sorma gitsin pasaklı hantal kendini unutmuş bi tip oldum okulda dalga geçiyolar benle insanlarla konuşmaya bile üşeniyorummerhaba kızlar
herkese iyi akşamlar bu gün keyfim yok hiç bunalım günümdeyim sabahdan beri saçma saçma sebeplere ağlıyorum ben hamile kalmadan da hassasdım şimdi tam evlere şenlik durumum yani neyse hadi öptüm herkesi ööööylesine geldim gidiyorum
geçen doktora gittiğimde balık yiyemediğimi söyleyecektim kalp atışları felan derken unuttum sormayı bari telefonla sorayım annelerimiz omeganın hasını alıyolardı hergün hamsi yiyolardı kahvaltıda bile:) ki somon kadar omega vardır kendilerinde keşke köyde yaşayabilseydim hamilelik dönemimde herşey hormonsuz ne güzel olurdu
hap olur tabii, dedigim gibi benim kullandigim vitaminin icinde var. ama doktor onaylasin kullanmaya baslamadan once. her omega 3 hapi yeterince kaliteli olmayabiliyor cunku. olmazsa da sart degil. annelerimiz omega 3 mu biliyorlardi? ceviz ye bol bol, keten tohumu ye filan :)
bu arada bilekte bir noktaya baskı uyguluyormuş bileklik otobus tutar ya insanı ona da ii geliyormuş hamilelerde denenmiş zararı olacak birşeyde yok zaten bilekliğin ortasında yuvarlak bir çıkıntı var bulantı onleyıcı noktaya baskı yapıyomuş mantık olarak ben bugun gözumu açtım kusmaktan çok kötuydum ama dedııgım gibi belkide bunyem bu duruma mı alıştı yoksa bileklik mı ii geldi bilemem arkadaşlar belkide psikolojik faydası vardır sadece ama ben ne olursa olsun iyiyim ya şuan çok şüküronu bilirim yanı
Ben vitamin içmiyorum ultrason için gidince sorayım oazaman dr.a. Folbiol içiyordum acaba ona devam etsem mi ne kadar devam etsem,bilginiz var mı?
ne bu folbiol ilaçmı ne ilacı? benim randevuya bir haftadan fazla war yani daha hiç gitmedim doktora..sadece randevu aldım.
ben 5 haftalık hamileyim. acaba bikaç hafta sonra gitmek geçmi olur sence? kan ve idrar tahlili yaptırdım.doktora göstermek için.laborant bunlar normal dedi. kan yüksekmiş sigaradan oluyo oda diyo..işte.. hiçbişey bilmiyorum.. ayakta durunca karnım çok ağrıyo bazen.adet sancısı gibi
ben 5 haftalık hamileyim. acaba bikaç hafta sonra gitmek geçmi olur sence? kan ve idrar tahlili yaptırdım.doktora göstermek için.laborant bunlar normal dedi. kan yüksekmiş sigaradan oluyo oda diyo..işte.. hiçbişey bilmiyorum.. ayakta durunca karnım çok ağrıyo bazen.adet sancısı gibi
günaydın güzel anne adayları nasılsınız?????
sağol canım birzdan dr a çıkıcam testlerim vardı yaptırdığım onları göstericem. bende böle sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?