kızlar doktor seçimini çok güzel yapmak lazım.size başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum ki ona göre işin ciddiyetini anlayalım diye. ben geçen sene aralık 2007 başında hamile kaldım. ve özel bir hastanede muayene olmaya başladım. ancak benim 3 ay sonra vücudumda ödemler oluşmaya başladı ve doktorum bu işi ciddiye almadı ayaklarım şişiyor dedim bana varis çorabı giy dedi. allahın işi ya muayeneye gittim tekrar ogün benim doktorum yoktu bana başka doktor baktı ve sende tansiyon problemi var hemen tansiyon ilacına başlaman lazım dedi ilaca başladım ama iş işten geçmişti vücüdum aşırı ödem yaptı çapa tıp fakultesine gittim ialacın dozunu artırdılar ama fayda etmedi başında tedavi olsaymışım bunlar başıma gelmeyecekmiş ve 28 haftalık bebeğim karnımda öldü.
Bunları sizi üzmek için söylemiyorum sadece doktor seçiminde çok dikkat etmemiz gerekiyor.şimdi tekrar hamileyim allah bunun bana ömrünü gösterir inşallah artık herşeye dikkat eder oldum inşaallah kimse böyle acılar yaşamasın.. yaptıgımız herşeden ders alıyoruz ama biraz geç kalıyoruz işte özelliklede ben...
Allah kuzularımızı bize nasip etsin o mis gibi kokularını koklamayı nasip etsin.:)
canım çok doğru söyüyorsun doktor çok önemli.
folbiol hamile kalmadan önce doktorlar tarafından verilen ilaç. Hamilelikte 3 ay boyuncada alıyoruz arkadaşım
cesaretini kutluyorum sezeryanı bende pek sevmiyorum ama epidural olmazsa sezeryan olacak mecbur epiduraldede ağrısız bi şekilde bebeğin çıkısını hissediyosun:) ben mümkünse ondan alıcam valla o dediğin doğal hızlandırılmamış doğumla ilgili öyle hikayeler duydum ki kesinlikle seceneklerim arasında bile değil
mediha hangi ilde yaşıyorsun ankarada olsan çok iyi doktorlar var.
epidural güzelde kafama takılan sorular var mesela doktorunla hastaneyle anlaştın epidural yapacaksın ama ne bilim gecenin bi yarısı yada pazar gününe denk geldi doğum ozaman noluyo bide arkadaşım anlatmıştı yetişemediler hastaneye falan böyle riskler var mı gerci sezeryan bile istesen ayarladığın tarihten erken gelebiliyo bebekEvet aynen bahsettiğin gibi epidural çok rahat bir doğum şekli bende işli bende bebeğimi o şeklilde dünyaya getirdim.Tafsiye ediyorum acısız o anın tadını çıkaraçaksın.Ben BAŞKENT ÜNÜVERSİTESİNDE yapmışdım. Kısmet olursa ikinciyide orada yapmak istiyorum.şu an 4 haftalık .
epidural güzelde kafama takılan sorular var mesela doktorunla hastaneyle anlaştın epidural yapacaksın ama ne bilim gecenin bi yarısı yada pazar gününe denk geldi doğum ozaman noluyo bide arkadaşım anlatmıştı yetişemediler hastaneye falan böyle riskler var mı gerci sezeryan bile istesen ayarladığın tarihten erken gelebiliyo bebek
Günaydın kızlar naslsnız
Ben kötüyüm hiç bişey yiyemiyorum su içsem onu bile çıkarıyorum
Ne zaman bitecek bu mide bulantıları
Mediha74 sana kesinlikle katlıyorum canım benimde kanamam oldu hemen doktora gittim 4tane doktor baktı acilde 1taneside prof bana kesen bozuk bu gebeliğin olma ihtimali 1000de 1 dediler gebeliği sonlandıralm sonradan kürtaj olmak zorunda kalma dedi doktor bende hayır gebeliğimi sonlandrmam bekliycem dedim.
Sonra başka bir doktora gititk adam bakt ıkesen gayet normal ama ilk bebeğini düşük yaptığın için bunda düşük riskin daha fazla dedi progestan verdi şimdi kanamamda olmuyor çok şükür.
Yani seçtiğimiz doktor gerçekten çok önemli eğer ben o doktorlara inansaydım şimdi bebeğim karnımda olmayacaktı
Çok büyük geçmiş olsun.Her şey Allah tarafından sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin.
yalnız ben epidural normal doğum istiyorum:) sizinki epidural sezeryan mı olduKapana hiç bir şey takılmasın,allah kısmet ederse son zamanlarda seni hep görmek istiyeçek aşağı yukarı belli olur, sezeryen epidural seçersin 1 hafta öce olur ama her şey proğramlı olur.Doktorunla beraber günü karar veririsiniz hem sana iyi olue hem çevrene , saatinde hazırlanıp gidersin.Benim aynen böğle oldu.İnsallah seninde herşey istediğin gibi olaçak allahın iziniyle.
Kızlar benim kasık agrılarım var halen.Yatıyorum belim kalkıyorum kasığım agrıyo.Aynı sorunu yaşayan varmı acaba?
yalnız ben epidural normal doğum istiyorum:) sizinki epidural sezeryan mı oldu
Günaydın kızlar naslsnız
Ben kötüyüm hiç bişey yiyemiyorum su içsem onu bile çıkarıyorum
Ne zaman bitecek bu mide bulantıları
Mediha74 sana kesinlikle katlıyorum canım benimde kanamam oldu hemen doktora gittim 4tane doktor baktı acilde 1taneside prof bana kesen bozuk bu gebeliğin olma ihtimali 1000de 1 dediler gebeliği sonlandıralm sonradan kürtaj olmak zorunda kalma dedi doktor bende hayır gebeliğimi sonlandrmam bekliycem dedim.
Sonra başka bir doktora gititk adam bakt ıkesen gayet normal ama ilk bebeğini düşük yaptığın için bunda düşük riskin daha fazla dedi progestan verdi şimdi kanamamda olmuyor çok şükür.
Yani seçtiğimiz doktor gerçekten çok önemli eğer ben o doktorlara inansaydım şimdi bebeğim karnımda olmayacaktı
Saol canım. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almay nasip etsin. Zaten olanlara isyan etmemem sabretmem allah tarafından olduğunu bildiğim için Allahım her hezaman herşeyin hayırlısnı versin
busra44 ayın 13 unde kanamam var dıye ben de doktora gıttım.aynen ultrasonda kesemı kucuk gorduler.kromozomal bozukluk olabılır dedıler.15gun sure verelım belkı gelısır dedıler.ben cok uzuldum baska bı doktora daha gıttım.o da 15gun cok fazla senı zehırler hemen alalım dedı.yıne yıkıldım.bır doktora daha gıttım.o da olabılır boyle cok hasta var.alınması ıcın cok erken dedı.sahıden de oyleymıs.bebegım de kesem de sımdı kocamaaan:)kanamam ise ara ara oluyor.olunca hemen yatıyorum:)gecıyor:)
Sende sağ ol canım senin ilk bebeğin mi ,
Canım ilki 5haftalıkken düştü. Bu ikinci inşallah buna bişey olmaz
Evet benim epiural sezeryen zaten en rahatıda bu şekilde olmasıymış.
Normal doğumu beklerken epidural anezteziyici aynı anda yakalamak zor iş,o yüzden proflar epidural =sezeryen diyorlar. Bir şey daha söylemek istiyorum sezeryende bebekte yıpranmıyor sizde çıkınca,hem telefon görüşmelerine ziyaret kabule başlayabilir, bebeğin geldiği ilk saatlerde ağrısız onu görebilirsiniz.Yani muhteşem bir şey diyebilirim.
Evet benim epiural sezeryen zaten en rahatıda bu şekilde olmasıymış.
Normal doğumu beklerken epidural anezteziyici aynı anda yakalamak zor iş,o yüzden proflar epidural =sezeryen diyorlar. Bir şey daha söylemek istiyorum sezeryende bebekte yıpranmıyor sizde çıkınca,hem telefon görüşmelerine ziyaret kabule başlayabilir, bebeğin geldiği ilk saatlerde ağrısız onu görebilirsiniz.Yani muhteşem bir şey diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?