kızzzzzz böyle bağıra çağıra doğurmak filan diyosunuz ben korkuyorummmmmmmmm:bbo:yasakkelime
e ama oyle? uyusturucu olmadan, ilac kullanmadan dogurunca aciyacak, hepimiz biliyoruz. ama ben bu aciya hazirladim kendimi. daha hamile kalmadan aylar once dogum videolari izlemeye basladim. ilk baslarda herkes gibi korkarak baktim bu videolara ama artik alistim. hazirim. korkmuyorum.
benim bu aciya hazir olmamin nedeni sonrasini dusunmem. bebek ciktigi anlda herseyi unutuyorsun. 3-4 saat yatip ayaga kalkiyorsun, ne dikis izi, ne yara acisi, ne uyusuklugun gecmesini beklemek, ne emzirme sorunu ne de bir sey. dogum sirasinda cekecegim birkac saatlik sanciyi sonrasinda cekecegim aciya tercih ederim. bebegim dogar dogmaz hem onun hem vucudumun farkinda olmak istiyorum.
normal dogrum dusunen butun kadinlara sik sik video izlemelerini tavsiye ederim a.s.
canım benim ablamda normal doğum yaptı ama yırtık olmuş rahiminde 5 dikiş atıldı günlerce oturamadı eeeeee ne farkı kaldı sezeryandan yengem 2 eltim epidural sezeryanla doğum yaptılar daha kolay dediler hemen kalktılar üstelik
tabii, var oyle ornekler. diyorum ya tercih meselesi. bir de kadinin ve doktorun vucudu tanimasi lazim, neyi kaldirip neyi kaldiramayacagini.
valla seni tebrik ediyorum keşke ben de seni gibi düşünsem ben şu an bişi demiyorum bakalım zaman neler gösterecek :CüvCüv:
benimki de plan zaten. istek. 8 ay boyunca neler olacagi bilinmez. allah korusun bir komplikasyon cikarsa ben de sezaryan olmak zorunda kalabilirim.
benimki de plan zaten. istek. 8 ay boyunca neler olacagi bilinmez. allah korusun bir komplikasyon cikarsa ben de sezaryan olmak zorunda kalabilirim.
bu arad senin kaç haftalık oldu bebişin
bugun 6 haftalik teyzesi. seninki?
Aynen benimde ağrılara canım sıkkın. Dün o kadar kötüydüm ki. Sağ ağrıyıp duruyo. Belim, arkamdaki bilimum noktalar. Ödem oluşçak yat yat. Yatmıyorum artık. Siz ne yapıyorsunuz? Demekki sürekli çekilcek acılar ağrılar. Benimki 6 hafta. Ufffff. Mide bulantısı ne durumda peki. Kussam rahatlıcam ama sadece bulantı iğrenç bir durum.( Rahat rahat geçme yok demekki hamilelik denilen şeyde.
kızlar kilo alma durumunuz nasıl ben 3 kilo almıştım ama kilo almam durdu hatta bi kilosunu verdim 57 yim vücut kendini dengeliyomu ne korkmuştum aşırı kilo alıcam diye kilodan kaynaklanan bi göbek var bebekten kaynaklanan hafif bi sertlik sizde göbek durumları nasıl insan hmeen çıksın istiyo:) bide böyle fazla kilolu gibi görünüyo insan hamile değil
maşallah canımbenimde 7 haftalık
bende bulantı yok diye kilo alıyorum bulantıların geçsin toparlarsın kendini 45 kiloluk bi arkadaşım vardı 30 kilo almıştı :)) gerçi bu iyi bi şey değil ama kimler ne hale geliyora iyi bi örnektiCanım ben 1.5 kilo verdim alamadım herşeyden tiksiniyorum yiyemiyorum yesemde istifra ediyorum. Zayıftım iice çöktüm 2 gündür ilaçla tutyorum yediklerimi.
Ama karnımda sertlik oluştu hissediyorum :) Bende biranönce karnım çıksın istiyorum ya :CüvCüv:
Kızlar dün akşam duş aldım.Kurulandığım zaman 1 damla pembe akıntım oldu.Sonra geçti.az öne iç çamaşırımda yine az kan gördüm..Doktorumu aradım.Gunay az az kanama olabilir test tekrar yaptir istiyorsan sana moral olur babyprin kullaniyorsan kes bol sivi al dedi.Böğle durumda olanınız varmı kızlar?KOrkuyorumm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?