2009 Aralık Anneleri

Şükürler olsun ki her şe yolunda sende canım.İnşallah benim sorunum kisa bir zamanda kalkar da bebişim annesini terk etmez inşallah.Morelim 0 şu an..

testi yaptırdıgım da 5 haftalıktım.uzulme herkesın basına gelıyor.rahım genıslıyr ve bıraz kanama oluyor.benımmmm hergun aaazzzzz azzzz gelıyo lekelerım.hergun soru soruyordum burda.lekesı gelen var mı dıye.hatta 3gun once banyo yapmak lekeye sebep olur mu dıye de sordum sitede.vücud rahatlıyor yaaa.artık saclarımı yıkayıp vucudumu sılıyorum.naaapıyııım boyle buldum cözümü.

benim transferin 9 günü hafif bir kanama keçirdim canım.ıdrarda baktım telaşımdan pozitif çıktı.12 günüm değerim 197 14 günüm 448 çıktı.14 günüm yine 1 damla hafif kanama ve kasık agrısı ve geçti.dün de banyo yaptım banyoda bir az artık kaldım traş falan oldum.yine az pembe leke.bu akşam da yine kasık agrısı ve pembe lekee canımmm.doktorum korkma diyor..

tüp bebek hakkında pek bilgim yok ama bildiğim kadarıyla tüp bebekte kanamalar olabilir.en azından ben öyle biliyorum.bide mantıken rahime müdahale var yerleştirme yapılıyor o yüzden durumun hassas olması kanamaların olması normal geliyo bana. bide teyzem tüp bebek denemişti kafasını bile kaldırmıyodu.sürekli yatıyodu siz ne yapıyosunuz.

gunay hicbir seyin olmasa bu sefer neden hicbir seyim yok diye korkacaksin, ben iyice anladim:)))

kanama normal. esrtml'nin de dedigi gibi tup bebeklerde oldukca sik rastlanir. bende de oluyor soyle buyuk ve koyu yazayim:

kanama yogun, pihti halinde, cokca ve siddetli bir agriyla beraber gelmedigi surece hicbir sorun yok!

Ağrı şiddetli değil ama oluyor mambam.Yatıyorum agrım geçiyo kanama da olmuyor.kalkıyorumkafif agrım da oluyor.Kanama da 2 günde bir azcık oluyor.Önce pembe ardından kahverengi oluyor azcık.Ayaga kaktığım zaman kasıkta agrılarım oluyor canım.Yinede desteğiniz için teşekkür ederim canlarım..

kasikta agiri benim de oluyor. ama sadece sabahlari. uyaninca hep gerinirim ben. vucudumun her tarafini esnetirim. belden asagisini esnetemiyorum artik cunku kramp giriyor kasiklarima. her sabah unutuyorum kramp girdigini, her sabah da agriyor esneyince.

kramp ağrı normal zaten bende ani hareket edince oluyo bazen yürüyüş yaparken dalıp gidiyorum kasıklarım alarm veriyo kesiyorum yürüyüşü

valla kızlar bende de çok ağrı oluyor hatta az önce eşimle biraz tartıştık ben ha bire karnım çok ağırıyor deyince oda üzülüyor bir şey olucak diye bu seferde bana kızıyor neden hep karnım ağırıyor diyorsun doktor normal demedimi ya bende sonuçta ağırıyor ağırmıyor diyemem ya inşallah geçer çünkü çok telaş yapıyorum keseleri gördüm ama yinede rahat değilim hayırlısı ile kalp atışlarınıda duyarsam bebişlerimin inşallah biraz rahatlarım

heja ne zaman ultrasonun?

:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMıNı DOĞUM
1- HONEYBABY.....................28 şubat..............:5aralık:CüvCüv:
2- PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3- RUZGARDENıZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-GIDACI ELıF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-MıNıK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-ESRTML..............................1mart...................6aralık.:CüvCüv:
7-ESRAıE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-YAĞMUR............................. 26şubat................3aralık:CüvCüv:
10-PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-HıRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:
16-Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-MıSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
22-SARACH...............................2mart......................7aralık:CüvCüv:
23-ESLEMıM..............................11mart....................16aralık:CüvCüv:
24-EYHAYAT..............................4mart......................9aralık:CüvCüv:
25-JaponKız...............................12mart....................17aralık:CüvCüv:
26-SıYAZ....................................9mart......................14aralık:CüvCüv:
27-prattybaby..............................13mart....................18aralık:CüvCüv:
28-sadecebu...............................10mart.....................15aralık:CüvCüv:
29-MAMBAA...............................17mart.....................18aralık:CüvCüv:
30-mcetin1.................................. 2mart......................7aralık:CüvCüv:
31-sulugöz...................................8mart......................13aralık:CüvCüv:
32-SEÇıLL...................................1mart.......................6aralık.:CüvCüv:
33-BHCG.....................................11mart....................16aralık:CüvCüv:
34-nehir67...................................22mart.....................27aralık:CüvCüv:

kızlar 7 haftalık deneyimimde şunu gördüm 3. hafta gebeliğimi öğrendiğimde ellerim titriyodu hergün adet olacakmıyım kimyasal gebelikmi diye bekliyodum adet günüm geçti düşermi diye bekledim çamaşır bile asmıyodum bırak çamaşırı nerdeyse hereket etmiyodum düşecek diye keseyi acaba dış gebelikmi diye merak ederken keseyi gçrdüm biraz rahatladım en azından hereket etmeye başladım ama heran heryerimi dinliyodum kalp atışlarını duyduktan sonra allaahh dünya umrumda değil şimdi çamaşır asıyorum kramplarda giriyor hamile olduğumu unutuyorum artık çoğu zaman eminim sizde rahatlıcaksınız ama şundan emin olun herşey çok güzel olacak bebeğiniz sizinle gerisini düşünmeyin

liste baya uzamış arkadaşlar inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…