haa bu arada bana da bol sıvı al,bu senı rahatlatacak agrıların azalacak dedi.ilk kanama geldıgınde ben de beta hcg yı yenıden yaptırdım 2gun arayla normaldi.kafama coook taktım coook moralımı bozdum.sımdı ara ara gelse de lekeler daha rahatım.bebegım benımle:)
kramp ağrı normal zaten bende ani hareket edince oluyo bazen yürüyüş yaparken dalıp gidiyorum kasıklarım alarm veriyo kesiyorum yürüyüşükasikta agiri benim de oluyor. ama sadece sabahlari. uyaninca hep gerinirim ben. vucudumun her tarafini esnetirim. belden asagisini esnetemiyorum artik cunku kramp giriyor kasiklarima. her sabah unutuyorum kramp girdigini, her sabah da agriyor esneyince.
valla kızlar bende de çok ağrı oluyor hatta az önce eşimle biraz tartıştık ben ha bire karnım çok ağırıyor deyince oda üzülüyor bir şey olucak diye bu seferde bana kızıyor neden hep karnım ağırıyor diyorsun doktor normal demedimi ya bende sonuçta ağırıyor ağırmıyor diyemem ya inşallah geçer çünkü çok telaş yapıyorum keseleri gördüm ama yinede rahat değilim hayırlısı ile kalp atışlarınıda duyarsam bebişlerimin inşallah biraz rahatlarım
heja ne zaman ultrasonun?
Canım benim ce SAT im 21 mart..
Ay canımmm morel oluyorsunuz bana çok teşekkür ederim.Keşke doğum tarihine kadar bebişim benle kalsammm...beklenen dogum tarihi de 25 aralik senin. isa'nin dogumgunu yazmistim gordun o mu o mesaji? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?