- 24 Mart 2008
- 505
- 4
- 296
merhaba kızlaaaar
nasılmış bakalım aralık anneleri?
benim dün gece birden sağ kasığımda kramp gibi bir ağrı oldu tamda doktorum usg da bebeği gördüğü yerde oldu çok korktum ama sonra geçti tam uykuya dalacakken tekrar oldu geçti sabah yine oldu inşallah kötü bir şey yoktur :uhm:
ekledim canım hayırlı olsun tüp bebekmiydi seninki?
nasılmış bakalım aralık anneleri?
benim dün gece birden sağ kasığımda kramp gibi bir ağrı oldu tamda doktorum usg da bebeği gördüğü yerde oldu çok korktum ama sonra geçti tam uykuya dalacakken tekrar oldu geçti sabah yine oldu inşallah kötü bir şey yoktur :uhm:
Beni de ekler miisin canım?
Böyle bir listede yer alabilmek çok güzel:asigim:
Sat 22mart, doğum 27aralık gözüküyor
ekledim canım hayırlı olsun
arkadaşlar.ben pek yazamıyorum ama yakın takipteyim haberiniz olsun..normalde hiç bulunmaması gerekiyor..ama senin miktarın da fazla değil.bol su içerek bile halledebilirsin.hamilelikte progestoron hormonu sayesinde düz kaslar gevşediği için idrar yolu da gevşiyor ve yukarı doğru bakteri ilerlemesi oluyor..o da enfeksiyon yapabiliyor.idrarda yanma yoksa zaten hiç sorun yok...bol su iç canım...
ben nerden biliyorum bunları?????çünkü bende iki tahlildir lokosit sayısı bile yazmıyor BOL yazıyor.3.de rakam yazıyordu düştü çok şükür ama bakteri miktarım çokk fazla..benim sürekli idrarda yanmam vardı ihmal ettim.....şimdi her ilaç alışımda kendime çok kızıyorum benim yüzümden diye..artık böbrek ağrım da var bi ateşim eksik o da olursa hastaneye yatırıp iğne tedavisi olucakmışım..
hiç düşünmek istemiyorum...
özet korkudan ölüyorum.zaten hergün acaba bugün kalbi atıyo mu diye ölüyordum bi de bu çıktı.bi öncekinde yaklaşık iki hafta içimde cansız durmuş..yakında paronoyak teşhisi de koyarlar ona da ilaç verirlerse şaşmıcam yani....
herşey bi yana insanlığın bu sürece hiççbi müdahalesi yok..alacak nefesi varsa yaşıyor bebek...Can ancak Allahın elinde..QUOTE]
geçmiş olsun arkadaşım inşallah biran önce iyileşirsin senin dediğine katılıyorum bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun mucizelerini gerşekleştiriyor bebekler yoksada ne yapsak boş
Branşım onkoloji canım.Kızlar benim son adet tarihim 21 mart.Ben aralık annesimi oluyorum yoksa ocak annesimi?benim hesaplamaya göre 30 aralık oluyor..
hoşgeldin canım hayırlı olsunsağlıkla kucağına alırsın inşallah sen zaten biliyorsundur da onkoloji ilaçlarına dikkat et nolur gebeliğin ilk dönemleria.s.
bide lekenmem var demişsin bende 20 gün boyunca oldu kahverengi leke son 3gündür bitti allaha şükür düşük tehlikesi var dedi doktorum yatacaksın kalmayacaksın dedi biraz rapor alıp dinlesen belki geçer?
inşallah bu defa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımrabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu benim ilk bebişim 3.ayda düşmüştüü.yıkılmıştım o zaman 1 yıl hamile kalamadım şimdi hamileyimmmmm inşallah rabbim bu kez bana nasip edecekk
Kızlar benim kasık agrılarım var halen.Yatıyorum belim kalkıyorum kasığım agrıyo.Aynı sorunu yaşayan varmı acaba?
ayy sormayın ben o bel ağrısından ne çektim gece uyku uyuyamadım geçen haftalarda çok ağrıdı ama 7. haftaya girince bel ağrım bayağı hafifledi kasık ağrısı arada oluyor
oy oyyy sevsinler senin mertliğini kız :roflol:helal olsun valla ççççatır çatır doğuracam diyosun yaneekaydirigubbakcemile3 allah gönlüne göre versin bende epiduralle normal doğum istiyorum ama daha 7ay var kısmet :CüvCüv:eminim canim. eger bir komplikasyon olmazsa, mudahale zorunlu olmazsa kesinlikle normal dogurmak istiyorum. hicbir sekilde uyusturularak hislerimden arinmak istemiyorum. bebegimi cikarken hissetmek ve uyusturucudan kurtulmak zorunda kalmayi beklemek istemiyorum.
dogum son derece dogal bir olay. yuzyillardir kadinlar bu sekilde doguruyorlar. sezaryan cikti mertlik bozuldu:)
gülüm bulantı ilacı yazdırsana doktoruna olmazki böyle yemeden yazık yani ben zofran kullanıyorum 400mg lık genelde onu veriyolar ama sen doktoruna mutlaka sor :teselli:Canımm Sağol faydasıı var demekki hemen alayımm.Dün işe gelemedimm kusmaktan dolayıı.Boğazım tahriş oldu.Hiçbişey yiyemez içemez hale geldimm.Bugünn iiyyiim şükür.
aboooooo:1shok:korktum yaaa allah başka üzüntü vermesin canım :teselli:bende doktorumdan memnun değilim hala da iyi bir doktor bulamadım gittiğim doktorun hastanesi iyi ama kendi hiç hoşuma gitmiyor offf ne yapsam ki yaa:uhm:kızlar doktor seçimini çok güzel yapmak lazım.size başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum ki ona göre işin ciddiyetini anlayalım diye. ben geçen sene aralık 2007 başında hamile kaldım. ve özel bir hastanede muayene olmaya başladım. ancak benim 3 ay sonra vücudumda ödemler oluşmaya başladı ve doktorum bu işi ciddiye almadı ayaklarım şişiyor dedim bana varis çorabı giy dedi. allahın işi ya muayeneye gittim tekrar ogün benim doktorum yoktu bana başka doktor baktı ve sende tansiyon problemi var hemen tansiyon ilacına başlaman lazım dedi ilaca başladım ama iş işten geçmişti vücüdum aşırı ödem yaptı çapa tıp fakultesine gittim ialacın dozunu artırdılar ama fayda etmedi başında tedavi olsaymışım bunlar başıma gelmeyecekmiş ve 28 haftalık bebeğim karnımda öldü.
Bunları sizi üzmek için söylemiyorum sadece doktor seçiminde çok dikkat etmemiz gerekiyor.şimdi tekrar hamileyim allah bunun bana ömrünü gösterir inşallah artık herşeye dikkat eder oldum inşaallah kimse böyle acılar yaşamasın.. yaptıgımız herşeden ders alıyoruz ama biraz geç kalıyoruz işte özelliklede ben...
Allah kuzularımızı bize nasip etsin o mis gibi kokularını koklamayı nasip etsin.:)
ayol banada bulunduğum şehrin en iyi doktoru ikizmiş biri gitmiş dedi ondan sonra 3 doktora daha gittim hepsi hayır tek kese dedi bende biliyorum tek kese çünkü betahcg çok yavaş yükseldi imkansız yani ikiz kese neyse aslında bazen hiç doktora gitmeden 9ayı tamamlayıp sadece doğuma gitsem diye düşünüyorum doktorlar bizi strese sokuyolar ikili testmiş üçlü testmiş herbiri için ayrı endişelen ne çıkacak diye yaaaaGünaydın kızlar naslsnız
Ben kötüyüm hiç bişey yiyemiyorum su içsem onu bile çıkarıyorum
Ne zaman bitecek bu mide bulantıları
Mediha74 sana kesinlikle katlıyorum canım benimde kanamam oldu hemen doktora gittim 4tane doktor baktı acilde 1taneside prof bana kesen bozuk bu gebeliğin olma ihtimali 1000de 1 dediler gebeliği sonlandıralm sonradan kürtaj olmak zorunda kalma dedi doktor bende hayır gebeliğimi sonlandrmam bekliycem dedim.
Sonra başka bir doktora gititk adam bakt ıkesen gayet normal ama ilk bebeğini düşük yaptığın için bunda düşük riskin daha fazla dedi progestan verdi şimdi kanamamda olmuyor çok şükür.
Yani seçtiğimiz doktor gerçekten çok önemli eğer ben o doktorlara inansaydım şimdi bebeğim karnımda olmayacaktıklava:
kasikta agiri benim de oluyor. ama sadece sabahlari. uyaninca hep gerinirim ben. vucudumun her tarafini esnetirim. belden asagisini esnetemiyorum artik cunku kramp giriyor kasiklarima. her sabah unutuyorum kramp girdigini, her sabah da agriyor esneyince.
aynen valla her sabah gerinirdim hamile kaldığımdan beri yapamıyorum o hareketi nasıl kötü ağrı giriyoooo ama ben artık akıllandım yapmıyorum kaydirigubbakcemile3
esracığım çokda öyle koyuverme aman aman daha ilk 3ayı bitirmedik biraz dikkat et tamammı?
şimdiiiii benim sorunumu çözmeme yardımcı olursanız sevinirim afederseniz kabızlık ve gaz sorunum var elbette hareketsizlikden ama çaresiz yatıyorum kuru kayısı denedim işe yaramadı form çayı da kokuyor içemiyorum başka önerisi olan ????*