2009 Aralık Anneleri

slm güzel anneler nasılsınız öncesini okumadım sayfalar uzamış.2 gündür giremedim toğiğe.yeni gelen anne adayları varsa hoşgeldiniz ve umarım herşey yolundadar

dün dra gittim ve bebişim kalbi kuş gibi atıyor.4 mm sonra 1 cm olacak.profilden resmini çektik.

sizinle bilgileri paylaşayım.meyve suyu yasak meyve yenecek.muz kavun karpuz incir ve üzüm aşırı tüketmek yasak kilo almamak için.kırmızı et ve çiğ et şimdilik yok tavuk ve balık. balıklar küçük ve kurşun bakımından eksik olanlar olacak ve tavuğun derisi yenmeyecek.

tarama testleri istedi.şimdilik benim için. kızlar ya testleri siz yaptırdınızmı. hastane 480 lira istedi siz nerde yaptırdınız ve ne kadara. sarılık idrar enfeksiyon ve bunun gibi birçok test

şu an iştahsızlık önmeli değilmiş. sonra iştahım kapansa diyeceksin dedi.sık sık az yiyeceğiz

şu an iştahsızlık önmeli değilmiş. sonra iştahım kapansa diyeceksin dedi.sık sık az yiyeceğiz

Bende hiç bir şey yiyemiyorum canım. Midem çok bulanıyor. buarada testler hakknda bilgim yok canım ya çünkü doktorum benden hiç bir test istemedi. Belkide daha kalp atışlarını duymadığı için istememiştir:1no2:

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım. SAT11 Mart hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz inşallah

benden sadece idrar tahlili ve kan aldılarr herşey normaldi biraz idrarda enfeksiyon görüldü

kızlar yanlız ben 21 Mart salı günü gittim dr a bebeği ve kalp atışını göremedik 3 hafta sonra tekrar gel dedi dr korkuyorum...

üff 460 çok fazla ya ben 156 verdim hepsi içinde yalnız sigorta dan bana düşen payı tabi

Teşekkür ederiz canım. Çok merak ediyordum bende seni. Maşallah diyelim arkadaşlar. Oh bee duydun kalbişini, hadi bizde inşallah görürüz, duyarız.
Yemekler konusunda düşünüyorum... Kırmızı et yemessen beyin açısından tehlikeli bence. Az az herşeyden yemek en doğrusu gibi... Herşeyde zarar var. Kurşunu az olanını nasıl tesbit edicez. Balıkçılara kurşunu az olanından mı dicez. Ne kadar doğru söylüyorlar? Doğru bilgi yok ki. Bugün doğru denilen yarın değilmiş oluyor. Pazarda seçtirmiyolar vitrine iyileri konuyor, bize hormonluları veriyorlar. Geçen hafta bir meyve aldım, yarım kilocuk, dışardan görüntü mükemmeldi ana o kadar sertki yiyemedim. Günah düşüncesi yok...Tatmıştım da. Meğerse kandırılmışım.
Meyveler hakkında işte meyvelerin durumu. GDO dan bahsetmiyorum...Bağırsaklarımız kuruyacak meyve suyuda içmezsek. Sudan tiksinir olduk iç iç... Bilemiyorum ama ben bunları yapamam...:çok üzgünüm: Az az yedinmi bünye tehlikelerle savaşır, faydalı olan tarafı almış oluruz düşüncesi nasıl sence?

kızlar yanlız ben 21 Mart salı günü gittim dr a bebeği ve kalp atışını göremedik 3 hafta sonra tekrar gel dedi dr korkuyorum...

Kaç haftalık hamilesin canım
Bende 6hafta 2günlükken gittim doktor sadece keseyi gördü
2hafta sonra çağırdı ama sakın panik yapma zaten kalp atışalrı 8.haftaya kadar oluşuyoruş. Sende panik yapma canım birde doktor bana mide bulantların başlarsa bebek canlanıyor demektir dedi 3gündürlü mide bulantılarımda başladı senin başladımı mide bulantıların

et yemezsen beyin açısından tehilkeli dedin ya etteki hangi madde beyin gelişimi için iyi ben yaklaşım 3 haftadır et yiyemiyorum et pişen yerde bile duramıyorum dert oldu bana

slm büşra44 6 hafta iken gittim dr çok saol içimi rahatlattım dr da bana normal demişti ama yinede yaşayan kişilerden duymak farklı oluyor.Bua arada benimde 2 gündür midem bulanıyoryerimseniben

slm büşra44 6 hafta iken gittim dr çok saol içimi rahatlattım dr da bana normal demişti ama yinede yaşayan kişilerden duymak farklı oluyor.Bua arada benimde 2 gündür midem bulanıyoryerimseniben

Canım mide bulantılarının başlaamsı çok güzel demekki bebeğin canlanıyor
Sakın bunu dert etme kendine hamileliğin tanıdı çıkar zaten dert edeceğin bişey yok
durumun gayet normal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…