2009 Aralık Anneleri

Canım ama herkeste öyle olmuyor
8.haftaya kadar kalp atışlarının gayet normalmiş
8.haftadan sonra kalp atışları duyulmazsa sorun dedi doktorum

zaten doktorlar diyo hiçbir hamile başka bir hamile ile kıyaslama yapmasın kişiden kişiye değişiyo çünkü :CüvCüv:

gulsah1985 senin adına çok sevindim inşallah Allah bizede nasip ederi o güzel duyguyu

canım benim sen içini rahat tut pozitif düşün pozitif şeyler olsun ben inanıyorumki sen de göreceksin kalp atışını herkes görüyo sen neden görmeyesin canım boşuna kendini üzme ben de senin gibi düşünüyodum ya kalp atışını göremezsek diye ama ne oldu gördüm geç döllenme olunca da göremezsin bunu da unutma şekerim:1hug::1hug:

et yemezsen beyin açısından tehilkeli dedin ya etteki hangi madde beyin gelişimi için iyi ben yaklaşım 3 haftadır et yiyemiyorum et pişen yerde bile duramıyorum dert oldu bana

Bulgur pilavı, mercimek, mantar ye onun yerine o zaman canım. Yapacak birşey yok yiyemiyorsan. Bak esrai ye doktor yeme demiş, vardır bir bildiği. Zaten vücutta ne eksikse insanın canı onu ister diye birşey duymuştum bir uzmandan tv da. Dediğim gibi ben az az herşeyden yiyebilmek istiyorum bulantı olmadıkça. O zaman zararlı halle vücut savaşabilir diye düşünüyorum.
Zaten hiçbişey yiyemiyorum o ayrı konu.

olabilir bak ben ondan habire kısır yapıp yiyorum hergün nerdeyse kısır yiyorum canım öyle şeyler çekiyo teşekkürler cevabın için

canım çok tşk ler.aslında çok yakın arkadaşım 3-4 ay kadar önce kötü bir tecrübe geçirdi.beni etkiledi biraz ondan ara ara panik oluyorum.ama artık aklıma getirmeyeceğim:1no2:

hoşgeldin arkadaşım bende 1 paketten fazla içiyordum hamileliği duyr duymaz bıraktım çok zor oldu tabi ilk haftalar aklımdn çıkmadı ama bebeiğin kalp atışından sonra aklıma gelmedi bile ki mide bulantılarından sonra tiksinmeye başlıyorsun şimdi uzaktan kokusuna bile dayanamıyorum inan

olabilir bak ben ondan habire kısır yapıp yiyorum hergün nerdeyse kısır yiyorum canım öyle şeyler çekiyo teşekkürler cevabın için

Rica ederim ne demek...Bildiğimizi, duyduğumuzu paylaşçaz, mantık süzgecimizden geçireceğiz, uygulayacağız, ve herşey yolunda olacak, günler ilerleyecek... Buraya emeği geçenlerin Allah ne isteği varsa versin... Hergün sizlerden birşeyler öğreniyorum, bende de oluyo deyip, mutlu oluyorum. Yoksa günmü geçerdi ben gibiler için...

hoşbulduk canım..işallahh öyle olur canımm.bende onu istiyorum ....
biz şimdi ne yiyip içeceğiz kızlarr.....
ben kuru üzüm yiyip duruyorum kan yapsın diye..şimdi bebişlerimiz kandan besleniyormuş galiba....ne yiyeceğiz hiç bilmiyorum...süt içtim bide...

kısaca herşeyi yiyeceksin zxararlı olanlar dışında tabi dengeli beslenmede günlük aslınması gereken şeyler neyse aynısı protein ve vitaminlere biraz daha ağırlık vererek tabi googleden hamileler için beslenme diye ararsan sayısız kaynak bulursun örnek günlük beslenme programlarıda var yalnız hergün o kadar çok yiyecek şey varki ben şu ana kadar söylenenlerin hepsini bi günde yemeyi başaramadım hele bu günlerde herşey kokarken bide kızlar yeni keşfettim benim sabahları midem bulanmıyo ama öğleden sonra herşey kokmaya başlıyo sabahları canavar gibiyim ama gün ilerledikçe hele akşamları yataktan kalkamıyorum hem halsizlik hem kokular of of

Eğer sosyal güvenceniz varsa Çapa ya da Cerrahpaşa'da bu testleri hiç para ödemeden yaptırabilirsiniz canım. Önce kadın doğum bölümünden telefonla randevu alman gerekiyor tabii. Biraz bekliyorsun ama en azından testlere para ödemiyorsun. 480 çok tutmuş yahu.

aynen sabah bulantı hafif hafif geliyor.amaaa en cok aksamları sıkıntı cekıyorum.bı de yemek yedıkten sonra.hiç kusmadım amaaaa evde bööööğğğğğ sesleri çınlıyor.alkisalkisalkis

merhaba arkadaşlar
bende aralık annesi olucam Rabbim nasip ederse
sat:21 mart
tahmini doğum tarihi 26 aralık...
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

nilücümmm sende burdasın dimiikaydirigubbakcemile5
canım görüyomusun birbirimize şaka yapa yapa aynı anda hamile kaldık aynı anda da doğum yapcazkaydirigubbakcemile3

aynen sabah bulantı hafif hafif geliyor.amaaa en cok aksamları sıkıntı cekıyorum.bı de yemek yedıkten sonra.hiç kusmadım amaaaa evde bööööğğğğğ sesleri çınlıyor.alkisalkisalkis

ah canım bende aynen öyleyim sabahları kahvaltıya kadar sonra geciyo.ama bu saatlerde ve akşam yemeklerinde aynen o sesler bz,m evdende yankılanıyor.allah yardımcımız olsun inşallah.

kurufasulye pilav yemeyi çok özledim ben ya köfte ekmek balık ekmek şu an isimlerini yaszarken bile içim kötü oluyo onları eskiden ben ne güzel yermişiiimm ahh ahh ekşi elma yemekten ağzım buruştu bea

sizlerin bu yemek muhabbetini, mide bulantisini can sikintisini filan okudukca sasiriyorum. ben bugun 6+1'im hala en ufak bir belirti yok valla:)) normalde ne yiyorsam aynisini yiyorum, bir tiksinme ya da aserme yok. bulanti filan hic yok zaten. ne zaman baslayacak merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…