Canım ama herkeste öyle olmuyor
8.haftaya kadar kalp atışlarının gayet normalmiş
8.haftadan sonra kalp atışları duyulmazsa sorun dedi doktorum
büşra44 çok tşk ler içimi rahatlatıyorsun konuşmarınla:CüvCüv:
gulsah1985 senin adına çok sevindim inşallah Allah bizede nasip ederi o güzel duyguyu
et yemezsen beyin açısından tehilkeli dedin ya etteki hangi madde beyin gelişimi için iyi ben yaklaşım 3 haftadır et yiyemiyorum et pişen yerde bile duramıyorum dert oldu bana
olabilir bak ben ondan habire kısır yapıp yiyorum hergün nerdeyse kısır yiyorum canım öyle şeyler çekiyo teşekkürler cevabın içinBulgur pilavı, mercimek, mantar ye onun yerine o zaman canım. Yapacak birşey yok yiyemiyorsan. Bak esrai ye doktor yeme demiş, vardır bir bildiği. Zaten vücutta ne eksikse insanın canı onu ister diye birşey duymuştum bir uzmandan tv da. Dediğim gibi ben az az herşeyden yiyebilmek istiyorum bulantı olmadıkça. O zaman zararlı halle vücut savaşabilir diye düşünüyorum.
Zaten hiçbişey yiyemiyorum o ayrı konu.
canım benim sen içini rahat tut pozitif düşün pozitif şeyler olsun ben inanıyorumki sen de göreceksin kalp atışını herkes görüyo sen neden görmeyesin canım boşuna kendini üzme ben de senin gibi düşünüyodum ya kalp atışını göremezsek diye ama ne oldu gördüm geç döllenme olunca da göremezsin bunu da unutma şekerim:1hug::1hug:
kızlar hepiniz sağlıcakla kalın ben çıkıyorum pzt günü görüşmek üzeresositososito
hoşgeldin arkadaşım bende 1 paketten fazla içiyordum hamileliği duyr duymaz bıraktım çok zor oldu tabi ilk haftalar aklımdn çıkmadı ama bebeiğin kalp atışından sonra aklıma gelmedi bile ki mide bulantılarından sonra tiksinmeye başlıyorsun şimdi uzaktan kokusuna bile dayanamıyorum inangünaydın kızlar...nasılsınız??? ben birkaç gün önce idrar testi yapmıştım çok çok silik bir çizgi görmüştüm dünde kan tahlili yaptırdım ve hamileyimm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
daha 2-3 haftalığım çok çok yeni...ne yenecek ne içileccek bu dönemde kızlar:uhm:
sigara içenler bikerede sigarayı bıraktınızmı....bende dünden beri içmiyorum aklım hep sigarada hele bugün uyandığımdan beri 1saniye aklımdan çıkmadı...
herkeze hayırlı hamilelik dönemi geçirmenizi dilerim...
olabilir bak ben ondan habire kısır yapıp yiyorum hergün nerdeyse kısır yiyorum canım öyle şeyler çekiyo teşekkürler cevabın için
hoşgeldin arkadaşım bende 1 paketten fazla içiyordum hamileliği duyr duymaz bıraktım çok zor oldu tabi ilk haftalar aklımdn çıkmadı ama bebeiğin kalp atışından sonra aklıma gelmedi bile ki mide bulantılarından sonra tiksinmeye başlıyorsun şimdi uzaktan kokusuna bile dayanamıyorum inan
kısaca herşeyi yiyeceksin zxararlı olanlar dışında tabi dengeli beslenmede günlük aslınması gereken şeyler neyse aynısı protein ve vitaminlere biraz daha ağırlık vererek tabi googleden hamileler için beslenme diye ararsan sayısız kaynak bulursun örnek günlük beslenme programlarıda var yalnız hergün o kadar çok yiyecek şey varki ben şu ana kadar söylenenlerin hepsini bi günde yemeyi başaramadım hele bu günlerde herşey kokarken bide kızlar yeni keşfettim benim sabahları midem bulanmıyo ama öğleden sonra herşey kokmaya başlıyo sabahları canavar gibiyim ama gün ilerledikçe hele akşamları yataktan kalkamıyorum hem halsizlik hem kokular of ofhoşbulduk canım..işallahh öyle olur canımm.bende onu istiyorum ....
biz şimdi ne yiyip içeceğiz kızlarr.....
ben kuru üzüm yiyip duruyorum kan yapsın diye..şimdi bebişlerimiz kandan besleniyormuş galiba....ne yiyeceğiz hiç bilmiyorum...süt içtim bide...
slm güzel anneler nasılsınız öncesini okumadım sayfalar uzamış.2 gündür giremedim toğiğe.yeni gelen anne adayları varsa hoşgeldiniz ve umarım herşey yolundadar
dün dra gittim ve bebişim kalbi kuş gibi atıyor.4 mm sonra 1 cm olacak.profilden resmini çektik.
sizinle bilgileri paylaşayım.meyve suyu yasak meyve yenecek.muz kavun karpuz incir ve üzüm aşırı tüketmek yasak kilo almamak için.kırmızı et ve çiğ et şimdilik yok tavuk ve balık. balıklar küçük ve kurşun bakımından eksik olanlar olacak ve tavuğun derisi yenmeyecek.
tarama testleri istedi.şimdilik benim için. kızlar ya testleri siz yaptırdınızmı. hastane 480 lira istedi siz nerde yaptırdınız ve ne kadara. sarılık idrar enfeksiyon ve bunun gibi birçok test
kısaca herşeyi yiyeceksin zxararlı olanlar dışında tabi dengeli beslenmede günlük aslınması gereken şeyler neyse aynısı protein ve vitaminlere biraz daha ağırlık vererek tabi googleden hamileler için beslenme diye ararsan sayısız kaynak bulursun örnek günlük beslenme programlarıda var yalnız hergün o kadar çok yiyecek şey varki ben şu ana kadar söylenenlerin hepsini bi günde yemeyi başaramadım hele bu günlerde herşey kokarken bide kızlar yeni keşfettim benim sabahları midem bulanmıyo ama öğleden sonra herşey kokmaya başlıyo sabahları canavar gibiyim ama gün ilerledikçe hele akşamları yataktan kalkamıyorum hem halsizlik hem kokular of of
aynen sabah bulantı hafif hafif geliyor.amaaa en cok aksamları sıkıntı cekıyorum.bı de yemek yedıkten sonra.hiç kusmadım amaaaa evde bööööğğğğğ sesleri çınlıyor.alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?