inşallah başlamaz bende de bu hafta başladı zaten yani 8.haftadan gün almaya başlayınca bende daha başlamaz diyodum hafta başında ama başladı valla tiksinme ah ah sağlıklı beslenme şimdilik rafta sabah haşlanmış yumurta yiyeyim dedim güya protein alacam neyine lazım senin protein akşama kadar zor geçirdim sıkıntısınısizlerin bu yemek muhabbetini, mide bulantisini can sikintisini filan okudukca sasiriyorum. ben bugun 6+1'im hala en ufak bir belirti yok valla:)) normalde ne yiyorsam aynisini yiyorum, bir tiksinme ya da aserme yok. bulanti filan hic yok zaten. ne zaman baslayacak merak ediyorum:)
Teşekkür ederiz canım. Çok merak ediyordum bende seni.Maşallah diyelim arkadaşlar. Oh bee duydun kalbişini, hadi bizde inşallah görürüz, duyarız.
Yemekler konusunda düşünüyorum... Kırmızı et yemessen beyin açısından tehlikeli bence. Az az herşeyden yemek en doğrusu gibi... Herşeyde zarar var. Kurşunu az olanını nasıl tesbit edicez. Balıkçılara kurşunu az olanından mı dicez. Ne kadar doğru söylüyorlar? Doğru bilgi yok ki. Bugün doğru denilen yarın değilmiş oluyor. Pazarda seçtirmiyolar vitrine iyileri konuyor, bize hormonluları veriyorlar. Geçen hafta bir meyve aldım, yarım kilocuk, dışardan görüntü mükemmeldi ana o kadar sertki yiyemedim. Günah düşüncesi yok...Tatmıştım da. Meğerse kandırılmışım.
Meyveler hakkında işte meyvelerin durumu. GDO dan bahsetmiyorum...Bağırsaklarımız kuruyacak meyve suyuda içmezsek. Sudan tiksinir olduk iç iç... Bilemiyorum ama ben bunları yapamam...:çok üzgünüm: Az az yedinmi bünye tehlikelerle savaşır, faydalı olan tarafı almış oluruz düşüncesi nasıl sence?
Eğer sosyal güvenceniz varsa Çapa ya da Cerrahpaşa'da bu testleri hiç para ödemeden yaptırabilirsiniz canım. Önce kadın doğum bölümünden telefonla randevu alman gerekiyor tabii. Biraz bekliyorsun ama en azından testlere para ödemiyorsun. 480 çok tutmuş yahu.
esraie,çok tutmuş 480..benimkiler 230 tuttu.pazartesi bakırköy devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum.bakalım bi şansımı deniycem.doğumu yaklaşmış biri söyledi doktor sırasında beklerken..bakalım yaptırabilirsem iyi olur..
Merhaba kızlar ani kararla İstanbula doktoruma gidiyorum.Kızlar benim 2 gün önce çok az kanamam oldu 1 damla gibi sonra da kahve rengi lekelenme.Doktorumu aradım korkma dedi.tekrar test yaptırmak istiyorum dedim.Yaptır da için rahatllasın sana morel olur dedi.Ben de dün yaptırdım.transferimin 12 günü 197 14 günü 448 olmuştu.dün de 19 günümdü.Sonucum neredeyse 2600 gibi olmalıydı.Ama test yaptırdığım klinik bana deyer
>1000 verdi.Yani değerim 1000 üstündeymiş.Ben de hiç bir şey anlamadım.EŞim almış sonucu.Labaratuarı aradım cumartesi erken kapattık kimse ok dediler.Ben bir şey anlamadım acaba benim değerimmi düşük yoksa bu labaratuarda 1000 üstünü göstermiyor ..Neyse doktoruma danıştım bi gel dedi pazartesi..Akşam 8 e uçagım var.Kızlar eger sonuç 1000 se ben dış gebelik yaşaya bilirmiyim?Ve ya kimyasal gebelik?
Kızlar dış gebeliğin belirtilerini yazarmıydınız bana?*
dış gebeliğin bildiğim en belirgin özelliği hcgnin çok düşük olması ama sonucu tam net belirtmemiş ama 1000in üstü demiş eğer değer düşseydi telaşlanırdım değer yükselmiş zaten iyi yolculuklar eminim herşey güzel güzel olacak içini rahatlatıp gelicen inşMerhaba kızlar ani kararla İstanbula doktoruma gidiyorum.Kızlar benim 2 gün önce çok az kanamam oldu 1 damla gibi sonra da kahve rengi lekelenme.Doktorumu aradım korkma dedi.tekrar test yaptırmak istiyorum dedim.Yaptır da için rahatllasın sana morel olur dedi.Ben de dün yaptırdım.transferimin 12 günü 197 14 günü 448 olmuştu.dün de 19 günümdü.Sonucum neredeyse 2600 gibi olmalıydı.Ama test yaptırdığım klinik bana deyer
>1000 verdi.Yani değerim 1000 üstündeymiş.Ben de hiç bir şey anlamadım.EŞim almış sonucu.Labaratuarı aradım cumartesi erken kapattık kimse ok dediler.Ben bir şey anlamadım acaba benim değerimmi düşük yoksa bu labaratuarda 1000 üstünü göstermiyor ..Neyse doktoruma danıştım bi gel dedi pazartesi..Akşam 8 e uçagım var.Kızlar eger sonuç 1000 se ben dış gebelik yaşaya bilirmiyim?Ve ya kimyasal gebelik?
Kızlar çok teşekkür ederim ya valla morel oldunuz.Hem şimdi kanama kasık agrısı falan da yok.Bulantı ve bel agrısı var kızlar.dış gebeliğin bildiğim en belirgin özelliği hcgnin çok düşük olması ama sonucu tam net belirtmemiş ama 1000in üstü demiş eğer değer düşseydi telaşlanırdım değer yükselmiş zaten iyi yolculuklar eminim herşey güzel güzel olacak içini rahatlatıp gelicen inş
aman nolcak 100 kere git sorana hamileyim işte dersin keyifle:)seninki tüp bebekmiydi bide kızlar 7 veya 8.haftalarda bi iki damla kanama olabiliyomuş bebek yermi değiştiriyomuş ne ama genede doktora söylenmesi lazımmış düşük tehdidi olma ihtimaline karşı iyi yolculuklar günaycım iyi haberlerini bekliyoruzBiir de çokk sık sık tualete gidiyorumm.ay ben ucakta ne yapıcam şimdiden heyecan.2.5 saatlık olda 10 kere wc .Utançç
ha bu arada ilk ben doğurcakmışım!!!!!
böyle tecrübesiz tecrübesiz...offff..yok anam ben ilk olmam.tutarım. honey seni beklicem.sen anlatırsın ona göre.....
yada kasım annelerine de mi takılsamki??
hayırlı olsun pringles allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSlm kızlar galıba bende aralıkta doguracam kısmet olursa yenı ogrendım suan 5 haftalıktır en fazla daha doktor kontrolu olmadım pazartesı olacam ınsallah hersey yolunda gıder saglıklı sıhhatlı sekılde evlatlarımızı kucagımza alırız
gülüm sen nerdesin de doktora istanbula kadar gidiyorsun?uçağa binmen sakıncalı değilmi ilk 3ayda ben yanlışmı biliyorum acaba?Merhaba kızlar ani kararla İstanbula doktoruma gidiyorum.Kızlar benim 2 gün önce çok az kanamam oldu 1 damla gibi sonra da kahve rengi lekelenme.Doktorumu aradım korkma dedi.tekrar test yaptırmak istiyorum dedim.Yaptır da için rahatllasın sana morel olur dedi.Ben de dün yaptırdım.transferimin 12 günü 197 14 günü 448 olmuştu.dün de 19 günümdü.Sonucum neredeyse 2600 gibi olmalıydı.Ama test yaptırdığım klinik bana deyer
mehaycığım nasılsın canım? sen gelirmiydin bizim buralara hımmmŞenizöptümcanim >1000 derken bu 2000 de olabilir 3000 de korkma bence degerlerin gayet guzel gidiyor zaten belli bir haftadan sonra yukselmeye degil dusmeye baslarmis bhcg nette okudum...mesela bizim topikte yaptiran 4 aylik annelerinin 50 den yukari cikan yok..ama bebekler saglikli...
kızlar listeyle akşam ilgileneceğim tamammı? doktora gitmenin haricinde 1aydır evden çıkmadım ama 3-4gündür lekelenmem yok onun için biraz dışarı çıkıp gezeceğim akşama görüşürüz hadi öptüm hepiniziii
bende yok şimdilik geçmiş olsunkızlar bulantıya razıyım da hayatım da hıc tatmadıgım bırsey vardı o da geldi basıma:)REFLÜ!sizde de var mı?
:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
Çok sağol canım eklemişsin beni de 34.sıradayız bebişimle demek:teytey:
Tüp bebek değil canım normal yolla oldu çok şükür.Daha bugün 5haftalık olduk garip bir duygu bu ultrasonda görsem kalbinin attığını duysam içi çok rahatlayacak.2mayısta dr.a gitmeyi düşünüyorum umarım her şey yolundadır:Saruboceq::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?