2009 Aralık Anneleri

inşallah başlamaz bende de bu hafta başladı zaten yani 8.haftadan gün almaya başlayınca bende daha başlamaz diyodum hafta başında ama başladı valla tiksinme ah ah sağlıklı beslenme şimdilik rafta sabah haşlanmış yumurta yiyeyim dedim güya protein alacam neyine lazım senin protein akşama kadar zor geçirdim sıkıntısını

esraie,çok tutmuş 480..benimkiler 230 tuttu.pazartesi bakırköy devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum.bakalım bi şansımı deniycem.doğumu yaklaşmış biri söyledi doktor sırasında beklerken..bakalım yaptırabilirsem iyi olur..

benim bulantılarım7.haftanın ortalarında hafif hafif başlamıştı..artık doruk noktada.hiç çıkartmadım çok şükür ama zaten bişey yiyemiyorum.yemedikçe daha kötü oluyorum.halsizlikle beraber ölüyorum valla..bugün öğlen sadece kaşığım ucuyla çorbanın tadına baktım.Allahtan malta eriği varmış biraz ondan yedim.
sade meyve yiyebiliyorum.
aslında canımın istediği bişeyler var ama kimm yapıcakkk......

ha bu arada ilk ben doğurcakmışım!!!!!
böyle tecrübesiz tecrübesiz...offff..yok anam ben ilk olmam.tutarım. honey seni beklicem.sen anlatırsın ona göre.....

yada kasım annelerine de mi takılsamki??

Son düzenleme:

canım ilk 3 ay kırmızı et yemesen olur dedi. meyve suyunu içebiliriz ama evde kendimiz sıkarsak.birde yoğurt yiyemezsek süt içemezsek içine meyve atabiliriz.canım birde balık konusunda küçük olanlarını yiyeceğiz.merak ettiğin için sağol canım inşallah sizde duyacaksınız.

canım ssk var ama gittiğim hast. pek geçmiyor bende dışarıda yaptıracağım

canım bende devlette yaptıracağım

Slm kızlar galıba bende aralıkta doguracam kısmet olursa yenı ogrendım suan 5 haftalıktır en fazla daha doktor kontrolu olmadım pazartesı olacam ınsallah hersey yolunda gıder saglıklı sıhhatlı sekılde evlatlarımızı kucagımza alırız

Merhaba kızlar ani kararla İstanbula doktoruma gidiyorum.Kızlar benim 2 gün önce çok az kanamam oldu 1 damla gibi sonra da kahve rengi lekelenme.Doktorumu aradım korkma dedi.tekrar test yaptırmak istiyorum dedim.Yaptır da için rahatllasın sana morel olur dedi.Ben de dün yaptırdım.transferimin 12 günü 197 14 günü 448 olmuştu.dün de 19 günümdü.Sonucum neredeyse 2600 gibi olmalıydı.Ama test yaptırdığım klinik bana deyer
>1000 verdi.Yani değerim 1000 üstündeymiş.Ben de hiç bir şey anlamadım.EŞim almış sonucu.Labaratuarı aradım cumartesi erken kapattık kimse ok dediler.Ben bir şey anlamadım acaba benim değerimmi düşük yoksa bu labaratuarda 1000 üstünü göstermiyor ..Neyse doktoruma danıştım bi gel dedi pazartesi..Akşam 8 e uçagım var.Kızlar eger sonuç 1000 se ben dış gebelik yaşaya bilirmiyim?Ve ya kimyasal gebelik?
Kızlar dış gebeliğin belirtilerini yazarmıydınız bana?*

canim >1000 derken bu 2000 de olabilir 3000 de korkma bence degerlerin gayet guzel gidiyor zaten belli bir haftadan sonra yukselmeye degil dusmeye baslarmis bhcg nette okudum...mesela bizim topikte yaptiran 4 aylik annelerinin 50 den yukari cikan yok..ama bebekler saglikli...

dış gebeliğin bildiğim en belirgin özelliği hcgnin çok düşük olması ama sonucu tam net belirtmemiş ama 1000in üstü demiş eğer değer düşseydi telaşlanırdım değer yükselmiş zaten iyi yolculuklar eminim herşey güzel güzel olacak içini rahatlatıp gelicen inş

Kızlar çok teşekkür ederim ya valla morel oldunuz.Hem şimdi kanama kasık agrısı falan da yok.Bulantı ve bel agrısı var kızlar.

Biir de çokk sık sık tualete gidiyorumm.ay ben ucakta ne yapıcam şimdiden heyecan.2.5 saatlık olda 10 kere wc .Utançç

Biir de çokk sık sık tualete gidiyorumm.ay ben ucakta ne yapıcam şimdiden heyecan.2.5 saatlık olda 10 kere wc .Utançç
aman nolcak 100 kere git sorana hamileyim işte dersin keyifle:)seninki tüp bebekmiydi bide kızlar 7 veya 8.haftalarda bi iki damla kanama olabiliyomuş bebek yermi değiştiriyomuş ne ama genede doktora söylenmesi lazımmış düşük tehdidi olma ihtimaline karşı iyi yolculuklar günaycım iyi haberlerini bekliyoruz

merhabaaaa
herkese güzel bir pazar diliyorum aralık anneleri

ha bu arada ilk ben doğurcakmışım!!!!!
böyle tecrübesiz tecrübesiz...offff..yok anam ben ilk olmam.tutarım. honey seni beklicem.sen anlatırsın ona göre.....

yada kasım annelerine de mi takılsamki??

yok şekerim kusura bakma ilk sen yapcan doğumu zaten ben ilk olmak istemiyom yaaa korkuyorum ben yaaaaa ozaman başka bir kurban seçelim elif kendimize ben bir bakayım listeye kız kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun pringles allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

gülüm sen nerdesin de doktora istanbula kadar gidiyorsun?uçağa binmen sakıncalı değilmi ilk 3ayda ben yanlışmı biliyorum acaba?
dış gebelikde çok şiddetli kasık ağrıları olduğunu biliyorum ben dayanılmaz ağrılar olabiliyormuş yani neden dışgebelik diye düşünüyorsun ki hemen başka bir labaratuvarda yaptır bir test daha ayrıca benimde betahcg çok yavaş yükseldi yani 2katına değilde hemen hemen 1.5katına çıkarak yükseldi 1000 olsa bile bu bebeğinin sağlıksız olduğunu göstermez doktorun bakınca söyleyecektir zatende bence boşuna panik yapıyorsun

mehaycığım nasılsın canım? sen gelirmiydin bizim buralara hımmmŞenizöptüm

kızlar listeyle akşam ilgileneceğim tamammı? doktora gitmenin haricinde 1aydır evden çıkmadım ama 3-4gündür lekelenmem yok onun için biraz dışarı çıkıp gezeceğim akşama görüşürüz hadi öptüm hepiniziii

canım sana zahmet benide eklersin listeye sat 16 mart

ALINTIDIR
Ben de bir sigara tiryakisiydim, hamile olduğumu öğrendiğim zaman anında bıraktım. Kızım(şimdi 2 yaşında)çok sağlıklı doğdu ve hala da öyle çok şükür, fakat kız kardeşim doğumundan 1 gün önceye kadar içti hem de en normal halindeymiş gibi. Onun da kızı oldu, çok sağlıklı bir bebek, gel gör ki yıllar ilerledikçe acısını hissetmeye başladılar. Yeğenim 9 yaşına gircek ve yaklaşık 5 yıldır astım hastası, doktor onun bu hastalığının tek nedenini annenin hamileyken içtiği sigaralara bağlıyor. Kardeşim astım krizi sırasında hem de her seferinde kendine lanetler okuyor ama ne fayda. ışini gücünü bırakıp hastanelere mi okula mı sokak ortasına mı nerelere koşturmuyor ki. Sigara içen anneler, bu yazımı okuyun ve eğer hala içiyorsanız son sigaranızı yaktığınızda bir daha düşünün. Sağlıklı bebeklere inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…