benim bulantım ve çıkarmaya başlamam 7.haftada başladı başlamasın canım çok zor çok anlatılır gibi değil yani yinede allaha şükür hastanelik olmadan idare ediyorum kaynanam nazar edecek bana ben 3ay hastanede yatmıştım sen herşeyi yiyorsun diyip duruyokaydirigubbakcemile3sizlerin bu yemek muhabbetini, mide bulantisini can sikintisini filan okudukca sasiriyorum. ben bugun 6+1'im hala en ufak bir belirti yok valla:)) normalde ne yiyorsam aynisini yiyorum, bir tiksinme ya da aserme yok. bulanti filan hic yok zaten. ne zaman baslayacak merak ediyorum:)
ekledim canım listeye hayırlı olsun ama sürekli paylaşım şartımızı hatırlatayım hemen ok?canım sana zahmet benide eklersin listeye sat 16 mart
listedesin büşra hayırlı olsun sanada söyleyeyim sürekli bir paylaşım istiyoruz listedeki arkadaşlardancanım benide eklermisin sat 5mart
görürsün inşallah canım sırasıyla bütün heyecanları yaşayacağız birlikte :1hug:Çok sağol canım eklemişsin beni de 34.sıradayız bebişimle demek:teytey:
Tüp bebek değil canım normal yolla oldu çok şükür.Daha bugün 5haftalık olduk garip bir duygu bu ultrasonda görsem kalbinin attığını duysam içi çok rahatlayacak.2mayısta dr.a gitmeyi düşünüyorum umarım her şey yolundadır:Saruboceq::1hug:
son anda yetiştin mediha hayırlı olsun canım ama erken doğum yapmaya niyetlendin galiba ağustos yazmışsın şekerimkaydirigubbakcemile3kızlar benide ekleyin tabi isterseniz:) sat 18 mart 23 gustos
allah bebişlerimizi bizden ayırmasın....
sulugoz dusuk yapmis maalesef, diger topiklerden birinde okudum.
Günaydın kızlar
Hepinize mutlu keyifli bir hafta diliyorum
Sulugöz için çok üzüldüm allahım sabır versin
Aynı şeyi bende yaşadım bilirim dayanmak çok zordur
Ama allahtan gelene şükretmek lazım yapacak başka bişey yok
:CüvCüv:günaydın arkadaslar.. hepinize hayırlı haftalar diliyorum.inşallah bu hafta gecen haftamızdan güzel gecer .saglıklı gecer.bulantısız agız tadıyla gecer.:CüvCüv:
hamişler herkese günaydın nasılsınız bakalım herkesin sağlığı iyi mi ?
hamişler herkese günaydın nasılsınız bakalım herkesin sağlığı iyi mi ?
sulugoz dusuk yapmis maalesef, diger topiklerden birinde okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?