2009 Aralık Anneleri

:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMıNı DOĞUM
1- HONEYBABY.....................28 şubat..............:5aralık:CüvCüv:
2- PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3- RUZGARDENıZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-GIDACI ELıF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-MıNıK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-ESRTML..............................1mart...................6aralık.:CüvCüv:
7-ESRAıE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-YAĞMUR............................. 26şubat................3aralık:CüvCüv:
10-PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-HıRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:
16-Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-MıSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
22-SARACH...............................2mart......................7aralık:CüvCüv:
23-ESLEMıM..............................11mart....................16aralık:CüvCüv:
24-EYHAYAT..............................4mart......................9aralık:CüvCüv:
25-JaponKız...............................12mart....................17aralık:CüvCüv:
26-SıYAZ....................................9mart......................14aralık:CüvCüv:
27-prattybaby..............................13mart....................18aralık:CüvCüv:
28-sadecebu...............................10mart.....................15aralık:CüvCüv:
29-MAMBAA...............................17mart.....................18aralık:CüvCüv:
30-mcetin1.................................. 2mart......................7aralık:CüvCüv:
31-sulugöz...................................8mart......................13aralık:CüvCüv:
32-SEÇıLL...................................1mart.......................6aralık.:CüvCüv:
33-BHCG.....................................11mart....................16aralık:CüvCüv:
34-nehir67...................................22mart.....................27aralık:CüvCüv:
35DrGunay..................................21mart.....................26aralık:CüvCüv:
36-myhusbandandme....................6mart......................11aralık:CüvCüv:
37-gulsah1985..............................6mart......................11aralık:CüvCüv:
38-HEJA......................................16mart.....................21aralık:CüvCüv:
39-büşra44...................................5mart.......................10aralık:CüvCüv:
40-mediha74................................18mart......................23aralık:CüvCüv:

evettt listeyi kapatıyorum arkadaşlar birbirimizi takip etmemiz açısından daha fazla çoğalırsak zor olacak

herkese iyi akşamlar

benim bulantım ve çıkarmaya başlamam 7.haftada başladı başlamasın canım çok zor çok anlatılır gibi değil yani yinede allaha şükür hastanelik olmadan idare ediyorum kaynanam nazar edecek bana ben 3ay hastanede yatmıştım sen herşeyi yiyorsun diyip duruyokaydirigubbakcemile3
canım sana zahmet benide eklersin listeye sat 16 mart
ekledim canım listeye hayırlı olsun ama sürekli paylaşım şartımızı hatırlatayım hemen ok?

canım benide eklermisin sat 5mart
listedesin büşra hayırlı olsun sanada söyleyeyim sürekli bir paylaşım istiyoruz listedeki arkadaşlardan

görürsün inşallah canım sırasıyla bütün heyecanları yaşayacağız birlikte :1hug:

kızlar benide ekleyin tabi isterseniz:) sat 18 mart 23 gustos
allah bebişlerimizi bizden ayırmasın....
son anda yetiştin mediha hayırlı olsun canım ama erken doğum yapmaya niyetlendin galiba ağustos yazmışsın şekerimkaydirigubbakcemile3
bu arada ilk penses doğuracak kızlar ben baktım listeye hem yanlış hatırlamıyorsam ikizdi galiba onun yırttık kız esra korkma ilk değiliz :roflol:
HFZ arkadaşımı gören oldumu kızlar iyimi ki gelmedi ne zamandır benmi kaçırdım acaba?
veeee gelmeyen diğer arkadaşlar klava:
sizleri merak ediyoruz en azından kendi adıma merak ediyorum hani hamişiz ya birşeymi oldu diye endişeleniyorum yani
neyse çok anaç gördüm kendimi yahu kaydirigubbakcemile3

veeee gelmeyen diğer arkadaşlar klava:
sizleri merak ediyoruz en azından kendi adıma merak ediyorum hani hamişiz ya birşeymi oldu diye endişeleniyorum yani
neyse çok anaç gördüm kendimi yahu kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

sağol canım bizi düşündüğün için Şenizben kendimi sölim hamd olsun devam ediyoruz 8 haftlağız bugün kistim var 6 cm di cuma gittim 6,5 olmuş onu takip ediyor drum.bulantılarım çok sık değil ama ayıptır söylemesi balgam var boğazımda o çok midemi kaldırıyor.böle işte sen nasılsın peki??

Günaydın kızlar
Hepinize mutlu keyifli bir hafta diliyorum

Sulugöz için çok üzüldüm allahım sabır versin
Aynı şeyi bende yaşadım bilirim dayanmak çok zordur
Ama allahtan gelene şükretmek lazım yapacak başka bişey yok

günaydınnnnn sulugöz düşük mü yapmışşşşş rabbim yardımcısı olsun en kısa zamanda tekrar hamiş kalır inşallahhhhhhh :CüvCüv:

:CüvCüv:günaydın arkadaslar.. hepinize hayırlı haftalar diliyorum.inşallah bu hafta gecen haftamızdan güzel gecer .saglıklı gecer.bulantısız agız tadıyla gecer.:CüvCüv:

:CüvCüv:günaydın arkadaslar.. hepinize hayırlı haftalar diliyorum.inşallah bu hafta gecen haftamızdan güzel gecer .saglıklı gecer.bulantısız agız tadıyla gecer.:CüvCüv:

inşallah canım rabbim hepimizi korusunnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

honeybaby o sıralamayı arkadasım doğum sırasına göre yapsak daha gğzel olmazmı herkes sırasını daha güzel takip eder.ve gün geldiğinde dogum yapan arkadaaslarıda burda yazarız.olmazmı canım

nerdeyse 3 haftadır yoktum rahatsızdım neler yazmışsınız öle oku oku bitiremedim valla. Bebeklerini kaybeden annelere de Allah yardımcınız olsun diyorum umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalırsınız.

kızlar hepiniz benim gibi uyuyomusunuz merak ettim dün öğlende kalktım ve kahvaltımızı ettik bütün gün yattım akşam 6 da zor kalktım ve ara arada uyudum..hımm bide yemek yemege öğürmeye kalktım. sizde böylemisiniz canım evden dısarıya cıkmak istemiyo.evliliğimden beri pazar gününü evde tüm gün gecirdiğim sayılıdır.ama su anda hiç canım cıkmak istemiyor. hep yatmak istiyorum heppfisfisfis

günaydın kızlar hasılsınız ben kasık ağrısı dışında iyi sayılırım bu gün jelim bitti doktorum iğneye geçelim demişti ay tam 25 iğne yazmış sabah akşam vurucam ama ben iğneden nefret ediyorum çok korkuyorum mecbur bebişlerim için katlanıcam birazdan ilk iğnemi yapmaya gidicem

benim 2 hafta önce aşırı ağrılarım vardı hastaneye yatırdılar ama ben çıktım ertesi günü. hastane daha çok psikolojimi bozuyor. her yarım saatte 10 dk karnıma ve belime giren bir sancı vardı. bu hafta bu 3 veya 4 kez geliyo gün geçtikçe azalıyo.ama o ağrıyı anlatamam kzılar ızdırap.Ağlamaktan bir hal oluyorum umarım bir an önce geçer. şimdide mide bulantılarım ve mide yanmam başaldı :) biri bitiyo biri başlıyo hastalık hastası gibi hissediyorum kendimi. raporda bitti işe başladım bugün. sanırım zor olucak işte. Çalışanların Allah yardımcısı olsun kızlar. Herşey bebeklerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…