2009 Aralık Anneleri

En güzel Ararlık anneleri güzel, sağlıklı, mutlu ve hzurlu bir hafta diliyorum.
4 gündür yoktum neler paylaşılmış neler.
Sizleri çok özledim:çok üzgünüm:
inşallah herşey yolundadır.
benim 2-3 gündür inanılmaz mide bulantılarım oluyor.
umarım çok uzun sürmez:lepi:

hoşgeldin canımm.benimde inanılmaz bulantılarım var herseyde kokuyo bana allah yardımcımız olsun canım.

kızlarrr selammm sanırım aralık kapanışını ben yapıcam bugün öğrendim hamile olduğumu 31 aralık muhtemel doğum tarihi..

kan testi sonucum 168,2 daha yolun başındayım inşallahhh sağlıkla herkes kucağına alır..

meral senmiydin cnm ramazan bayırlıya giden

eveeeeeet bendim canım.
hemşerim yoksa sendemi ramazan bey'e gidenlerdesin?
rahatsızlıklarının azalmasını temenni ediyorum tabi ama bende 2 gündür mide yanması ve aşırı derecede mide bulantıları yaşıyorum.
allahım ne zaman bitecek bu bulantılar:Saruboceq:

Gunaydin kizlar benimde bulantilar artti cubuk kraker ve leblebi yiyince iyi geliyor

merhaba canım, hoşgeldiiiiiiiiiiiiin,:Saruboceq:
inşallah sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik geçirirsin.

nehir67
kuzucuk gördünmü sana kesin hamilesindir demiştik.
güzel haberlerini almak bizide mutlu etti canım.
huzurlu bir hamilelik diliyorum.

meralcim ben önceden ona gidiyordum bıraktım şmdi aynı hastanede abdurrahman akçaya gidiyorum. hastaya göre dr değişiyo ama ikiside çok kalabalık beklemek sıkıcı oluyor. sen memnun musun cnm?

merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olacağım inşallah hepiniz sağlıklı bir haöilelik geçirsiniz bende yeni katılıyorum aranıza

hemserılerım bende ramazan beye gıdıyorum
ılk bebegımdede doktorum oydu yıne tabıkı o
doktordan once cok ıyı bır ınsan
arkadasım benımde bulantılarım oluyor ama ara ara
tuzlu kraker felan ye kesıyor bıraz
kızlarrr ben acaıp sıınırlıyım ya
esım ne dese kavga etcek yer arıyorum
nolcak bu hormonel halım bılmıyorummkafamçokkarıştı

yeni gelen hamiş arkadaşlarımız sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle aramıza hoşgeldiniz:1hug:

meralcim ben önceden ona gidiyordum bıraktım şmdi aynı hastanede abdurrahman akçaya gidiyorum. hastaya göre dr değişiyo ama ikiside çok kalabalık beklemek sıkıcı oluyor. sen memnun musun cnm?

canım inan bende kız kardeşimden dolayı kendini tanıyordum, kardeşimşn 2 bebeğinin doğumunuda kendisi yaptı.
geçen yıl içinde genel kontrol amaçlı 3 kez gitmiştim.
inan çok memnunum ben.
çok ilgili alakalı ama randevu almak ölüm dimi canım.
neyse ben sorun yaşamadan kendisiyle görüşüp uygun olduğu zamanlardada gidip görüşebiliyorum.

abdurrahman bey hakkında güzel şeyler duydum.
peki sen ramazan beye gitmekten neden vazgeçtin tatlım?

arkadaşlar aranızda antalyadan olan varmı acaba hangi doktora gidiyorsunuz benim içim pek rahat değil doktor konusunda

canım benım hosgeldın
hayırlı olsun
allah kucagına almayı nasıp etsın ınss
yılbası bebegı olcak ne guzel ıns

bende öyleyim canım afedersiniz ısırmaya yer arıyorum alınmaya yer arıyorum bide hep aglıyorum:1no2: bişiy sorucam size önce doktorunuza muaynanesine gidip sonra hastaneden takiplerinizimi testlerinizimi yaptırıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…