hemserılerım bende ramazan beye gıdıyorum
ılk bebegımdede doktorum oydu yıne tabıkı o
doktordan once cok ıyı bır ınsan
arkadasım benımde bulantılarım oluyor ama ara ara
tuzlu kraker felan ye kesıyor bıraz
kızlarrr ben acaıp sıınırlıyım ya
esım ne dese kavga etcek yer arıyorum
nolcak bu hormonel halım bılmıyorummkafamçokkarıştı
bende öyleyim canım afedersiniz ısırmaya yer arıyorum alınmaya yer arıyorum bide hep aglıyorum:1no2: bişiy sorucam size önce doktorunuza muaynanesine gidip sonra hastaneden takiplerinizimi testlerinizimi yaptırıyorsunuz.
ben ilk evlendiğimde gittim kasıklarımda ağrıyla bana bir sürü ilaç verdi yetmedi serumla hast. yatırdı sonrada kist oluştu bir sürü bende kızdım bıraktım.sonra eltim gitti onlada bir takım sorunlar oldu bıraktık.öle olur ya cnm kmi sever kimi sevmez. senin için iyiyse bırakma tatlım
bende şimdi sana birşeyler yazayım diyordumki sen çıkageldinkaydirigubbakcemile5
merak ettim vallahi nasılsın?_
ramazan beyden bende çok memnunum tatlım.
allah razı olsun çok ilgili alakalı ve önce insan.
benim için en önemli olan bu.
tuzlu kraker yiyorum canım ama biran öncede bu bulantıların bitmesini istiyorum.
yaşam standardımızı nasılda bozuyor dimi ama.
ah aaaaaah nazımızı çeken bir eşlerimiz var.
onlarda olmasa ne yapardık bizŞeniz
Merhabalar;uzun zamandır uğrayamadım buraya.Bebeğini kaybedenlere sabır diliyorum.Allah herşeyin hayırlısını versin demekten başka diyecek söz bulamıyorum.Çok şükür bir sıkıntım yok benim gayet iyi gidiyor hamileliğim.Çarşamba günü doktora gideceğim.Alış veriş yapmak istiyorum.Ama çevremdeki herkes sakın birşey alma diyor.Allah korusun bişey olur çok üzülürsün diyor.Bende sabretmeye çalışıyorum.Sizler ne zaman bebeklerinizin odasını hazırlamayı düşünüyorsunuz.Bebek odası alacakmısınız yoksa beşik yeterli olur mu?Kafam çok karışık.Bebeğimi hemen kucağıma almak istiyorum.Eşim bana diyorki elinden gelse bir ayda doğuracaksın çocuğu sabırlı ol biraz.
7 hafta 5 günlük hamileyim canım.Şu ana kadar çok şikayetim olmadı.Kasıklarımda agrılarım oluyor ve iştahsızım.Zorla yemek yiyorum.canım valla ne güzel.biz daha bulantılardan falan kafamızı kaldıramıyoruz o yğzden alışveriş falan düşünemiyoruz daha. ama bencede biz için erken sen kaç haftalık hamilesin.gerci insan kendini iyi hissederse öyle seyleri düşünmesi cok normal.bence kıymetini bil.
slm anne adayları nasılsınız bugün bakalım umarım herkes iyidir kendinize ve kuzucuklara çok iyi bakın :1hug:
biraz önce dr umu aradım olacak tabi hamilesin dedi.mide bulantılarına dayanamıyorsan ilaç verelim dedi ama ilacın adını duyunca daha çok midem bulandımirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?