eşim bu işlerin içinde o da doktor ve bilirsin doktorlar normal die ısrar ederler bana bıraktığını sölüo ama normalden yana onun gönlü..bende emin deilim ama sezeryan istiyorum sanırım yaaaa.bencede risk almaya değmez ya eğer normal olmuyosa vardır bi hayrı demek lazımm
ben ne zaman ultrasona girsem Umut'un kafa hep aşağıdaydı tekmeler de genelde yukarıda oluyor benimki sadece sağa sola dönüyor herhalde sırnaşık şey
:roflol: yerim ben onun ayak parmağını sırnaşık şey allah nazarlardan saklasın
ters durduğu için mi sezaryen diyor senin dr sengözlerimebaksanab
orası öyle normal olamıyorsa ısrar edip bebeği de kendimizi de riske atmanın hiç anlamı yok ama gönlümden geçen o...
doktorlar normal diye ısrar mı eder? hiç öyle bir şey yok bak hepimizin kadın doğumcularına büyük çoğunluğu daha en başından sezaryen önerdi :sinifsinif:
orası öyle normal olamıyorsa ısrar edip bebeği de kendimizi de riske atmanın hiç anlamı yok ama gönlümden geçen o...
doktorlar normal diye ısrar mı eder? hiç öyle bir şey yok bak hepimizin kadın doğumcularına büyük çoğunluğu daha en başından sezaryen önerdi :sinifsinif:
ewet bılgecım ters oldugu ıcın dr sezeryan dedı
bıde29+6 da 2 kıloydu artıkkılo dahada alıcak donmez dedı
su an 2 bucugu gecmıstır sanıyorum
bıraz ırı masallah
burcucum olsun saglıkla gelsınlerde
fark etmez
benım rahım seklımde bı sorun wardı
o sebepten ters duruyo galıba dr ole dedı
ama napalım ole bole gelecek ınsallah
ewet bılgecım ters oldugu ıcın dr sezeryan dedı
bıde29+6 da 2 kıloydu artıkkılo dahada alıcak donmez dedı
su an 2 bucugu gecmıstır sanıyorum
bıraz ırı masallah
Yok Eylul surekli yatar pozisyonda . Sagda kafa solda bacaklar var. Sıkıysa sagima yatayim onu kafa ustu yatirayim rahimi tirmikliyo resmen sipa. Eli dun kafasinin altindaydi . Doktor cok ehli keyif bu kiz filan dedi. Puro ile viski versem iceri supersin anne ya dicek gibi sekilde.
bilmem ben kaç doktora gittiysem hersey yolundaysa normal diolar bana hep normal doğumdan yana olanlar denke geldi demekki canım
tabi ki şartları zorlayıp riske değmez ama benim eşim sorun olmadığı sürece normalden yana hatta gittiğim 2 doktorumdaa
Bencede doktorlarin %90 u nerdeyse sezeryan der hemen . Benimki hatta bi normal dogum surecinde 3-4 tane sezeryan yapabilirim o yuzden doktorlar sezeryancidir demisti . Normal dogumda adam 1 milyar alcaksa sezeryanda 2 aliyor ve 3-4 tane filan yapabiliyor o surecte.
iriliğin sebebi belli mi? şekerin falan normal di mi?
yakışır kuzumaaaaaa gönderseydin anası kaynanasından bi puro bi viski :içelim:
ben de eskiden daha dik hissediyordum şimdi sol yukarıda ayaklar sağ aşağıda kafa gibi hissetmeye başladım ama eskisinden daha yatay... aha benim sıpa da son haftalarda terse mi dönecek ki :1shok: yapabilir anası da ters kadındır vesselam kafamçokkarıştı
sen nerede yaşıyosun kuzum hepimiz göçelim oraya kaydirigubbakcemile3
istediği saatte yapabilmesi ve sıcak yatağından (hele ki bizim gibi kış bebeleri için çok önemli) çıkmaması da cabası dünürcüm :umursamaz:
sen nerede yaşıyosun kuzum hepimiz göçelim oraya kaydirigubbakcemile3
istediği saatte yapabilmesi ve sıcak yatağından (hele ki bizim gibi kış bebeleri için çok önemli) çıkmaması da cabası dünürcüm :umursamaz:
sagol bılgecım
iriliğin sebebbı bellı anne ırı baba ırı
hele dayısı 2 metre:1hug:
aılemızden gelıyo
sekerım normal 105 cıkmıstı
hersey ıyı o konuda canım
ablamın bebegıde 4 800 dogmustu
kızlar bişey sorcam sizinde karınlarınız hafif aşağıya indi mi...ya benim 1-2 hafta önce daha yukardaydı büyüdükçe iner dediler ama tedirgin oldummm
Ben kasiklarimin orda hissediyordum ki dondu filan demistim dunur. Dun bi baktim ohhh keyif seklinde. Soyledim doktora asagilarda hissediyorum bazen diye . Elinle ayaginla vuruyordur dedi. Bazen hissediyorum cunku ama . Prensessin hic niyeti yok valla .
ben doktorum daha hiç doğum hakkında bi yorum yapmadı sadece dün böyle durmaya devam ederse normal doğum kolay olur dedi
sagol bılgecım
iriliğin sebebbı bellı anne ırı baba ırı
hele dayısı 2 metre:1hug:
aılemızden gelıyo
sekerım normal 105 cıkmıstı
hersey ıyı o konuda canım
ablamın bebegıde 4 800 dogmustu
eşimin görevi icabı elazığ dayız...izmirliyim aslında ben
Tabi normalde saat kacta gelecegi belli degil ki . Allahtan benimki kesinlikle normalci . Cevremde 10 a yakin tanidigin dogumunu yaptirmis sonradan ogrendim 8 i normal . 2 si de donmedigi icin sezeryan . Bana dogum hakkinda bilgi verirken ben normali seviyorum filan demisti. Dogum doktoru oldugumu o zaman anliyorum sezeryanda cerrahtan farkim yok demisti amcacim :)
valla bakanlar indi diyor ama bence inmedi ya da ben anlayamıyorum :bbo:
aman be dünür keyfi iyi olsun da sen kesil boşveeeeeeeer sırnaşık şey
kolay olur dediğine göre normal diye bakıyor belli ki selda
hay maşallahtüm sülaleye kaydirigubbakcemile3
gözünü sevdiğimin elazığdaki doktorları o zaman sevgi... izmirde olsan sezaryene yönlendirirlerdi kesin büyük şehir modası malum yerimseniben
Tabi normalde saat kacta gelecegi belli degil ki . Allahtan benimki kesinlikle normalci . Cevremde 10 a yakin tanidigin dogumunu yaptirmis sonradan ogrendim 8 i normal . 2 si de donmedigi icin sezeryan . Bana dogum hakkinda bilgi verirken ben normali seviyorum filan demisti. Dogum doktoru oldugumu o zaman anliyorum sezeryanda cerrahtan farkim yok demisti amcacim :)
valla bakanlar indi diyor ama bence inmedi ya da ben anlayamıyorum :bbo:
aman be dünür keyfi iyi olsun da sen kesil boşveeeeeeeer sırnaşık şey
yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?