Anne olmak kolay degil demi . Bu arada dun doktora sordum size de oluyor mu bilmem ama benim Eylul bazen deli gibi idrar keseme vuruyor ve canimi acitiyor resmen . Sanki deliler gibi tuvaletimim gelmis gibi oluyor sonra geciyor . Oynayainca baski yapiyordur dedi ki oynayinca oluyor sizde de var mi ?
işte benim 2 doktorumda seninki gibi normalci..şimdi diceksiniz niye iki doktor ben aşılama ile hamile kaldım aşılamayı yapan doktora takip için gitmliyim ama doğumu onda düşünmüom o yüzden bi doktora daha gidiom:kedi:
Anne olmak kolay degil demi . Bu arada dun doktora sordum size de oluyor mu bilmem ama benim Eylul bazen deli gibi idrar keseme vuruyor ve canimi acitiyor resmen . Sanki deliler gibi tuvaletimim gelmis gibi oluyor sonra geciyor . Oynayainca baski yapiyordur dedi ki oynayinca oluyor sizde de var mi ?
aynısı bende oluyor canım birden acaip sıkışıyorum ve tuvalete gidene geçior idrar torbasına baskı yapıomuş sanırım ama ben acı hissetmiom
Benim acitiyor resmen doktor cok sert vuruyordur ondandir dedi.bende de oluyor birden tutamayacakmışım gibi oluyor ama benim de acımıyor...
veletlere bakar mısın yalnız ilk oyuncakları analarının idrar torbası sırnaşık şey
süt / yoğurt saatiniz kızlarrrrrrrrrrrr
Benim acitiyor resmen doktor cok sert vuruyordur ondandir dedi.
olabilir bilgecim herşey normalse en iyisi normal yapmak dio herkes.ben ikisindende çok korkuyorum.bide benim doktor daha ilk aylarda bi muhabbet arasında normal doğuma kendiniz giriyomusunuz dediğimde giriyorum.seninkinede girerim demiişti.çok tatlı ve güven veren birisi zaten kendisi...
ben kahvaltımı yeni yapıyorum:)
Umut bambam, Eylül çakıl olacak sanırım dünürcüm kaydirigubbakcemile3
aman maşallah her zaman bulunmuyor öyle doktor
yarasın bebişine
kıslaaaaaaaaaarrrrr
kaydirigubbakcemile3 Dogru valla dunur he
yaq internet bağlanrısında sorun var deminden beri uğraşıp duruyorum, giremiyorum
Umut bambam, Eylül çakıl olacak sanırım dünürcüm kaydirigubbakcemile3
aman maşallah her zaman bulunmuyor öyle doktor
yarasın bebişine
saol cnm yarasın bakalım.doğru diosun doğum devlette olcak ama napıyım doktorumdan çok memnunum.üstelik dün gece gittiğimde gördüm hastaneyi fena da deeğil temiz gibi geldi bana.umarım herşey güzel olur...ALLAHA emanet...
hıım bide unuttum söylemyi doğum ve çocuk hastanesi orası...
özellikle avvio marka olanlar hem türk malılar...
iyi olur merak etme... devletin doğum ve çocuk hastaneleri çok iyi işler yapıyorlar yerimseniben önden gidip bir iki tane de kat görevlisini bağlarsan kraliçeler gibi bakılırsın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?