2009 Aralık Anneleri

aynısı bende oluyor canım birden acaip sıkışıyorum ve tuvalete gidene geçior idrar torbasına baskı yapıomuş sanırım ama ben acı hissetmiom

benim de iki tane... niye? esas doktorumun ultrason cihazı avuçiçi kadar mecburen dışarıya gitmem gerekiyor dönüm noktalarında ben de herhangi bir yer yerine bir kliniğe gidiyorum orada bir de doktor buldum çok da iyi üstelik... olur ha benim doktor yurtdışında falan olur bir şekilde doğum zamanı ulaşamazsam buna ulaşıcam yedekli çalışıyorum ben kaydirigubbakcemile3

aynısı bende oluyor canım birden acaip sıkışıyorum ve tuvalete gidene geçior idrar torbasına baskı yapıomuş sanırım ama ben acı hissetmiom

bende de oluyor birden tutamayacakmışım gibi oluyor ama benim de acımıyor...
veletlere bakar mısın yalnız ilk oyuncakları analarının idrar torbası sırnaşık şey

olabilir bilgecim herşey normalse en iyisi normal yapmak dio herkes.ben ikisindende çok korkuyorum.bide benim doktor daha ilk aylarda bi muhabbet arasında normal doğuma kendiniz giriyomusunuz dediğimde giriyorum.seninkinede girerim demiişti.çok tatlı ve güven veren birisi zaten kendisi...

Benim acitiyor resmen doktor cok sert vuruyordur ondandir dedi.

Umut bambam, Eylül çakıl olacak sanırım dünürcüm kaydirigubbakcemile3

aman maşallah her zaman bulunmuyor öyle doktor

ben kahvaltımı yeni yapıyorum:)

yarasın bebişine

Umut bambam, Eylül çakıl olacak sanırım dünürcüm kaydirigubbakcemile3

aman maşallah her zaman bulunmuyor öyle doktor

yarasın bebişine

saol cnm yarasın bakalım.doğru diosun doğum devlette olcak ama napıyım doktorumdan çok memnunum.üstelik dün gece gittiğimde gördüm hastaneyi fena da deeğil temiz gibi geldi bana.umarım herşey güzel olur...ALLAHA emanet...

hıım bide unuttum söylemyi doğum ve çocuk hastanesi orası...

iyi olur merak etme... devletin doğum ve çocuk hastaneleri çok iyi işler yapıyorlar yerimseniben önden gidip bir iki tane de kat görevlisini bağlarsan kraliçeler gibi bakılırsın yerimseniben

slm kızlar günaydın herkese bide kızımla kahvaltı yapıcaz geliriz sonra yanınıza:ecrin_bebek:

özellikle avvio marka olanlar hem türk malılar...

ben bunu alırdım
süslü değil biliyorum ama amaç o zaten... o çantalar çok ağır oluyor biz bebeği taşırken baba süslü çanta taşımak istemeyeceğine göre sorun çıkarmadan taşıyacağı çanta seçmek gerekiyor bence kaydirigubbakcemile5

iyi olur merak etme... devletin doğum ve çocuk hastaneleri çok iyi işler yapıyorlar yerimseniben önden gidip bir iki tane de kat görevlisini bağlarsan kraliçeler gibi bakılırsın yerimseniben

inşallah cnm.heralde doktorum önümde olursa herkes daha iyi davranır.bakalım dediğin gibi devlet hastaneleri daha donanımlı oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…