ben bunu alırdım
süslü değil biliyorum ama amaç o zaten... o çantalar çok ağır oluyor biz bebeği taşırken baba süslü çanta taşımak istemeyeceğine göre sorun çıkarmadan taşıyacağı çanta seçmek gerekiyor bence kaydirigubbakcemile5
slm kızlar günaydın herkese bide kızımla kahvaltı yapıcaz geliriz sonra yanınıza:ecrin_bebek:
inşallah cnm.heralde doktorum önümde olursa herkes daha iyi davranır.bakalım dediğin gibi devlet hastaneleri daha donanımlı oluyo...
selamm kıslarr bızde geldık kızımla...nasılsınızzzzz bugunn,,geçmışe bır bakayım neelr kaynattınız sabahtan berizemuszemus
cnm kendini bu kadar üzme eşin istediği için koyulduğunu düşün sonuçta sen ne kaoyarsa onlar öyle seslenecek ve sen sinir olacaksın bence eşinide düşün,eşinin ailesini sil aklından cnm üzme kocanıda.hem kendini de böyle şeyler için üzme ne olur...az önce eşimi arayıp mobilyacıyı sıkıştırmasını söyledim.. bu cumartesi ye yetiştirmeye çalışacaklarmış.. hihoyyyt bu iyi haber.. bir de duvara asmak için isimlik yazacaklardı.. eren arda adını vermiştik onlara, eşime aryıp düzelttir arda yazsınlar sadece dedim güzel güzel.. Allah allah dedii.. celallendi.. ben ereni seviyorum dedi.. ben sevmedim alışamadım dedim.. oda bende arda yı sevmiyorum dedi.. bende ikisi olmaz bir tane olsun dedim.. hayır efendim eren arda deriz olur biter dedi.. bende olmaz çocuğun psikolojisi bozulur dedim.. iyi değilmiş filan dedim.. hem onun o allahın cezası ailesi ereeeeenn diyip duruyo zaten sinir oluyorum.. ya arkadaşlar ben babamın adını vercem diye tutturup bi düşüncesizlik etmedim.. ardayı çok seviyorum babam da çok severdi.. nolur saygı duysa:çok üzgünüm:ben annesi olacağım onu kucaklamayı benden çok hakediyordu babam inanın, öyle bir dede olacaktı.. senağlama nnolur ki biraz anlayışlı olup ardayı kabul etse.. isimlik gelirse takmayacağım duvara.. biz ailecek hep anlayışlı ve uzlaşmacı oldukça bunlar böyle yaptı.. pis cimri insanlar insan bebeğinin adını onların ağzında duyunca bile bu kadar nefret edermi ya.. zaten çok sevmediğim bir isim di iyice deli oldum.. ama işte murat çok sevdi o ismi de.. kafam allak bullak.. kız olsaydı tartışmasız eylül olacaktı ben hiç karşı çıkacakmıydım dedi.. o da doğruuu.. şimdi ben napıyım:umursamaz:
burcuuu, bilgee, Bİm marketler de taşdevri kahramanlarının peluş oyuncakları satılıyor, 9,95 çakıl ve bambam da var.. ben oğluma dino almıştım.. bebek arabası bile vardı 59 lira idi, elim gitti geldi, gitti geldi, çok çok kötü de değildi, yeşilli pembeli bişeydi, sonra dedim adi bişey olmasın ya dedim almadım..
az önce eşimi arayıp mobilyacıyı sıkıştırmasını söyledim.. bu cumartesi ye yetiştirmeye çalışacaklarmış.. hihoyyyt bu iyi haber.. bir de duvara asmak için isimlik yazacaklardı.. eren arda adını vermiştik onlara, eşime aryıp düzelttir arda yazsınlar sadece dedim güzel güzel.. Allah allah dedii.. celallendi.. ben ereni seviyorum dedi.. ben sevmedim alışamadım dedim.. oda bende arda yı sevmiyorum dedi.. bende ikisi olmaz bir tane olsun dedim.. hayır efendim eren arda deriz olur biter dedi.. bende olmaz çocuğun psikolojisi bozulur dedim.. iyi değilmiş filan dedim.. hem onun o allahın cezası ailesi ereeeeenn diyip duruyo zaten sinir oluyorum.. ya arkadaşlar ben babamın adını vercem diye tutturup bi düşüncesizlik etmedim.. ardayı çok seviyorum babam da çok severdi.. nolur saygı duysa:çok üzgünüm:ben annesi olacağım onu kucaklamayı benden çok hakediyordu babam inanın, öyle bir dede olacaktı.. senağlama nnolur ki biraz anlayışlı olup ardayı kabul etse.. isimlik gelirse takmayacağım duvara.. biz ailecek hep anlayışlı ve uzlaşmacı oldukça bunlar böyle yaptı.. pis cimri insanlar insan bebeğinin adını onların ağzında duyunca bile bu kadar nefret edermi ya.. zaten çok sevmediğim bir isim di iyice deli oldum.. ama işte murat çok sevdi o ismi de.. kafam allak bullak.. kız olsaydı tartışmasız eylül olacaktı ben hiç karşı çıkacakmıydım dedi.. o da doğruuu.. şimdi ben napıyım:umursamaz:
buda güzelmiş cnm baba için bi tane bundan bir tanede kendim için gezmelik alabilirim:) önerin için saol
az önce eşimi arayıp mobilyacıyı sıkıştırmasını söyledim.. bu cumartesi ye yetiştirmeye çalışacaklarmış.. hihoyyyt bu iyi haber.. bir de duvara asmak için isimlik yazacaklardı.. eren arda adını vermiştik onlara, eşime aryıp düzelttir arda yazsınlar sadece dedim güzel güzel.. Allah allah dedii.. celallendi.. ben ereni seviyorum dedi.. ben sevmedim alışamadım dedim.. oda bende arda yı sevmiyorum dedi.. bende ikisi olmaz bir tane olsun dedim.. hayır efendim eren arda deriz olur biter dedi.. bende olmaz çocuğun psikolojisi bozulur dedim.. iyi değilmiş filan dedim.. hem onun o allahın cezası ailesi ereeeeenn diyip duruyo zaten sinir oluyorum.. ya arkadaşlar ben babamın adını vercem diye tutturup bi düşüncesizlik etmedim.. ardayı çok seviyorum babam da çok severdi.. nolur saygı duysa:çok üzgünüm:ben annesi olacağım onu kucaklamayı benden çok hakediyordu babam inanın, öyle bir dede olacaktı.. senağlama nnolur ki biraz anlayışlı olup ardayı kabul etse.. isimlik gelirse takmayacağım duvara.. biz ailecek hep anlayışlı ve uzlaşmacı oldukça bunlar böyle yaptı.. pis cimri insanlar insan bebeğinin adını onların ağzında duyunca bile bu kadar nefret edermi ya.. zaten çok sevmediğim bir isim di iyice deli oldum.. ama işte murat çok sevdi o ismi de.. kafam allak bullak.. kız olsaydı tartışmasız eylül olacaktı ben hiç karşı çıkacakmıydım dedi.. o da doğruuu.. şimdi ben napıyım:umursamaz:
burcuuu, bilgee, Bİm marketler de taşdevri kahramanlarının peluş oyuncakları satılıyor, 9,95 çakıl ve bambam da var.. ben oğluma dino almıştım.. bebek arabası bile vardı 59 lira idi, elim gitti geldi, gitti geldi, çok çok kötü de değildi, yeşilli pembeli bişeydi, sonra dedim adi bişey olmasın ya dedim almadım..
tamam bilge önerilerini uygulucam da ancak doğum öncesi gittiğimde yapabilirim onu.aaahhh canım memleketim rüşvet ne de önemli oldu.haklısın cnm...
Bizim evin orda bakayim kalmissa alayim ben :)
günaydın hoşgeldinizzzzz
denk düşmüş kaydirigubbakcemile3
hediye seldacım hediye kaydirigubbakcemile3 iki kuruşa kraliçe muamelesi göreceksin ya sen ona bak yerimseniben zaten doğumdan sonra babayı yolarlar gerçi kaydirigubbakcemile3
bimden alma dünür başka oyuncakçıdan alalım ama bir örnek bizimkilere yerimseniben
cnm kendini bu kadar üzme eşin istediği için koyulduğunu düşün sonuçta sen ne kaoyarsa onlar öyle seslenecek ve sen sinir olacaksın bence eşinide düşün,eşinin ailesini sil aklından cnm üzme kocanıda.hem kendini de böyle şeyler için üzme ne olur...
Eren Arda koy Arzucum... kız olsaydı Eylüüüüüüül dediklerinde de Eylül isminden soğuyacaktın... ismin bir kabahati yok ki söyleyenlere sinir olduğun için dünyanın en güzel ismi bile kulağına oturmuyor bu kadar basit... babasının da isteği olsun ayrıca normal şartlarda Eren ismini sen de seviyormuşsun zaten... bu kadar paye verme diğerlerine de... boşver önemseme yahu... her yaptıklarına bu kadar takılıyor olman fazlasıyla önem verdiğini gösterir... haketmeyen insanlar için hele de şu döneminde kendine eziyet etmemen lazım...
bu insanlar senin tarafından önemsenmeyi hak ediyor mu Arzu? veya oğluna koymak istediğin ismi değiştirmeni gerektirecek kadar önemliler mi? yaptığın bu çünkü, atasözüyle "gavura darılıp oruç bozmak", uzun uzun anlatırsak sevdiğin ve oğluna (eşinle birlikte) vermek istediğin ismi değiştirmek... kim için ya? üstelik sonu yok sadece Arda koyduğunda AAAAAAAAarda dediklerinde sinir olmayacak mısın sanki????
Bu isim konusunda seni ne kadar cok tedirgin ettiler.
selamm kıslarr...nasılsınız...biz kızımızla ıyıyız yenı doktorumuzla tanıştık bugun,,cok guzel geçtı muayene,kadın hem guler yuzlu hem cok ılgılıydı,,eşimle cok memnun kaldık.
azramız 1670 gr olmuş maşallah,,ben yarım kılo almışım bu ay ama o beslenmış cok şukur,,yuzunu falan ıyıce gosterdı bak annesı bu yuzu bu ellerı kalbıı falan dıye,,ya gorunce nası mutlu oluyo ınsan,,hamıle olduğumu içimde bebek taşıdığımı daha ıyı anlıyorum,,boyle içim sıcacık oluyo.
ben sorularımı sıraladım tabı bulmulum şeker gıbı doktoruzemuszemus
dedm kı bazen boyle karnımın en ucunda toplanıyo sankı kasılıyo karnım oyle olunca bebek mı buzuluyo napıyo dedım,,yok dedı rahmınız kasılıyo yalancı dogum belırtılerı korkmaya gerek yok hatta olması gerekır atrık dedı sızı doğuma hazırlar,,dedım bı haftadır uykusuzum gecelerı,,bebeğim cok hareketlı hıç durmuyo,,ozellıkle de yan tarafıma yattıgımda başlıyo yandan vurmaalara,,sıkıştırıyo muyum yoksa onu dedım,mutlaka yan taraflarıznıza yatın bebeğe daha ıyı kan gıdıyo o yuzdende daha cok hareketlenıyo bırascık uykusuzluğa katlanıcaz bu haftalarda bebeğimizin sağlıklı oldugunu gosterır hareketlerı dedı,,içim rahatladı..en hızlı gelışım ve kılo alma donemınde herşeyden yıyın az ve sık olarak fakat herşeyden yemeğe calışın dedı ıhtıyacı var dedı,,sebze meyve tahıl ne bulursamm artık goturucem mıgdeye,,zaten yıyodumdakaydirigubbakcemile3
kızımda baş aşağı duruyo halen:)bır ay sonra tekrar gelın daha sonra goruşmelerımız sıklaşıcak dedı.
yenı haberlerımız boyle teyzelerı
hoşbuldukk,,saol canım...dun doktorumuza gıttık geldığımde yazmıştım ayrıntıları okumadınız mııı geçmişi??bebişim kılo amış sağlığı yerındeymış cok şukur,,cok sevındımm
günaydın hamişler :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?