kızlar, eren arda koyulmasına müsade edersem, hepsi eren diycek..arda sadece kimlikte kalıcak.. ben e anne arda diye seviyoruz şimdiden.. her daim sinirerim gerilecek bu da sütümü bile etkliycek , en o yüzden kökten çözmek istiyorum.. ben inatla arda diye seversem çocuğumu kafası karışacak, ki o inat bende fazlasıyla mevcut gözüm hiç bişey görmez..:sinifsinif:
artı kaynanamla şakadan inatlaştığımızı bahsetmiştim size.. ben arda, o eren diye valla baya baya çakışmıştık.. şimdi eren kalırda baaak oğlum nasılda dediğini yaptırdı kıymet vermiyor ona diye de düşünecek..mafoldumben inat meselesi oldu benim için.. tamamen adı değiştirmeyi becerebilirsek onlara doğana kadar söylemiycem. sinirlerim gerildi.. al birde beni arıyor, ne konuşcaksam ben bu kadınla hergün hergün.. açmayınca da anlamıyor işi vardır demiyor.. ya gitmek istiyorum buralardan..mafoldumben
arzu eşinle açıkca konuşsan istemiyorum bu ismi desen ikimizin ortak kararı olmalı sevemiyorum bu ismi de tartışma ortamı yaratmadan konuşmayı dene bence.
denedim, yine de deniycem.. bu iş böyle yarım kalmayacak, şimdiye kadar ılımlı olduk da ne oldu.. Anlatsam roman olur, bazen eşim o aileden nasıl çıkmış inanamıyorum
ooooooffffffffff şekerler sizlere merhaba bile diyemedim
site sabahdan bu yana açık ama ben iki satır yazıp selam veremedim.
canım farkettim iyi misin bari? öykü nasıl?
baharla bernadan günlerdir ses yok... pelin de yok ortalarda bugün :umursamaz:
canım farkettim iyi misin bari? öykü nasıl?
baharla bernadan günlerdir ses yok... pelin de yok ortalarda bugün :umursamaz:
çok şükür bizm aileler hiç karışmıyo sorduğumuz halde fikirlerini söylemiyolar siz ismi bulun biz onaylarız diolar saolsunlar.ama bizde sorun var hala bebişe bi isim bulamadık:)
pelin kahvaltı yapmaya gitmişti ama bahar ve bernayı bende merak ediyorum nasıllar acaba..
Selam Meral
Pelin burdaydi sonra yok oldu
isim konusunda bir sorun yok karışmıyorlar.ama aldığım kilodan yürüyüş yapmama kadar her şeye bir söyleyecekleri var ve hurafelerinden bıktım artık hamile kaldığımdan beri bitmedi hurafeleri.doğumdan sonrakileri düşünemiyorum bile..
kız bebek için Mahru ismini duydum sizlerede söylemek istedim ay yüzlü demekmiş arkadaşlar
dünür sen hala mothercare'e bakamadın di mi??? bi fırsat çıksa da o tarafa gidip bi baksam dert oldu içime o botlar... var mı acaba????
oooooooooooff ne insanlar var ya gerçi senin iyiliğin için söylüyo olabilirler ama yapmasalar daha iyi.nazar değmesinde benimkiler süper hiçbişeyimize karışmıyolar ...maddi destek de sonsuz saolsunlar zaten ortaklarda iş bakımından öyle iştee...
pelin kahvaltı edicem dedi en son
kız bebek için Mahru ismini duydum sizlerede söylemek istedim ay yüzlü demekmiş arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?