baharla konuştum şimdi iyimiş herkese selamı var
odası gelecekmış berenın annesı kayınvaldesi falan gelmiş temızlıge yardım olsun dıye
iyiyim dedı çok şukur sıkıntısı yokmuş bana moral verdı sagolsun oram buram agrıyo dıyınce :)
benıde merak etmışsınızde sabah eşim giderken anneme bıraktı evde yalnız banyo yapmayayım dıye dun kotuydum giremedım gece duşa insanda ihtiyac duyuyor evdede yalnız olmuyor neyse annemlerdeydım şimdi döndum
kızlar, eren arda koyulmasına müsade edersem, hepsi eren diycek..arda sadece kimlikte kalıcak.. Ben e anne arda diye seviyoruz şimdiden.. Her daim sinirerim gerilecek bu da sütümü bile etkliycek , en o yüzden kökten çözmek istiyorum.. Ben inatla arda diye seversem çocuğumu kafası karışacak, ki o inat bende fazlasıyla mevcut gözüm hiç bişey görmez..:sinifsinif:
Artı kaynanamla şakadan inatlaştığımızı bahsetmiştim size.. Ben arda, o eren diye valla baya baya çakışmıştık.. şimdi eren kalırda baaak oğlum nasılda dediğini yaptırdı kıymet vermiyor ona diye de düşünecek..mafoldumben inat meselesi oldu benim için.. Tamamen adı değiştirmeyi becerebilirsek onlara doğana kadar söylemiycem. Sinirlerim gerildi.. Al birde beni arıyor, ne konuşcaksam ben bu kadınla hergün hergün.. Açmayınca da anlamıyor işi vardır demiyor.. Ya gitmek istiyorum buralardan..mafoldumben
dun geçmışı okumayanlar kızımın haberlerını yazmıştımmopuyorumnanaktan
baharla konuştum şimdi iyimiş herkese selamı var
odası gelecekmış berenın annesı kayınvaldesi falan gelmiş temızlıge yardım olsun dıye
iyiyim dedı çok şukur sıkıntısı yokmuş bana moral verdı sagolsun oram buram agrıyo dıyınce :)
benıde merak etmışsınızde sabah eşim giderken anneme bıraktı evde yalnız banyo yapmayayım dıye dun kotuydum giremedım gece duşa insanda ihtiyac duyuyor evdede yalnız olmuyor neyse annemlerdeydım şimdi döndum
kahvaltımızı ettik kızlar dün bebişimin 4 boyutlu fotolarını koymuştum geçen ayki baktınızmı bende birazdan beşiğinin fotolarınıda koyucam koyabilirsem:ecrin_bebek:
kızlar bende sıla istiyordum kızımız ismini ama şimdi soğuttular, şu sıla dizisi çıktıktan beri yok doğulu ismi yok dizi ismi bir sürü laf, şimdi kararsızım bir kaç isim var aklımızda ama onların arasından da işte bu!! dediğim yok... :çok üzgünüm:
bana fikir verin isimleri de yazıyım da sizin de aklınızda olanları yazın,
melda: söylenişi çok kaba
merve: dağ ismi
gamze : gamzeli olmazsa
sıla : vazgeçtik
ecrin: söylemesi zor
Safak 38 mi kafamçokkarıştı
kahvaltımızı ettik kızlar dün bebişimin 4 boyutlu fotolarını koymuştum geçen ayki baktınızmı bende birazdan beşiğinin fotolarınıda koyucam koyabilirsem:ecrin_bebek:
geçmişe çok fazla bakmıyorum artk nedeni belkide çok oturunca heryerım agrıyodun geçmışı okumayanlar kızımın haberlerını yazmıştımmopuyorumnanaktan
AFİYET OLSUN YARASIN BEBİŞE AYYY MAŞALLAH BEBİŞE DE YERİM BEN ONUN BURNUNU kaydirigubbakcemile3
slm canlarım nasılsınız? ben iyiyi çok şükür...saat 11 e doğru kalktım kahvaltı gazeteler derken bu saat oldu..dr. aradı yarım saat önce namsılsın kanaman oldu mu diye geleyim mii dedi..sağolsun nasıl memnun oldum anlatamam..sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım atladığım bişiler var mı? pelincim senin neyin var kuzummmm
of kızlar ya eklenmiyo resimler deli olcam:sinifsinif:
Hurafeler , akil vermeler , istemedigimiz bir suru sey hepimizde var. Sadece aileler de degil cevredeki bir suru insan soyluyor ama tabi karsi tarafin ailesi soyleyince bir kat daha fazla batiyor insana . Okudugum kitapta en guzel nasihat karsi taraf isteyince verilen nasihattir diyor ama buna cogu insan uymuyor ki . Acikcasi ben sallamiyorum . He he filan diyip geciyorum ama yapmiyorum . Israrla devam ederse de ufaktan sakayla karisik laf koyma yontemi ile olayi kapatiyorum .Deger verdigim insanin sozu beni ancak uzer gerisini seyime takmiyorum yalan yok . Arzu en guzel gunlerini baskasi icin baskalari icin rezil edip uzme . Bizde de oluyor Arzucum olmaz mi hepimizde vardir eminim istemedigimiz seyler. Ama su dakikadan sonra yapcak ne var hic bisey . Ailesini degistirme sansin varmi yok o zaman kafana takmamayi sallamamayi ogrenmen lazim.
canım benim kendini çok fazla hırpalıyorsun hem kendini hem bebişi anlıyorum onlarla inatlaştığın için istemiyorsun bu ismi ama bir de şu açıdan düşün o da bu bebeğin babası ben de mesela erkek olunca eşimin babasının adını koyacağım zaten hep dedim kızım olursa adını ben koyarım erkek olursa babası diye eminim ki bebiş gelince onu sevdiğin için değil eren kötü bir ismi olsa bile o ismi seveceksin
selam en güzel tombişler a.s. opuyorumnanaktan
yemek çamaşır ütü derken ancak yazabildim.
eh ascık oturup dinlenmeyi hakettim sanırım
nasılsınız? bebelerim nasıl?
kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?