2009 Aralık Anneleri

Hurafeler , akil vermeler , istemedigimiz bir suru sey hepimizde var. Sadece aileler de degil cevredeki bir suru insan soyluyor ama tabi karsi tarafin ailesi soyleyince bir kat daha fazla batiyor insana . Okudugum kitapta en guzel nasihat karsi taraf isteyince verilen nasihattir diyor ama buna cogu insan uymuyor ki . Acikcasi ben sallamiyorum . He he filan diyip geciyorum ama yapmiyorum . Israrla devam ederse de ufaktan sakayla karisik laf koyma yontemi ile olayi kapatiyorum .Deger verdigim insanin sozu beni ancak uzer gerisini seyime takmiyorum yalan yok . Arzu en guzel gunlerini baskasi icin baskalari icin rezil edip uzme . Bizde de oluyor Arzucum olmaz mi hepimizde vardir eminim istemedigimiz seyler. Ama su dakikadan sonra yapcak ne var hic bisey . Ailesini degistirme sansin varmi yok o zaman kafana takmamayi sallamamayi ogrenmen lazim.

bende oğluşumu okula bırakıcam sonrada üçüzlere doğum yapan arkadaşın yanına gidicem bebeği yıkıcaz bi görseniz minicik kuzucuk.ama küçük herif bi bakışı var maşallah.kızları küvözde daha inş. onlarda yakında gelicekler..neyse kendinize iyi bakın...

baharla konuştum şimdi iyimiş herkese selamı var
odası gelecekmış berenın annesı kayınvaldesi falan gelmiş temızlıge yardım olsun dıye
iyiyim dedı çok şukur sıkıntısı yokmuş bana moral verdı sagolsun oram buram agrıyo dıyınce :)
benıde merak etmışsınızde sabah eşim giderken anneme bıraktı evde yalnız banyo yapmayayım dıye dun kotuydum giremedım gece duşa insanda ihtiyac duyuyor evdede yalnız olmuyor neyse annemlerdeydım şimdi döndum

kızlar bende sıla istiyordum kızımız ismini ama şimdi soğuttular, şu sıla dizisi çıktıktan beri yok doğulu ismi yok dizi ismi bir sürü laf, şimdi kararsızım bir kaç isim var aklımızda ama onların arasından da işte bu!! dediğim yok... :çok üzgünüm:

bana fikir verin isimleri de yazıyım da sizin de aklınızda olanları yazın,

melda: söylenişi çok kaba
merve: dağ ismi
gamze : gamzeli olmazsa
sıla : vazgeçtik
ecrin: söylemesi zor

Safak 38 mi kafamçokkarıştı

bana fikir verin isimleri de yazıyım da sizin de aklınızda olanları yazın,

melda: söylenişi çok kaba
merve: dağ ismi
gamze : gamzeli olmazsa
sıla : vazgeçtik
ecrin: söylemesi zor[/QUOTE]

melda güzel bence bende ilk onu istedim ama eşim beğenmedi.sıla güzel.ecrin ismindende biz vazgeçtik.selin ismini istiyorum ben.sorduğum çoğu kişide beğeniyor..

canım benim kendini çok fazla hırpalıyorsun hem kendini hem bebişi anlıyorum onlarla inatlaştığın için istemiyorsun bu ismi ama bir de şu açıdan düşün o da bu bebeğin babası ben de mesela erkek olunca eşimin babasının adını koyacağım zaten hep dedim kızım olursa adını ben koyarım erkek olursa babası diye eminim ki bebiş gelince onu sevdiğin için değil eren kötü bir ismi olsa bile o ismi seveceksin

dun geçmışı okumayanlar kızımın haberlerını yazmıştımmopuyorumnanaktan

maşallah yerim ben o kuzuyu demek ki o yüzden yan yatınca hareket ediyorlar ben her seferinde unutuyordum sormayı ne güzel gönlüne göre bir doktorun oldu

slm canlarım nasılsınız? ben iyiyi çok şükür...saat 11 e doğru kalktım kahvaltı gazeteler derken bu saat oldu..dr. aradı yarım saat önce namsılsın kanaman oldu mu diye geleyim mii dedi..sağolsun nasıl memnun oldum anlatamam..sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım atladığım bişiler var mı? pelincim senin neyin var kuzummmm

kızlar ya ben bebişimin beşiğinin falan fotoları eklicem ama ekliyemedim durmadan bağlantıda sorun var diye resim eklicemde anlamadım

kahvaltımızı ettik kızlar dün bebişimin 4 boyutlu fotolarını koymuştum geçen ayki baktınızmı bende birazdan beşiğinin fotolarınıda koyucam koyabilirsem:ecrin_bebek:

AFİYET OLSUN YARASIN BEBİŞE AYYY MAŞALLAH BEBİŞE DE YERİM BEN ONUN BURNUNU kaydirigubbakcemile3

nehir ırmak yegenlerın adı ve ben çok begenıyorum ipek annemn adı oda bence guzel sana bizim aileden sundum bıraz ama fikir olsun
Safak 38 mi kafamçokkarıştı

az kaldı dımıburcu 38 dıyınc az gıbı ama sancılar baslayınca ay daha 38 gun var oluyorum

kahvaltımızı ettik kızlar dün bebişimin 4 boyutlu fotolarını koymuştum geçen ayki baktınızmı bende birazdan beşiğinin fotolarınıda koyucam koyabilirsem:ecrin_bebek:

hadi koy bkalım görelım anesı

dun geçmışı okumayanlar kızımın haberlerını yazmıştımmopuyorumnanaktan
geçmişe çok fazla bakmıyorum artk nedeni belkide çok oturunca heryerım agrıyo
masallah kuzucuguna annesı şimdi detaylı okudum

yok ama dimi seçil şimdi kanaman sakın ay iyiyim diye kalkmaya çalışma dinlenmen lazım bırak işigucu duşunmede artık
karnım çok acıyor seçil geriliyor çok ortadan ikiye ayrılcak gibi hissediyorum birde arada aşagı çok şidetli agrı gıryor 38 gun kaldı bugun doguma snırım artık doruklarda yaşıyorum sıkıntıları

selam en güzel tombişler a.s. opuyorumnanaktan
yemek çamaşır ütü derken ancak yazabildim.
eh ascık oturup dinlenmeyi hakettim sanırım
nasılsınız? bebelerim nasıl?
kaydirigubbakcemile2

aşırı sinirli bir yapım var arkadaşlar, bir gülümsemeyide unutmuyorum ufak sinir bozucu bir olayı da.. hatalı davranıyorum, dediğiniz gibi sallamamam gerek, ama ah bir elimde olsaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…