2009 Aralık Anneleri

maşallah yerim ben o kuzuyu demek ki o yüzden yan yatınca hareket ediyorlar ben her seferinde unutuyordum sormayı ne güzel gönlüne göre bir doktorun oldu
saol canım,,cok onemlı ya doktor hamılelıkte,,kadına sarılıp opesım geldı.:)
saolasın pelin,,hepımızın bebişlerı sağlıklı olsun sağlıkla doğsun inş

aşırı sinirli bir yapım var arkadaşlar, bir gülümsemeyide unutmuyorum ufak sinir bozucu bir olayı da.. hatalı davranıyorum, dediğiniz gibi sallamamam gerek, ama ah bir elimde olsaaa..

benım eşimle inatlaşırsam kı emınım çogumuzun öyledır hayatta yapmaz yapacagı varsada birşeyi o yuzdn boşver şmdi kapat bu konuyu çok iyi oldugunuz bir vakıt aşkım ya istemıyorum falan diye aç tekrar
isimliğide atarsın çöpe aman çok önemlı degil şimdi gerilcegıne olan isimliğe olsun
annesını falan karıştırmadan ikna etmeye çalışır saknce knuşursun vaktını yakalayınca arzu

yok canım bir problem çok şükür ..dinleniyorum wallaa....karın gerilmesi ile ilgili bişi yapılamaz mı acaba ,bir de ağrıyı sordun mu canımmm?..arda beni bırakmıyoo sadece sol tarafa yatar oldum kulağıma kadar acıyor heryerim...

selam en güzel tombişler a.s. opuyorumnanaktan
yemek çamaşır ütü derken ancak yazabildim.
eh ascık oturup dinlenmeyi hakettim sanırım
nasılsınız? bebelerim nasıl?
kaydirigubbakcemile2

biz iiyiyiz canım sen nasılsın?çok yorma ama kendini

kıslar emzırme sutyenınzı nerden aldınız,,ben gonlume gore bulamadım bı turlu ya onu dıkışsız istiyorum daha alamadım ya nereye baksam?

ne kadar ilgili bir doktorun var bayıldım aman sen sakın kıpırdama hayatım iyiyim deyip te dolanma hadi günler geçiyor az kaldı sıkın dişinizi hep iyi haberlerini alalım inşallah :1hug:

geçmiş olsun arkadaşım yaaa! iyi olduğuna çok sevindim.
allah razı olsun ne ilgiliymiş doktorun. aman sende dikkat et çıkma sözünden kardeşim. tuvalet harici kalkma sakın yerinden. moralinide iyi tut. çok şükür riskli dönemleri atlattık hepimizde. allahın izniyle bizimdir bebelerimiz artık.

magnezyum vrmişti doktor pk işe yaramadı
agrıda cumartesi gittim yine aynı şikayetle bebek yerleşmiş aşagı çokda hareketlı o yuzden rahatsız ediyor senı dedı seçil
kardeşim kadındogm asistanı sancılar sıklaşırsa rutın olursa git dedi doktora
yoksa normalmiş.göbişin altına yastık koy yumuşak birşey burcu tavsıye etmişti hamıle destek yastıgı almıştım onu kullanmazsam uyuşup acı veriyor sol tarafım seçilcim dene istersen

sürekli yorum yaptım ama ggünaydın diyemedim sengözlerimebaksanab bir türlü günaydııııııııııııııııııııııııııın kızlar ve bebişler

hoşgeldin melike naber bebiş nasıl

şu anda sakinleşti uyudu heralde işe gelirken yol boyunca çıldırdı resmen senin bebiş ne yapıyor yaaaaaaa ben yerim bunları yok zaten kaçamaz daha doğumhanede başlıycam yemeye önce ellerini sonra da o pembiş ayaklarını poposunu evde ısırırım artık

ay sormayı kızlar benim karnım o oluşan çizgiden çatladanak çatlayacak gibi oluyo.. bu da insanı baya geriyo, çünkü rahat oturamıyor bile insan..

bızım kız akşamları coşuyor
babasına çekecek sanırım eşimde 2 den önce yatamaz ben tavuk gibi ilk akşamdan uyurum

ben bir çamaşırcıdan aldım ama babanemınkiler bile daha guzeldır
tam kocakarı işi

Hhahah ne guldum he . Bende penye yarim olanlarda da aldim .

ben 2 tane aldım.. ikiside dediğiniz gibi tam koca karı işi.. doremiden aldım.. baya rahat olcak gibi emzirirken.. ben beğenmedim ama eşim bayıldı :kedi::asigim:şakkıdı

kızlar yükleyemedim ama yükleyene kadar pes etmek yok yüklücem sonunda inşdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…