saol canım,,cok onemlı ya doktor hamılelıkte,,kadına sarılıp opesım geldı.:)maşallah yerim ben o kuzuyu demek ki o yüzden yan yatınca hareket ediyorlar ben her seferinde unutuyordum sormayı ne güzel gönlüne göre bir doktorun oldu
saolasın pelin,,hepımızın bebişlerı sağlıklı olsun sağlıkla doğsun inşnehir ırmak yegenlerın adı ve ben çok begenıyorum ipek annemn adı oda bence guzel sana bizim aileden sundum bıraz ama fikir olsun
az kaldı dımıburcu 38 dıyınc az gıbı ama sancılar baslayınca ay daha 38 gun var oluyorum
hadi koy bkalım görelım anesı
geçmişe çok fazla bakmıyorum artk nedeni belkide çok oturunca heryerım agrıyo
masallah kuzucuguna annesı şimdi detaylı okudum
aşırı sinirli bir yapım var arkadaşlar, bir gülümsemeyide unutmuyorum ufak sinir bozucu bir olayı da.. hatalı davranıyorum, dediğiniz gibi sallamamam gerek, ama ah bir elimde olsaaa..
yok ama dimi seçil şimdi kanaman sakın ay iyiyim diye kalkmaya çalışma dinlenmen lazım bırak işigucu duşunmede artık
karnım çok acıyor seçil geriliyor çok ortadan ikiye ayrılcak gibi hissediyorum birde arada aşagı çok şidetli agrı gıryor 38 gun kaldı bugun doguma snırım artık doruklarda yaşıyorum sıkıntıları
selam en güzel tombişler a.s. opuyorumnanaktan
yemek çamaşır ütü derken ancak yazabildim.
eh ascık oturup dinlenmeyi hakettim sanırım
nasılsınız? bebelerim nasıl?
kaydirigubbakcemile2
resimler çok uyuk olabilir kuçultup eklemeyı dene
mamamızı yedik geldik herkese afiyet olsuuun..
slm canlarım nasılsınız? ben iyiyi çok şükür...saat 11 e doğru kalktım kahvaltı gazeteler derken bu saat oldu..dr. aradı yarım saat önce namsılsın kanaman oldu mu diye geleyim mii dedi..sağolsun nasıl memnun oldum anlatamam..sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım atladığım bişiler var mı? pelincim senin neyin var kuzummmm
slm canlarım nasılsınız? ben iyiyi çok şükür...saat 11 e doğru kalktım kahvaltı gazeteler derken bu saat oldu..dr. aradı yarım saat önce namsılsın kanaman oldu mu diye geleyim mii dedi..sağolsun nasıl memnun oldum anlatamam..sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım atladığım bişiler var mı? pelincim senin neyin var kuzummmm
yok canım bir problem çok şükür ..dinleniyorum wallaa....karın gerilmesi ile ilgili bişi yapılamaz mı acaba ,bir de ağrıyı sordun mu canımmm?..arda beni bırakmıyoo sadece sol tarafa yatar oldum kulağıma kadar acıyor heryerim...
biz iiyiyiz canım sen nasılsın?çok yorma ama kendini
kıslar emzırme sutyenınzı nerden aldınız,,ben gonlume gore bulamadım bı turlu ya onu dıkışsız istiyorum daha alamadım ya nereye baksam?
sürekli yorum yaptım ama ggünaydın diyemedim sengözlerimebaksanab bir türlü günaydııııııııııııııııııııııııııın kızlar ve bebişler
maşallah sana arkadasm ya 41 bınkere popomu kaldıracak halımyok valla
hoşgeldin melike naber bebiş nasıl
sürekli yorum yaptım ama ggünaydın diyemedim sengözlerimebaksanab bir türlü günaydııııııııııııııııııııııııııın kızlar ve bebişler
ben bir çamaşırcıdan aldım ama babanemınkiler bile daha guzeldır
tam kocakarı işi
şu anda sakinleşti uyudu heralde işe gelirken yol boyunca çıldırdı resmen senin bebiş ne yapıyor yaaaaaaa ben yerim bunları yok zaten kaçamaz daha doğumhanede başlıycam yemeye önce ellerini sonra da o pembiş ayaklarını poposunu evde ısırırım artık
ben bir çamaşırcıdan aldım ama babanemınkiler bile daha guzeldır
tam kocakarı işi
Hhahah ne guldum he . Bende penye yarim olanlarda da aldim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?