Hhahah ne guldum he . Bende penye yarim olanlarda da aldim .
ay sormayı kızlar benim karnım o oluşan çizgiden çatladanak çatlayacak gibi oluyo.. bu da insanı baya geriyo, çünkü rahat oturamıyor bile insan..
selam canımcanım farkettim iyi misin bari? öykü nasıl?
baharla bernadan günlerdir ses yok... pelin de yok ortalarda bugün :umursamaz:
emin olun pelin'de bahar'da bizden iyilerdir.pelin kahvaltı yapmaya gitmişti ama bahar ve bernayı bende merak ediyorum nasıllar acaba..
nasılsınız bakalım
Selam Meral
selam burcu
Pelin burdaydi sonra yok oldu
selam seçil aman ha yat kalkma zatenslm canlarım nasılsınız? ben iyiyi çok şükür...saat 11 e doğru kalktım kahvaltı gazeteler derken bu saat oldu..dr. aradı yarım saat önce namsılsın kanaman oldu mu diye geleyim mii dedi..sağolsun nasıl memnun oldum anlatamam..sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım atladığım bişiler var mı? pelincim senin neyin var kuzummmm
ay sormayı kızlar benim karnım o oluşan çizgiden çatladanak çatlayacak gibi oluyo.. bu da insanı baya geriyo, çünkü rahat oturamıyor bile insan..
s
nasılsınız bakalım
selam seçil aman ha yat kalkma zaten
arda oğlumuz için sıkcan dişini artıkalkisalkisalkis
öyle ama burcu abartmadım valla
bendaha hiç çatlamadım sızde ne durumda
gerçişimdi de çatlanıyormuş kılo verince sönunce karında ana çatlamışım oluyormuşsun bazen bakalım ne olacagız
ayy ne güzel kızlar çatlamamışsınız siz ben daha 5 kilo aldım ama şimdiden çatlaklar başladı dahdda artcak die çok korkuyom vallamafoldumben
selam güzel anneler nasılsınız
seçil çok geçmiş olsun canım yeni okudum
meral sen nasılsın tansiyonun mu yüksek dikkat et canım kendine
öyle ama burcu abartmadım valla
bendaha hiç çatlamadım sızde ne durumda
gerçişimdi de çatlanıyormuş kılo verince sönunce karında ana çatlamışım oluyormuşsun bazen bakalım ne olacagız
5 kilomu
yeni gelen herkes hoşgeldi
herkese afiyet bebişlere ilik kemik olsun... alıntı yaptım explorer çöktü neyi alıntı yaptığımı unuttum bile allahım hiç beyin kalmadı kafamçokkarıştı
kızlar sizde de var mı hafıza zayıflığı ve kavrama azalması yoksa tek ben miyim fisfisfis :sinifsinif:
herkese afiyet bebişlere ilik kemik olsun... alıntı yaptım explorer çöktü neyi alıntı yaptığımı unuttum bile allahım hiç beyin kalmadı kafamçokkarıştı
kızlar sizde de var mı hafıza zayıflığı ve kavrama azalması yoksa tek ben miyim fisfisfis :sinifsinif:
Yok ama benim suratimda bi mehlul bakis mevcut nedense
:roflol:sırnaşık şey ay bendede var o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?