2009 Aralık Anneleri

Hhahah ne guldum he . Bende penye yarim olanlarda da aldim .

öyle ama burcu abartmadım valla

ay sormayı kızlar benim karnım o oluşan çizgiden çatladanak çatlayacak gibi oluyo.. bu da insanı baya geriyo, çünkü rahat oturamıyor bile insan..

bendaha hiç çatlamadım sızde ne durumda
gerçişimdi de çatlanıyormuş kılo verince sönunce karında ana çatlamışım oluyormuşsun bazen bakalım ne olacagız

canım farkettim iyi misin bari? öykü nasıl?

baharla bernadan günlerdir ses yok... pelin de yok ortalarda bugün :umursamaz:
selam canım
öyküde bende çok şükür iiyiz bilgecim

bahar'ı arıycam bugün ama henüz arama fırsatı bulamadım

pelin kahvaltı yapmaya gitmişti ama bahar ve bernayı bende merak ediyorum nasıllar acaba..
emin olun pelin'de bahar'da bizden iyilerdir.
bernada bizlerde çalışıyoruzkafamçokkarıştı

Selam Meral
selam burcu

Pelin burdaydi sonra yok oldu
nasılsınız bakalım
selam seçil aman ha yat kalkma zaten
arda oğlumuz için sıkcan dişini artıkalkisalkisalkis

benişmde görünürde bişey yok ama, tabi gerim gerim gerildiğimiz için bakalım içersi boşalınca nasıl bir manzara ile karşılaşıcaz.. inşallah.. kaymak gibi oluruz bişey olmaz inşallah..

ayy ne güzel kızlar çatlamamışsınız siz ben daha 5 kilo aldım ama şimdiden çatlaklar başladı dahdda artcak die çok korkuyom vallamafoldumben

selam güzel anneler nasılsınız

seçil çok geçmiş olsun canım yeni okudum

meral sen nasılsın tansiyonun mu yüksek dikkat et canım kendine

yeni gelen herkes hoşgeldi
herkese afiyet bebişlere ilik kemik olsun... alıntı yaptım explorer çöktü neyi alıntı yaptığımı unuttum bile allahım hiç beyin kalmadı kafamçokkarıştı
kızlar sizde de var mı hafıza zayıflığı ve kavrama azalması yoksa tek ben miyim fisfisfis :sinifsinif:

bendede olmadı hiç çatlama. arzunun dediğide
bazı kişilerde olan ama doğumdan sonra geçen göbeğin tam ortasında oluşan koyu renk bi çizgi. bendede oldu o çizgiden :kedi:

yorum yok naniknanik

Yok ama benim suratimda bi mehlul bakis mevcut nedense

felaket bişey oldum bende ayy yakında adımı unutucam bu gidişle her akşam eşim anahtarı kapıdan alıyor ters ters bakarak veriyor birşey almaya gidiyorum yarım saat mutfakta düşünüyorum ben ne alacaktım diye almadan dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…