2009 Aralık Anneleri

hoşbulduuuuuk a.s.
hafıza zayıflığı, unutkanlık, dalgınlık ne ararsan vaaaarrrrr
gel hanıııım geeeel delikafadulden geçen gün sütün altını açık bırakıp gittim 5buçuk saat sonra geldim karşılaştığım manzara ev simsiyah bir duman tüllerden halılara kapılardan tavana heryer is ve iğrenç bi koku :bbo:

Hheheh normal demekki .Boyle kucuk Emrahin hatun versiyonu gibi bakiyomusum gibi geliyo.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

of kızlar evet 5 kilo ama bende çatlak var o çizgi yok keşke ççatlak olmasada o çizgi olsa nese inş daha fazla çatlamaz

olmaz mı bilge neler neler oluyo, gayet normal.. canımız da can büyütüyoruz gayet normal.. üstelik aynı zamanda çalışan bayanlarız.. biir yandan iş yoğunluğu derkene kavramada güçlük oluyo bazen.. tahammülsüzlük filan oluyo..

selam canım hoşgeldin..
:) 5 kg .

Ben 12 aldim su ana kadar. 15 ile bitircegimi umut ediyorum .Catlak yok ama o cizgi kocaman oldu .

Yok ama benim suratimda bi mehlul bakis mevcut nedense

ay burcu sanada maşallah cidden 15 kilo gayet ideal vallahii.. o çizgi sorun değil doğumdan 5-6 ay sonra kayboluyormuş..

birde size bişey söyliycem ben doğumdan sonra ilk banyom sırasında vücuduma yumurta sürecek annem, kaydirigubbakcemile3 garip gelebilir.. bence de çok garip.. asıl garip olan bunu ben talep ettim... kardeşim doğduğu anı ve annemi ilk banyo için hamama götürdükleri anları mıh gibi aklıma çakmışım.. geçen gün, " - anneee senin vücuduna hamamda yumurta sürdüler hakan doğunca neden?" dedim.. o da "-vücut biraz kararıyo, karalığını almak ve elastikiyetini tekrar kazandırmak için" dedi.." -babannen bilirdi öyle şeyleri o yaptırdı" dedi.. bende sen de bana yap o zaman dedim.. annemin kızı olcam tam olaraksengözlerimebaksanab.. istedim işte bilmiyorum..

of kızlar evet 5 kilo ama bende çatlak var o çizgi yok keşke ççatlak olmasada o çizgi olsa nese inş daha fazla çatlamaz

yağlan canım hergün, çatlayacaksa gene çatlıyo irsi oluyo genelde ama korur yinede. annemde ablalarımda olmamıştı bendede olmadı. ama yinede tedbir olsun diye acı badem hint ve gliserin yağı karışımı sürmeye çalışıyorum aklıma geldikçe. doğum ve gebelik çatlaklarına iyi gelen koruyucu yağlarmış bunlar.

oh be yahu seviyorum siziiiiiiiiii opuyorumnanaktan
gerçi henüz bir şey yakmadım ama her an mümkün

Hheheh normal demekki .Boyle kucuk Emrahin hatun versiyonu gibi bakiyomusum gibi geliyo.

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Cok igrencsiniz Bilge Hanim :mymeka:

teveccühünüz Burcu Hanım şakkıdı

kızlar normal doğumdan sonra vajina eski haline tam olarak gelmiyormuş... yok kasedeki bala parmak batır nasıl hemen düzeliyorsa o da düzelecek masallarına inanmayın.. ona göre karar verin.

anlamsız gerginlik tahammülsüzlük de var tabii hadi onu hormonlara veriyodum da bu alıklık beni mahvediyo :sinifsinif:

yumurta kokmaz mı ya bebeğe??? :kedi:

kaç kişi normal doguracak çok merak edıyorum bakalım

inşallah herkes sağlıkla ve gönlüne göre doğurur :Saruboceq:

kızlar normal doğumdan sonra vajina eski haline tam olarak gelmiyormuş... yok kasedeki bala parmak batır nasıl hemen düzeliyorsa o da düzelecek masallarına inanmayın.. ona göre karar verin.

ya dünya üzerinde bunca kadının yamulmuş mu şimdi alt takımları :1shok: valla bana zor ihtimal gibi geliyor be arzu sanki sezaryeni pompalamak için uyduruluyor gibi geliyor ne yalan söyliyim :umursamaz:

merhaba arkadaşlar ben doktorumu değiştirmek istiyorum yeni gidiceğim doktorun ve hastanenin iyi ve ilgili olması tabi ki temennim siz hangi doktorlara gidiyorsunuz hemde gittiğiniz hastanenin doğum ücretleri ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben bir çamaşırcıdan aldım ama babanemınkiler bile daha guzeldır
tam kocakarı işi
kaydirigubbakcemile3begenmedınde nıye aldın:)bende gorduklerımı beğenmıyorum ama maşalaah o hallerıyle 70 ytl den asağı da goremedım,,bı onu acılıyo dıye reva mı budelikafadulden
Hhahah ne guldum he . Bende penye yarim olanlarda da aldim .
nerden aldınnn işteeee,ben bı mothercare de gordum de bışeye benzemıyo kııı,,,tchibo da vardı 2 tane 30 tl sadece 36 beden kalmış,,emzırıpte 36 bedeb goğüs kımde olacaksa artıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bende çatlamadım hatta geçen ebe çok şaşırdı ne kullandın sen böyle maşallah dedi
eeee ne kullandın hakket??bende catlmadım da son ayda catlarmışım,,zayıftım cok boyle gerılınce mutlakaa çatlarımmm:jeyyar:
Yok ama benim suratimda bi mehlul bakis mevcut nedense

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybende sureklı aynaya bakıyorum ıyıce ıncelıyorum yuuzumu kızım bana benzesın dıyeekaydirigubbakcemile3

ben bıraz uzanacagım kızlar
gecenın acısını çıkartmaya çalışayım görüşürüz

iyi dinlenmelerrrrrrrrrrr zemuszemus darısı başımıza :sinifsinif:

merhaba
istanbuldasın sanırım semt söylersen istanbuldaki arkadaşlar daha kolay yardımcı olacaktır yerimseniben

yamulmuştur bence.. bebeğin çapı kadar açılıyor.. bırak bebeği, genç kızlık haliyle bile farkeder bence... bunu düşününce yok yok sezercik olcam ben diyom.. diğer ameliyat masası filan narkoz aklıma gelincede amaaan fırt diye iki dakikada doğurup kurtulurum diyom.. başka 3. bir altarnatif de olsa keşke..

İiyiyiz valla Meralcim uykulu gozlerle calisiyorum .
canıııııııııııımmmmmmmmmmm
uykusuz hergece şarkısını hepimize armağan ediyorum
meral sen nasıl oldun tansiyon ne alemde basagrn geçtimi
pelin'cim tansiyonum çok şükür hep normaldi canım
dün başım neden ağrıdı anlamadım ama 1 saat sağlık merkezin dinlenince hiçbirşeyim kalmadı
selam güzel anneler nasılsınız

seçil çok geçmiş olsun canım yeni okudum

meral sen nasılsın tansiyonun mu yüksek dikkat et canım kendine
selam canım
çok şükür tansiyon sorunum yok
aman hiçbirimizinde olmasın

bilge saflıklı dersin bunun adına yoksa salaklıkmı ne dersen de ama bende çoooooook var be canım
unutuyorum salakça davranıyorum be canım:1shok:akannehir
selam dilekcim
:) 5 kg .
14'dü 10 gün önce
doğurana kadar ne olur bilmem artık

Ben 12 aldim su ana kadar. 15 ile bitircegimi umut ediyorum .Catlak yok ama o cizgi kocaman oldu .
umarım bitirebilirsin benim sonum vahimakannehir

valla inanırım
doğurana kadar neler yapıcaz daha çok merak ediyorumfisfisfis

oh be yahu seviyorum siziiiiiiiiii opuyorumnanaktan
gerçi henüz bir şey yakmadım ama her an mümkün
:roflol: :roflol: :roflol:
kime sütü yaktığımı anlattıysam ya kızdı lmaz:
ya korktu akannehir
yada dikkatli olmam için paparaladı :mymeka:
bu tepki bayaaa farklı geldi şakkıdı
neveeet mende sizi seviyorum milge hanımmmm sengözlerimebaksanab

Slm canlarım nasılsınız bklm bız oĞluŞumla meyve yıyıyoruz Şımdı sızler ne yaptınız Çantalar hazırmı neler koydunuz Çantalara

merhaba avrupa yakasında mısın,,ben 3 dogum yapan arkadaşımın tavsıyesı uzerıne medicine hospıtal dakı nuriye ünsel e gıttım dun,,cokta memnun kaldım gerceeken,,cok ilgili,,arkadaşlar doğumlarındada cok rahat ettıklerını soyledıler bende orda doğum yapıcam inş..normal doğum 300 sezaryen 450_500 cıvarı bişeydi..umarım fıkır vermıışımdır
ben bıraz uzanacagım kızlar
gecenın acısını çıkartmaya çalışayım görüşürüz

güle güleeeyerimsenibengecelerı bende uyuyamıyodum megersemm sıcak basıyomuş,,gece ustumdekılerı cıkardım uşutursemde uşitiyim aamannn demıştım şortla askılı gıydım rahatlamışım mışıl mışıl uyumuşum ılk defa bugunsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…