yeni gelen herkes hoşgeldi
herkese afiyet bebişlere ilik kemik olsun... alıntı yaptım explorer çöktü neyi alıntı yaptığımı unuttum bile allahım hiç beyin kalmadı kafamçokkarıştı
kızlar sizde de var mı hafıza zayıflığı ve kavrama azalması yoksa tek ben miyim fisfisfis :sinifsinif:
yeni gelen herkes hoşgeldi
herkese afiyet bebişlere ilik kemik olsun... alıntı yaptım explorer çöktü neyi alıntı yaptığımı unuttum bile allahım hiç beyin kalmadı kafamçokkarıştı
kızlar sizde de var mı hafıza zayıflığı ve kavrama azalması yoksa tek ben miyim fisfisfis :sinifsinif:
Hheheh normal demekki .Boyle kucuk Emrahin hatun versiyonu gibi bakiyomusum gibi geliyo.
selam kizlarr
yorum yok naniknanik
Yok ama benim suratimda bi mehlul bakis mevcut nedense
naber dilek yerimseniben
aldım ben cevabımı mafoldumben
sezaryene doğru giden kurbanlık koyunsun ya ondandır dünürcüm laelaelaelaelae
olmaz mı bilge neler neler oluyo, gayet normal.. canımız da can büyütüyoruz gayet normal.. üstelik aynı zamanda çalışan bayanlarız.. biir yandan iş yoğunluğu derkene kavramada güçlük oluyo bazen.. tahammülsüzlük filan oluyo..yeni gelen herkes hoşgeldi
selam canım hoşgeldin..selam kizlarr
:) 5 kg .
Ben 12 aldim su ana kadar. 15 ile bitircegimi umut ediyorum .Catlak yok ama o cizgi kocaman oldu .
hoşgeldin dilek nbrselam kizlarr
naber dilek yerimseniben
aldım ben cevabımı mafoldumben
sezaryene doğru giden kurbanlık koyunsun ya ondandır dünürcüm laelaelaelaelae
of kızlar evet 5 kilo ama bende çatlak var o çizgi yok keşke ççatlak olmasada o çizgi olsa nese inş daha fazla çatlamaz
felaket bişey oldum bende ayy yakında adımı unutucam bu gidişle her akşam eşim anahtarı kapıdan alıyor ters ters bakarak veriyor birşey almaya gidiyorum yarım saat mutfakta düşünüyorum ben ne alacaktım diye almadan dönüyorum
hoşbulduuuuuk a.s.
hafıza zayıflığı, unutkanlık, dalgınlık ne ararsan vaaaarrrrr
gel hanıııım geeeel delikafadulden geçen gün sütün altını açık bırakıp gittim 5buçuk saat sonra geldim karşılaştığım manzara ev simsiyah bir duman tüllerden halılara kapılardan tavana heryer is ve iğrenç bi koku :bbo:
Hheheh normal demekki .Boyle kucuk Emrahin hatun versiyonu gibi bakiyomusum gibi geliyo.
Cok igrencsiniz Bilge Hanim :mymeka:
olmaz mı bilge neler neler oluyo, gayet normal.. canımız da can büyütüyoruz gayet normal.. üstelik aynı zamanda çalışan bayanlarız.. biir yandan iş yoğunluğu derkene kavramada güçlük oluyo bazen.. tahammülsüzlük filan oluyo..
birde size bişey söyliycem ben doğumdan sonra ilk banyom sırasında vücuduma yumurta sürecek annem, kaydirigubbakcemile3 garip gelebilir.. bence de çok garip.. asıl garip olan bunu ben talep ettim... kardeşim doğduğu anı ve annemi ilk banyo için hamama götürdükleri anları mıh gibi aklıma çakmışım.. geçen gün, " - anneee senin vücuduna hamamda yumurta sürdüler hakan doğunca neden?" dedim.. o da "-vücut biraz kararıyo, karalığını almak ve elastikiyetini tekrar kazandırmak için" dedi.." -babannen bilirdi öyle şeyleri o yaptırdı" dedi.. bende sen de bana yap o zaman dedim.. annemin kızı olcam tam olaraksengözlerimebaksanab.. istedim işte bilmiyorum..
kaç kişi normal doguracak çok merak edıyorum bakalım
kızlar normal doğumdan sonra vajina eski haline tam olarak gelmiyormuş... yok kasedeki bala parmak batır nasıl hemen düzeliyorsa o da düzelecek masallarına inanmayın.. ona göre karar verin.
kaydirigubbakcemile3begenmedınde nıye aldın:)bende gorduklerımı beğenmıyorum ama maşalaah o hallerıyle 70 ytl den asağı da goremedım,,bı onu acılıyo dıye reva mı budelikafaduldenben bir çamaşırcıdan aldım ama babanemınkiler bile daha guzeldır
tam kocakarı işi
nerden aldınnn işteeee,ben bı mothercare de gordum de bışeye benzemıyo kııı,,,tchibo da vardı 2 tane 30 tl sadece 36 beden kalmış,,emzırıpte 36 bedeb goğüs kımde olacaksa artıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıHhahah ne guldum he . Bende penye yarim olanlarda da aldim .
eeee ne kullandın hakket??bende catlmadım da son ayda catlarmışım,,zayıftım cok boyle gerılınce mutlakaa çatlarımmm:jeyyar:bende çatlamadım hatta geçen ebe çok şaşırdı ne kullandın sen böyle maşallah dedi
ben bıraz uzanacagım kızlar
gecenın acısını çıkartmaya çalışayım görüşürüz
merhaba arkadaşlar ben doktorumu değiştirmek istiyorum yeni gidiceğim doktorun ve hastanenin iyi ve ilgili olması tabi ki temennim siz hangi doktorlara gidiyorsunuz hemde gittiğiniz hastanenin doğum ücretleri ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
canıııııııııııımmmmmmmmmmmİiyiyiz valla Meralcim uykulu gozlerle calisiyorum .
pelin'cim tansiyonum çok şükür hep normaldi canımmeral sen nasıl oldun tansiyon ne alemde basagrn geçtimi
selam canımselam güzel anneler nasılsınız
seçil çok geçmiş olsun canım yeni okudum
meral sen nasılsın tansiyonun mu yüksek dikkat et canım kendine
bilge saflıklı dersin bunun adına yoksa salaklıkmı ne dersen de ama bende çoooooook var be canımyeni gelen herkes hoşgeldi
selam dilekcimselam kizlarr
umarım bitirebilirsin benim sonum vahimakannehir:) 5 kg .
14'dü 10 gün önce
doğurana kadar ne olur bilmem artık
Ben 12 aldim su ana kadar. 15 ile bitircegimi umut ediyorum .Catlak yok ama o cizgi kocaman oldu .
hoşbulduuuuuk a.s.
hafıza zayıflığı, unutkanlık, dalgınlık ne ararsan vaaaarrrrr
gel hanıııım geeeel delikafadulden geçen gün sütün altını açık bırakıp gittim 5buçuk saat sonra geldim karşılaştığım manzara ev simsiyah bir duman tüllerden halılara kapılardan tavana heryer is ve iğrenç bi koku :bbo:
:roflol: :roflol: :roflol:oh be yahu seviyorum siziiiiiiiiii opuyorumnanaktan
gerçi henüz bir şey yakmadım ama her an mümkün
merhaba avrupa yakasında mısın,,ben 3 dogum yapan arkadaşımın tavsıyesı uzerıne medicine hospıtal dakı nuriye ünsel e gıttım dun,,cokta memnun kaldım gerceeken,,cok ilgili,,arkadaşlar doğumlarındada cok rahat ettıklerını soyledıler bende orda doğum yapıcam inş..normal doğum 300 sezaryen 450_500 cıvarı bişeydi..umarım fıkır vermıışımdırmerhaba arkadaşlar ben doktorumu değiştirmek istiyorum yeni gidiceğim doktorun ve hastanenin iyi ve ilgili olması tabi ki temennim siz hangi doktorlara gidiyorsunuz hemde gittiğiniz hastanenin doğum ücretleri ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
ben bıraz uzanacagım kızlar
gecenın acısını çıkartmaya çalışayım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?