2009 Aralık Anneleri

valla benim arkadaşımın sezaryenden sonra koflaşan göbek dokusu kaldı... göbek bölgesi asla dümdüz olamıyo ancak yeni ameliyat olacak o fazla dokuyu alacaklar yani estetik ameliyat gerekiyo... yani olacak oluyor bir şekilde :sinifsinif: kesin vardır vajina egzersizi falan gibi bir şey kasları tekrar sıkılaştırmak için onu yapmak gerekir muhtemelen sırnaşık şey

bilge saflıklı dersin bunun adına yoksa salaklıkmı ne dersen de ama bende çoooooook var be canım
unutuyorum salakça davranıyorum be canım:1shok:akannehir

valla içime su serpildi meralcim bazen bebeğimden bahsedecekken Umut yerine yeğenimin adı geliyor dilimin ucuna ha o benim ilk oğluşumdu benim doğuracağım Umut'tu diye düşünüp düzeltmem gerekiyo

ya allah korusun aslında gerçekten tehlikeli... düşünsene süt oradayken uyuyakalabilirdin de... hele bir de uykusuz bir gecenin ertesinde :sinifsinif:
allah tüm hamileleri korusun :Saruboceq:

Slm canlarım nasılsınız bklm bİz oĞluŞumla meyve yİyİyoruz Şİmdİ sİzler ne yaptınız Çantalar hazırmı neler koydunuz Çantalara

fatmacım naber yerimseniben ben idare ediyorum, sıpam gayet iyi maşallah
çantam hazır değil benim akannehir
sen şeker ölçümü yapıyor muydun sengözlerimebaksanab

MEYVE SAATİ HANIMLARRRRRRR

evet cnm şeker takib,i yapıyorum herakşam evde bkyrm.hafat da 2 kezde damardan sağlık ocağından bkırıryorum senin nasıl olduu şekerinn birde umut en son gittiğinde kaç kilo olmuştu kaç haftalıktı.

amiiiiin canımcım ,
ay kıyamam kız ben sanaaaa! saatlerin değişti genede sen hatırlatıyon saatleriiii a.s.

kıslar emzırme sutyenınzı nerden aldınız,,ben gonlume gore bulamadım bı turlu ya onu dıkışsız istiyorum daha alamadım ya nereye baksam?

NeAlsak.com,Ships Baby Emzirme Atleti

bence böyle bir emzirme atleti bizim için süper çünkü kış bebeği olacaklar. :smiley-cool:
içine sütyen giymeye de gerek yok.

evet cnm şeker takib,i yapıyorum herakşam evde bkyrm.hafat da 2 kezde damardan sağlık ocağından bkırıryorum senin nasıl olduu şekerinn birde umut en son gittiğinde kaç kilo olmuştu kaç haftalıktı.

cihazı ne marka aldın güzelim ya benim de almam gerekiyormuş gün aşırı kontrol et dediler bana... geçmişe dönük bir sorunum yok da 1. saat tokluk yüksek biraz ama o da aşırı değil allaha şükür cumartesiden beri diyetteyim 1,5 kilo verdim :kedi: bir yandan da tırsıyorum kalorisi düşük gelir de bebeği besleyemezsem diye :sinifsinif:
en son geçen hafta gittim 29. haftada 1426grdı fatmacım allahtan şekere bağlı kilo alımı olmamış kuzucukta
sende kaçıncı hafta kaç gramla geçti?

amiiiiin canımcım ,
ay kıyamam kız ben sanaaaa! saatlerin değişti genede sen hatırlatıyon saatleriiii a.s.

napiyim alışkanlık işte.. bir de başka takan yok ki yasemin... ha hatırlatıyorum da yapan var mı onun da kaldığını sanmıyorum ya... ilk zamanlar bir rüzgarla yapılıyordu bence artık kimse yapmıyor ama ben yine de söylüyorum bir kişinin olsun aklına düşse kar kardır yerimseniben

Bak bende bunu sorcaktim aslinda bunu alsak olmaz mi acaba ? Birisi bana sut olacagi icin sutyen giy asiri sarkar dedi ama ne bilim boyle daha iyi

bence bizim kocalar 40 yaşımızda 40bin bakımı hediye etsin bize... vajina, karın ve göğüs estetiği şakkıdı gerçi o da kime hediye olur tartışılır ya sırnaşık şey

Dunurcum benim kocamin farkli bir fikri var sen 40 a gelince ben seni bozdurcam 2 tane 20 lik alcam diyo :)

kizlarrr bugun sadece sizi okuyasim var hicc elimi kaldiripta yazasim yok sadece okuyomm uykum geliyo buseferde mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…