yamulmuştur bence.. bebeğin çapı kadar açılıyor.. bırak bebeği, genç kızlık haliyle bile farkeder bence... bunu düşününce yok yok sezercik olcam ben diyom.. diğer ameliyat masası filan narkoz aklıma gelincede amaaan fırt diye iki dakikada doğurup kurtulurum diyom.. başka 3. bir altarnatif de olsa keşke..
bilge saflıklı dersin bunun adına yoksa salaklıkmı ne dersen de ama bende çoooooook var be canım
unutuyorum salakça davranıyorum be canım:1shok:akannehir
kızlar normal doğumdan sonra vajina eski haline tam olarak gelmiyormuş... yok kasedeki bala parmak batır nasıl hemen düzeliyorsa o da düzelecek masallarına inanmayın.. ona göre karar verin.
:roflol: :roflol: :roflol: :teselli:KEŞKE BİRAZ AÇILSA :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol:
kime sütü yaktığımı anlattıysam ya kızdılmaz:
ya korktu akannehir
yada dikkatli olmam için paparaladı :mymeka:
bu tepki bayaaa farklı geldi şakkıdı
neveeet mende sizi seviyorum milge hanımmmm sengözlerimebaksanab
Slm canlarım nasılsınız bklm bİz oĞluŞumla meyve yİyİyoruz Şİmdİ sİzler ne yaptınız Çantalar hazırmı neler koydunuz Çantalara
KEŞKE BİRAZ AÇILSA :kedi:
ya allah korusun aslında gerçekten tehlikeli... Düşünsene süt oradayken uyuyakalabilirdin de... Hele bir de uykusuz bir gecenin ertesinde :sinifsinif:
Allah tüm hamileleri korusun :saruboceq:
Fatmacım naber yerimseniben ben idare ediyorum, sıpam gayet iyi maşallah
çantam hazır değil benim akannehir
sen şeker ölçümü yapıyor muydun sengözlerimebaksanab
meyve saati hanımlarrrrrrr
:roflol: :roflol: :roflol: :teselli:
vaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy :jeyyar:KEŞKE BİRAZ AÇILSA :kedi:
şekil bozulmasından kasıt büyük ihtimalle açılmasıdır zaten güzelim... portakal kadar yerden karpuz çıkınca haliyle sırnaşık şey
ya allah korusun aslında gerçekten tehlikeli... düşünsene süt oradayken uyuyakalabilirdin de... hele bir de uykusuz bir gecenin ertesinde :sinifsinif:
allah tüm hamileleri korusun :Saruboceq:
fatmacım naber yerimseniben ben idare ediyorum, sıpam gayet iyi maşallah
çantam hazır değil benim akannehir
sen şeker ölçümü yapıyor muydun sengözlerimebaksanab
MEYVE SAATİ HANIMLARRRRRRR
kıslar emzırme sutyenınzı nerden aldınız,,ben gonlume gore bulamadım bı turlu ya onu dıkışsız istiyorum daha alamadım ya nereye baksam?
evet cnm şeker takib,i yapıyorum herakşam evde bkyrm.hafat da 2 kezde damardan sağlık ocağından bkırıryorum senin nasıl olduu şekerinn birde umut en son gittiğinde kaç kilo olmuştu kaç haftalıktı.
NeAlsak.com,Ships Baby Emzirme Atleti
bence böyle bir emzirme atleti bizim için süper çünkü kış bebeği olacaklar. :smiley-cool:
içine sütyen giymeye de gerek yok.
bence böyle bir emzirme atleti bizim için süper çünkü kış bebeği olacaklar. :smiley-cool:
amiiiiin canımcım ,
ay kıyamam kız ben sanaaaa! saatlerin değişti genede sen hatırlatıyon saatleriiii a.s.
Bak bende bunu sorcaktim aslinda bunu alsak olmaz mi acaba ? Birisi bana sut olacagi icin sutyen giy asiri sarkar dedi ama ne bilim boyle daha iyi
napiyim alışkanlık işte.. bir de başka takan yok ki yasemin... ha hatırlatıyorum da yapan var mı onun da kaldığını sanmıyorum ya... ilk zamanlar bir rüzgarla yapılıyordu bence artık kimse yapmıyor ama ben yine de söylüyorum bir kişinin olsun aklına düşse kar kardır yerimseniben
bence bizim kocalar 40 yaşımızda 40bin bakımı hediye etsin bize... vajina, karın ve göğüs estetiği şakkıdı gerçi o da kime hediye olur tartışılır ya sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?