2009 Aralık Anneleri

yemek yer yemez hala aç hissettiğim için saat birden beri saatin 14:30 olmasını bekledim bilge.. valla hemde 3 çeşit.. meyveyi hep yedim yiyorum da, ama saat alışkanlığını sen kazandırdın canımııııın içiŞeniz:icecream:

allah razı olsunsenden canım benim! :Saruboceq:
sen hatırlatır hatırlatmaz koştum aldım ben elmamı armutumu valla bilgecim.
amanda ne düşüncelimiş ne ince fikirlimiş umutun annesiiii opuyorumnanaktan evladında sana düşünceli ince olur inşallah :Saruboceq:

saol canım cokk guzelmışş gerçekten,,ama ben hıç netten alışverış yapmadım,,nasıl alıcam bunu şımdı kredı kartıda kullanmıyoruz??

ben de alıcam daha almadım, bebek mağazalarında da var aynısından belki markası değişiktir ama üstü sütyen gibi. fiyat en fazla 24 civarı çıkar.oralardan bakabilirsin yaşadığın yerde.hem kargo ücretiyle aynı fiyata gelir. :CüvCüv:

DİLEKCİM ÖYLEDE BÖYLEDE UYKUMUZ HEP GELMİYORMU

BİLGECİM;
BİRDE 1 SAAT UYKU SAATİ YAPSAK HII NASIL OLUR:uhm:

canim ben zaten uyanali kac saat oldukikaydirigubbakcemile3 12.45 falandi yogurt yedim ondan en iyisi ben yemek yapimda yiyim hem uykum kacsin ama ne yapim yemek karar veremedim

canim ben zaten uyanali kac saat oldukikaydirigubbakcemile3 12.45 falandi yogurt yedim ondan en iyisi ben yemek yapimda yiyim hem uykum kacsin ama ne yapim yemek karar veremedim

oda doğru valla cnm.
uyanı birkaç saat olmana rağmen hala gözün uykuda:bbo:
tabe hem yap hemde ye ki kuzuyada yarasın annesiyerimseniben

ne yapsan acabaaaaaaaaaaa
ben pazar akşamı;
brokoli çorba yaptım eşim bayılıyor
zyt yağlı pırasa
zyt yağlı barbunya
ve patlıcan yemeği yapmıştım.
sonra balık yaptık

canınız çekmesin aman ha
dilek valla fikir vermek adına yazıyorum sana

kıslar emzırme sutyenınzı nerden aldınız,,ben gonlume gore bulamadım bı turlu ya onu dıkışsız istiyorum daha alamadım ya nereye baksam?

canım ben le jardin aldım. gayet güzel, penye ve ön kısmı dikişsiz... 'LE JARDİN PENYE MİCRO EMZİRME SÜTYENİ 8150' diye arattır googleden çıkar... link eklemeyi beceremedim de...:kedi:

Dunurcum benim kocamin farkli bir fikri var sen 40 a gelince ben seni bozdurcam 2 tane 20 lik alcam diyo :)

o da mantıklı tabii ama kendisi de o yaşlarda iki yirmilikle nasıl başeder iyice düşünsün derim ben :roflol:

afiyet olsun bebeğine ilik kemik olsun arzucum Şeniz

DÜNÜRLER SİZİN KOCALRI KAYNAR KAZANLARDA KAYNATMAK LAZIM VALLAlmaz:

niyekine benimki bi şey yapmadı ki :1rolleyes: gerçi kocadır yapmayacağı anlamına gelmez kaynatalım meralcim seni mi kırcam kaydirigubbakcemile5 testi kırılmadan bi sopa atmak lazım arada şakkıdı

afiyet olsun bebeğine ilik kemik olsun
sağolasın allah cümlemizden razı olsun yasemin bi şey yapmıyorum ki opuyorumnanaktan
teşekkür ederim :kedi: aminnnnnn :Saruboceq:

Ben bu sayfanin F5 yapmadan guncellemesine sinir oluyorum ya

f5 yapmadan güncelliyo mu ki :1shok:

BİLGECİM;
BİRDE 1 SAAT UYKU SAATİ YAPSAK HII NASIL OLUR:uhm:

çok isterim meralcim de alt yapı yetersiz :1no2:

Bİlge cİm meyva saatİn Şekerİm

canımsın sağolasın çok incesin melikecim Şeniz
hakkını da yemişim gibi olmasın bu arada yokluğumda hiç aksatmadan senin uyardığının farkındayım opuyorumnanaktan

cnm bnm geçmişe yönelik benmde sorunum yokta benimde 1 saatlik tokluk şekerim 140-149 arası geziyor o aletle ama.sağlık ocağı ve hastanede daha düşük çıkıyor.aletede pek güvenmemiyorum o yüzden.ben alet almadım komşumuzun aleti .32. haftada 2300 dü benimki ama kolları ve bacakları uzunmuş vücuttan çok ondan kiloluymuş uzxun boylu olacakmış sanırım.1680 gr dı 28.haftada.peki nasıl rejim yapıyorsun ben de bir aydır hiç kilo almıyorum aynı kilodsayım hep ama bebek bi şekilde kilosunu alıyorum.benm bildiğim hamilelik şekeri olan anneler çok kilo alıyormuş bizde oda yok.ay nebileyim herşeydede şeker varmış ne yiyeceğiz bilmiyorum senin diyetin de nevar.

vereliniortak AMA BU KIZLAR BENİ TAKMIYORLAR SANKİ Şeniz

yok canim cekmedi hayatim fikir icin tesekkur canim kalkayimda bakayim dolabimda nevarsa ona göre yapayim hoscakalinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biz güya bugün pelinle diyete başlıycaktık..:kedi:..

benim planım, hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez bir diyetisyene gidip bana kilo aldırmadan bebeğe yarayacak yiyaceklerle dolu bir liste istemek olacaktı, çok büyük konuştum demekkki..

sen naptın pelin başladın mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…