napiyim alışkanlık işte.. bir de başka takan yok ki yasemin... ha hatırlatıyorum da yapan var mı onun da kaldığını sanmıyorum ya... ilk zamanlar bir rüzgarla yapılıyordu bence artık kimse yapmıyor ama ben yine de söylüyorum bir kişinin olsun aklına düşse kar kardır yerimseniben
Dunurcum benim kocamin farkli bir fikri var sen 40 a gelince ben seni bozdurcam 2 tane 20 lik alcam diyo :)
napiyim alışkanlık işte.. bir de başka takan yok ki yasemin... ha hatırlatıyorum da yapan var mı onun da kaldığını sanmıyorum ya... ilk zamanlar bir rüzgarla yapılıyordu bence artık kimse yapmıyor ama ben yine de söylüyorum bir kişinin olsun aklına düşse kar kardır yerimseniben
kizlarrr bugun sadece sizi okuyasim var hicc elimi kaldiripta yazasim yok sadece okuyomm uykum geliyo buseferde mirmirmirmir
saol canım cokk guzelmışş gerçekten,,ama ben hıç netten alışverış yapmadım,,nasıl alıcam bunu şımdı kredı kartıda kullanmıyoruz??
DİLEKCİM ÖYLEDE BÖYLEDE UYKUMUZ HEP GELMİYORMU
BİLGECİM;
BİRDE 1 SAAT UYKU SAATİ YAPSAK HII NASIL OLUR:uhm:
merhaba avrupa yakasında mısın,,ben 3 dogum yapan arkadaşımın tavsıyesı uzerıne medicine hospıtal dakı nuriye ünsel e gıttım dun,,cokta memnun kaldım gerceeken,,cok ilgili,,arkadaşlar doğumlarındada cok rahat ettıklerını soyledıler bende orda doğum yapıcam inş..normal doğum 300 sezaryen 450_500 cıvarı bişeydi..umarım fıkır vermıışımdır
teşekkür ederim canım tabiki fikir verdin evet hem bende avrupa yakasındayım
canim ben zaten uyanali kac saat oldukikaydirigubbakcemile3 12.45 falandi yogurt yedim ondan en iyisi ben yemek yapimda yiyim hem uykum kacsin ama ne yapim yemek karar veremedim
kıslar emzırme sutyenınzı nerden aldınız,,ben gonlume gore bulamadım bı turlu ya onu dıkışsız istiyorum daha alamadım ya nereye baksam?
Dunurcum benim kocamin farkli bir fikri var sen 40 a gelince ben seni bozdurcam 2 tane 20 lik alcam diyo :)
yemek yer yemez hala aç hissettiğim için saat birden beri saatin 14:30 olmasını bekledim bilge.. valla hemde 3 çeşit.. meyveyi hep yedim yiyorum da, ama saat alışkanlığını sen kazandırdın canımııııın içiŞeniz:icecream:
DÜNÜRLER SİZİN KOCALRI KAYNAR KAZANLARDA KAYNATMAK LAZIM VALLAlmaz:
allah razı olsunsenden canım benim! :Saruboceq:
sen hatırlatır hatırlatmaz koştum aldım ben elmamı armutumu valla bilgecim.
amanda ne düşüncelimiş ne ince fikirlimiş umutun annesiiii opuyorumnanaktan evladında sana düşünceli ince olur inşallah :Saruboceq:
Ben bu sayfanin F5 yapmadan guncellemesine sinir oluyorum ya
BİLGECİM;
BİRDE 1 SAAT UYKU SAATİ YAPSAK HII NASIL OLUR:uhm:
Bİlge cİm meyva saatİn Şekerİm
cihazı ne marka aldın güzelim ya benim de almam gerekiyormuş gün aşırı kontrol et dediler bana... geçmişe dönük bir sorunum yok da 1. saat tokluk yüksek biraz ama o da aşırı değil allaha şükür cumartesiden beri diyetteyim 1,5 kilo verdim :kedi: bir yandan da tırsıyorum kalorisi düşük gelir de bebeği besleyemezsem diye :sinifsinif:
en son geçen hafta gittim 29. haftada 1426grdı fatmacım allahtan şekere bağlı kilo alımı olmamış kuzucukta
sende kaçıncı hafta kaç gramla geçti?
o da mantıklı tabii ama kendisi de o yaşlarda iki yirmilikle nasıl başeder iyice düşünsün derim ben :roflol:
afiyet olsun bebeğine ilik kemik olsun arzucum Şeniz
niyekine benimki bi şey yapmadı ki :1rolleyes: gerçi kocadır yapmayacağı anlamına gelmez kaynatalım meralcim seni mi kırcam kaydirigubbakcemile5 testi kırılmadan bi sopa atmak lazım arada şakkıdı
afiyet olsun bebeğine ilik kemik olsun
sağolasın allah cümlemizden razı olsun yasemin bi şey yapmıyorum ki opuyorumnanaktan
teşekkür ederim :kedi: aminnnnnn :Saruboceq:
f5 yapmadan güncelliyo mu ki :1shok:
çok isterim meralcim de alt yapı yetersiz :1no2:
canımsın sağolasın çok incesin melikecim Şeniz
hakkını da yemişim gibi olmasın bu arada yokluğumda hiç aksatmadan senin uyardığının farkındayım opuyorumnanaktan
oda doğru valla cnm.
uyanı birkaç saat olmana rağmen hala gözün uykuda:bbo:
tabe hem yap hemde ye ki kuzuyada yarasın annesiyerimseniben
ne yapsan acabaaaaaaaaaaa
ben pazar akşamı;
brokoli çorba yaptım eşim bayılıyor
zyt yağlı pırasa
zyt yağlı barbunya
ve patlıcan yemeği yapmıştım.
sonra balık yaptık
canınız çekmesin aman ha
dilek valla fikir vermek adına yazıyorum sana
yok canim cekmedi hayatim fikir icin tesekkur canim kalkayimda bakayim dolabimda nevarsa ona göre yapayim hoscakalinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?