2009 Aralık Anneleri

benim de birinci saat tokluğum 157 çıktı o yüzden şimdi gün aşırı ölç dediler
ya diyetisyen bir liste verdi... en çok neye zaafınız vardı bu dönemde dedi... hamurişi ama mecburiyetten çünkü işyerinde acıktığımda başka seçeneğim yoktu dedim ona rağmen ağırlığı ekmek (tam buğday ekmeği) olan bir diyet verdi... hemen her şeyi yiyorum, patates, bezelye, bakliyat hariç ama bakliyat yememek kısmı rahatsız ediyor beni malum bakliyatta çok fazla protein ve faydalı maddeler var... günde 90 gr et var (beyaz veya kırmızı), bol sebze, bol salata var... yağsız demedi ama ben salatayı yağsız yiyorum... gün aşırı yumurta var, peynir var, günde iki ayran bir kase yoğurt var ama süt söylemedi mesela ben sorunca 1 bardak ayranı yarım bardak sütle değiştirebilirsin dedi... ben diyet konusunda tecrübeli olduğum için (şeker diyeti de yaptım daha önce) değişiklikleri aşağı yukarı bilip ayarlayabiliyorum o yüzden de pek zorlanmıyorum yalnız tek sıkıntı akşamdan salata falan hazırlayıp koca torba yiyecekle işe gelmek...
kilo konusuna gelince ben çok aldım zaten güzelim o gün diyetisyenin tartısında evdekinden 1,5 kilo kadar fazla çıktım 20 kilo almış görünüyordum... şu an evdeki tartımla 18 kiloya geriledim... ama şekere bağlı kilodan ziyade çok yemektendi bence benim aldığım kilo... gizli şeker riski geçirdim daha önce, şeker yükselince vücudumun verdiği tepkileri biliyorum onların hiçbiri yoktu hamileliğimde :1no2:
neyse bakalım kaldı 2 ay... zehir olsa yutucaz.. benim bebek de biraz büyük olacak daha doğrusu boylu olması bekleniyor, yaklaşık 1 hafta önde gidiyor diyorlar, kiloyu 3300'le falan tamamlar demişlerdi tabii ben şeker yüzünden obez etmezsem yavrucağı

biz güya bugün pelinle diyete başlıycaktık..:kedi:..

benim planım, hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez bir diyetisyene gidip bana kilo aldırmadan bebeğe yarayacak yiyaceklerle dolu bir liste istemek olacaktı, çok büyük konuştum demekkki..

sen naptın pelin başladın mı???

vereliniortak AMA BU KIZLAR BENİ TAKMIYORLAR SANKİ Şeniz

takıyorlar bence canım ayrıca takan da takmayan da kendisine ve bebişine yapıyor Şeniz

yok canim cekmedi hayatim fikir icin tesekkur canim kalkayimda bakayim dolabimda nevarsa ona göre yapayim hoscakalinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kolay gelsin

hoşgeldin

aman be arzu etraf baskısı olmadan gönlünce yediğin bir 9 ayın var... kan tahlillerinde de sorun yoksa neden keyfini çıkarmayasın ki... kilo dediğin nedir alındığı gibi verilir üstelik bunlar yerleşmiş kilolar değil çabucak gider :jeyyar:

diiiimi amaa... nasılsa verecez..:jeyyar: ben gidip bişeyler yiyim

Merhaba kızlar
Ben de ya kasımın son ya da aralığın ilk annelerinden olacağım. 5 Aralık görünüyor şu an doğum tarihim.
Nasıl gidiyor hazırlıklar? Çantalar, eşyalar hazır mı herkeste? Bizim odamız tamam, eşyalarımız da tamamlanıyor. Bir sürü cicimiz var ama hastane çantamız hala hazır değil. Neyse ki kızımın rahatı yerinde gibi daha da, vaktinden önce gelip üzmeyecek annesini diye umuyorum :)

selam benimde herşeyim hazır çanta dışında onu da kısa zamanda hazırlarım inş.erken gelmezler canım

hoşgeldin canım valla benim de çoğu şey hazır gibi ama ben de daha hazırlamadım çantayı aralık sonunda doğumum yani daha vaktim var ( inşallah )

diiiimi amaa... nasılsa verecez..:jeyyar: ben gidip bişeyler yiyim

götürrrrrrrr benim yerime de ye arzucum malum ben artık yasaklıyım :sinifsinif:

merhaba hoşgeldin... eşyaların çoğu var ama daha mobilya yok çanta hazırlanmadı odanın duvarları yapılmadı... kısacası hem var hem yok ha ama benim miadımın dolması 24 aralık o yüzden nispeten rahatım şakkıdı

Merhabalar

Benimde 5 Aralik gibi ama daha biseyimiz hazir degil :)

ya şekerin nasıl bir tepki verdiğini ben hiç nbilmiyoerum ve ben hiç bişey hissetmiyorum ama toplamdsada 10 kilo aldım bi rahatsızlığımda yokm anlamdım gitti .neredeyse insülüne başlatacaktı beni .bir iki hafta daha bklm dedik.ya benimkide 4 e yakın doğacak ama benm eşimin ailesnde genetik kız kardeşi 6 kilo doğmuş kendisi 5,5 kilop doğmöuş.oğlumunda 4 kilo doğması çok normal.of bilgecim çok üzdü bu şeker olayı beni.ben şekerim olduğunada inanmıyorum ama nasıl böyle çıkıyor bilmiyorum bakliyatta bizim işyerinde hemen hemen hergün çıkıyor of ne yiyeceğim ben ya

BEN SADECE 5 KİLO ALDIM HAMİLELİK BOYUNCA 1.SAAT YÜKLEMEM 151 ÇIKTI DAHA GİTMEDİM DOKTORA BİR DE PERHİZ YAPARSAM ZATEN TOPLAM 50 KİLOYUM :çok üzgünüm:

yanında getireceksin fatmacım yapacak bir şey yok... ben her gün taşıyorum artık çünkü risk alacak durumda değiliz... düşünsene allah tüm hamileleri korusun bebekte bir sorun çıktı ve şekerin yapabileceği rahatsızlıklar arasında... bizim şekerimizden değil sadece "olacağı olduğu için" başa gelse bile ömür boyu kendimizi yeriz benim şekerimden mi oldu diye... allaha şükür artık şurada kaldı 2 ay zehir olsa yutucaz canım benim kaydirigubbakcemile5
sana diyet listesi vermediler mi??? orada neyi neyle değiştirebileceğin vs yazar genelde... hele de tecrübesiz hastalara daha ayrıntılı açıklamalılar diye düşünüyorum

merhaba canım hoşgeldin, benimoğlumun odası muhtemelen bu hafta sonu geliyor... yani öyle umuyorum.. sonra da cicileri yıkıycaz annannesiyle inşallah.. henüz küvet almadım, bakım çantası henüz yok, benim 1 adet lohusa geceliği 1 adet pijama ve sabajlığım hazır.. onun dışında kendi çantamda hazır değil henüz o kolay diye düşünüyorum.. bakalım böyle işte..

BEN SADECE 5 KİLO ALDIM HAMİLELİK BOYUNCA 1.SAAT YÜKLEMEM 151 ÇIKTI DAHA GİTMEDİM DOKTORA BİR DE PERHİZ YAPARSAM ZATEN TOPLAM 50 KİLOYUM :çok üzgünüm:

yüksek be melikecimmmmm :1no2: ne zaman gitceksin doktora? ihmal etme nolur

ye kuşum yaaaaaa ne yediğini söyleme ama benim yerime bir şeyler yendiğini bilmekten anca mutlu olurum kaydirigubbakcemile3

yüksek be melikecimmmmm :1no2: Ne zaman gitceksin doktora? Ihmal etme nolur

evet haklısın annem için gideceğiz doktora bende o arada görüşeceğim annemin midesinde garip bir şişlik var benim dr un kocası cerrah o bakacak anneme benim doğumu düşündüğüm hastanede böylece orayıda göreceğiz

selam kızlar ben tekrar geldim
ya size bişey soracağım ben çalışabilir raporu aldım ama 10 gün yıllık iznim var onu kullansam acaba doğum sonraki izinde çalıştığım haftalarda bir sorun çıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…