2009 Aralık Anneleri

kızlar benilk başlarda hiç mide bulantısı tiksinme gibi, yemek kokularına gelememe şeyler yaşamadım çok şükür, ancak bu iki haftadır pişen yemekler burnuma pis pis kokuyor.. mesela şuan kadın mutfakta yarına yemek pişiriyor.. ve ben onu gidip boğazlamamak için kendimi zor tutuyorum.. iğrenç yaa..

hayırdır melikecim garip şişlik derken??? görüntüde mi? olur olmaz yere ne yerse yesin midesi mi şişiyo anlamsızca?

BEN SADECE 5 KİLO ALDIM HAMİLELİK BOYUNCA 1.SAAT YÜKLEMEM 151 ÇIKTI DAHA GİTMEDİM DOKTORA BİR DE PERHİZ YAPARSAM ZATEN TOPLAM 50 KİLOYUM :çok üzgünüm:
çok az kilo almışsın ama şekerin yüksek cnm bi göster doktoruna birde normal tokluk baktır bklmm o nasıl çıkacak.

ya bana sadece hamur işi yeme bakliyat patates ,pilav makrnadan uzak dur dedi
meyvedede şeker varmış onuda azalt dedi yoksa öyle perhiz listesi vermedi,

çalışabilir raporun olduğu halde izin almak sıkıntı yaratır mı mı soru??? kavrayamadım ben yine :kedi:
doğru anladıysam çıkmaması lazım sonuçta yasal hakkın ve çoğu şirket kalan yıllık izinlerin ücretini ödemek yerine sene bitmeden kullanmayı zorunlu kılıyor zaten

slm fundacım nasılsın eşim geldide geri işe gitcekmiş onunla biraz kavga ettim sinirim bozuldu baya ondan okuyodum öle işte yazmadım cnm

Benimde raporum su durumda 16 Kasimda bitiyor 15 gunluk yillik iznim var . Ustune katicam 1 Aralikta maasimi alcam gidicem . Zaten bu aralar canimi sıkıyorlar iyice . Donermiyim bilmiyorum valla.

slm fundacım nasılsın eşim geldide geri işe gitcekmiş onunla biraz kavga ettim sinirim bozuldu baya ondan okuyodum öle işte yazmadım cnm

hımm bozma canım moralini ya bebişin de üzülür sonra bende iyiyim işte bildiğin gibi öle oturuyorum hiç bişey yapasım yok

evet bilgecim doğru anladın

hem çalışabilir raporu alıyorum sonrada yıllık izne çıkıyorum ya kafam karışmıştı acaba izinli olduğum tarihleri çalıştığım 5 haftadan düşerlermi diye sordum
sağol canım :1hug:

hımm bozma canım moralini ya bebişin de üzülür sonra bende iyiyim işte bildiğin gibi öle oturuyorum hiç bişey yapasım yok

evet cnm en çok ona üzülüyorumya zaten hiç düşünmüyo hiç önemsemiyo beni anlayış yok buda benim sinirimi çok bozuyo ve bende bebişimi strese soktuum için sinirden ağlıyorum of ya of

az kilo almış ama biliyosunuz şekerin kiloyla doğrudan bir ilgisi yok... çok zayıf olup şeker hastası olan insan dolu :1no2:

meyvelerin hepsindeki şeker çok yüksek oranda değil... yüksek olup da hatırladıklarım... olgun muz, olgun incir, üzüm, kavun fisfisfis portakalı adet yersen çok değil ama sıkma portakal suyu yüksek (niye çünkü bir bardakta bir sürü portakal var) sonracıııma... kuru meyvelerin tamamında şeker çok yüksek (medine hurması dahil)... aklıma gelmedi bak şimdi
komşunun alet ne markaydı fatmacım ondan almıyım bari madem sağlık ocağıyla farklı ölçüyor yerimseniben

canım sıkma canını üzme kendini bebeğede zarar biliyorsun allaha şükür ki bak bir işi var ve çalışıyor
benim eşimde haftada 3 kez gece çalışıyor aslında benimde çok canım sıkılıyor ama kendimi teselli ediyorum bebeğimi düşünüp

Benimde raporum su durumda 16 Kasimda bitiyor 15 gunluk yillik iznim var . Ustune katicam 1 Aralikta maasimi alcam gidicem . Zaten bu aralar canimi sıkıyorlar iyice . Donermiyim bilmiyorum valla.

hayırlısı olsun dünür gerilme yeter ki :umursamaz:

bence düşmemeli ama personel şefine falan sorsan :1rolleyes:

yok cnm sağlık ocağına sabah ölçüm yapıyorum aletle akşam sonuç olarak farklı çıkması normal aletten değil yani.sonuçta adam şleker hastası ve ona göre ölçümlerini yapıyor hep.eve gidince ben bakyım marklasını yarın yazarım sana yinede tmm cnmmm

yarın gelmezsem merak etmeyin kızlar... bu soğukalgınlığı ağırlaşıyor gibi belki kendimi riske atmamak için gece hastaneye gidip rapor alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…