yok cnm sağlık ocağına sabah ölçüm yapıyorum aletle akşam sonuç olarak farklı çıkması normal aletten değil yani.sonuçta adam şleker hastası ve ona göre ölçümlerini yapıyor hep.eve gidince ben bakyım marklasını yarın yazarım sana yinede tmm cnmmm
geçmiş olsun cnmmcımm.ii dinlen
Benimde raporum su durumda 16 Kasimda bitiyor 15 gunluk yillik iznim var . Ustune katicam 1 Aralikta maasimi alcam gidicem . Zaten bu aralar canimi sıkıyorlar iyice . Donermiyim bilmiyorum valla.
sağolasın güzelim bakalım daha belli değil belki de gelirim ama gönlüm evde kalmaktan yana haliyle... hastalanmadan bile zaten evde kalmak istiyodum şimdi iyice evde uyumak ister oldum tabii
sağolasın güzelim bakalım daha belli değil belki de gelirim ama gönlüm evde kalmaktan yana haliyle... hastalanmadan bile zaten evde kalmak istiyodum şimdi iyice evde uyumak ister oldum tabii
tabi cnm sorarımmm parmaktaki ölçümle dar arsasında zaten 3-5 değer farklı olurmuş doktorumda demişti.tamam canım sağolasın ben haftasonu alıcam zaten aleti... o zaman adama da bi sorar mısın sana zahmet memnun muymuş ne kadar zamandır kullanıyomuş? saçma sapan bi şey almıyım şimdi :kedi:
KIZLAR BİRŞEY SORUCAM PATLAMIŞ MISIRDA ŞEKER VAR MI TEYZEMİN EŞİ VAR YEME DEDİ AMA İNANAMADIM :gitme:
geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar
nehircim anneciğine geçmiş olsun ben de üşütmüşüm de yarın gelmeyebilirim merak etmeyin diyordum
hayde evime gidiyorum hoşçakalınnnnnnnnn
bakliyatların tamamında var canım doğru bilgi ama bir avuçla da fırlamaz şeker yerimseniben canınız bir şey istiyorsa azcık yiyin sonuçta hamilesiniz
hadi öptümmmmm opuyorumnanaktan
kıslaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
bende yoğunluktan sizlere takılamadım ooooooooooofffffffffffffffffffffffffff
ama söz yarın sizlere bol bol zaman ayıracağım
seçil cnm çok şaşırdım inan çok geçmiş olsun allaha şükür ki iyisiniz doktorunada helal olsun valla ne güzel ilgilenmişkızlarr ii haftalar ben c.tesi günüden beri bayağı tedirginim ..cumartesi saat 13-14 gibi bi müşteri ile ilgilenirken kanamam geldi...bu güne kadar böyle birşey olmadığı için bayağı panikledim acil eşimle hastaneye dr.uma gittik..deli gibi ağladım ardama bebeğime birşey olacak diye..rahimde açılma yokmuş plesantanın ucu aşağıya doğruymuş dr. hastaneye yatmamı söyledi ve 37.haftada alınması gerektiğini ayağa kalkmamaı söyledi..hastanede yatmak istemedim zaten hst. ile evimevemiz arasında 5 dk. bile yok.. bu kanamanın devam edebileceğini söyledi..stres kesinlikle yasak dedi..şimdi erken doğum riski söz konusu dedi...nts ye bağladılar..serum iğneler ve akciğer güçlendiriciler derken 2,5 saat sonra eve gittik..gece saat 1 gibi öğlenden daha fazla (öğlen avuç içi kadardı) açık elden daha fazla kanama geldi dr. aradık ve acil yine hastaneye gittik..bu defa yatış verdiler..nts ile bebeişin kalp atışları takip edildi tekrar açılma var mı diye bakılndı bebeğin eşinden parça düştümü diye bakıldı..sonunda dr. um dedi ki bebeği tutabildiğimiz kadar tutacağız..şimdi alabilirz ama aldığımızda kucağımızda olmayacak küvezde durmasın sen 4 hafta hastanede yatmalısın gözümün önünde ol dedi..benim önceki kayıplarımı bildiği için bak ço değerli bir bebek dedi...psikolojim bozulur söz wc ye kalkacağım sadece diye söz verdim o halde ben haftada 2 defa eve kontrole gelirim dedi taşınabilir bir ultrason cihazı varmış sağolsun..yani muhtemelen 11 kasımda bebişimi alacağım..cumartesi günü 1900 gr.dı olabildiğince klo aldırmaya çalışıyoruz ki her an ani fazla bir kanamada alabilirler..ya da hareket yavaşlarsa..kanama olduğunda bebek beslenemiyormuş..bu nedenle artık evdeyim bunları size yataktan yazıyorummm...
valla bnm aşağıda oluyo hıçkırık ama bebiş yukarıda ters yani kaydirigubbakcemile3Arkadaşlar. Hıçkırığın aşağıda olmasından düz durduğu anlaşılırmı. Ben hergün akşamları hıçkırığıyla avunuyorum da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?