2009 Aralık Anneleri

iyi aksamlar kizlar nasil gecti gununuz ?

iyi aksamlar canim ben bugun gunduz hic giremedim desem dogru biara girdim uyku ve yorgunluk bastirdi cikmistim sonra yemek yaptim sonra onu bi guzel yaktimklava: onu doktum bidaha yemek yaptim esime daha yeni oturdum 10 gibi evde olur o gelene kadar dinlenim az bakim siteye dedim aboooo camasirdaa var makinada oda cikar simdii ayy bayilacammm:sinifsinif:

Ben Bahcelievler JFK hastanesine gidiyorum iki aydır. Hamileliğimin başından beri beni takip eden başka bir doktorum daha var ama sanırım doğumumu bu hastanedeki doktora yaptıracağım. Gayet memnunum kendisinden.
Hastanenin de doğum katı ve ameliyathanesi yenilenmiş.
Fiyatlarına gelince şu anda sgk ya kampanya varmış. Normal 1100 TL sezeryan 1350 TL imiş. Epidural istenirse 350 tl daha ödeniyormuş.

aaaa nasıl olur acaba? Ben bizzatta gördüm. Şöyleki: doktorda hıçkırığı başladı. ultrasonda baktık tam hissettiğim yerde ağzı, baktık açıp kapıyo.doktor da hıçkırıkmış bak dedi ve gördüm. çok ilgiiinç?

Canım sevindim sorun olmamasına.Git de bol bol gör kızınıı doya doyaopuyorumnanaktan
Ayy hazırlıklar tam gaz devam ediyor desenee.Güle güle kullansın kızın canım ekle de bakalım bizde cicişlerea.s.

günaydınlar herkese.öznur nasılsın cnm ikimiz erkencşyşz bugün
ben kahvaltı yapmadan bi selma vereyim dedim.birazdan kahvaltıya gideceğim dönünce umarım fırsatım olurda girerim yineee.

günaydın burcu nasılsınız bklm eylül nhmın keyfi yerindemi uzun zamandır uzağım size .gelişmlerden de pek haberim yok.ben bi kahvaltı yapıp geliyorum.kendinize dikkat edin

günaydınlar herkese.öznur nasılsın cnm ikimiz erkencşyşz bugün
ben kahvaltı yapmadan bi selma vereyim dedim.birazdan kahvaltıya gideceğim dönünce umarım fırsatım olurda girerim yineee.

günaydın fatmacım
ben çok zor gelip gidiyorum artık kasım başı gibi mecburen izne ayrılıcam galiba
sen nasılsın?
bugün herkes geç kalmış...
bende kahvaltı yapmadım dah tostumun gelmesini bekliyorum:))
afiyet olsun sanada canım

günaydın burcu nasılsınız bklm eylül nhmın keyfi yerindemi uzun zamandır uzağım size .gelişmlerden de pek haberim yok.ben bi kahvaltı yapıp geliyorum.kendinize dikkat edin

Fatmacim iyiyiz cok sukur Pazartesi gidip calisabilir raporumu da aldim . Calismaya devam . Ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…