günaydın burcuuuu
günaydın meral sözün var bugün bize daha çok vakit ayıracaksın:)))
burcuuuuuuu
fatmaaaaaaa
öznuuuuuuuurrrrrrrr
günaydın arkadaşlar
Gunaydin Oznur. Cok zor degil mi artik calismak ..
Gunaydin Meralcim
Gunaydin Oznur. Cok zor degil mi artik calismak ..
Gunaydin Meralcim
Çok zor burcu daha doğrusu çalışmak değil eve gidip gelmek problem.Dün akşam ağllayacaktım eve girene kadar çok zor yürüyorum artık benim kız çokmu aşağıda acaba...
Çok zor burcu daha doğrusu çalışmak değil eve gidip gelmek problem.Dün akşam ağllayacaktım eve girene kadar çok zor yürüyorum artık benim kız çokmu aşağıda acaba...
burcu çalışmak son bir haftadır dahada zorlaştı tatlım
bakalım ay sonuna kadar ya da 13 kasım'a kadar dayanırsam 5 haftamı doldurmuş olucam hayırlısıyla.:Saruboceq:
yürüdüğün mesafe çok mu uzun öznur?
Benimde oyle valla . Bi de firmada malum tadilat var . Katlar tasindi . Ust katta patron en az gunde 20 kere cikip iniyorum . Gerci benim doktora gore 10 dakika da kalk yuru gel diyor ama . Bu arada su domuz gribi olayini okudum asi icin doktorunla konusan var mi hic ?
bu domuz gribi konusunda hiç bir çalışma yapmadım ben CADIARZU
araştırsakmı acaba
günaydın arzuuuuuuuuuuherkese günaydııın :ecrin_bebek:
canım yaaaaaaaaayok canım ya uzun değil mesafe ama10 dakikalık yere ancak yarım saatte ulaşabiliyorum.
Çok rahatsız ediyo artık fazla baskı var aşağı doğru.
ben pek grip olmam arkadaşlar, acayip bir bünye var, şirket gripten kırılıyor bazen bende tık yok.. sanki doğuştan aşılıyım.. kaydirigubbakcemile3
günaydın nerimangünaydın kızlarrr nasılsınız
8. aydan sonra ne kadar zormuş bu bebişleri taşımak sırt ağrısından ölüyorum gece uyuyamıyorum sıcak basıyor ayyyy daha sayayım mı :kedi:
Bugun okudum okulda 3 ogrencide cikmis filan . Bakanda kotu bi tablo ciziyor . Bilmiyorum ki gerekli mi yada guvenilir mi asi ama insan dusunuyor sonucta .
günaydın neriman
şeker bizdede durumlar senden hiç farklı değil
güzel uykular uyumak artık haram oldu bize
haftaya dr gidicem bir sorayım fikrini alayım en azından
sizlerde sorun ve araştırın arkadaşlar
günaydın fıstıklar !!!
umarım hepiniz iyisinizdir... ben biraz ağrı sızı çekiyorum bu kemiklerim hala düzelmedi.. çalışır raporu aldım pazartesi. hem onu da söyledim. kalsiyum ve magnezyum içmiyordum onları yazdırdım... bugün de içmeye başlayacağım. inşallah iyi gelir.. sizler nasılsınız? ben yokken önemli gelişmeler olduysa yazarsanız sevinirim...he bu arada bebişimiz 1 hafta önde gidiyoryesin onu Bernaaaaaaaaa
bernaaaaaaa canıııııııııımgünaydın fıstıklar !!!
umarım hepiniz iyisinizdir... ben biraz ağrı sızı çekiyorum bu kemiklerim hala düzelmedi.. çalışır raporu aldım pazartesi. hem onu da söyledim. kalsiyum ve magnezyum içmiyordum onları yazdırdım... bugün de içmeye başlayacağım. inşallah iyi gelir.. sizler nasılsınız? ben yokken önemli gelişmeler olduysa yazarsanız sevinirim...he bu arada bebişimiz 1 hafta önde gidiyoryesin onu Bernaaaaaaaaa
ay meralcim sorma valla gece 10,30 da yattım ama her saat başı uyandım toplamda 3 saat uykum yok inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?