2009 Aralık Anneleri

günaydın berna
hoşgeldiin görünmüyosun ne zamandır..
o kemik ağrısı benide çok zorluyo bernacım bu magnezyum onamı iyi gelecek peki..

ya meral ankarada ilköğretim okulunda çıkmış, dün gece diyordu haberler.. son dakka haberi

Hosgeldin Berna . Agrilar sizilar ahh ahh hepimiz oyleyiz

Bunu iyice arastirmak lazim Meral. Ben hamilelikte guvenilir mi ondan korkuyorum acikcasi. Normalde ben grip asisi oluyorum ki benim gribimin cok agir gecer. Bu sene ben grip asisini es gectim. Ama bu domuz gribinden acikcasi korkuyorum sonucta toplu yerlerde calisiyoruz . Benim patronum surekli yurtdisinda mesela . Yurtdisindan surekli insan geliyo filan ama

merhaba kızlar.. çok özlemişim leenn sizi okuyunca bi garip oldum..

kızlar pek girmiyorum bu aralar... oturunca kalkamıyorum çünkü... biliyorsunuz çenem düşüyor.. çok oturmamak lazım aslında.. ama okulum daha bitmedi. evdeyim yani.. yürüyüş de yapamıyorum nedeni murat 6 ya doğru gliyor yemek yiyoruz.. ben zaten bi bitkin oluyorum.. ama bu akşam yürüyeceğiz inş... bi markette gezsek bile yeter bana...

kalkınca hemen doğrulamıyorum adım atamıyorum.. yaşlı nineler gibi oldum vallaa.. tamamen hareketsizlik.. ahhh ahhh ben bu hallere düşecek insan mıydım... bebek de başı aşağıda hissediyorum.. ultrasona sokrular rapor alırken hakkaten de aşağıdaymış.. o da baskı yapıyormuş. artık doğum kanalına girmiş.. kızlar gerçi biz ilk doğum yapacaklarız, 2 - 3 hafta geride olanlar da var ama hastane çantalarınızı hazırlayın bence.. sanki benim Arya erken gelecek gibi.. öyle hissediyorum..

bi de havasız kalır mı yaa eşyalar? tek tek ütüledim ettim, mesela altlarını bi poşete, body'leri bi poşete koydum. annem de gelirse kolay bulsun eşyalarını diye.. herşeyi ayrı poşetlerde.. acep diyorum 1 ay sonra falan bi daha mı yıkayıp ütülesem? ne dersiiz? evham mı yaptım yaaa kızlar ben hakkaten girdim doğurucam psikolojisine..

bi de manyak gibi temizlik yapıyordum.. kızmayın hemen yormadan.. dinlene dinlene.. zaten yorulmama imkan yok.. zorlayamıyorum kendimi... 1 haftadır paso oturuyorum... sizde de başladı mı titizlik? bebekten dolayı galiba bi manyaklık başladı bende.. şu eylülden berii...

burcuuu yine sevindim sizde de ağrı olmasına hani geçen diyoduk ya psikopat olduk millet acı çekince biz seviniyoruz, tek ben değilim diye DD

Bende oyleyim Berna . Dun diyordum nerdeyse oturma odasinla mutfak arasina rayli sistem dosetcem . Gece yatarken dua ediyorum tuvaletim gelmesin de gece kalkmiyim diye. Bazen kalkiyorum hayir hayir uyanmadim uyucam yine filan diyorum tabi bu tuvalet oldugu icin rahatsiz olup gidiyorum . Aksam oturuyorum uyumicam diyorum esime . Uyursam kaldir he diyorum bi kaldiriyor yatalim diye . Yedigimi kaldirmaya usenir oldum ben artik . Isyerinde oyle . Uykum var surekli halsiz keyifsiz oldum valla. Doktora sorunca da hormonlar... diyor adam .

gunaydın kızlar
gece yıne kabus gibiydi çok zor uyudum agrıdan oy of demekten
ben bugun yokum eltıme gidecegım sagolsun o bana kışlık domates hazırlayacakmış bende yanında olayım domuz grıbı daha ithal bile edilmemiş kızlar babam arastırma yaptı saglık ocaklarına gidip isim yazdırmak gerekıyor yazıyordu özellıkle hamıleler 65 yas ustu 6 aydan buyuk bebek ve 17 yasına kadar çocuklar için ve şeker tansıyon böbrek hastalarına öncelık yazıyordu saglık bakanlıgı açıklaması dıye ama yalanmış daha aşı yokmuş meydanda

meral belli mi 13 kasım mı? normal dğm di mi? bi de 13 kasımdan itibaren mi bekliyorsunuz?

peliiiin 38 gün mü kaldııııı?

ne zmn doğuuuuuuuuummmmmmmmmmm

anaaaaaaaaammmmmmmmmmm

burcu yaa aynnnıı

nasıl çalışıyorsunuz çalışanlar?

ben çok şükür pek şanslıyım şu dönemde okullar açılmadı ya... bilmeyenler için yeni bina ypılıyor da teslim edilmedi henüz.. bu arada müdürlüğü de bıraktımmm olleeyyyy !! angarya çünkü burdaki müdürlük !

evdeyim çok şükür.. sinir stresten uzağim en azından.. yoksa çocuklar beni mahvederdi...

Valla zor oluyor Berna ama ne yapayim Eylulle vakit gecireyim diye dayanmaya calisiyorum .

ah cnm yaa, artık belli doğumlarınız he? ne güzel...

yaa murat da diyor sezercik yapalım istersen, günü belli olur. hiç sıkıntı çekme diyor. van 2 saatlik yol ya.. olursa da epidural olur zaten ilk ben görücem diye de.. ben diyorum dayanırım 2 saate vs. ama bi gidiyorsun yok daha başlamamış doğum, açılma derlerse haydeeee dön geriye.. bi de kış şartları yol korkutuyor beni.. diyorum ya girdim doğum psikolojisine iyice.. kesinlikle normal taraftarıyım ama şartlarımı düşünürsem diğeri cazip geliyor.. sonuna kadar direticem.. bakalım normal olur da Allah bi sıkıntı vermez inşallah!

Kızlarr bu gogus ucu buyuten krem hakkında bı bılgısı olan var mı?adı neydı ?

aaa niye yatıyor sçil evde? bişi mi oldu? öğlen arayayım bari... gerçi uyku tutmuyordur ki onu da..

burcu
hakkaten bebekle zaman geçirmek adına çalışıcaz sonuna kadar ama baktın çok zorlanıyorsun boşver al iznini git dinlen evinde.. son zamanların da önemli çünkü! kendinizi yıpratmayın cnm... ben de okul zorlarsa alıcam valla iznimi erkenden.. şimdiden şiştim..

ALLAH yardımcın olsun gönlune göre dogur inşallah berna
bu arada haftada 1 de olsa gir şu ınternete dogurmadım de çık merak etmeyelım :)

handecm merhaba!

emzirme konusunda diyorsan ucu önemli değil, şöyle tarif edeyim, renkli kısmın komple tutulması yani emilmesi gerekiyor, meme ucu büyük küçük önemli değil, dert etme onu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…