günaydın fıstıklar !!!
umarım hepiniz iyisinizdir... ben biraz ağrı sızı çekiyorum bu kemiklerim hala düzelmedi.. çalışır raporu aldım pazartesi. hem onu da söyledim. kalsiyum ve magnezyum içmiyordum onları yazdırdım... bugün de içmeye başlayacağım. inşallah iyi gelir.. sizler nasılsınız? ben yokken önemli gelişmeler olduysa yazarsanız sevinirim...he bu arada bebişimiz 1 hafta önde gidiyoryesin onu Bernaaaaaaaaa
günaydın fıstıklar !!!
umarım hepiniz iyisinizdir... ben biraz ağrı sızı çekiyorum bu kemiklerim hala düzelmedi.. çalışır raporu aldım pazartesi. hem onu da söyledim. kalsiyum ve magnezyum içmiyordum onları yazdırdım... bugün de içmeye başlayacağım. inşallah iyi gelir.. sizler nasılsınız? ben yokken önemli gelişmeler olduysa yazarsanız sevinirim...he bu arada bebişimiz 1 hafta önde gidiyoryesin onu Bernaaaaaaaaa
Domuz Gribi A�ısı �ıktı ve Geliyor
link'i incelermisiniz kızlar
merhaba kızlar.. çok özlemişim leenn siziokuyunca bi garip oldum..
kızlar pek girmiyorum bu aralar... oturunca kalkamıyorum çünkü... biliyorsunuz çenem düşüyor.. çok oturmamak lazım aslında.. ama okulum daha bitmedi. evdeyim yani.. yürüyüş de yapamıyorum nedeni murat 6 ya doğru gliyor yemek yiyoruz.. ben zaten bi bitkin oluyorum.. ama bu akşam yürüyeceğiz inş... bi markette gezsek bile yeter bana...
kalkınca hemen doğrulamıyorum adım atamıyorum.. yaşlı nineler gibi oldum vallaa.. tamamen hareketsizlik.. ahhh ahhh ben bu hallere düşecek insan mıydım... bebek de başı aşağıda hissediyorum.. ultrasona sokrular rapor alırken hakkaten de aşağıdaymış.. o da baskı yapıyormuş. artık doğum kanalına girmiş.. kızlar gerçi biz ilk doğum yapacaklarız, 2 - 3 hafta geride olanlar da var ama hastane çantalarınızı hazırlayın bence.. sanki benim Arya erken gelecek gibi.. öyle hissediyorum..
bi de havasız kalır mı yaa eşyalar? tek tek ütüledim ettim, mesela altlarını bi poşete, body'leri bi poşete koydum. annem de gelirse kolay bulsun eşyalarını diye.. herşeyi ayrı poşetlerde.. acep diyorum 1 ay sonra falan bi daha mı yıkayıp ütülesem? ne dersiiz? evham mı yaptım yaaa kızlar ben hakkaten girdim doğurucam psikolojisine..
peliiiin 38 gün mü kaldııııı?
ne zmn doğuuuuuuuuummmmmmmmmmm
anaaaaaaaaammmmmmmmmmm
burcu yaa aynnnıı
nasıl çalışıyorsunuz çalışanlar?
ben çok şükür pek şanslıyım şu dönemde okullar açılmadı ya... bilmeyenler için yeni bina ypılıyor da teslim edilmedi henüz.. bu arada müdürlüğü de bıraktımmm olleeyyyy !! angarya çünkü burdaki müdürlük !
evdeyim çok şükür.. sinir stresten uzağim en azından.. yoksa çocuklar beni mahvederdi...
ah cnm yaa, artık belli doğumlarınız he? ne güzel...
yaa murat da diyor sezercik yapalım istersen, günü belli olur. hiç sıkıntı çekme diyor. van 2 saatlik yol ya.. olursa da epidural olur zaten ilk ben görücem diye de.. ben diyorum dayanırım 2 saate vs. ama bi gidiyorsun yok daha başlamamış doğum, açılma derlerse haydeeee dön geriye.. bi de kış şartları yol korkutuyor beni.. diyorum ya girdim doğum psikolojisine iyice.. kesinlikle normal taraftarıyım ama şartlarımı düşünürsem diğeri cazip geliyor.. sonuna kadar direticem.. bakalım normal olur da Allah bi sıkıntı vermez inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?