2009 Aralık Anneleri

geçen de yazdım saol valla meraklandırdık ama hem şaşırdım hem sevindim.. tanıdığım pelin de şu sıralar bi sen varsın aklıma geldi de yine de sordum HANGı PELıN diye D

saolasın cnm.. aslında nete giriyorum ama buraya takılırsam kalkamıyorum

ŞEKıL A !!!! yok yok ama sizsiz de yapamıyorum.... 1 hafta tatil ettim geldim farzedin seçili bi anlatsanıa nolmuş.. arayana kadar çatlamadan duramam şimdi

berna oku

ya meral ankarada ilköğretim okulunda çıkmış, dün gece diyordu haberler.. son dakka haberi
evet bende int okudum tatlım :sinifsinif:

bende bu yıl grip aşını yaptırmadım burcu ama domuz gribi için birşeyler yapmak lazım CADIARZU
bizimde şirkete yurt dışından gelen o kadar çok insan varki mafoldumben
şimdi hemen yan odamda dahi 2 yabancı var
dün geldiler ve cuma döneceklerkafamçokkarıştı

ah bernacım bizde seni özlüyoruz şekerim
evdesin ama girmiyorsun siteye :umursamaz:
psikopatlık yapıp tekrar yıkayıp ütüleyim deme
mis gibi kapalı poşetlerde kalsınlar işte
bende kilitli poşetlere ayrı ayrı koydum cnm
çantamız hazır sayılır
eksik birşeylerde olursa alır alır koyarım dedim.

ah aaaaaah temizlik yapıyorum bende
inanmıycaksın cumartesi günü mobilyaları çamaşır sularıyla dezenfekte ettimyerimseniben

Gunaydın kızzzlarrr...
günaydın canıııııııımmmmm

pelin günaydın
az kaldı bir süre daha bu ağrılara dayanıcaz canımyerimseniben

aşı işini takip edelim ama tatlım

meral belli mi 13 kasım mı? normal dğm di mi? bi de 13 kasımdan itibaren mi bekliyorsunuz?
13 kasımda çalışabilir raporum doluyor bernacım,2 günde yıllık iznim var onu kullanıcam11 kasım son inşallah ama çalışabilir dayanabilirsemyerimseniben
dr 7 aralık dedi ama kızım dönmezse sezeryan olucaz
onun içinde muhtemel önümüzdeki hafta gittiğimde konuşucaz

şanslı hatun seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

bende tam tersı keşke 8 yazsa şafak dıyorum burcu
sana inşallah demez ama derse sanada aynı gunu veriyormuş aynı haftadayız ya
:)

Benimde oyle valla. su an ABD den gelmis ortaklar burda . Bilgisayarlar ile bi suru sey oldugundan dipdibeyiz .

kızlar herkesin evinde neti var mı ya izne çıktığımızda yada doğumdan sonra da birbirimizle irtibatta olabilecekmiyiz.. bizde var, yeni taşındık ya henüz telefon bağlatmadık, söylemesi ayıp wireless den giriyorum gizlikaydirigubbakcemile3.. eğer sorun çıkacak olursa eşime şimdiden söylüyorum eve internet isterim diye.. zaten onada sürekli lazım..

hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun bernacım
bakalım öykü dönmez ise bizde sezeryan olucaz teyzesi
Kızlarr bu gogus ucu buyuten krem hakkında bı bılgısı olan var mı?adı neydİ ?
benim hiçbir fikrim yoooookkkkkkk:sm_confused:
kanaması oldu canım
evde paşa paşa yatıyor
erken doğum riskivar

merak etme keyfi yerinde gün içindede giriyor siteye

handecm merhaba!

emzirme konusunda diyorsan ucu önemli değil, şöyle tarif edeyim, renkli kısmın komple tutulması yani emilmesi gerekiyor, meme ucu büyük küçük önemli değil, dert etme onu!

NE BILIYIM KUZUMM
SANKI OGLUM EMEMIYCEKMIS GIBIME GELIYO
ONCE KIRMIZI MERCIMEK KADARDI,
HAMILELIKTEN SONRA YESIL MERCIMEGE DONDU,
AMA HALA MERCİMEKK :kedi:

gerçekten süper oldu, tam rast geldi! :Saruboceq:

haydeeeeeeeeee, nerden çıkmış bu kanama yaaa...

yavrumm benimmmmm paniklemiştir yaaa.. ah ahh bakşimdi habermiz oluyor! neden evde ki yataydı hastanede beyaaaa....

arzu eşimle anlaştık eve bilgisayar sokmuyoruz canım
sabahtan akşama kadar her ikimizde bunun başındayız
evdeki sayılı saatlerdede bilgisayarınbaşında olmak bize saçma ve gereksiz geliyor
ama merak etme dumanlada olsa haberleşiriz

Benimde oyle valla. su an ABD den gelmis ortaklar burda . Bilgisayarlar ile bi suru sey oldugundan dipdibeyiz .

aman Allaha emanet ol burcucum ya.. maske filan mı alsan acaba eczaneden, tuhaf kaçmaz dersen al.. nolcak isterse tuhaf olsun canından önemli değil ya..dimi?:1ninca:

NE BILIYIM KUZUMM
:roflol:mercimeeeeekkkkkkk:roflol:

bernacım hamileliğimin başından bu yana kafası sağda ayaklar yüzünde yada solda duruyor
yüzü ise dışa dönük
halada öyle yaramaz
dediğin gibi hissediyorum bende
çoğu arkadaşımızın bebişleri aşağıda artık

kızlar kabak çekirdeğide bebişlerimize faydalıymış
bilgisi olan varmı
şimdi bir arkadaşım söyledi
benim yediğimi görünce

amaann be stres ediyorlar gevurlar bizim hamişlerimizi

iste kız tabi! görüşük edicez daha.. bilgi alışverişi vs.. kızlaaar artık geceleri de beraberiz gibi geliyor ee 2 saatte bi uyanacağız bence pc leri hiç kapamayın

keşke msj geldiğinde sesli uyarsa bu kk kaydirigubbakcemile3

Eger bana da derse sezeryan diye ayni zamanlarda olcaz senle . 21 Kasimi o mu verdi sen mi sectin peki .
aaa ben de sizleyim be 3üzler geliyor
NE BILIYIM KUZUMM
korkma hayatım.. hep diyorum da sizden de 2gr. ses çımıyor .. d smart varsa izleyin şu 60. kanalı BEBEĞİM tv yi.. herşey var orda.. gerçi bi süre sonra aynı şeyleri gösteriyor ama baya bi akıl verdi bana...

gerçi orası öyle telefonlarımız var artık birbirimizde..kaydirigubbakcemile2

ben seçtim burcu 21.11 olabilirmi dedim
hem akrep olsun dıye burcu hem 21.11 kulaga daha hoş geldi
ben normalde 25 ınde alırdım dedı doktor ama birkaçgunden bişey olmaz dedı bide benım kız 1,5 2 hafta önde gidiyor ya ultrasondada bakınca oo alırız hiç problem yok dedı
senın doktorun şu zaman alırız der sana sende 1-2 gun önce veya sonrayıda seçebilirsin

evet cnm hayırlısı olsun.. bazı durumlarda sezeyan şart da eğer bende bi sorun olmazsa sırf yol için sezercik kötü geliyor... diyorum napayım dayanırım.. o duyguyu bi yaşayayım.. tabi herşey normal olursa, yolunda giderse... hakkaten çok zor bi durumdayım meral yaa.. düşünsene sadece yol 2 saat ki en az o da.. 2.5 falan da tutabilir yolun buzlanmasına bağlı... önce burda bakılacak açılma varsa, doğum başlamışsa sonra yola çıkılacak... zaten hop diye gelmiyor bebek ama. yolda suyum gelirse ayrı panik.. hani anlatabiliyor muyum az mesafe değil.. o korkutuyor.. Allah yardımcım olsun, hepmizin!
en güzeli, ben hamilelik öncesi de cebimi bile kullanmama kararı almıştım.. milli eğitimle zırt pırt görüşüyorsun falan olmuyor..şimdi de acil durum için kullanılıyor.. istemiyorum ben de telsiz araçları kullanmayı acaip radyasyon..
aman Allaha emanet ol burcucum ya.. maske filan mı alsan acaba eczaneden, tuhaf kaçmaz dersen al.. nolcak isterse tuhaf olsun canından önemli değil ya..dimi?:1ninca:
bence de yaa.... en önemli şey artık BEBEKLERİMİZ!!!!
kızlar kabak çekirdeğide bebişlerimize faydalıymış
bilgisi olan varmı
şimdi bir arkadaşım söyledi
benim yediğimi görünce

ben de duymuştum hamilelik için değil de yararlıymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…