amaann be stres ediyorlar gevurlar bizim hamişlerimizi
iste kız tabi! görüşük edicez daha.. bilgi alışverişi vs.. kızlaaar artık geceleri de beraberiz gibi geliyoree 2 saatte bi uyanacağız bence pc leri hiç kapamayın
keşke msj geldiğinde sesli uyarsa bu kkkaydirigubbakcemile3
aaa ben de sizleyim be3üzler geliyor
korkma hayatım.. hep diyorum da sizden de 2gr. ses çımıyor .. d smart varsa izleyin şu 60. kanalı BEBEĞİM tv yi.. herşey var orda.. gerçi bi süre sonra aynı şeyleri gösteriyor ama baya bi akıl verdi bana...
evet cnm hayırlısı olsun.. bazı durumlarda sezeyan şart da eğer bende bi sorun olmazsa sırf yol için sezercik kötü geliyor... diyorum napayım dayanırım.. o duyguyu bi yaşayayım.. tabi herşey normal olursa, yolunda giderse... hakkaten çok zor bi durumdayım meral yaa.. düşünsene sadece yol 2 saat ki en az o da.. 2.5 falan da tutabilir yolun buzlanmasına bağlı... önce burda bakılacak açılma varsa, doğum başlamışsa sonra yola çıkılacak... zaten hop diye gelmiyor bebek ama. yolda suyum gelirse ayrı panik.. hani anlatabiliyor muyum az mesafe değil.. o korkutuyor.. Allah yardımcım olsun, hepmizin!
en güzeli, ben hamilelik öncesi de cebimi bile kullanmama kararı almıştım.. milli eğitimle zırt pırt görüşüyorsun falan olmuyor..şimdi de acil durum için kullanılıyor.. istemiyorum ben de telsiz araçları kullanmayı acaip radyasyon..
bence de yaa.... en önemli şey artık BEBEKLERİMİZ!!!!
ben de duymuştum hamilelik için değil de yararlıymış..
kızlar murat da diyo 24 kasım olur mu acaba diye?
ikimiz de öğretmeniz yaen güzel hediyemiz olur yaşamımız boyunca
hadi hadi anca gidersinheyaaasonra
peeliiiiiiiiiinn çatla ben doğurdum diye arıyormuşum seni...
sen de
asıl sen çatla ben doğurarı 3 saat oldu diyormuşsun
zaten bi kişiyi arasak nete yazılır haberler dağıtılır... anaa ben kahvaltı hazırlayım bbak kaldım burda 11 olmuuuuşşşşş
öptmm
afiyet olsun yemee gideceklere
eşimin yegenı var nolur 24unde dogsun benle aynı gun dıyor her benı gördugunde 10 yasında
baban sponsor olursa olur dıyorum bende :)
kızlar murat da diyo 24 kasım olur mu acaba diye?
ikimiz de öğretmeniz yaen güzel hediyemiz olur yaşamımız boyunca
Kızlar
dun haberlerde bı ara rastladım ama tam anlayamadım,bı bayat asıdan bahsedıyo,ızmerde 60 kadına bayat aşı yuzunden zorla kurtaj yapılmış rastlayan veya tam anlamıyla haberı ızleyen varmı ?neyin nesiymiş ?
kızlar albüme resim koydum bebeğin odasının çizimlerini, eşim çizdi
ben seçtim burcu 21.11 olabilirmi dedim
hem akrep olsun dıye burcu hem 21.11 kulaga daha hoş geldi
ben normalde 25 ınde alırdım dedı doktor ama birkaçgunden bişey olmaz dedı bide benım kız 1,5 2 hafta önde gidiyor ya ultrasondada bakınca oo alırız hiç problem yok dedı
senın doktorun şu zaman alırız der sana sende 1-2 gun önce veya sonrayıda seçebilirsin
ay yerim ben onun odasının şeklini
baktım kuzunun odasına
sade ve herşey olması gereken yerde
:uhm:
hadi hadi anca gidersin
saat 11 olmuş hatun daha kahvaltı yapıcak
şimdiden hepimize afiyet olsun
yavurlarımıza ilik kemik
valla güzel demişsin:roflol:
burcu bu arada senin dünür yatıyor galiba
arayıp görüşme fırsatı bulabildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?