ya bir sürü filmler var hani, "ben efsaneyim"," 28 hafta sonra", hepsi sanki bir gün dünyada böyle bir virüs olacakta insanlar ölecek gibi şeyler anlatıyor.. tabii biraz abartılı bir virüs bunlar da.. ay böyle bişey olmasın Allah korusun..:1shok:
süt/yoğurt saati atlandı mı bakem kızlar yine sengözlerimebaksanab
Ben bugun sut getirmeyi unuttum dunur ya
günaydın herkeslere annecıkler..
bıze dıcem ya gece karnım sertlestı sankı ben saga sola dondukce oglumda rahatsız oldu gıbıme geldı saga dondum sola toplandı
sola dondum saga toplandı
kalktım yurudum gece ewde 3 de gectı uyumusum
sımdı ıyıyım ama nıy eoldu anlamadım..
yok mu kantin tipi bir şeyiniz ayran mayran yoğurt yerimseniben
günaydın... benimki de bazen göbeği sertleştiriyor ama dayanıyor sanki oraya dertop olma gibi değil
yok mu kantin tipi bir şeyiniz ayran mayran yoğurt yerimseniben
günaydın... benimki de bazen göbeği sertleştiriyor ama dayanıyor sanki oraya dertop olma gibi değil
ben elma yedim bilge
yemekte söz yoğurt yiyeceğim
hemde 2 kaseyerimseniben
ah bilge ahh... ben bu süte önceden başlasaydım, bu kadar kilo almazdım.. öğlen bile doğru dürüst iştah bırakmıyo hiç acıkmıyorum.. süper oluyo..:içelim:içelimm
sertlesıyo ıste hanı ıtıyo cıkacak sankı canıma cıyo agrım oluyo
sewıyorum accık yuruyom gecıyo
doguma kadar aklımı cıkartıcak bu sıpa yakaydirigubbakcemile2
Yok dunur . Sut istedim bi kere bufeden markasi hakkinda hic bilgim yok icmedim kaldi . Aksam farki kapatirim artik .
benim daha çok acıtmıyo ama içerde yeri az gelmeye başladıkça acıtacak orası kesin... onu önemsemiyorlar ama bir yere dayanıp uzun süre öyle dertop gibi durursa doktoru arayın diyorlardı
boşver ne idüğü belirsiz bir şey içeceğine hiç içme daha iyi dünürcüm sağlık olsun bugün de akşam yükle kalsiyumu yerimseniben
Uyku...Uyku...Hamilelerin sorgusuz sualsiz ise gelmeme haklari olmali bence ya evime gitmek istiyorum bugun ya
:kedi:canım beniim kıyamammm:teselli:
anlamıştır kıız kıyamam bn ona canım sıkılıo çok dio yalnız kaldım dio :sinifsinif:canim ya bosver oda seni özlemistir iste hem senin degeriini daha cok anlarr:teselli:kaydirigubbakcemile5
saol cnm allah sizlere daha çklarını versin opuyorumnanaktancanancım rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
hepsi çok cici aldıklarının
aynen hergün yiyorum bende kaydirigubbakcemile3günaydın pelincim
inanılmaz faydalı bu hurma tatlım
ben tatlı niyetine yer oldum artıkcokacimcoook
bizde ilk doğduğunda zemzem vercez herkes öle dio burda annemde buldu hacıya giden yakınlarımızdan saklıoz şimdilik tontonuma opuyorumnanaktanilk dogdugunda damagına bende surdurtcem babasına tembıhledım
bızım görumceler eltı kaynana falan hep hacı onlar söylemişti sunnet oldugunu ve zekaya katkısı oldugunu
uyku kadar tatlı bişy yok dimi çok şükür bn rahat uyuyorum şidmilik kıbrıstan gelince buranın havası serin pek ii geldi bana şimdilik 11de yatıom sabah 9da falan kalkıom gece sadece tuvalete kalkıom
Uyku...Uyku...Hamilelerin sorgusuz sualsiz ise gelmeme haklari olmali bence ya evime gitmek istiyorum bugun ya
kadın doğumcum kontrolü sonraya erteleyelim yeter ki yatın dedi deminden beri kurum doktoruna rapor vermesi gerektiğini dayanamadığımı nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum gerim gerim gerildim yemin ederim fisfisfis
minanın odası pazartesi gelecekmiş
nefret ediyorum verdiği sözü tutmayan esnaflardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?