2009 Aralık Anneleri

yok be arzu film onlar film kaydirigubbakcemile3 gerçi hollywood filmlerinin bir sürü sahnesi gerçek hayatta yaşandı ama akannehir
amerikada yaşayan doktor bir ablam var ondan bilgi bekliyorum şimdi bakalım orada durum ne... birkaç aydır aşı yapılıyor etkiler tepkiler genel duruma bir bakalım bakalım şakkıdı

süt/yoğurt saati atlandı mı bakem kızlar yine sengözlerimebaksanab

günaydın herkeslere annecıkler..
,
nasılsınızzz canan bende kocısımı ozledımmmmmmmmmm

bıze dıcem ya gece karnım sertlestı sankı ben saga sola dondukce oglumda rahatsız oldu gıbıme geldı saga dondum sola toplandı

sola dondum saga toplandı

kalktım yurudum gece ewde 3 de gectı uyumusum

sımdı ıyıyım ama nıy eoldu anlamadım..

süt/yoğurt saati atlandı mı bakem kızlar yine sengözlerimebaksanab

ah bilge ahh... ben bu süte önceden başlasaydım, bu kadar kilo almazdım.. öğlen bile doğru dürüst iştah bırakmıyo hiç acıkmıyorum.. süper oluyo..:içelim:içelimm

Ben bugun sut getirmeyi unuttum dunur ya

yok mu kantin tipi bir şeyiniz ayran mayran yoğurt yerimseniben

günaydın... benimki de bazen göbeği sertleştiriyor ama dayanıyor sanki oraya dertop olma gibi değil

günaydın... benimki de bazen göbeği sertleştiriyor ama dayanıyor sanki oraya dertop olma gibi değil

sertlesıyo ıste hanı ıtıyo cıkacak sankı canıma cıyo agrım oluyo

sewıyorum accık yuruyom gecıyo

doguma kadar aklımı cıkartıcak bu sıpa yakaydirigubbakcemile2

Yok dunur . Sut istedim bi kere bufeden markasi hakkinda hic bilgim yok icmedim kaldi . Aksam farki kapatirim artik .

ben elma yedim bilge

yemekte söz yoğurt yiyeceğim
hemde 2 kaseyerimseniben

yarasın canım benim önce meyve sonra süt önce süt sonra meyve fark etmez ki yerimseniben maksat en az bir birim süt ile bir tane meyveyi bünyeye gönderin gün içinde Şeniz

ah bilge ahh... ben bu süte önceden başlasaydım, bu kadar kilo almazdım.. öğlen bile doğru dürüst iştah bırakmıyo hiç acıkmıyorum.. süper oluyo..:içelim:içelimm

benim de iştahım uçup gitse bi yerlere bi şekilde akannehir

sertlesıyo ıste hanı ıtıyo cıkacak sankı canıma cıyo agrım oluyo
sewıyorum accık yuruyom gecıyo
doguma kadar aklımı cıkartıcak bu sıpa yakaydirigubbakcemile2

benim daha çok acıtmıyo ama içerde yeri az gelmeye başladıkça acıtacak orası kesin... onu önemsemiyorlar ama bir yere dayanıp uzun süre öyle dertop gibi durursa doktoru arayın diyorlardı

Yok dunur . Sut istedim bi kere bufeden markasi hakkinda hic bilgim yok icmedim kaldi . Aksam farki kapatirim artik .

boşver ne idüğü belirsiz bir şey içeceğine hiç içme daha iyi dünürcüm sağlık olsun bugün de akşam yükle kalsiyumu yerimseniben

Uyku...Uyku...Hamilelerin sorgusuz sualsiz ise gelmeme haklari olmali bence ya evime gitmek istiyorum bugun ya

bebegın bı tarafı toplanıyo
yoksa rahım mı kasılıyo bı cozebılsem zaten dr arıycamda ne oldugunu bılmıyorum

Uyku...Uyku...Hamilelerin sorgusuz sualsiz ise gelmeme haklari olmali bence ya evime gitmek istiyorum bugun ya

kadın doğumcum kontrolü sonraya erteleyelim yeter ki yatın dedi deminden beri kurum doktoruna rapor vermesi gerektiğini dayanamadığımı nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum gerim gerim gerildim yemin ederim fisfisfis

canım beniim kıyamammm:teselli:
:kedi:
canim ya bosver oda seni özlemistir iste hem senin degeriini daha cok anlarr:teselli:kaydirigubbakcemile5
anlamıştır kıız kıyamam bn ona canım sıkılıo çok dio yalnız kaldım dio :sinifsinif:
canancım rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
hepsi çok cici aldıklarının
saol cnm allah sizlere daha çklarını versin opuyorumnanaktan
günaydın pelincim
inanılmaz faydalı bu hurma tatlım
ben tatlı niyetine yer oldum artıkcokacimcoook
aynen hergün yiyorum bende kaydirigubbakcemile3
doğumada faydası varmış bebeğede kaydirigubbakcemile2
ilk dogdugunda damagına bende surdurtcem babasına tembıhledım
bızım görumceler eltı kaynana falan hep hacı onlar söylemişti sunnet oldugunu ve zekaya katkısı oldugunu
bizde ilk doğduğunda zemzem vercez herkes öle dio burda annemde buldu hacıya giden yakınlarımızdan saklıoz şimdilik tontonuma opuyorumnanaktan

uyku kadar tatlı bişy yok dimi çok şükür bn rahat uyuyorum şidmilik kıbrıstan gelince buranın havası serin pek ii geldi bana şimdilik 11de yatıom sabah 9da falan kalkıom gece sadece tuvalete kalkıom aman nazar değmesin şurda 1 ay daha uyruum sanırım en fazla sonra bebiş olunca çok zoooooooooor uyumak kaydirigubbakcemile3

Noktayı koydun arkadaşım işte budur sana katılıyorum . .Hamilelik ayrıcalıklı olmalı işyerleri için özel hamile uyku ve dinlenme bölümleri olmalı . .:teytey:
Uyumak istiyorum bazen işin başında klavyenin tuşlarına basmak bile güç geliyo itiraf ediyorum bazen lavaboya gidip klozetin kapagını örtüp bi nevi yatak olarak kullandığım çok oluyo bu aralar :smiley-cool:
Bu arada karnım patlamak üzre oğluşcanım kastıkca kasıyo ..şimdide meyvemi yedim sütümü içtim ama sütün markasını başka almış eşim zorla içtim bilindik bi marka ama alışık olmadıgım için biraz kokulu geldi . .
Neyside bu arada herkese duyuruluuuuuuuuuuuuurr benim adımda
DEMET :.vereliniortak

Ne berbat bisey degil mi ? Bende cumartesileri icin gerim gerim geriliyorum . Normalde calisma var yarim gun ama yapilan hic bisey yok . Bende her turlu isimi cumartesi yapmaya calisiyorum gidip ben yarin gelmiyorum demek zulum geliyor .

minanın odası pazartesi gelecekmiş
nefret ediyorum verdiği sözü tutmayan esnaflardan

Al bende de o kadar pimapenciden hala ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…