2009 Aralık Anneleri

günaydın arkadaşlar yada tünaydınmı deyim..dün kontrolümüz vardı teyzeleri kızım 1980 gram olmuş.1 ayda bir kolo almış maşallah..sizin kuzularınız nasıl hepside iyidir inş..

Sevi bebenin benim evin orda outlet magazasi var.

ayakli_kundak_battaniye

Bu hosuma gitmisti benim 60 milyondu . Simdi sirf pembesi kalmis kulak kismi degisti diye 15 milyona inmis . Eylul'e aldim ben bitane bu tarafta ( Beylikduzu ) olan varsa tavsiye ederim.

çok guzelmiş gulegule kullansın eylul
burcu ne soracagım
bebek şekeri evde yapacaktın ya içine şeker aldınmı
ne tur nerden alacagız bayatlamayan şeker ne diye nerden bulacagız

çok guzelmiş gulegule kullansın eylul
burcu ne soracagım
bebek şekeri evde yapacaktın ya içine şeker aldınmı
ne tur nerden alacagız bayatlamayan şeker ne diye nerden bulacagız

Ben badem sekeri aldim. Yarisi toz pembe yarisi krem rengi . 3-4 ay sicakta kalmadigi surece sorun yok dedi arkadasim .

günaydın arkadaşlar yada tünaydınmı deyim..dün kontrolümüz vardı teyzeleri kızım 1980 gram olmuş.1 ayda bir kolo almış maşallah..sizin kuzularınız nasıl hepside iyidir inş..

maaşallah kızına deryacım.. kocaman olmuş.. kaç haftalık canım kuzun?? ay bende oğlumu çok özledim merak ediyorum büyümüş mü diye..

maaşallah kızına deryacım.. kocaman olmuş.. kaç haftalık canım kuzun?? ay bende oğlumu çok özledim merak ediyorum büyümüş mü diye..

sağol cnm benim.31 hf 4 günlük bugün..ama ultrasonda bir hafta büyük görünüyo şimdilik inş. böle devam eder..

tvde yenıdogan bebek uzmanı prof bir bayan konuşuyor sutum yetmıyor dıye mama vermeyın yetıp yetmedıgını sutunuzun
bebegın bezının ıslaklıgından anlarsınız 5-6 kez degiştiriyorsanız problem yok dıyor
birde ayda 500 gr.alıyorsa enaz sutunuz yetıyor demektır dıyor
sütü arttırmak için çok su içmeyın yeterlı dengelı beslenın ve sıvı alın diyor
çok aşırı su da sutü arttırmaz diyor herşey yeterlı mıktarda olmalı zaten anne sutunu arttırma beyınde bitiyor diyor bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…