Uyku...Uyku...Hamilelerin sorgusuz sualsiz ise gelmeme haklari olmali bence ya evime gitmek istiyorum bugun ya
günaydın arkadaşlar yada tünaydınmı deyim..dün kontrolümüz vardı teyzeleri kızım 1980 gram olmuş.1 ayda bir kolo almış maşallah..sizin kuzularınız nasıl hepside iyidir inş..
masallah kızına
ah canım benim.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ailesine .. yavrum benimhttp://www.kadinlarkulubu.com/kasim...en-minik-kizim-duru-naz-in-yeni-fotolari.html
kasım annelerindne biri erken doğum yapmştı hatırlarsınız sanırım hastaneden çkmışlar resimlerini eklemiş a.s.
Sevi bebenin benim evin orda outlet magazasi var.
ayakli_kundak_battaniye
Bu hosuma gitmisti benim 60 milyondu . Simdi sirf pembesi kalmis kulak kismi degisti diye 15 milyona inmis . Eylul'e aldim ben bitane bu tarafta ( Beylikduzu ) olan varsa tavsiye ederim.
çok guzelmiş gulegule kullansın eylul
burcu ne soracagım
bebek şekeri evde yapacaktın ya içine şeker aldınmı
ne tur nerden alacagız bayatlamayan şeker ne diye nerden bulacagız
günaydın arkadaşlar yada tünaydınmı deyim..dün kontrolümüz vardı teyzeleri kızım 1980 gram olmuş.1 ayda bir kolo almış maşallah..sizin kuzularınız nasıl hepside iyidir inş..
Ben badem sekeri aldim. Yarisi toz pembe yarisi krem rengi . 3-4 ay sicakta kalmadigi surece sorun yok dedi arkadasim .
ah canım benim.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ailesine .. yavrum benim
nerden buldun peki
ne kadarlık aldın bide
maaşallah kızına deryacım.. kocaman olmuş..kaç haftalık canım kuzun?? ay bende oğlumu çok özledim merak ediyorum büyümüş mü diye..
Elit Çikolata
Burdan aldim daha dogrusu burda calisan arkadasim esi getirdi . 3 kg aldim getirdi bana 100 tane sekere yetecek sekilde.
çok sagol cnm
sağol cnm benim.31 hf 4 günlük bugün..ama ultrasonda bir hafta büyük görünüyo şimdilik inş. böle devam eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?