inşallah annesi,.. sen ona iy baktıktan sonra, Allaha emanetler hepsi..
1 kg 30 tl dıyor baska bır marka şeker için
çok pahallı geldı hazır şeker alsan daha ucuza gelecek o zaman burcu
sağol cnm seninkide büyümüştür merak etme.bana büyümemiş gibi geliyodu sanırım tüm hamilelerde aynısı var.ama içimzdeki tomurcuklar kocaman oldular artık:sm_cool:
günaydın canım
iyi geldi tabii ama hala çok iyi değilim aşırı terlemeye başladım ve bu hamilelikle ilgili değil sanki... tabii o terli kıyafet üstümde... yani yarına ne olucam bilmiyorum :kedi:
.
Sevi bebenin benim evin orda outlet magazasi var.
ayakli_kundak_battaniye
Bu hosuma gitmisti benim 60 milyondu . Simdi sirf pembesi kalmis kulak kismi degisti diye 15 milyona inmis . Eylul'e aldim ben bitane bu tarafta ( Beylikduzu ) olan varsa tavsiye ederim.
kızlar bebek şekerlerini kendiniz hazırlamak yerine hazır neden almıyorsunuz hem gelenler hatıra olarak saklar nikah şekeri yapan yerlerde var netde bir araştırın hem fiyatları uygun hem mıknatıslı falan çok sevimliler
kızlar çok acıktımm.... ama yemek berbat bugün.. karnıbahar.. iğrenç...
Burcu canım şu quelle den bir pijama takımı bir de dışarısı için tulum sipariş ettim oğluşa ama 2-4 hafta içinde gönderiyoruz dediler. Sen alışveriş yaptım diyordun sanırım gönderirler değil mi yaaa.
Doğurmadan gelseydi bari.
kızlar bebek şekerlerini kendiniz hazırlamak yerine hazır neden almıyorsunuz hem gelenler hatıra olarak saklar nikah şekeri yapan yerlerde var netde bir araştırın hem fiyatları uygun hem mıknatıslı falan çok sevimliler
merhaba canım çok varmı sevi mağazasında bu tulumdan yoksa sınırlı sayıdamı onun içinmi 15 e inmiş.
herkese merhaba nasılsınız..benımde 2 hafta sonra iznim giderek azaldı zaman..33 hafta olduk bizde..aralık başı dogum ama dr 8 gün önde diyor bakalım minik şekerim ne zaman gelcek
Ebrucum kendi yerinden aldim . Ama gonderirler mutlaka .
Zaten arastirdik . Benim sahsen en az 150 ye yakin yapmam lazim 300 ytl tutuyor ortalama . Ben kendim yapinca 50-60 a geliyor
Yeni uretilenlerde kulaklari farkli oldugudan ve pembesi cok oldugundan 15 ytl ye inmisti. Maviler hala 60 civarinda. 15 ' e yakin vardi ben aldigimda.
Merhabalar arkadaşlar..
Eve gelip ancak geçmişi okuyabiliyorum bu aralar. Birazcık kendimden de haberler vereyim dedim.Dört hafta sona izne çıkmış olacağım inşallah ve çok büyük bir ihtimalle de oğlumuz 23 ya da 24 kasımda aramıza katılmış olacak. Bayramdan önce olsun bitsin istiyorum doktorda riske atmayalım dedi.
Çünkü 37 den sonra heran gelme ihtimali varmış. Bayram haftasında 38+'larda oluyor.
Sonra nöbetci doktor anestezist bilmem ne aramayalım.
Şimdi çalışmaya devam eden arkadaşların sıkıntılarını okuyordum da zor gerçekten. Ama ben çalışmaya ilk başladığım zamanlarda şu halimden çok daha kötüydüm. Alışkın olmadığım için sanırım masa başı işine ölüyorum zannediyordum.Belim sırtım başım popom ağrımayan yerim yoktu. Alışıyor işte insanoğlu her şeye.Bir de Allah'tan benim çalıştığım yerde biraz insaflı davranıyorlar. ışiniz bitince çıkın sonuna kadar beklemenize gerek yok diyorlar. En az yarım saat önce çıkıyoruz neyse ki.
Doğumdan sonra bir seneye kadar ücretsiz izin kullanabiliyormuşuz kamu personeli olarak buna çok sevindim. Altı ay zannediyordum ben. Bir sene kullanacağım üç ayda ücretli izin var eh işte biraz ortaya çıkmış olacak işe dönünceye kadar. Yoksa istifa etmeyi bile düşünüyordum. Bakacak kimse yok ne yazık ki.
Benden haberler böyle şimdi geçmişi okumaya devam edeyim. Herkese sevgiler.
canım şimdi mağazayı arayıp sordumda bana kolları olmadığı için indirimde dediler doğrumu
İyilik canım sağolasın dün akşam girip kendimle ilgili bir şeyler yazmıştım dur onu koplayım buraya fazla vaktim yok malum öğlen arası.
Sizleri okuyorum hergün de işte iş yerinde internet yok ne yazık ki ancak öğlen arası eve gelirsem bakabiliyorum.
Bacağımda düzeldi çok şükür ama morluğu geçmiyor yayılıp duruyor işte de ağrı kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?