2009 Aralık Anneleri

inşallah annesi,.. sen ona iy baktıktan sonra, Allaha emanetler hepsi..

sağol cnm seninkide büyümüştür merak etme.bana büyümemiş gibi geliyodu sanırım tüm hamilelerde aynısı var.ama içimzdeki tomurcuklar kocaman oldular artık:sm_cool:

sağol cnm seninkide büyümüştür merak etme.bana büyümemiş gibi geliyodu sanırım tüm hamilelerde aynısı var.ama içimzdeki tomurcuklar kocaman oldular artık:sm_cool:

deryacım merhaba, aynı hafta ve gündeyiz hemen hemen ....MAŞALLAH kızına benim oğluşumda aynı kglarda :) sanıyorum ankarada oturuyorsun doğumu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsun, onu merak ettim...sevgiler....

Burcu canım şu quelle den bir pijama takımı bir de dışarısı için tulum sipariş ettim oğluşa ama 2-4 hafta içinde gönderiyoruz dediler. Sen alışveriş yaptım diyordun sanırım gönderirler değil mi yaaa.
Doğurmadan gelseydi bari.

kızlar bebek şekerlerini kendiniz hazırlamak yerine hazır neden almıyorsunuz hem gelenler hatıra olarak saklar nikah şekeri yapan yerlerde var netde bir araştırın hem fiyatları uygun hem mıknatıslı falan çok sevimliler

günaydın canım
iyi geldi tabii ama hala çok iyi değilim aşırı terlemeye başladım ve bu hamilelikle ilgili değil sanki... tabii o terli kıyafet üstümde... yani yarına ne olucam bilmiyorum :kedi:
.

Bilge gecmiş olsun. O aşırı terleme yine gribal enfeksiyon yüzündendir. Doğru dürüst dinelenemediğimiz için hemen toparlayamıyor vücut kendini.

merhaba canım çok varmı sevi mağazasında bu tulumdan yoksa sınırlı sayıdamı onun içinmi 15 e inmiş.

ablamın eşi hastane çıkolatasını yaptıracak bebeklı çıkolatalardan
mevludede ben kendım yapmak istedim
hatıra olur ben yapmıştım kendım hazırlamıştım olsun istyrm cnm

herkese merhaba nasılsınız..benımde 2 hafta sonra iznim giderek azaldı zaman..33 hafta olduk bizde..aralık başı dogum ama dr 8 gün önde diyor bakalım minik şekerim ne zaman gelcek

Ebrucum kendi yerinden aldim . Ama gonderirler mutlaka .

Zaten arastirdik . Benim sahsen en az 150 ye yakin yapmam lazim 300 ytl tutuyor ortalama . Ben kendim yapinca 50-60 a geliyor

Ebrucum kendi yerinden aldim . Ama gonderirler mutlaka .

Zaten arastirdik . Benim sahsen en az 150 ye yakin yapmam lazim 300 ytl tutuyor ortalama . Ben kendim yapinca 50-60 a geliyor

Yeni uretilenlerde kulaklari farkli oldugudan ve pembesi cok oldugundan 15 ytl ye inmisti. Maviler hala 60 civarinda. 15 ' e yakin vardi ben aldigimda.

canım şimdi mağazayı arayıp sordumda bana kolları olmadığı için indirimde dediler doğrumu

ıyilik canım sağolasın dün akşam girip kendimle ilgili bir şeyler yazmıştım dur onu koplayım buraya fazla vaktim yok malum öğlen arası.
Sizleri okuyorum hergün de işte iş yerinde internet yok ne yazık ki ancak öğlen arası eve gelirsem bakabiliyorum.
Bacağımda düzeldi çok şükür ama morluğu geçmiyor yayılıp duruyor işte de ağrı kalmadı.

hadi bakalım hayırlı olsun bir bebiş daha belli ettı geliş tarıhını
ben liste yapmayı bilmiyorum bilen biri yapsa bellı olan tarıhlerı yazsa ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…