şekerleeeeeeeeeeer nasılsınız bakayım?
hadi bakalım hayırlı olsun bir bebiş daha belli ettı geliş tarıhını
ben liste yapmayı bilmiyorum bilen biri yapsa bellı olan tarıhlerı yazsa ne guzel olur
huu diyete baslamadınmı
deryacım merhaba, aynı hafta ve gündeyiz hemen hemen ....MAŞALLAH kızına benim oğluşumda aynı kglarda :) sanıyorum ankarada oturuyorsun doğumu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsun, onu merak ettim...sevgiler....
Yok benimkinin kollari var. Resimde gordugunun aynisi benimki .
Aslında ben 1 aralık istiyordum yani bayram bitiminden hemen sonraki gün kalabildiği kadar kalsın istiyordum ama bu velet beklemezde bir de bayram ortasında gelmeye falan kalkar diye riske girmek istemiyorum.
Miyadı 6 aralık ama işte bebeklerin sadece %5 i miyadlarında gelirmiş. Belkide bizim belirlediğimiz tarihi bile beklemezler.
Şu an sanırım ilk sen sonra da ben varım sırada Pelin. :1shok:
selam berna, hoşgeldiinn...keyfişim kaçtı biraz.. bebek odasını bu cumartesi gelcek diye bekliyoduk... eşim aramış haftaya cumartesi demişler.. sinilerim gerildi.. nasılda heveslenmiştim..:çok üzgünüm:
eger alırlarsa seçilin bebegını kı umarım daha bekler 11 aralık seçilin tarihi
kasımın basında belli olur dokulmeye baslar tarıhler sezeryan olacaklar bellı olmaya baslayınca
ama dedıgın dogru cnm hiç belli olmaz daha erken gelenlerde olabilir aramıza inşallah butun bebişler vaktını bekler
ısrarla sorduğum halde telefondaki kız 15 liklerin kolları yok dedi heralde yanlış söyledi en iyisi ben gideyip bakarım hemde alayım 1 tane indirimdeyken kaçırmamak gerek sağol canım bilgi verdiğin için
selam berna, hoşgeldiinn...keyfişim kaçtı biraz.. bebek odasını bu cumartesi gelcek diye bekliyoduk... eşim aramış haftaya cumartesi demişler.. sinilerim gerildi.. nasılda heveslenmiştim..:çok üzgünüm:
al birtane daha
ay nekadar uyuz bir durum ya
beni adam aradı sabah pazartesi salı dedı bende pazartesi gelsin artık dogumum yaklaştı dedım
ama pazarteside gelmezse ne yaparım ne kadar dellenırım bilmiyorum
bu böyle siparişle yapılan birşey olmasa baska yerden gidip alacagım iptal ettırıp paramı geri alacagım yemınle
ama bunlarda biliyor elımız kolumuz baglı getirmelerini bekledıgımızı uyuzlar
Insan hayal kirikligina ugruyor degil mi . Bi de bende bu aralar istedigim hemen olsun modu oldu.Dun koctasa gittim bisey alcaktim kalmamis yok elimizde diyen kizi dovesim geldi . İstedim ya hemen alayim olsun istiyorum . Tamam diyo esim haftaya aliriz benim gozler doldu filan tobe yarabbim 5-6 yasinda kizlar gibi oldum
kaydirigubbakcemile3 ilahi burcu.. hepimiz öyleyiz galiba ya.. beni tarif ettin sanki.. sanki eşimin suçuymuş gibi haberi veren eşimin başının etini yedim az önce.. garibimm..
kaydirigubbakcemile3 ilahi burcu.. hepimiz öyleyiz galiba ya.. beni tarif ettin sanki.. sanki eşimin suçuymuş gibi haberi veren eşimin başının etini yedim az önce.. garibimm..
ay bız annemlerle gittik begendık eşim sırf kredı kartını verdi bize o gun gelemedı işi var dıye
şimdi mobilyayı adam getirmiyor ya sallayıp duruyor benı
eşimden hiç yorum yok ii tamam diyip duruyor şugun dedı adam dedıkçe
sanırım iyiki ben karışmadım bu işe diyor içinden:roflol:
Bilge gecmiş olsun. O aşırı terleme yine gribal enfeksiyon yüzündendir. Doğru dürüst dinelenemediğimiz için hemen toparlayamıyor vücut kendini.
Insan hayal kirikligina ugruyor degil mi . Bi de bende bu aralar istedigim hemen olsun modu oldu.Dun koctasa gittim bisey alcaktim kalmamis yok elimizde diyen kizi dovesim geldi . İstedim ya hemen alayim olsun istiyorum . Tamam diyo esim haftaya aliriz benim gozler doldu filan tobe yarabbim 5-6 yasinda kizlar gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?