2009 Aralık Anneleri

canım sağolasın nasıl dinlenicem onu da bilmiyorum bir günde iş birikmiş burada dünya kadar :umursamaz:

ne alacaktın bakem sen koçtaştan dünür CADIARZU

Yapışkanlı PVC Yer Karosu - 31x31 cm

Bundan alcaktim dunur balkonu kapattim bunla hem goruntusu cok guzel oldu cok sicak oldu . Balkondaki kalebodurlar eskimisti hemde derz aralari artik zor temizleniyordu .Bunla kapladik .Diger balkona da alayim dedim ama kalmamis .

e internetten sipariş versene dünür öbürüne gelmesini bekleyeceğine yerimseniben

emel acar hamılelıklerınde 32şer kılo almış
karnıyarık 1 tane yer insan ben 6 tane yerdım diyor
hiçte takmadım doktor kızdı yeter yeme artık dedı ama takmadım dıyorrr
ay ınanamadım
sevının dıye yazayım dedım :)

iyi olmaya çalışıyoruz senden ne var ne yok bernacm

İyidir berna sagolasin senden naber ?
iyiyim canlarım saolun öperimmm
kızlar yemekten döndük oğlumla.. sizlerede afiyet olsun bebişlere yarasın..
afiyet olsuunn
selam berna, hoşgeldiinn...keyfişim kaçtı biraz.. bebek odasını bu cumartesi gelcek diye bekliyoduk... eşim aramış haftaya cumartesi demişler.. sinilerim gerildi.. nasılda heveslenmiştim..:çok üzgünüm:
aa ver bakam sen bana o densizin telini!!!!
kızıııımmm parayı peşin mi verdiniz de bakayım hele sen bi bana ...lmaz:
evet evet... bakın ustalarla iş olduğunda aman aklınızda bulunsun paranın büyük çoğunluğunu iş bitiminde /tesliminde verin .. yoksa sizi rezil ediyorlar!!!!!
canım sağolasın nasıl dinlenicem onu da bilmiyorum bir günde iş birikmiş burada dünya kadar :umursamaz:

ne alacaktın bakem sen koçtaştan dünür CADIARZU

yaffruummm sen napooonn?

ah be pelin... sıkıştırın valla.. tehdit edin gerekirse hakkaten az da kaldı yani..

merhaba arkadaşlar nasılsınız?umarım hiçbiriniz benim gibi değilsinizdir son günlerde bende acayip bi negatiflik moral bozukluğu,psikolojik ve fiziksel bir çöküş var neden bilmiyorum ama kafayı yicem.sırtım ve belim çok ağrıyor kırgınlık var üstümde.kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum kimseyle konuşmak ve görüşmek istemiyorum içimde fırtınalar kopsada.ağzımı açıp konuşamıyorum çooooooook kötüyüm çooooooookk.üstelik daha bebeğimin odası yok ve bir sürü eksik var.ne çıkıp bakasım var ne de alasım. oooooof offff

burcu bende kapadım balkonu ve bununla kapladım yerleri süper olduuu kaydirigubbakcemile3

şuanda yatmak uzanmak istiyorum ya.. offfff.. ayın 31 i bir gelse hayırlısıyla.. ayın 31 inde
32+0 oluyorum arkadaşlar.. bu arada ben daha önce mi gitmem gerekiyo iznimi ayarlamam için sonra mı.. yani doktor bana o raporu sonra mı veriyo önce mi veriyo.. bu konudan nefret ettim artık..

benimde sancı geceleri oluyo kaburgalarda.. gündüzde baskı oluyo nefesim daralıyo normal konuşurken.. :sinifsinif:

Benim bu saatlerde oluyor nedense . Sag tarafimda cildircam o kaar kotu aciyor ki ..

Hepimiz senin gibiyiz hemen hemen .. Sinirli , dokunsak aglayacak , gergin , satasmaya yonelik , uykulu , agrili , sancili , cani bisey istemeyen , daha bisey hazir degil diye saga sola ozellikle esine satasan tipleriz...

aa yapma selda burcunun dedıgı gibi yok birbirimizden farkımız ama sıkacagız dışimizi
bebişler etkılenmesın dıye sırf ewt az kaldı ve bu son ayda iyicene agarlaştık şikayetler arttı bazen nefes alamıyorum dıye sızlanıyorum bazen kıyafet almak istiyorum dıye bazende uyuyamıyorum kemıklerım batıyor dıye sonra gıdıp mınanın odasına duvar kagıdına bakıp geliyorum sakınleşiyorum sende bir silkelen yap alışverişini odanı bak nasıl farkedecek psikolojin

SELAM KISLAAAAAARRRRRR
YEMEKLER YENDİ
HATTA TEKRAR ACIKMAYA BİLE BAŞLADIK DEĞİLMİ?

KIZLAR SİZİN GÖĞÜS ALTINIZDADA BOŞALMA OLDUMU
BENİM GÖBEK AŞAĞIYA İNMEYE BAŞLADICADIARZU

EEEE BÖYLE OLUNCA AŞAĞIDAKİ BASKIDA ARTTI TABE:çok üzgünüm:

BANİMDE 7 ARALIK AMA
SEZERYAN OLURA NE OLUR BİLEMİYORUS ARTIK
DR NE DERSE ORTAK BİR KARAR VERİCEZ

BEN ÇOK SEVİNDİM
HATTA İNANILMAZ RAHATLADIM
ÇOK YİYORUM BEN YAHU

benimde sancı geceleri oluyo kaburgalarda.. gündüzde baskı oluyo nefesim daralıyo normal konuşurken.. :sinifsinif:

BU KUZULAR HEPİSİMİZİ DARMADAĞIN ETTİ:tomato:

temizlik yaptım yoruldum valla top gibi oldu karnım.siz ne yapıyosunuz bilmiyorumki hem ev hem iş Allah yardımcınız olsun valla.bide akıl danışıcam size bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyen varmı erkenmi hazırlasammı diyorum.doğum 38. haftada olsa 5 hafta 40 da olsa 7 hafta varkafamçokkarıştı

sen izne çıktığında gidip al raporunu tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…