canım sağolasın nasıl dinlenicem onu da bilmiyorum bir günde iş birikmiş burada dünya kadar :umursamaz:
ne alacaktın bakem sen koçtaştan dünür CADIARZU
Yapışkanlı PVC Yer Karosu - 31x31 cm
Bundan alcaktim dunur balkonu kapattim bunla hem goruntusu cok guzel oldu cok sicak oldu . Balkondaki kalebodurlar eskimisti hemde derz aralari artik zor temizleniyordu .Bunla kapladik .Diger balkona da alayim dedim ama kalmamis .
iyi olmaya çalışıyoruz senden ne var ne yok bernacm
iyiyim canlarım saolun öperimmmİyidir berna sagolasin senden naber ?
afiyet olsuunnkızlar yemekten döndük oğlumla.. sizlerede afiyet olsun bebişlere yarasın..
aa ver bakam sen bana o densizin telini!!!!selam berna, hoşgeldiinn...keyfişim kaçtı biraz.. bebek odasını bu cumartesi gelcek diye bekliyoduk... eşim aramış haftaya cumartesi demişler.. sinilerim gerildi.. nasılda heveslenmiştim..:çok üzgünüm:
kızıııımmm parayı peşin mi verdiniz de bakayım hele sen bi bana ...al birtane daha
ay nekadar uyuz bir durum ya
beni adam aradı sabah pazartesi salı dedı bende pazartesi gelsin artık dogumum yaklaştı dedım
ama pazarteside gelmezse ne yaparım ne kadar dellenırım bilmiyorum
bu böyle siparişle yapılan birşey olmasa baska yerden gidip alacagım iptal ettırıp paramı geri alacagım yemınle
ama bunlarda biliyor elımız kolumuz baglı getirmelerini bekledıgımızı uyuzlar
evet evet... bakın ustalarla iş olduğunda aman aklınızda bulunsun paranın büyük çoğunluğunu iş bitiminde /tesliminde verin .. yoksa sizi rezil ediyorlar!!!!!valla ya keşke diyorum gidip ikeadan alsaydım.. ordakiler de idare ederdi vallahi.. pek cicili değil diye gittik masko dan aldık.. üstelik ödemeyi de hemen yaptırmadı anneme eşim.. peşinat verdik accık.. kalanını mal tesliminde dedik.ç birde parayı tamamen alsalardı herhalde 2 ay sürerdi.. her gün arıycam dedi eşim.. :umursamaz: bu kadar da olmaz ya.. insan sabırsızlanıyor zaten bir de aksilikler çıktımı tamam ..
canım sağolasın nasıl dinlenicem onu da bilmiyorum bir günde iş birikmiş burada dünya kadar :umursamaz:
ne alacaktın bakem sen koçtaştan dünür CADIARZU
e internetten sipariş versene dünür öbürüne gelmesini bekleyeceğine yerimseniben
Of benim bu kaburgalarim yine basladi ya :sinifsinif:
Yapışkanlı PVC Yer Karosu - 31x31 cm
Bundan alcaktim dunur balkonu kapattim bunla hem goruntusu cok guzel oldu cok sicak oldu . Balkondaki kalebodurlar eskimisti hemde derz aralari artik zor temizleniyordu .Bunla kapladik .Diger balkona da alayim dedim ama kalmamis .
benimde sancı geceleri oluyo kaburgalarda.. gündüzde baskı oluyo nefesim daralıyo normal konuşurken.. :sinifsinif:
merhaba arkadaşlar nasılsınız?umarım hiçbiriniz benim gibi değilsinizdirson günlerde bende acayip bi negatiflik moral bozukluğu,psikolojik ve fiziksel bir çöküş var neden bilmiyorum ama kafayı yicem.sırtım ve belim çok ağrıyor kırgınlık var üstümde.kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum kimseyle konuşmak ve görüşmek istemiyorum içimde fırtınalar kopsada.ağzımı açıp konuşamıyorum çooooooook kötüyüm çooooooookk.üstelik daha bebeğimin odası yok ve bir sürü eksik var.ne çıkıp bakasım var ne de alasım. oooooof offff
burcu bende kapadım balkonu ve bununla kapladım yerleri süper olduuu kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar nasılsınız?umarım hiçbiriniz benim gibi değilsinizdirson günlerde bende acayip bi negatiflik moral bozukluğu,psikolojik ve fiziksel bir çöküş var neden bilmiyorum ama kafayı yicem.sırtım ve belim çok ağrıyor kırgınlık var üstümde.kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum kimseyle konuşmak ve görüşmek istemiyorum içimde fırtınalar kopsada.ağzımı açıp konuşamıyorum çooooooook kötüyüm çooooooookk.üstelik daha bebeğimin odası yok ve bir sürü eksik var.ne çıkıp bakasım var ne de alasım. oooooof offff
BANİMDE 7 ARALIK AMAAslında ben 1 aralık istiyordum yani bayram bitiminden hemen sonraki gün kalabildiği kadar kalsın istiyordum ama bu velet beklemezde bir de bayram ortasında gelmeye falan kalkar diye riske girmek istemiyorum.
Miyadı 6 aralık ama işte bebeklerin sadece %5 i miyadlarında gelirmiş. Belkide bizim belirlediğimiz tarihi bile beklemezler.
Şu an sanırım ilk sen sonra da ben varım sırada Pelin. :1shok:
BEN ÇOK SEVİNDİMemel acar hamılelıklerınde 32şer kılo almış
karnıyarık 1 tane yer insan ben 6 tane yerdım diyor
hiçte takmadım doktor kızdı yeter yeme artık dedı ama takmadım dıyorrr
ay ınanamadım
sevının dıye yazayım dedım :)
benimde sancı geceleri oluyo kaburgalarda.. gündüzde baskı oluyo nefesim daralıyo normal konuşurken.. :sinifsinif:
şuanda yatmak uzanmak istiyorum ya.. Offfff.. Ayın 31 i bir gelse hayırlısıyla.. Ayın 31 inde
32+0 oluyorum arkadaşlar.. Bu arada ben daha önce mi gitmem gerekiyo iznimi ayarlamam için sonra mı.. Yani doktor bana o raporu sonra mı veriyo önce mi veriyo.. Bu konudan nefret ettim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?