temizlik yaptım yoruldum valla top gibi oldu karnım.siz ne yapıyosunuz bilmiyorumki hem ev hem iş allah yardımcınız olsun valla.bide akıl danışıcam size bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyen varmı erkenmi hazırlasammı diyorum.doğum 38. Haftada olsa 5 hafta 40 da olsa 7 hafta varkafamçokkarıştı
meral karnın aşağıya mi indi?
ben geçen ay yıkayıp ütüledim güzelim
erken değil bence.
Hatta haftasonu hastanemi cantamı dahi hazırladım
biz ağırlaştıkca zor gelecek ve birde bebişlerimizin erken gelme durumlarına karşı hazır olmakta fayda var derim
Benim bu saatlerde oluyor nedense . Sag tarafimda cildircam o kaar kotu aciyor ki ..
Hepimiz senin gibiyiz hemen hemen .. Sinirli , dokunsak aglayacak , gergin , satasmaya yonelik , uykulu , agrili , sancili , cani bisey istemeyen , daha bisey hazir degil diye saga sola ozellikle esine satasan tipleriz...
temizlik yaptım yoruldum valla top gibi oldu karnım.siz ne yapıyosunuz bilmiyorumki hem ev hem iş Allah yardımcınız olsun valla.bide akıl danışıcam size bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyen varmı erkenmi hazırlasammı diyorum.doğum 38. haftada olsa 5 hafta 40 da olsa 7 hafta varkafamçokkarıştı
temizlik yaptım yoruldum valla top gibi oldu karnım.siz ne yapıyosunuz bilmiyorumki hem ev hem iş Allah yardımcınız olsun valla.bide akıl danışıcam size bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyen varmı erkenmi hazırlasammı diyorum.doğum 38. haftada olsa 5 hafta 40 da olsa 7 hafta varkafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar nasılsınız?umarım hiçbiriniz benim gibi değilsinizdirson günlerde bende acayip bi negatiflik moral bozukluğu,psikolojik ve fiziksel bir çöküş var neden bilmiyorum ama kafayı yicem.sırtım ve belim çok ağrıyor kırgınlık var üstümde.kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum kimseyle konuşmak ve görüşmek istemiyorum içimde fırtınalar kopsada.ağzımı açıp konuşamıyorum çooooooook kötüyüm çooooooookk.üstelik daha bebeğimin odası yok ve bir sürü eksik var.ne çıkıp bakasım var ne de alasım. Oooooof offff
merhaba arkadaşlar nasılsınız?umarım hiçbiriniz benim gibi değilsinizdirson günlerde bende acayip bi negatiflik moral bozukluğu,psikolojik ve fiziksel bir çöküş var neden bilmiyorum ama kafayı yicem.sırtım ve belim çok ağrıyor kırgınlık var üstümde.kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum kimseyle konuşmak ve görüşmek istemiyorum içimde fırtınalar kopsada.ağzımı açıp konuşamıyorum çooooooook kötüyüm çooooooookk.üstelik daha bebeğimin odası yok ve bir sürü eksik var.ne çıkıp bakasım var ne de alasım. oooooof offff
aa yapma selda burcunun dedıgı gibi yok birbirimizden farkımız ama sıkacagız dışimizi
bebişler etkılenmesın dıye sırf ewt az kaldı ve bu son ayda iyicene agarlaştık şikayetler arttı bazen nefes alamıyorum dıye sızlanıyorum bazen kıyafet almak istiyorum dıye bazende uyuyamıyorum kemıklerım batıyor dıye sonra gıdıp mınanın odasına duvar kagıdına bakıp geliyorum sakınleşiyorum sende bir silkelen yap alışverişini odanı bak nasıl farkedecek psikolojin
canım yaa. bunlar işte ağırlaştığımız için birikip birip psikolojimizi bozuyor.. çok çöküntü yaşıyoruz.. bazen ben de o kadar çöküntü yaşıyorum içimde.. geçen akşam murat balkonda sigara içerken ben de koltukta oturmuş onun pantolon paçalarını dikiyordum.. o arada sırtıma kıramp gibi bişey oldu.. sanki kızgın bıçak batırılmış gibi hissettim.. aşkıım diye 3-4 kes yüksek sesle çağırdım.. duymadı.. ama o anda duyamıyacağını akıl edemedim inan, resmen kasten bakmıyor gibi bağırıp çağırmaya başladım.. içeri girdi o da sinnirlendi.. bana bağırdı filan, onlarında sabrının bir sınırı var işte.. o bana bağırıp celallenince daha çok sinirlenip kumandaları filan fırlattım:çok üzgünüm::kedi:mafoldumben nasıl yaptığıma inanamıyorum.. canım benim suratı çok tuhaf bir hale geldi o an, neye uğradığını şaşırdı.. sonra o da beni çok kıracak şeyler söyledi.. hemde çok kırıcı.. tahmin edemiyceğiniz kadar.. tartışmaları bilirsiniz hiç biri başladığı noktada seyir etmez.. büyüdü büyüdü.. tee nerelere gitti konu.. ama ben o kadar acayip bi şekilde tepki vermiştim ki, o da kendini kaybetti.. birande resmen cinnet geçirdim gibi oldu.. gece gelip bebeği ve beni sevdi duydum ama çaktırmadım.. sinirleim çok zayıf benimde.. hepimizin öyle.. çok zor günler geçiriyoruz.. bazen tadını çıkaraayım diyorum bugünlerin diyorum ama, tadı kalmadı vallahi artık.. sen de kendini toplamaya çalış.. herşey hem homonlar yüzünden hem fiziksel durumumuzun yaşattığı zorluklar yüzünden.. üstüne birde ufak tefek yaşamlar sorunlar eklenince tam beter oluyo.. topla kendini canımm:teselli:
maşşallah sana baya erken hazırlamışsın.hazırlasam tekrar kirlenecek gibi geliyo bana.
ben yıkayıp ütüleyenlerdenım..hatta valizimide hazırladım artık heran hersey olabılır diye olmaya bilirde ama apar topar gitmektense sistemli hareket etmek en iyisi..senağlama
bende hastane çantamı da hazırladım
eşyaları yıka utule bencede
hem bebiş erken gelebilir hemde önumuzdekı haftalarda iicene aşagı ınıp baskı yapacak ve bızım utu yapmaya halımız olmayacak sanırım
kızlar ilk gece dün yalancı sancı dedikleri şeyi hissettim!!!!
resmen kasıldım!!! 2-3 kere falan oldu... hani bi şey olacağından değil ama meraklı meraklı bekledim.. 1 dk. bile sürmedi... çok garipti yaaa
bir de yarın Van'a Medical Park 'a gidiyoruz. hem bebişi göreceğiz. hem de dr. Murat bey ile görüşeceğiz.. kocacım gibi bebişimi doğuracak kişi de muratinşallah bu son dr. umuz olur.. ve gidişatımız da güzel güzel olur! normal sezercik olaylarını da konuşacağız.. bakalım hayırlısı olsun inşallah!
canım tamam da ama ben şuna eminimki bizim içinde bulunduğumuz durumu gerçekten anlamıyolar ve ciddiyetinin farkında değiller.bilmiyorum sizinkileri ama benimki kaç kere söylemem rağmen açıpda hamile kadının psikolojisi hakkında biişey okumamıştır okusa ve biraz olsun anlamaya çalışsa çok daha farklı olcak bence ben sırfda kendi kuruntum olduğunu düşünmüyorum gerçekten anlamıyolar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?