2009 Aralık Anneleri

ben geçen ay yıkayıp ütüledim güzelim
erken değil bence.
Hatta haftasonu hastanemi cantamı dahi hazırladım
biz ağırlaştıkca zor gelecek ve birde bebişlerimizin erken gelme durumlarına karşı hazır olmakta fayda var derim

seldaaaaa yavrum hepimiz öyleyiz yaa... aman aman sıkıntı yapma da.! kırmıyım kafanı! son günlerini bebişinin şöyle rahat rahat geçir. çocuğun da psikolojisini bozma be cnm!

maşşallah sana baya erken hazırlamışsın.hazırlasam tekrar kirlenecek gibi geliyo bana.

ne biliyim cnm ya sanki sadece ben böyleymişim gibi geliyo bide dediğin gibi eşim hakkındada herşeyi sorun eder oldum en çok da o düşündürüyo benii.sanki bana ilgi göstermiyo şefkat göstermiyo hiç yardımcı olmuyo gibi geliyo.kuruntu değilde gerçek sanki bunlar ne kötüymüş ya böyle hissetmek insan bidaha eşimle hiç eskisi gibi olmucamı bile düşünüyorumç..ooffff çok kötü...

Benim oda hazir degil hazir oldugunda yapicam bence de erken degil . Son zamanlarda onu dusunemem gibi geliyor . Zaten askiya asinca filan ustune bi kumas gibi bisey sercem ki toz olmasin .

ben yıkayıp ütüleyenlerdenım..hatta valizimide hazırladım artık heran hersey olabılır diye olmaya bilirde ama apar topar gitmektense sistemli hareket etmek en iyisi..senağlama

bende hastane çantamı da hazırladım
eşyaları yıka utule bencede
hem bebiş erken gelebilir hemde önumuzdekı haftalarda iicene aşagı ınıp baskı yapacak ve bızım utu yapmaya halımız olmayacak sanırım

aman seldacım
hormonlarının sana oynadığı oyuna alet olma
ne kendini ne de yavrunu üzme lütfen
kafanı birşeyler ile dağıt bir meşkuliyet bul kendine
olmadı kitap oku

canım yaa. bunlar işte ağırlaştığımız için birikip birip psikolojimizi bozuyor.. çok çöküntü yaşıyoruz.. bazen ben de o kadar çöküntü yaşıyorum içimde.. geçen akşam murat balkonda sigara içerken ben de koltukta oturmuş onun pantolon paçalarını dikiyordum.. o arada sırtıma kıramp gibi bişey oldu.. sanki kızgın bıçak batırılmış gibi hissettim.. aşkıım diye 3-4 kes yüksek sesle çağırdım.. duymadı.. ama o anda duyamıyacağını akıl edemedim inan, resmen kasten bakmıyor gibi bağırıp çağırmaya başladım.. içeri girdi o da sinnirlendi.. bana bağırdı filan, onlarında sabrının bir sınırı var işte.. o bana bağırıp celallenince daha çok sinirlenip kumandaları filan fırlattım:çok üzgünüm::kedi:mafoldumben nasıl yaptığıma inanamıyorum.. canım benim suratı çok tuhaf bir hale geldi o an, neye uğradığını şaşırdı.. sonra o da beni çok kıracak şeyler söyledi.. hemde çok kırıcı.. tahmin edemiyceğiniz kadar.. tartışmaları bilirsiniz hiç biri başladığı noktada seyir etmez.. büyüdü büyüdü.. tee nerelere gitti konu.. ama ben o kadar acayip bi şekilde tepki vermiştim ki, o da kendini kaybetti.. birande resmen cinnet geçirdim gibi oldu.. gece gelip bebeği ve beni sevdi duydum ama çaktırmadım.. sinirleim çok zayıf benimde.. hepimizin öyle.. çok zor günler geçiriyoruz.. bazen tadını çıkaraayım diyorum bugünlerin diyorum ama, tadı kalmadı vallahi artık.. sen de kendini toplamaya çalış.. herşey hem homonlar yüzünden hem fiziksel durumumuzun yaşattığı zorluklar yüzünden.. üstüne birde ufak tefek yaşamlar sorunlar eklenince tam beter oluyo.. topla kendini canımm:teselli:

kızlar ilk gece dün yalancı sancı dedikleri şeyi hissettim!!!!

resmen kasıldım!!! 2-3 kere falan oldu... hani bi şey olacağından değil ama meraklı meraklı bekledim.. 1 dk. bile sürmedi... çok garipti yaaa

bir de yarın Van'a Medical Park 'a gidiyoruz. hem bebişi göreceğiz. hem de dr. Murat bey ile görüşeceğiz.. kocacım gibi bebişimi doğuracak kişi de murat inşallah bu son dr. umuz olur.. ve gidişatımız da güzel güzel olur! normal sezercik olaylarını da konuşacağız.. bakalım hayırlısı olsun inşallah!

galiba ağırlaştıkça duygularda ağırlaşıyo.birde sırt ağrıları eklenince amann tavsiyelerinize uymaya çalışcam saolun canlarım

meraaaaaaaaaaal kızım sen doğurucan bak yakında !! hahahhaaa

aşağıya inmesi doğumun yaklaştığınının belirtisiymiş.. üst komşum demişti hahahahaha

ÖYKÜ GELıYOOORRRRR

anlaşıldı..ben hemen atıyorum cicilerimizi makineye heyecanlandım yaa :)

aman kızlar çantaları hazırlayın yaa...

bakın 3 sele ütüm var.. 1 haftadır onlar bana bakıyo ben onlara... benim adam hiç beceremez zaten... bari yapayım da akşama ütülerimi bundan sonra da sadece muratın okul kıyafetleri ütülenir, o da sahibinden.com hiiiiiiiiç karışamam artık o olaylara yazık geçen kendi ütüsünü yapmış, 15 tane ütü izi olur mu yaa pantolonda

bu arada 30 lu haftaların başında olanlar kesinlikle hazırlıklarınızı tamamlayın, yeminle haliniz kalmayacak beni anarsınız sonra !!!

canım tamam da ama ben şuna eminimki bizim içinde bulunduğumuz durumu gerçekten anlamıyolar ve ciddiyetinin farkında değiller.bilmiyorum sizinkileri ama benimki kaç kere söylemem rağmen açıpda hamile kadının psikolojisi hakkında biişey okumamıştır okusa ve biraz olsun anlamaya çalışsa çok daha farklı olcak bence ben sırfda kendi kuruntum olduğunu düşünmüyorum gerçekten anlamıyolar bizi

maşşallah sana baya erken hazırlamışsın.hazırlasam tekrar kirlenecek gibi geliyo bana.

ben yıkayıp ütüleyenlerdenım..hatta valizimide hazırladım artık heran hersey olabılır diye olmaya bilirde ama apar topar gitmektense sistemli hareket etmek en iyisi..senağlama

tekrar kirlenmez merak etme sen cnm.
Bak çoğumuz bu işlerimizi hallettik bile

haberlerini hemen yazarsın bernacım.. hadi hayırlı haberlerle dön yarın inşallah..

bu arada avatarımda oğlum tam da ayak başparmağını ağzına götürürken çekilmiş.ultrasyonda anca ayakbaşparmağını emiyodu çok şekerdi canım oğlum seni çoook seviyorum:

canım zaten anlayamazlar ki.. biz bile hamile kalmadan önce bu duyguları bilmiyorduk ki kadın olmamıza rağmen.. hee anlayış ayrı. nerde bebek arabalı bi kadın görsem kaldırımda çıkmasına yardım ederdim falan ama bu duygular çok farklı.. onların anlamasını bekleme.. ama dediğin gibi bazıları da ne var yaa bu kadar büyütülecek tarzında yaklaşırsa işte o zaman insan fena hissediyor. bakma ben de eşime bazen kızıyorum. bak okulum daha açılmadı benim 23 eylülden beri evdeyim. kızıyorum arada yürüyüşe çıkar beni diye. bütün gün evdeyim düşünmüyor mesela! o tam tersine dinlendiğimi sanıyor. anlayamazlar ki zaten duygusallık feci artıyor, bi de üstüne tüm gün yalnızlık... gerçekten zor !

görmezden gel.. çık alışveriş işini de hallet. onları yıka ütüle hem kafan dağılır. senin ona da sanırım biraz kafan takılmış.. git bitir şu işlerini.. sonra inan sen istesen de o vücudu kaldıramayacaksın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…