canım tamam da ama ben şuna eminimki bizim içinde bulunduğumuz durumu gerçekten anlamıyolar ve ciddiyetinin farkında değiller.bilmiyorum sizinkileri ama benimki kaç kere söylemem rağmen açıpda hamile kadının psikolojisi hakkında biişey okumamıştır okusa ve biraz olsun anlamaya çalışsa çok daha farklı olcak bence ben sırfda kendi kuruntum olduğunu düşünmüyorum gerçekten anlamıyolar bizi
kızlar ilk gece dün yalancı sancı dedikleri şeyi hissettim!!!!
resmen kasıldım!!! 2-3 kere falan oldu... hani bi şey olacağından değil ama meraklı meraklı bekledim.. 1 dk. bile sürmedi... çok garipti yaaa
bir de yarın Van'a Medical Park 'a gidiyoruz. hem bebişi göreceğiz. hem de dr. Murat bey ile görüşeceğiz.. kocacım gibi bebişimi doğuracak kişi de muratinşallah bu son dr. umuz olur.. ve gidişatımız da güzel güzel olur! normal sezercik olaylarını da konuşacağız.. bakalım hayırlısı olsun inşallah!
yaaaaaaaaaaaaaa daha 33 haftadayız bernacımmeraaaaaaaaaaal kızım sen doğurucan bak yakında !! Hahahhaaa
aşağıya inmesi doğumun yaklaştığınının belirtisiymiş.. üst komşum demişti hahahahaha
öykü geliyooorrrrr :d:d:d:d
at at mis gibi olsunlaranlaşıldı..ben hemen atıyorum cicilerimizi makineye heyecanlandım yaa :)
aman kızlar çantaları hazırlayın yaa...
Bakın 3 sele ütüm var.. 1 haftadır onlar bana bakıyo ben onlara... Benim adam hiç beceremez zaten... Bari yapayım da akşama ütülerimi bundan sonra da sadece muratın okul kıyafetleri ütülenir, o da sahibinden.com :d:d hiiiiiiiiç karışamam artık o olaylara :d yazık geçen kendi ütüsünü yapmış, 15 tane ütü izi olur mu yaa pantolonda :d:d:d:d
bu arada 30 lu haftaların başında olanlar kesinlikle hazırlıklarınızı tamamlayın, yeminle haliniz kalmayacak beni anarsınız sonra !!!
cnm cumartesi de Van'dayız.haberlerini hemen yazarsın bernacım.. hadi hayırlı haberlerle dön yarın inşallah..
bu arada avatarımda oğlum tam da ayak başparmağını ağzına götürürken çekilmiş.ultrasyonda anca ayakbaşparmağını emiyodu çok şekerdi canım oğlum seni çoook seviyorum:
Oznur senin evle benim ev ayni olcak nerdeyse :O) Yerler ayni duvarlar ayni ..
vallaa bilemicem meralcim :sm_cool:yaaaaaaaaaaaaaa daha 33 haftadayız bernacım
beklesin yaramaz kısım zamanını
bakalım haftaya dr gideceğiz ne diyecek
at at mis gibi olsunlar
kesinlikle hazır olsun çantalar kıslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
bizi habersiz bırakma gelir gelmez yaz gelişmeleri
cnm cumartesi de Van'dayız.
Güven Hastanesi varmış bir de ona da bi bakacağız. dr.la konuşacağız. hangisine kanımız kaynarsa onla devam edeceğiz.. wireless varsa akşama bağlanıp yazarıminşallah hayırlı haberler alırım!
bi de diyorum, Murat çantaları da mı götürsek ? bakarsın yok suyun azalmış yok bilmem ne diyip alırlar beni doğumaolur mu olur... belki bi sonraki mesajımı hastaneden yazarım size kaydirigubbakcemile3
amaaann ayak mı kız oD
heh şöyle keyiflen de sondaki ifade hiç hoşuma gitmedi!!lmaz:
cnm cumartesi de Van'dayız.
Güven Hastanesi varmış bir de ona da bi bakacağız. dr.la konuşacağız. hangisine kanımız kaynarsa onla devam edeceğiz.. wireless varsa akşama bağlanıp yazarıminşallah hayırlı haberler alırım!
bi de diyorum, Murat çantaları da mı götürsek ? bakarsın yok suyun azalmış yok bilmem ne diyip alırlar beni doğumaolur mu olur... belki bi sonraki mesajımı hastaneden yazarım size kaydirigubbakcemile3
amaaann ayak mı kız oD
heh şöyle keyiflen de sondaki ifade hiç hoşuma gitmedi!!lmaz:
RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN HAKKIMIZDAvallaa bilemicem meralcim :sm_cool:
üst komşumun doğuma yakın inmiş .. şimdi sen deyince şaşırdım yaminle! ama pc başındayız cepler Tvler.. hep tetikliyor be cnm erkeni.. beklemek lazım şahsen.. daha doğrusu hazırlıklı olmak alzım!
bu arada ben 15 günde bir Van'a gidiyorum di mi? son aylarda kontroller sıklaşıyormuş diye biliyorum.. dr.larınız birşey dedi mi?
olmadı alo derim ya...
İYİ BAK KENDİNE CANIIIIIIIIMMMMMMM:teytey:ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
ya bernacım ve meybon arkadaşım,inanın aynı sorunlar ya yürüyüş konusunda da aynen bizi anlatmışsın.bide dediğin gibi ben ne aşerdim ne yemek yapamıyorum ne şöyle böyle hiç naz yapmadım gerçi insan seni nazlayan varsa nazlanabiliyosun.neyse işte galiba yalnız değilmişim hiç değilse bu yönden biraz rahatladım bide ben bu tarz konuları ailemle yada en yakın arkadaşımla bile konuşamam çünkü eşim hakkında yanlış düşünüürler diye hissederim ben olanları gün gelir unuturum,saçma gelir ama anlattığıum kişi unutmaz diye düşünürüm içimde kalır yanii.bu yüzdende zorlanıyorum galiba.ama bugün siziinle konuşmak beni biraz olsun rahatlattı çok teşekkür ederim hepinize dinlediğiniz ve paylaşımda bulunduğunuz için...
benimde 19 mart kızlar ilk önce bana aralık demişti dr şimdi yılbaşından sonraya kalabilir dedi
oyyy oyyy kiyamazmis kocisinede ALLAH ayirmasin mutlulugunuz daim olsun evlatlarinizla beraber insallahh:Saruboceq::kedi:
anlamıştır kıız kıyamam bn ona canım sıkılıo çok dio yalnız kaldım dio :sinifsinif:
saol cnm allah sizlere daha çklarını versin opuyorumnanaktan
aynen hergün yiyorum bende kaydirigubbakcemile3
doğumada faydası varmış bebeğede kaydirigubbakcemile2
bizde ilk doğduğunda zemzem vercez herkes öle dio burda annemde buldu hacıya giden yakınlarımızdan saklıoz şimdilik tontonuma opuyorumnanaktan
uyku kadar tatlı bişy yok dimi çok şükür bn rahat uyuyorum şidmilik kıbrıstan gelince buranın havası serin pek ii geldi bana şimdilik 11de yatıom sabah 9da falan kalkıom gece sadece tuvalete kalkıomaman nazar değmesin şurda 1 ay daha uyruum sanırım en fazla sonra bebiş olunca çok zoooooooooor uyumak kaydirigubbakcemile3
YAAAAAAAAanamm meral dogurmasın yaaa
daha warzemuszemus
Pimapenci cumartesi gelcekti pazartesiye kalmis alllam ya
görüşürüz şeker!!!!!ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
ya bernacım ve meybon arkadaşım,inanın aynı sorunlar ya yürüyüş konusunda da aynen bizi anlatmışsın.bide dediğin gibi ben ne aşerdim ne yemek yapamıyorum ne şöyle böyle hiç naz yapmadım gerçi insan seni nazlayan varsa nazlanabiliyosun.neyse işte galiba yalnız değilmişim hiç değilse bu yönden biraz rahatladım bide ben bu tarz konuları ailemle yada en yakın arkadaşımla bile konuşamam çünkü eşim hakkında yanlış düşünüürler diye hissederim ben olanları gün gelir unuturum,saçma gelir ama anlattığıum kişi unutmaz diye düşünürüm içimde kalır yanii.bu yüzdende zorlanıyorum galiba.ama bugün siziinle konuşmak beni biraz olsun rahatlattı çok teşekkür ederim hepinize dinlediğiniz ve paylaşımda bulunduğunuz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?