2009 Aralık Anneleri

evet, bende bazen tam anlamadığını düşünüyorum..diyorum hatta yüzüne.. tabi ne nazım oldu, ne sözüm oldu diyorum.. accık mımızlığım tutsa nazıma yelmiyosun diyorum.... sonra bir bakıyorum elinden geldiğince hatta gelenden fazla bişeyler yapmaya çalışıyo filan.. ay ne bilim kafam karıştı yine..:uhm:

bizi habersiz bırakma gelir gelmez yaz gelişmeleri

meraaaaaaaaaaal kızım sen doğurucan bak yakında !! Hahahhaaa

aşağıya inmesi doğumun yaklaştığınının belirtisiymiş.. üst komşum demişti hahahahaha

öykü geliyooorrrrr :d:d:d:d
yaaaaaaaaaaaaaa daha 33 haftadayız bernacım
beklesin yaramaz kısım zamanını
bakalım haftaya dr gideceğiz ne diyecek

anlaşıldı..ben hemen atıyorum cicilerimizi makineye heyecanlandım yaa :)
at at mis gibi olsunlar

kesinlikle hazır olsun çantalar kıslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

haberlerini hemen yazarsın bernacım.. hadi hayırlı haberlerle dön yarın inşallah..
cnm cumartesi de Van'dayız.

Güven Hastanesi varmış bir de ona da bi bakacağız. dr.la konuşacağız. hangisine kanımız kaynarsa onla devam edeceğiz.. wireless varsa akşama bağlanıp yazarım inşallah hayırlı haberler alırım!
bi de diyorum, Murat çantaları da mı götürsek ? bakarsın yok suyun azalmış yok bilmem ne diyip alırlar beni doğuma olur mu olur... belki bi sonraki mesajımı hastaneden yazarım size kaydirigubbakcemile3

bu arada avatarımda oğlum tam da ayak başparmağını ağzına götürürken çekilmiş.ultrasyonda anca ayakbaşparmağını emiyodu çok şekerdi canım oğlum seni çoook seviyorum:

amaaann ayak mı kız o D

heh şöyle keyiflen de sondaki ifade hiç hoşuma gitmedi!! lmaz:

yaaaaaaaaaaaaaa daha 33 haftadayız bernacım
beklesin yaramaz kısım zamanını
bakalım haftaya dr gideceğiz ne diyecek

at at mis gibi olsunlar

kesinlikle hazır olsun çantalar kıslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
vallaa bilemicem meralcim :sm_cool:

üst komşumun doğuma yakın inmiş .. şimdi sen deyince şaşırdım yaminle! ama pc başındayız cepler Tvler.. hep tetikliyor be cnm erkeni.. beklemek lazım şahsen.. daha doğrusu hazırlıklı olmak alzım!

bu arada ben 15 günde bir Van'a gidiyorum di mi? son aylarda kontroller sıklaşıyormuş diye biliyorum.. dr.larınız birşey dedi mi?
bizi habersiz bırakma gelir gelmez yaz gelişmeleri

olmadı alo derim ya...

ya bernacım ve meybon arkadaşım,inanın aynı sorunlar ya yürüyüş konusunda da aynen bizi anlatmışsın.bide dediğin gibi ben ne aşerdim ne yemek yapamıyorum ne şöyle böyle hiç naz yapmadım gerçi insan seni nazlayan varsa nazlanabiliyosun.neyse işte galiba yalnız değilmişim hiç değilse bu yönden biraz rahatladım bide ben bu tarz konuları ailemle yada en yakın arkadaşımla bile konuşamam çünkü eşim hakkında yanlış düşünüürler diye hissederim ben olanları gün gelir unuturum,saçma gelir ama anlattığıum kişi unutmaz diye düşünürüm içimde kalır yanii.bu yüzdende zorlanıyorum galiba.ama bugün siziinle konuşmak beni biraz olsun rahatlattı çok teşekkür ederim hepinize dinlediğiniz ve paylaşımda bulunduğunuz için...

AMAN BERNA ALLAH KORUSUN
BEKLESİNLER ZAMANLARINIlmaz:

evt cnm o ayak ultrasonda o gün ayağı hep yüzünde ve ağzındaydı ağzından çıkınca parmağı tekrar onu yakalamaya çalışıyodu çok şekerdii

bu arada bernacım ağzını hayra aç beklesin kızışın biraz daha yoktur öle bişi inşallah

RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN HAKKIMIZDA

BENİM DR 3 HAFTA SONRA GEL DEMİŞTİ O DA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA OLIYOR TATLIŞKOM
BAKALIM BUNDAN SONRAKİ KONTROLÜME NE ZAMAN ÇAĞIRACAK

ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
İYİ BAK KENDİNE CANIIIIIIIIMMMMMMM:teytey:

SEN HEP TAKIL BİZE ŞEKER
PAYLAŞILINCA HERŞEY DAHA GÜZEL OLUYOR BURADAvereliniortak

bende bugun cok keyıfsızım ama ya

kendımı bı tuhaf hıssedıyourmm

hastaneye gıdıp dogum hanede yatmak ıstıyorum

orası en emın yer sankı su an benım ıcın

slm kızlar ...2 gündür evdeki internetin azizliğine uğradımm..saı günü dr. um aradı nasıl oldun diye iim dedim kanamam yok..dün dr. a gittim kontrole dr. toparlamışsın kendini dedi..ultrasonda kan biriikintisini gösterdi ara ara gelebilirmiş "plesanta previa marjinal" diye bişiymiş bendeki ..bebişim plesantasının ona müsade ettiği ,dayanabildiği kadar dayanacak..2kg olmuşuz bu arada :)))çok şükür herşey yolunda ...dr. kanama olmadığı için haftada bir kontrol edeceğiz dedi gene birşey olursa hemen gdeceğiz hastaneye..

sizler nasılsınız

benimde 19 mart kızlar ilk önce bana aralık demişti dr şimdi yılbaşından sonraya kalabilir dedi

bana 24 aralik dedilerde internetten hesaplayicida 10 aralik,7 ocak arasi herhangi bir tarih diyo banada sanki 10 aralikta olacak gibi geliyo annemin demesine göre kiz bebek cabuk gelirmis bilememde

oyyy oyyy kiyamazmis kocisinede ALLAH ayirmasin mutlulugunuz daim olsun evlatlarinizla beraber insallahh:Saruboceq:

ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
görüşürüz şeker!!!!!

tabii ki anlatma... en ufak bişeyde hemen akıllarına gelir.. bak kızı hala üzüyorlar falan diye. ama inan kocaarı kötülemek için demedim ben de... sadece yapı muhabbeti! insan bazı şeyleri /duyguları başına gelmeden de anlamıyor ! ben mesela biraz üşengeçtim şimdi manyağa bağladım, eşim de şaşırıyor. hep giderken kırk kez bak yorma kendini, ben gelene kadar hiçbir şeye elleme, falan diyor. ama yardım konusunda da yardım ettiğini düşünüyor , ki ediyor bu sefer de ben beğenmiyorum ben de sapıttım huy olarak !
ve bişey dicem, 3-4 kere masaj yapmıştır. o da ben istediğim için ve 2 dk falan ööyyle yüzeysel. bu konuda ona çok kızıyordum ya da başka konularda da .. şimdi takmamayı öğrendim. napayım o düşünmüyorsa zorla mı düşündüreyim !

hiiiç kendimi strese sokamam yapmasın masajı da .. ama 15 kere de söyletmesin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…