2009 Aralık Anneleri

selam canim hosgeldin gecmis olsun cok sevindim toparlamana dayanirsiniz insallah kuzunla:ecrin_bebek:

SELAM CANIIIIIIIIM
KIS SABAH SİZİ UYANDIRAN BENDİM:kedi:

kız Allah iyiliğini versin.. :roflol: beklesin accık daha

AMAN BERNA ALLAH KORUSUN
BEKLESİNLER ZAMANLARINIlmaz:
amin amin!
evt cnm o ayak ultrasonda o gün ayağı hep yüzünde ve ağzındaydı ağzından çıkınca parmağı tekrar onu yakalamaya çalışıyodu çok şekerdii
haha bizimki de ayakları hep suratının önünde demek emiyo da arada kıyamaaaamm çıksın da annesi beslesin onuuu
bu arada bernacım ağzını hayra aç beklesin kızışın biraz daha yoktur öle bişi inşallah
aman cnm inşallahhh.. takılıyorum ben
Pimapenci cumartesi gelcekti pazartesiye kalmis alllam ya
hahaa kızım bi abdest alalım hamamda bu ne yaa herşey sarkıyor bi sonraki haftaya
işte artık bi dr.um olursa Meralcimmm bana da şu tarihte gel derse benden mutlusu olmayacak inan!!!
bende bugun cok keyıfsızım ama ya

kendımı bı tuhaf hıssedıyourmm

hastaneye gıdıp dogum hanede yatmak ıstıyorum

orası en emın yer sankı su an benım ıcın
hahahaa sırnaşık şey
amaaaannnnnnnnn kuzum da gelmiş.. hadi başlıyoruz maça
YAAAAAAAA
KORKUTMAYIN BENİİİİİİİ:sinifsinif:
VALLA AĞLARIM ŞİMDİ:1shok:

RELAKSSSSS BURCUUUUUU:teselli:
ağlama kız ben varım!! :mymeka:

Dİleeeeeeeekkkkk
pabucu yarım

Şeker hoŞgeldİn

saat kaÇtı yataĞından ayrıldıĞında?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3erken kalktim seker 13.45tekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 napiyosunuz bugun doguran falan varmi ALLAH KORUSUNDA:ecrin_bebek:

amin amin!

hahaa kızım bi abdest alalım hamamda bu ne yaa herşey sarkıyor bi sonraki haftaya

ağlama kız ben varım!! :mymeka:

Valla alalim artik ya . Pazartesiye kaldi badanasi boyasi tasimasi bi suru sey . Mobilyasi var off off diyorum baska da bisey demiyorum .

Meralll bılıyonmuuuu 30 haftamdayımm ayy cok sevınıyom bÖyle bu sayfanın en baslarında gelırlerde 30 haftalık hamısler kızlar nasıl gıdıyo hamılelık falan bızlere yazarlardı bız tabı 10 12 haftalıktık cok Özenırdım bızde bÖyle gun sayacazmı derdım zaman gecmıyo dıyozda ne cabuk gecmıss ahh sankı yarım doguracamm aaaa

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3erken kalktim seker 13.45tekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 napiyosunuz bugun doguran falan varmi ALLAH KORUSUNDA:ecrin_bebek:

hahahhaaa
muhabbete bak yaa

bugün doğuran var mı???

artık bu soru ile başlayacağız güne!!!

TAAAAAA AĞRILARDAN YANIMA GELİP BENİ TESELLİMİ ETCENopuyorumnanaktan

erken kalktım diyor yaaaaaaaaaaa
13:45 erkenmi allah aşkına arkadaşlar siz söyleyinakannehir

aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yakındır hakkat doğumlar!

kızlar ya kelebek ve ayes haricinde doğuran yok di mi?

yok öyle hemen doğurmak
bekliycez son ana kadar

bernaya göre ben varım sırada yaaaaaaaaaaaaaa:gitme::sinifsinif:

hahahhaaa
muhabbete bak yaa

bugün doğuran var mı???

artık bu soru ile başlayacağız güne!!!

bernaaaaaaaaaaa
benmi varım sırada yaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
allahım sen koru daha erken yaaaaaaaaaaaa
7 haftam var daha:1shok:

TAAAAAA AĞRILARDAN YANIMA GELİP BENİ TESELLİMİ ETCENopuyorumnanaktan

erken kalktım diyor yaaaaaaaaaaa
13:45 erkenmi allah aşkına arkadaşlar siz söyleyinakannehir
ederim anam!! sen gelip beni yolculamadın mı 1 yıllık maaeeceramda!

ayyyyyyyyyy koptum yaaa bizim saate göre mi 13:45 acaba?

bu kız ayakta uyuyoooooooooooorrr

kıyamam yaaaa D

ya oofff nasıl esnaf bunlar yaaa.. ..herşey satana kadar bunlarda.. ya dövesim geliyo ya dalmak istiyorum böyle adamlara..

ula biz k.çımızı kaldırana kadar, adamlar başka bi eve gider de pimapenlerini takar da alçısını sıvasını bitirir de yeni iş alır beee..... :lepi:

ay kurban oldugum meralllll

korkmaaaa allahın ıznıyle gununde gelecek sıpacıklarrr

ya oofff nasıl esnaf bunlar yaaa.. ..herşey satana kadar bunlarda.. ya dövesim geliyo ya dalmak istiyorum böyle adamlara..

O balkon kapancak . O balkon boyancak . O balkona Eylulun odasinda bulunan hersey cikcak bir suru esya gardolap filan . O balkon yerlescek . Eylulun odasi boyancak esyalar kurulcak esyalar yerlescek. Tabi bu arada ev aldi basini gidiyor temizlik baslicak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…