slm kızlar ...2 gündür evdeki internetin azizliğine uğradımm..saı günü dr. um aradı nasıl oldun diye iim dedim kanamam yok..dün dr. a gittim kontrole dr. toparlamışsın kendini dedi..ultrasonda kan biriikintisini gösterdi ara ara gelebilirmiş "plesanta previa marjinal" diye bişiymiş bendeki ..bebişim plesantasının ona müsade ettiği ,dayanabildiği kadar dayanacak..2kg olmuşuz bu arada :)))çok şükür herşey yolunda ...dr. kanama olmadığı için haftada bir kontrol edeceğiz dedi gene birşey olursa hemen gdeceğiz hastaneye..
sizler nasılsınız
slm kızlar ...2 gündür evdeki internetin azizliğine uğradımm..saı günü dr. um aradı nasıl oldun diye iim dedim kanamam yok..dün dr. a gittim kontrole dr. toparlamışsın kendini dedi..ultrasonda kan biriikintisini gösterdi ara ara gelebilirmiş "plesanta previa marjinal" diye bişiymiş bendeki ..bebişim plesantasının ona müsade ettiği ,dayanabildiği kadar dayanacak..2kg olmuşuz bu arada :)))çok şükür herşey yolunda ...dr. kanama olmadığı için haftada bir kontrol edeceğiz dedi gene birşey olursa hemen gdeceğiz hastaneye..
sizler nasılsınız
cnm cumartesi de Van'dayız.
Güven Hastanesi varmış bir de ona da bi bakacağız. dr.la konuşacağız. hangisine kanımız kaynarsa onla devam edeceğiz.. wireless varsa akşama bağlanıp yazarıminşallah hayırlı haberler alırım!
bi de diyorum, Murat çantaları da mı götürsek ? bakarsın yok suyun azalmış yok bilmem ne diyip alırlar beni doğumaolur mu olur... belki bi sonraki mesajımı hastaneden yazarım size kaydirigubbakcemile3
amin amin!AMAN BERNA ALLAH KORUSUN
BEKLESİNLER ZAMANLARINIlmaz:
haha bizimki de ayakları hep suratının önünde demek emiyo da aradaevt cnm o ayak ultrasonda o gün ayağı hep yüzünde ve ağzındaydı ağzından çıkınca parmağı tekrar onu yakalamaya çalışıyodu çok şekerdii
aman cnm inşallahhh.. takılıyorum benbu arada bernacım ağzını hayra aç beklesin kızışın biraz daha yoktur öle bişi inşallah
hahaa kızım bi abdest alalım hamamdaPimapenci cumartesi gelcekti pazartesiye kalmis alllam ya
işte artık bi dr.um olursa Meralcimmm bana da şu tarihte gel derse benden mutlusu olmayacak inan!!!RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN HAKKIMIZDA
BENİM DR 3 HAFTA SONRA GEL DEMİŞTİ O DA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA OLIYOR TATLIŞKOM
BAKALIM BUNDAN SONRAKİ KONTROLÜME NE ZAMAN ÇAĞIRACAK
İYİ BAK KENDİNE CANIIIIIIIIMMMMMMM:teytey:
SEN HEP TAKIL BİZE ŞEKER
PAYLAŞILINCA HERŞEY DAHA GÜZEL OLUYOR BURADAvereliniortak
hahahaa sırnaşık şeybende bugun cok keyıfsızım ama ya
kendımı bı tuhaf hıssedıyourmm
hastaneye gıdıp dogum hanede yatmak ıstıyorum
orası en emın yer sankı su an benım ıcın
amaaaannnnnnnnn kuzum da gelmiş.. hadi başlıyoruz maçaslm kızlar ...2 gündür evdeki internetin azizliğine uğradımm..saı günü dr. um aradı nasıl oldun diye iim dedim kanamam yok..dün dr. a gittim kontrole dr. toparlamışsın kendini dedi..ultrasonda kan biriikintisini gösterdi ara ara gelebilirmiş "plesanta previa marjinal" diye bişiymiş bendeki ..bebişim plesantasının ona müsade ettiği ,dayanabildiği kadar dayanacak..2kg olmuşuz bu arada :)))çok şükür herşey yolunda ...dr. kanama olmadığı için haftada bir kontrol edeceğiz dedi gene birşey olursa hemen gdeceğiz hastaneye..
sizler nasılsınız
ağlama kız ben varım!! :mymeka:YAAAAAAAA
KORKUTMAYIN BENİİİİİİİ:sinifsinif:
VALLA AĞLARIM ŞİMDİ:1shok:
RELAKSSSSS BURCUUUUUU:teselli:
Dİleeeeeeeekkkkk
pabucu yarım
Şeker hoŞgeldİn
saat kaÇtı yataĞından ayrıldıĞında?
kız Allah iyiliğini versin.. :roflol: beklesin accık daha
amin amin!
hahaa kızım bi abdest alalım hamamdabu ne yaa herşey sarkıyor bi sonraki haftaya
ağlama kız ben varım!! :mymeka:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3erken kalktim seker 13.45tekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 napiyosunuz bugun doguran falan varmi ALLAH KORUSUNDA:ecrin_bebek:
amin amin!
haha bizimki de ayakları hep suratının önünde demek emiyo da aradakıyamaaaamm çıksın da annesi beslesin onuuu
aman cnm inşallahhh.. takılıyorum ben
hahaa kızım bi abdest alalım hamamdabu ne yaa herşey sarkıyor bi sonraki haftaya
işte artık bi dr.um olursa Meralcimmm bana da şu tarihte gel derse benden mutlusu olmayacak inan!!!
hahahaa sırnaşık şey
amaaaannnnnnnnn kuzum da gelmiş.. hadi başlıyoruz maça
ağlama kız ben varım!! :mymeka:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3erken kalktim seker 13.45tekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 napiyosunuz bugun doguran falan varmi ALLAH KORUSUNDA:ecrin_bebek:
Pimapenci cumartesi gelcekti pazartesiye kalmis alllam ya
yok öyle hemen doğurmakMeralll bılıyonmuuuu 30 haftamdayımm ayy cok sevınıyom bÖyle bu sayfanın en baslarında gelırlerde 30 haftalık hamısler kızlar nasıl gıdıyo hamılelık falan bızlere yazarlardı bız tabı 10 12 haftalıktık cok Özenırdım bızde bÖyle gun sayacazmı derdım zaman gecmıyo dıyozda ne cabuk gecmıss ahh sankı yarım doguracamm aaaa
hahahhaaa
muhabbete bak yaa
bugün doğuran var mı???
artık bu soru ile başlayacağız güne!!!
ederim anam!! sen gelip beni yolculamadın mı 1 yıllık maaeeceramda!TAAAAAA AĞRILARDAN YANIMA GELİP BENİ TESELLİMİ ETCENopuyorumnanaktan
erken kalktım diyor yaaaaaaaaaaa
13:45 erkenmi allah aşkına arkadaşlar siz söyleyinakannehir
hahahhaaa
muhabbete bak yaa
bugün doğuran var mı???
artık bu soru ile başlayacağız güne!!!
ya oofff nasıl esnaf bunlar yaaa.. ..herşey satana kadar bunlarda.. ya dövesim geliyo ya dalmak istiyorum böyle adamlara..
ya oofff nasıl esnaf bunlar yaaa.. ..herşey satana kadar bunlarda.. ya dövesim geliyo ya dalmak istiyorum böyle adamlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?