2009 Aralık Anneleri

sekerlerr ilk defa dun gece sanci girdi ama gunduzden bu cati kemigim bir agriyodu bir agriyodu artik gece artti sanci oldu sizdede oldumu bu cati kemiginiz agridimi sol taraf özellikle yuruyemez yaptu gece

canım bi belis'e bakabilirsin ben de almdığımız firmanın sitesi var mı diye bakayım..beğenmediklerimden kart falan almamıştımm...

Belis'e bakıyourm şuanda, çok sağol. İstanbul'da mesela mobilyacılar çarşısı var, atıyorum Modoko, atıyorum Masko, o çarşıda toplanmış tüm mobilyacılar. Bursa İnegöl'de de bu şekilde mi? Hepsinin bulunduğu yerin adı da olabilir.[/QUOTE]

canım bende ist 2600 e aldım ama bayağı indirim yapıldı ötv kdv davası StyleWood bakmak istersen ama fiyat yok

sekerlerr ilk defa dun gece sanci girdi ama gunduzden bu cati kemigim bir agriyodu bir agriyodu artik gece artti sanci oldu sizdede oldumu bu cati kemiginiz agridimi sol taraf özellikle yuruyemez yaptu gece

bendede 3-4 gece once oldu ahhh diye bagırmışım eşim dedi noluyor dedım yok bi yokladı geçti aşagı dogru :)

pelin canım ben anadolu yakasında kadıköy civarındayım.. sen ne taraftasın.. izinde görüşürdük vallaa:jeyyar:

bizimde yatak odası belis büyüyenden..

ben ilk önce belisin bayisine sipariş vermiştim denizci oda takımı ama adama o zaman sorduğumda 3 lü dolabı var mı diye yok demişti internetten olduğunu gördüm değiştirme dolapta yapmadılar çünkü fabrikadan mağazaya gittiğinde ürün mağazadakiler orada kurmuş bizim evde kurmak yerine dolayısı ile iade ettik....bu akşam şimdiki odayı çekeyim de yarın ekleyeyim o kadar güzel oldu ki dolaplarını yerleştirdiler ..odadan çıkasım gelmiyor walla...

meraaaaaaaaaallllllllllllllllll kuzummmmmmmmmm görmedim aşkımmmm nasılsınnnnnnnnnnn

pelin canım ben anadolu yakasında kadıköy civarındayım.. sen ne taraftasın.. izinde görüşürdük vallaa:jeyyar:

ümraniyedeyım ben eskı atasehırın tam karşısındayım
inşallah ben çok agırlaşmazsam görüşürüz arzu palladıum falan yakın bizede arabayla 15 dk çok agırlaşmamış olursam görüşürüz tabı

bendede 3-4 gece once oldu ahhh diye bagırmışım eşim dedi noluyor dedım yok bi yokladı geçti aşagı dogru :)

valla bilmiyorumda ilk defa oldu ama kemigim felaket agriyo bide galiba benim cat kemigim dar dogum yapmam zor olur kizda buyudukce kemigim agriyo asagi indikce valla nasil doguracaksammmmakannehir

yaa aslında severdim yağmuru ama şimdi strese sokuyor beni sel olayından sonra

doğru canım çok haklısınnn..ALLAH korusun tekrarındann:gitme:

aynı şehirde olmanın tadını çıkarın valla ..ben sözde eskişehire gidecektim bahar ve merali görmak için yasak şimdi seyahat uzun süre araba,oturma üff ya:sinifsinif:

valla bilmiyorumda ilk defa oldu ama kemigim felaket agriyo bide galiba benim cat kemigim dar dogum yapmam zor olur kizda buyudukce kemigim agriyo asagi indikce valla nasil doguracaksammmmakannehir

sen çalışıyor musun şimdi canım yoksa evdemisin..ayaklarını biraz kaldırıp uzansan belki iyi gelir

Canim nasil eve gidip boyle battaniye altinda kitap okumak istiyor ya

ben de geliyorum canımmmm:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…