sen çalışıyor musun şimdi canım yoksa evdemisin..ayaklarını biraz kaldırıp uzansan belki iyi gelir
ben de geliyorum canımmmm:teselli:
üç kağıtçı seniiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol: sekerrr daha yeni gunaydin cunku ben geceden kalmayim sayfayi acik birakip uyuya kalmisimmm
keşke buradada yağsaaaaaaaaaaaaaaaaayaaaa gene yağmur var istanbul da :gitme:
ooooofffffffffff süper olur seçil:kedi:burada da çiselemeye başladı...nasıl uyunur şimdi di miiii:lepi:
gece benimde alt kısmıma doğru inanılmaz acı veren bir ağrı saplandı ve birkaç saniye sonra geçtisekerlerr ilk defa dun gece sanci girdi ama gunduzden bu cati kemigim bir agriyodu bir agriyodu artik gece artti sanci oldu sizdede oldumu bu cati kemiginiz agridimi sol taraf özellikle yuruyemez yaptu gece
aynen pelinbendede 3-4 gece once oldu ahhh diye bagırmışım eşim dedi noluyor dedım yok bi yokladı geçti aşagı dogru :)
şekercim ben iyiyim sanırımben ilk önce belisin bayisine sipariş vermiştim denizci oda takımı ama adama o zaman sorduğumda 3 lü dolabı var mı diye yok demişti internetten olduğunu gördüm değiştirme dolapta yapmadılar çünkü fabrikadan mağazaya gittiğinde ürün mağazadakiler orada kurmuş bizim evde kurmak yerine dolayısı ile iade ettik....bu akşam şimdiki odayı çekeyim de yarın ekleyeyim o kadar güzel oldu ki dolaplarını yerleştirdiler ..odadan çıkasım gelmiyor walla...
meraaaaaaaaaallllllllllllllllll kuzummmmmmmmmm görmedim aşkımmmm nasılsınnnnnnnnnnn
dinlensin tabeburcu aradı rapor almış evde dınlenıyormuş
Canim nasil eve gidip boyle battaniye altinda kitap okumak istiyor ya
sen çalışıyor musun şimdi canım yoksa evdemisin..ayaklarını biraz kaldırıp uzansan belki iyi gelir
ben de geliyorum canımmmm:teselli:
vereliniortak
üç kağıtçı seniiiiiiiiiiii
bende seni topikde görünce şok oldum
nasıl yani dilek bu saatte burada diyekaydirigubbakcemile3
keşke buradada yağsaaaaaaaaaaaaaaaaa
ooooofffffffffff süper olur seçil:kedi:
gece benimde alt kısmıma doğru inanılmaz acı veren bir ağrı saplandı ve birkaç saniye sonra geçti
oflayınca eşimi dahi uyandırdım:kedi:
sancı girdi ve geçti ama eyin nesidir biledik:uhm:
aynen pelin
şekercim ben iyiyim sanırım
azcık başım ağrıyor
üst solunum yollarımda birşeyler olucak galiba
çok korkuyorum hasta olmakda istemiyorum:Saruboceq:
yemekten sonra yarım saat revirde uyumuşum ama yetmediiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiiiimirmirmirmir
sen nasılsın tatlım?
dinlensin tabe
kolay değil o kadar performans gösterdiki artık dayanamadı vucut:jeyyar:
hepimizin hakkından gelen bir tek o varsengözlerimebaksanab
aaaayyyyyyyy burcuuuuuuuuuuu
hislerime tercuman oldunmirmirmirmir
ümraniyedeyım ben eskı atasehırın tam karşısındayım
inşallah ben çok agırlaşmazsam görüşürüz arzu palladıum falan yakın bizede arabayla 15 dk çok agırlaşmamış olursam görüşürüz tabı
vereliniortak
Gel geel valla .
vereliniortak
üç kağıtçı seniiiiiiiiiiii
bende seni topikde görünce şok oldum
nasıl yani dilek bu saatte burada diyekaydirigubbakcemile3
keşke buradada yağsaaaaaaaaaaaaaaaaa
ooooofffffffffff süper olur seçil:kedi:
gece benimde alt kısmıma doğru inanılmaz acı veren bir ağrı saplandı ve birkaç saniye sonra geçti
oflayınca eşimi dahi uyandırdım:kedi:
sancı girdi ve geçti ama eyin nesidir biledik:uhm:
aynen pelin
şekercim ben iyiyim sanırım
azcık başım ağrıyor
üst solunum yollarımda birşeyler olucak galiba
çok korkuyorum hasta olmakda istemiyorum:Saruboceq:
yemekten sonra yarım saat revirde uyumuşum ama yetmediiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiiiimirmirmirmir
sen nasılsın tatlım?
dinlensin tabe
kolay değil o kadar performans gösterdiki artık dayanamadı vucut:jeyyar:
hepimizin hakkından gelen bir tek o varsengözlerimebaksanab
yok canim ben ev hanimiyim hicbiis yapmiyorum yani surekli dinlenme modundayimm gece oldu bu sanci agrida suanda buiraz var ama gunden gune artiyo kemigimin agrimasi demekki agirlatikca artiyo :CüvCüv:
çikolata gibi erittin beni kısım yaaaaaaaaaaaa
Bi de istanbulda yagmurlu hava var. Boyle alcan battaniyeyi . Kitabini alcan sicak cikolatani da alcan
tutmayın beniiii....miskinlik ,sıcak bişiler ....
sen ne zaman rapor alacaksın meral ...bu gidişle iş yerinde doğum yapacaksın :)))))
çalışabilir raporum 14 kasıma kadar tatlım
çalışamıycak duruma gelirsemde o tarihi hiç beklemem zaten çıkarım izne canım
bizim şirkette 28-29-30 ekim tarihlerinde izizn görünüyor
bende fırsattan istifade ederek hafta sonutyla birlikte 5 gün paşalaaaaaaaar gibi yatarım
bu izinden sonrada 14 kasım hemen gelir sanırım:lepi:
ayy ebru çok zor uyudum gece o uyudugum vakıtte senı gördum ruyamda yuzunu görmedım tabi :) eklemışsın aldıklarını bebişine bende çok begendım dıye aynılarından bir paket hazırlayıp bıze getirmişsin hediye nasıl sevınmışım baktımda ikimiz içinde iyimiş ruyanın yorumu hayır olsun inşallah
Hayırdır inşallah canım. Ne güzel rüyaymış öyle, sevindirmişim seni. :)
Ben de geçenlerde Bilge'yi görmüştüm. Yüzü yoktu ama bende de.
Bazen forum sayfaları falan da giriyor rüyama kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?