2009 Aralık Anneleri

vereliniortak
:roflol::roflol::roflol: sekerrr daha yeni gunaydin cunku ben geceden kalmayim sayfayi acik birakip uyuya kalmisimmm
üç kağıtçı seniiiiiiiiiiii
bende seni topikde görünce şok oldum
nasıl yani dilek bu saatte burada diyekaydirigubbakcemile3

yaaaa gene yağmur var istanbul da :gitme:
keşke buradada yağsaaaaaaaaaaaaaaaaa
burada da çiselemeye başladı...nasıl uyunur şimdi di miiii:lepi:
ooooofffffffffff süper olur seçil:kedi:

sekerlerr ilk defa dun gece sanci girdi ama gunduzden bu cati kemigim bir agriyodu bir agriyodu artik gece artti sanci oldu sizdede oldumu bu cati kemiginiz agridimi sol taraf özellikle yuruyemez yaptu gece
gece benimde alt kısmıma doğru inanılmaz acı veren bir ağrı saplandı ve birkaç saniye sonra geçti
oflayınca eşimi dahi uyandırdım:kedi:
sancı girdi ve geçti ama eyin nesidir biledik:uhm:

bendede 3-4 gece once oldu ahhh diye bagırmışım eşim dedi noluyor dedım yok bi yokladı geçti aşagı dogru :)
aynen pelin

şekercim ben iyiyim sanırım
azcık başım ağrıyor
üst solunum yollarımda birşeyler olucak galiba
çok korkuyorum hasta olmakda istemiyorum:Saruboceq:
yemekten sonra yarım saat revirde uyumuşum ama yetmediiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiiiimirmirmirmir

sen nasılsın tatlım?

burcu aradı rapor almış evde dınlenıyormuş
dinlensin tabe
kolay değil o kadar performans gösterdiki artık dayanamadı vucut:jeyyar:
hepimizin hakkından gelen bir tek o varsengözlerimebaksanab

Canim nasil eve gidip boyle battaniye altinda kitap okumak istiyor ya

aaaayyyyyyyy burcuuuuuuuuuuu
hislerime tercuman oldunmirmirmirmir

sen çalışıyor musun şimdi canım yoksa evdemisin..ayaklarını biraz kaldırıp uzansan belki iyi gelir

ben de geliyorum canımmmm:teselli:

yok canim ben ev hanimiyim hicbiis yapmiyorum yani surekli dinlenme modundayimm gece oldu bu sanci agrida suanda buiraz var ama gunden gune artiyo kemigimin agrimasi demekki agirlatikca artiyo :CüvCüv:

sekercim dikkat et kendine usutme sakinn opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız bklmmm
nevar ne yok umarım yoktur bir aksilk

inönü mahallesini biliyosundur, yeditepe üni. ye gelmeden.. evim orda.. iş yerimde palladıumun oralarda.. uphill court towers dadelikafadulden valla umarım evden çıkıp gezemiycek duruma gelmeyizde görüşürüz.. çok yakınız çünkü

Gel geel valla .

tutmayın beniiii....miskinlik ,sıcak bişiler ....

sen ne zaman rapor alacaksın meral ...bu gidişle iş yerinde doğum yapacaksın :)))))

yok canim ben ev hanimiyim hicbiis yapmiyorum yani surekli dinlenme modundayimm gece oldu bu sanci agrida suanda buiraz var ama gunden gune artiyo kemigimin agrimasi demekki agirlatikca artiyo :CüvCüv:

anladım canımm...evet bebiş ağırlaştıkça demekki oluyooo..

ewt arzucum yakınız gerçekten inşallah daha kotu olmayız ama
aramızda 3 hafta var ve herhafta daha farkedıyor göreceksın sende dahada agırlaşıyo insan
en olmadı doguruncada alırız bebişleri görüşürüz zte öznur burcu onlarda var bebişleri alıp buluşacaz

ewt arzucum yakınız gerçekten inşallah daha kotu olmayız ama
aramızda 3 hafta var ve herhafta daha farkedıyor göreceksın sende dahada agırlaşıyo insan
en olmadı doguruncada alırız bebişleri görüşürüz zte öznur burcu onlarda var bebişleri alıp buluşacaz

Bi de istanbulda yagmurlu hava var. Boyle alcan battaniyeyi . Kitabini alcan sicak cikolatani da alcan
çikolata gibi erittin beni kısım yaaaaaaaaaaaa

offf yani sabahtan nufus dairesindeydim ..ihmalkarlıgımın sonuclarını ödemiş oldum tansyon ve yorgunluk ve sancı olarak bana döndü bu kosturmaca . . ınanmıycaksınız ama hala evlendimden beri nufus kagıdını değiştircem bi türlü degiştiremedim di . .Hatta gecen sene bugün nikahım kıyılmıştı onuda şimdi farkettim . .artık dogurcaz yakında işlemler icin gerekcek mecburen ..ama bugünün işini yarına bırakmamamk gerekiyormus onu anladım yaniii . .Herkes nasıl iyimi akşama doktorda randevum var 18:30 da bakalım merakla bekliyorum gitmeyi . .ve en kötüsüde yarın akşama kadar mesai olması tabi parasız mesai bu idari personele para yokmuş (

offf yani sabahtan nufus dairesindeydim ..ihmalkarlıgımın sonuclarını ödemiş oldum tansyon ve yorgunluk ve sancı olarak bana döndü bu kosturmaca . . İnanmıycaksınız ama hala evlendimden beri nufus kagıdını değiştircem bi türlü degiştiremedim di . .Hatta gecen sene bugün nikahım kıyılmıştı onuda şimdi farkettim . .artık dogurcaz yakında işlemler icin gerekcek mecburen ..ama bugünün işini yarına bırakmamamk gerekiyormus onu anladım yaniii . .Herkes nasıl iyimi akşama doktorda randevum var 18:30 da bakalım merakla bekliyorum gitmeyi . .ve en kötüsüde yarın akşama kadar mesai olması tabi parasız mesai bu idari personele para yok (kafamçokkarıştı

offf yani sabahtan nufus dairesindeydim ..ihmalkarlıgımın sonuclarını ödemiş oldum tansyon ve yorgunluk ve sancı olarak bana döndü bu kosturmaca . . İnanmıycaksınız ama hala evlendimden beri nufus kagıdını değiştircem bi türlü degiştiremedim di . .Hatta gecen sene bugün nikahım kıyılmıştı onuda şimdi farkettim . .artık dogurcaz yakında işlemler icin gerekcek mecburen ..ama bugünün işini yarına bırakmamamk gerekiyormus onu anladım yaniii . .Herkes nasıl iyimi akşama doktorda randevum var 18:30 da bakalım merakla bekliyorum gitmeyi . .ve en kötüsüde yarın akşama kadar mesai olması tabi parasız mesai bu idari personele para yokmuş (

Hayırdır inşallah canım. Ne güzel rüyaymış öyle, sevindirmişim seni. :)
Ben de geçenlerde Bilge'yi görmüştüm. Yüzü yoktu ama bende de.
Bazen forum sayfaları falan da giriyor rüyama kaydirigubbakcemile3

ruyalaramiza daha neler girecek merak ediyom aynen bende göruyom dogum yaptigimi falan cok acayipp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…