2009 Aralık Anneleri

slm iki gündür kızımın cicileriyle uğraştım çok yorgunum bide erken diyodum yıka as topla ütüle derken baya yorulmuşum.ayaklarımın altı acıyo.çalışanlara Allah yardım etsin valla zor yaa.

ctesi crtesi kimse yok tabi.ben yine işteyim.yine herkese günaydınlar dileyim..sorunsıuz doğumlarımız olur inşallah.

Gunaydinlar bende geldim bugun . Uykusuzum cok fena aksam berbatti cok carpintim oldu Nefes almakta zorlaniyorum artik

Gunaydinlar bende geldim bugun . Uykusuzum cok fena aksam berbatti cok carpintim oldu Nefes almakta zorlaniyorum artik

çarpıntı çok fena oluyor burcu evet.. benim şuanda da var.. kansızlığım artarak devam eidyo benim.. her testte diğerinden biraz daha düşük eritrositlerim.. her sabah da burnum iki tarafta kılcak şekilde kanamış oluyor.. bu aralar hergün.. kansızlık başıma iş açacak korkuyorum.. pekmez mi yok sanki vaaar.. ama nerde öyle aklı balşında insan :mymeka:

doktor da çok üstüne düşmedi, sadece kan değerleri baya düşük diyor kıytırık bir draje yazıyor.. küçük şurupların çok etkil olduğuınu duydum du.. bu gidişimde çok iyi görüşücem.. allah korusun benden dolayı bebeğimin de iliğinde kanında bir sorun olmasın inşallah.. Allahım sana emanet.. kan dedinmi ilik dedin mi bana bişeyler oluyor.. kafamçokkarıştı

günaydın arkadaşlar. bu uyku sorunu sadece bende yokmuş demekki. bütün gece nerdeyse hiç uyumadım. üstüne sabah kalkıp işe gelmek resmen işkenceydiya. arkadaşlarbişey sorcam doğum öncesi izne ayrılanınız varmı ben haftaya ayrılacam 32. hafta oluyo. illa 32. haftaiçerisindemi olmak gerekiyo yoksa 33. haftanın başında da ayrılsak olurmu. çünkü tam ay sonuna geliyo bende kasımdan itibaren izinli olayım diyorum.

günaydın herkese.. kıslar bu kansızlık hepimiizn başının belası sanırım. bende aralık annesi olacaktım ama ikiz olunca kasımada allahın izni ile tabi dayanırlarsa ..

ben hamileliğimin başından beri demir hapı kullanıyorum katlanarak ama hep düşük kan değerlerim. iğne verdi doktroum biraz toparladı. ama en iyi yöntem aslında serum tedavisiymiş. ama nedense benim doktor ya önemsemiyor yada bildiği başka bişey var anlamış değilim..

bu arada gece yatarken çarpıntınız nefes darlığınız olursa solunuza yatmayı deneyin. kalp sola doğrı yattığınızda daha rahat oksijen pompalıyormuş ve böylece bebişede daha çok oksijen gidiyor sizxde rahatlıyorsunux biraz...

herkese ihyi hafta sonları. ben öyle arada uğruyorum umarım yırtık dondan fırlamıiş gibi olmuyorumdur:kedi:

bende bu ayın 31 i itibariyle izine çıkıyorum.. 31 inde tam 32+0 ım ondan önce gidip doktordan rapor alcam işte.. zemuszemus

yok canım ne yırtık donu.. arada bir uğrayanlar var çok..

günaydın sewgı pıtırcıklarııııııııımmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
herkes nasılmıs bakalımmmmm

oglumla bız ıyıyız sukur kahwaltı edıcez hazırlayıpp bı selam werıp kacıcam

Günaydın bugün buralar pek ıssız sessiz kalmmış ayol kimsecikler yok heralde . .Neysi bende akşam doktora gittim Allaha şükür şimdilik herhangi bişiy yok . .kalsyum ve kan ilacı yazdı . .dogum izni icin 31 ekimdi ama tatil oldugu icinde 2 kasım da gel dedi . .bakalım ben iznmi alcamda patronum yollıycakmı süpheli ..cunku bi arkadası doguma burdan kaldırmışlardı :))

bu doğum izinleri bütün işyerlerin korkulu rüyası gibi. benimde sorun çıkarıyorlar ama doktor kesinlikle ayrılacaksın diyo. neyaptam şaırdım valla rapor alıp 15 gündaha çalışsammı acaba diyorum. ama buseferde erken doğum felan olur Allah göstermesin vijdan azabından ölürüm herhalde. buarada canım senle aramızda 2 gün var ama benim doktorum 26 ekim diyo rapor tarihini nerdeyse 1 hafta erken değilmi bende 2 sinde gideyim diyorum tam olarak ozaman kaç haftalık oluyorum anlamadım 32 33 kafam karıştı vallakafamçokkarıştı

Sat ın ne yazarsan bakarız tam tarihine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…