Ben de uyuyamadım uyumak istiyoruuummm:sinifsinif:
Gunaydinlar bende geldim bugun . Uykusuzum cok fena aksam berbatti cok carpintim olduNefes almakta zorlaniyorum artik
günaydın arkadaşlar. bu uyku sorunu sadece bende yokmuş demekki. bütün gece nerdeyse hiç uyumadım. üstüne sabah kalkıp işe gelmek resmen işkenceydiya. arkadaşlarbişey sorcam doğum öncesi izne ayrılanınız varmı ben haftaya ayrılacam 32. hafta oluyo. illa 32. haftaiçerisindemi olmak gerekiyo yoksa 33. haftanın başında da ayrılsak olurmu. çünkü tam ay sonuna geliyo bende kasımdan itibaren izinli olayım diyorum.
günaydın herkese.. kıslar bu kansızlık hepimiizn başının belası sanırım. bende aralık annesi olacaktım ama ikiz olunca kasımada allahın izni ile tabi dayanırlarsa ..
ben hamileliğimin başından beri demir hapı kullanıyorum katlanarak ama hep düşük kan değerlerim. iğne verdi doktroum biraz toparladı. ama en iyi yöntem aslında serum tedavisiymiş. ama nedense benim doktor ya önemsemiyor yada bildiği başka bişey var anlamış değilim..
bu arada gece yatarken çarpıntınız nefes darlığınız olursa solunuza yatmayı deneyin. kalp sola doğrı yattığınızda daha rahat oksijen pompalıyormuş ve böylece bebişede daha çok oksijen gidiyor sizxde rahatlıyorsunux biraz...
herkese ihyi hafta sonları. ben öyle arada uğruyorum umarım yırtık dondan fırlamıiş gibi olmuyorumdur:kedi:
bende bu ayın 31 i itibariyle izine çıkıyorum.. 31 inde tam 32+0 ım ondan önce gidip doktordan rapor alcam işte.. zemuszemus
senin satın kaç canım bende 26 sında 32+0 olcam galiba. 31 hafta sonuna geliyo sende kasım başında al bence raporunu. doktorum bana 26 ekimden itibaren rapor vercem 1 hafta erken gibi geliyo bana doğumdan sonra 1 hafta geç gelirim değilmi. keşke aktarta bilsek doğum sonrasına ama benim dr izin vermiyo çalışmama. buarada kansızluktan bahsetmişsin canım bu sorun hepimizde var galiba banada draje verdi doktorum. siyah üzümye canım tam mevsimi iyigeliyo kansızlığı.
bu doğum izinleri bütün işyerlerin korkulu rüyası gibi. benimde sorun çıkarıyorlar ama doktor kesinlikle ayrılacaksın diyo. neyaptam şaırdım valla rapor alıp 15 gündaha çalışsammı acaba diyorum. ama buseferde erken doğum felan olur Allah göstermesin vijdan azabından ölürüm herhalde. buarada canım senle aramızda 2 gün var ama benim doktorum 26 ekim diyo rapor tarihini nerdeyse 1 hafta erken değilmi bende 2 sinde gideyim diyorum tam olarak ozaman kaç haftalık oluyorum anlamadım 32 33 kafam karıştı vallakafamçokkarıştıGünaydın bugün buralar pek ıssız sessiz kalmmış ayol kimsecikler yok heralde . .Neysi bende akşam doktora gittim Allaha şükür şimdilik herhangi bişiy yok . .kalsyum ve kan ilacı yazdı . .dogum izni icin 31 ekimdi ama tatil oldugu icinde 2 kasım da gel dedi . .bakalım ben iznmi alcamda patronum yollıycakmı süpheli ..cunku bi arkadası doguma burdan kaldırmışlardı :))
bu doğum izinleri bütün işyerlerin korkulu rüyası gibi. benimde sorun çıkarıyorlar ama doktor kesinlikle ayrılacaksın diyo. neyaptam şaırdım valla rapor alıp 15 gündaha çalışsammı acaba diyorum. ama buseferde erken doğum felan olur Allah göstermesin vijdan azabından ölürüm herhalde. buarada canım senle aramızda 2 gün var ama benim doktorum 26 ekim diyo rapor tarihini nerdeyse 1 hafta erken değilmi bende 2 sinde gideyim diyorum tam olarak ozaman kaç haftalık oluyorum anlamadım 32 33 kafam karıştı vallakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?