19 mart canımyaSat ın ne yazarsan bakarız tam tarihine ..
19 mart canımya
19 mart canımya
günaydın şekeerler ,nasılsınız nefes alamamanın dışında..aynı sorun ben de 2,5 haftadır var..dr. başın yastık yardımı ile yukarıda olsun demişti ama nafile...kasığıma bi anda sanki kramp giriyo ne yukarı çekebiliyorum bacağımı ne hareket ettirebiliyorum..ama geçen haftadan sonra razıyım ben böyle dayanmaya ...oğluşum zamanında gelsinde ...geçen haftaya kadar kızıyordum poposunu ısırcam yok gelsin soracağım ona ama bendeki durumdan dolayı kalmak için ne mücadeleler verdiğini okudum ve dr. dan öğrendim o yüzden kızmıyorum artık ona :))))
bu arada ben de üşüme duyusu kaynboldu kıslar yaa sizde de öyle mi millet üşüyoo ben ohh nefes alıyorum diyorum...niye kii
Ben bugunlerde artik sanci filan hissetmeye basladim. Dinlenmeye calisiyorum firsat buldukca ama o kadar da is var .
Ben normalde asla corapsiz ve terliksiz gezmem son gunlerde hic giyemiyorum . Daral geliyo dedikleri bu olsa gerek.
ay sancılar ıcın erken gulum yaaaaa
bu bebkelr bıze neler edıyolar
benımde kafrnım serlesıp duryo dr gıttım normal dedı herseye
hos sadece nst sonucuna gore dedı ultrasona gırmedımmafoldumben
Ben 34.Haftayim erken degil . Doktoru da aradim zaten . Kasilmalarin olabilir filan dedi .Zaten surekli degil.
Dikkat: Braxton-Hicks kasılmaları (hazırlayıcı kasılmalar) bu haftadan itibaren biraz sıklaşabilir. Bu kasılmalar gerçek doğum sancılarının aksine kısa sürerler, düzensizdirler ve genellikle sizde büyük bir rahatsızlığa neden olmazlar. Rahim kasları bu şekilde antrenman yapmakta ve bebeğiniz miyadına geldiğinde 10 dakikada üç kez gelen ve yaklaşık 50 saniye süren gerçek doğum kasılmalarına dönüşmektedirler.
yani ozaman 2 kasımda da alabilirim demi canımya. bu doktor niye bukadar ısrar etti anlamadım. 26 sından ay sonuna kadar 5 günklük maaş kesintim de oluyo nerden baksan 150 200 tl para onla bebişime bişeyler alırım. doğumdan sonrada 1 hafta geç gelmiş olurum hem. sağol ilgilendiğin için canım.29 ekim bitiş tarihin yani 30 ekimde izin alman gerekir tabi buyuk ihtimal tatil olcagından sende kasım 2 pazartesiye sarkıyosun . .29 ekim senin 31 + ...ları doldurdugun gün yani 29 ekim ... 29 ekimden sonra 32 + 0 lara başlıyorsun iznini bu sürecte alman gerekiyor o yuüzeden kasım 2 .. :CüvCüv:
şafak aynı desene canım. Allah nasip ederse kızım olacak. senin neyin olacak.benımde 19 mart fizer senınkin cinsiyeti ne
e normal secılcım hormonlarımız bızle dalga gecıyo
bende mıllet usurken terlıyom
terlerkende usuyom
ıkı gun once usuyodum sımdı ıse terlıyorum
ayyyy
kayınpederımde ıstanbula gecmıs bız sıwasa gıtsınde esıma rtık yanıma gelsınd ıye beklerken adam karısının yanına gıtmıs haber bıle wermeden ya
bıde benı arıyolar bebege alıswerıs yapcaz sende bıse ıstıyonmu dıye
hıc bıse ıstemem ben esım gelınce bakıp oyle alıcam dedım
akıllarına yenı geldı bı torunları olacagı ya
hıc bıselerını ıstemıyorum hıc
Ben bugunlerde artik sanci filan hissetmeye basladim. Dinlenmeye calisiyorum firsat buldukca ama o kadar da is var .
Ben normalde asla corapsiz ve terliksiz gezmem son gunlerde hic giyemiyorum . Daral geliyo dedikleri bu olsa gerek.
ya ara ara kasılmalar normal yalancı kasılmalar doguma hazırlık ıcın bılıyorumm sekerım
sancı deyınce ben dırek baska bısey dusundumalkisalkisalkis
e normal secılcım hormonlarımız bızle dalga gecıyo
bende mıllet usurken terlıyom
terlerkende usuyom
ıkı gun once usuyodum sımdı ıse terlıyorum
ayyyy
kayınpederımde ıstanbula gecmıs bız sıwasa gıtsınde esıma rtık yanıma gelsınd ıye beklerken adam karısının yanına gıtmıs haber bıle wermeden ya
bıde benı arıyolar bebege alıswerıs yapcaz sende bıse ıstıyonmu dıye
hıc bıse ıstemem ben esım gelınce bakıp oyle alıcam dedım
akıllarına yenı geldı bı torunları olacagı ya
hıc bıselerını ıstemıyorum hıc
nefesimi o kadar zor alıyorum ki anlatamam kızlar.. mafoldumben Allahım yardım et
HERKESE SELAMLARRR opuyorumnanaktan
DUN ANNEME GELDIM KIZLAR BI KAC GUN ANNEMDE KALIYIM DEDİM,
EŞİMDE İŞİ İCABI SEHIR DISINDA
ANNEMDE TUTMUŞ MİSAFİR CAGIRDI AMAANN HİÇ DE HALIM YOK..
BU ARADA BEZ NUMUNELERİ GELIYO TEKER TEKER...
SİZ DE İSTEYIN BENCE HEMEN GONDERIYOLAR,BEN SAHSEN BEZE HALA KARAR VEREMEMİŞTİM..
nefesimi o kadar zor alıyorum ki anlatamam kızlar.. mafoldumben Allahım yardım et
tamamen herşeyimiz değişti varya göğsümde ve gerdanımda bile "ben" çıktı yuh yaniiii....bu arada annesiz yapılan bebek alışverişlerine gıcık oluyorummm...anne onu almak isteyecek mi beğenecek mi soran yok hayret bişi yaaaaaaaa..asabiye baladım ben yineee...........kötükedihüso
ne düşündün canımmm
VALLA AL BENDEN DE O KADAR ARZU
AYRICA KARNIM AGRIYO,MİGDEM BULANIYO Bİ TUHAFIM BUGUN :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?