2009 Aralık Anneleri

evet bende istiycem pazartesi ama, kullanmadan nasıl anlıycaksın ki zaten????

Kızlar ben bugün doğum izinine ayrılıyorum hepimizin sağlıklı bebişlerini kucaklarımıza almamız dileğiyle :)biraz devrik old.galiba ama kafam çok karışık yerime yeni eleman alındı ama yine 1 eksik var kızlar sizce işverenle bugünmü konuşayım dğumdan sonramı nasıl konuşayım ne diyeyim bana yardım edermisiniz*?

CANIM INSALLAH HEPIMIZDE SAGLIKLI SIHHATLI ALIRIZ BEBISLERIMIZI SENDE KENDINE IYI BAK AMA ISVERENLE KONUSUP KONUSMAYACAGIN KONUSUNDA BEN BILEMEM CALISMIYORUM CUNKU HAYIRLISI OLSUN :gitme:

sanada hayırlı ve sağlıklı kolay doğumlar. işyerinden memnunsan onlarda senden memnun ise bence mutlaka konuş. bu devirde memnun olacağımız iş bulmak çok zor. doğum iznini doğumdan sonraya aktarma şansın olsaydı belki geridönüşün daha kolay olurdu çünkü bebeğin 3 4 aylık olurdu. ama şimdi ayrılman yeniden işe başladığında çok zorlanmana neden olur herhalde. tabi yinede sen bilirsin. buarada kaçıncı haftanda izin kullanıyosun gerçi onu yazmamışsın. bende 32 de ayrılacam ama benim doktorum çalışmama izin vermiyo. doğumdan sonrada iznim bitince gelcem kısmetse beni idareedeceklrini söylüyorlar baklaım.

Benimde 32.hafta canım ama dr.izin vermiyo aynıyız bu konuda...ne diyeyim mesai sati bitiminde bilmiyorum ilk hamileliğimd geri dönücemi söylemiştim nasip demişlerdi ama şuan ne diyeyim nabayım nasıl başlayım bilmiyorum oooooooof kızlar ne zormuşya...

slm kızlar bende artık dogum iznindeyim:lepi: bugün dr umuza gittik 2 kg olmuşuz herşey yolunda ben de 14 kilo aldım maşallah hep 49 kiloydum hayatımda ilk defa bu kadar kiloluyum:sm_cool:

slm kızlar bende artık dogum iznindeyim:lepi: bugün dr umuza gittik 2 kg olmuşuz herşey yolunda ben de 14 kilo aldım maşallah hep 49 kiloydum hayatımda ilk defa bu kadar kiloluyum:sm_cool:

MASALLAH CANIM BEBEGINEDE SANADA ILK DEFA KILO ALDIGINA SEVINEN BIRINI GÖRUYOM kaydirigubbakcemile3

bugun bende nefes alamıyorum,,bı yandan da kulagım tık tık atıyoo,,gıcık oldum

EVET BENIM DE ZAMAN ZAMAN KULAK CINLAMALARIM OLUYO TUHAF BI SEKILDE
DOKTOR DEMIR EKSIKLIGINDEN DEDİ
DEMİR İLAÇLARIDA MAHVEDİO VALLA MİDEMİ NAPIYIM OFFF :sinifsinif:

Çok şiştim ben ya bir kaç gündür karnım aşırı şişti çokk rahatsızım ayaklarım da şişmiş kocaman yeni farkettim:sinifsinif:

herkese gunaydınnnn

nasılsıznız kuzucuklarrr

kımsecıkler yok tabı pazar pazarkaydirigubbakcemile3

BUGUN KOCALARLA EVDE KEYF YAPMA GUNU
BENIM GIBILER HARııÇÇ TABıı :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…