HERKESE SELAMLARRR opuyorumnanaktan
DUN ANNEME GELDIM KIZLAR BI KAC GUN ANNEMDE KALIYIM DEDİM,
EŞİMDE İŞİ İCABI SEHIR DISINDA
ANNEMDE TUTMUŞ MİSAFİR CAGIRDI AMAANN HİÇ DE HALIM YOK..
BU ARADA BEZ NUMUNELERİ GELIYO TEKER TEKER...
SİZ DE İSTEYIN BENCE HEMEN GONDERIYOLAR,BEN SAHSEN BEZE HALA KARAR VEREMEMİŞTİM..
Kızlar ben bugün doğum izinine ayrılıyorum hepimizin sağlıklı bebişlerini kucaklarımıza almamız dileğiyle :)biraz devrik old.galiba ama kafam çok karışık yerime yeni eleman alındı ama yine 1 eksik var kızlar sizce işverenle bugünmü konuşayım dğumdan sonramı nasıl konuşayım ne diyeyim bana yardım edermisiniz*?
sanada hayırlı ve sağlıklı kolay doğumlar. işyerinden memnunsan onlarda senden memnun ise bence mutlaka konuş. bu devirde memnun olacağımız iş bulmak çok zor. doğum iznini doğumdan sonraya aktarma şansın olsaydı belki geridönüşün daha kolay olurdu çünkü bebeğin 3 4 aylık olurdu. ama şimdi ayrılman yeniden işe başladığında çok zorlanmana neden olur herhalde. tabi yinede sen bilirsin. buarada kaçıncı haftanda izin kullanıyosun gerçi onu yazmamışsın. bende 32 de ayrılacam ama benim doktorum çalışmama izin vermiyo. doğumdan sonrada iznim bitince gelcem kısmetse beni idareedeceklrini söylüyorlar baklaım.Kızlar ben bugün doğum izinine ayrılıyorum hepimizin sağlıklı bebişlerini kucaklarımıza almamız dileğiyle :)biraz devrik old.galiba ama kafam çok karışık yerime yeni eleman alındı ama yine 1 eksik var kızlar sizce işverenle bugünmü konuşayım dğumdan sonramı nasıl konuşayım ne diyeyim bana yardım edermisiniz*?
slm kızlar bende artık dogum iznindeyim:lepi: bugün dr umuza gittik 2 kg olmuşuz herşey yolunda ben de 14 kilo aldım maşallah hep 49 kiloydum hayatımda ilk defa bu kadar kiloluyum:sm_cool:
MASALLAH CANIM BEBEGINEDE SANADA ILK DEFA KILO ALDIGINA SEVINEN BIRINI GÖRUYOM kaydirigubbakcemile3
bugun bende nefes alamıyorum,,bı yandan da kulagım tık tık atıyoo,,gıcık oldum
şafak aynı desene canım. Allah nasip ederse kızım olacak. senin neyin olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?