2009 Aralık Anneleri

arkadaslar neden bu kadar erken izne ayriliyorsunuz? ben son haftaya kadar calismayi dusunuyorum. devlet mi bu sekilde uygun goruyor? maasinizi almaya devam edecek misiniz? dogum sonrasi izinleriniz ne kadar?

:sm_confused:

Kanunen hakkımız var Türkiye'de doğumdan önce 8 hafta ve doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere 16hafta ücretli izin hakkı var.

ıstenirse ve doktor raporuyla çalışılmasında sakınca olmadığı ispatlanırsa 3hafta kalana kadar çalışılıp kalan 5hafta doğumdan sonraki döneme aktarılabiliyor

günaydın annecikleeeeeerrrrrrr[kaydirigubbakcemile2:sm_cool::dance:

hepinize güzel
mutlu
huzurlu
ağrısız
sancısız
bir hafta diliyorumhihoyyyt

ben iyiyimde öykü çok yaramaz oldu kıslar
gece yarıları beni tekmeleri ile uyandırıp sonra 1 saate yakın uyutmuyor yaramaz.

dün gece yine 3 civarı uynaıp beni 4 lere kadar uyutmadı mercimeğim.:kedi:

sizler nasılsınız? haftasonunuz nasıl geçti?/COLOR]

günaydınn hayırlı haftalar kızlar..
bilge merhaba cnm ben 100 grlık yüklemeyi yaptıramadım yarısında bırakmak zorunda kaldık 1haftadır diyetteyim bakalım yarın tokluk şekerime bakılcak hakkımızda hayırlısı tatlısız hayat zormuşkaydirigubbakcemile3 senin nası gidiyor?

bilgecim günaydın

canım arkadaşım nasıl oldun?:1hug:
keyifler nasıl?

günaydın canım :1hug:
iyi diyelim iyi olsun meralcim ama hiç de iyi hissetmiyorum kendimi
o kadar bezgin o kadar halsizim ki anlatamam... benim yükselmeye meyilli tansiyonum düşük seyrediyor (başkalarına göre son derece güzel olan 10'a 6 benim bünyem için sersemletici etkide de) o da perişan ediyor belim tutmuyor sırtım zaten benim değil... bitik hissediyorum kendimi ama allaha bin şükür bebeğim iyi ben iyiyim opuyorumnanaktan

günaydın merhaba
verdikleri diyette vücuda yeterli olacak kadar şeker olduğundan pek zorlanmıyorum açıkçası ama özellikle çikolata gördüğümde yutkunmadan geçebildiğimi söyleyemeyeceğim... her şey bir yana çikolata aşeriyorum resmen :sinifsinif: ki manyağı da değilimdir çikolatanın aslında :kedi:

ya benim diyetten şekerin ş si bile yok akannehir sadece çok canın tatlı bişi isterse dedi sakarin tarzı bişi yazdı açık çayını onla içersin dedi. sende ne var şekerli? ben çikolata manyağı olduğum için deli gibi vücudum arıyor

şekerli bir şey bende de yok ama yediğimiz ekmek ve türevlerinde, meyvelerde var şeker... esasen vücuda gerekli olan yararlı şekeri yararlı olduğu miktarda alıyoruz yani

bilgecim doğum iznine çıkmayı düşünmüyormusun canım
bence evde kalıp istirahat etmen senin için daha iyi olacak gibi hı ne dersinCADIARZU
tansiyon olayı ciddi çünkü:1no2:

bilgecim doğum iznine çıkmayı düşünmüyormusun canım
bence evde kalıp istirahat etmen senin için daha iyi olacak gibi hı ne dersinCADIARZU
tansiyon olayı ciddi çünkü:1no2:

hep sonrasını düşünüyorum be meralcim kıyamıyorum el kadar bebeyi bırakıp işe dönmeye... zaten çıkayım desem bugün 30+4teyim yani 1,5 hafta daha var en az ama ben de bilmiyorum nasıl olacak... şimdi ölçtüm 13-7 gayet iyi hatta yükseğe dönmüş tansiyonum fisfisfis kafayı yiycem evde yükseltemediğim şey işte düşmüyor kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…