BUGUN KOCALARLA EVDE KEYF YAPMA GUNU
BENIM GIBILER HARııÇÇ TABıı :sinifsinif:
BUGUN KOCALARLA EVDE KEYF YAPMA GUNU
BENIM GIBILER HARİİÇÇ TABİİ :sinifsinif:
günaydın arkadaşlar. bu uyku sorunu sadece bende yokmuş demekki. bütün gece nerdeyse hiç uyumadım. üstüne sabah kalkıp işe gelmek resmen işkenceydiya. arkadaşlarbişey sorcam doğum öncesi izne ayrılanınız varmı ben haftaya ayrılacam 32. hafta oluyo. illa 32. haftaiçerisindemi olmak gerekiyo yoksa 33. haftanın başında da ayrılsak olurmu. çünkü tam ay sonuna geliyo bende kasımdan itibaren izinli olayım diyorum.
Kanunen hakkımız var Türkiye'de doğumdan önce 8 hafta ve doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere 16hafta ücretli izin hakkı var.
günaydın
bilgecim günaydın
canım arkadaşım nasıl oldun?:1hug:
keyifler nasıl?
günaydınn hayırlı haftalar kızlar..
bilge merhaba cnm ben 100 grlık yüklemeyi yaptıramadım yarısında bırakmak zorunda kaldık 1haftadır diyetteyim bakalım yarın tokluk şekerime bakılcak hakkımızda hayırlısı tatlısız hayat zormuşkaydirigubbakcemile3 senin nası gidiyor?
günaydın merhaba
verdikleri diyette vücuda yeterli olacak kadar şeker olduğundan pek zorlanmıyorum açıkçası ama özellikle çikolata gördüğümde yutkunmadan geçebildiğimi söyleyemeyeceğim... her şey bir yana çikolata aşeriyorum resmen :sinifsinif: ki manyağı da değilimdir çikolatanın aslında :kedi:
ya benim diyetten şekerin ş si bile yok akannehir sadece çok canın tatlı bişi isterse dedi sakarin tarzı bişi yazdı açık çayını onla içersin dedi. sende ne var şekerli? ben çikolata manyağı olduğum için deli gibi vücudum arıyor
günaydın canım :1hug:
iyi diyelim iyi olsun meralcim ama hiç de iyi hissetmiyorum kendimi
o kadar bezgin o kadar halsizim ki anlatamam... benim yükselmeye meyilli tansiyonum düşük seyrediyor (başkalarına göre son derece güzel olan 10'a 6 benim bünyem için sersemletici etkide de) o da perişan ediyor belim tutmuyor sırtım zaten benim değil... bitik hissediyorum kendimi ama allaha bin şükür bebeğim iyi ben iyiyim opuyorumnanaktan
bilgecim doğum iznine çıkmayı düşünmüyormusun canım
bence evde kalıp istirahat etmen senin için daha iyi olacak gibi hı ne dersinCADIARZU
tansiyon olayı ciddi çünkü:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?