2009 Aralık Anneleri

şekerli bir şey bende de yok ama yediğimiz ekmek ve türevlerinde, meyvelerde var şeker... esasen vücuda gerekli olan yararlı şekeri yararlı olduğu miktarda alıyoruz yani

doğru diyorsun cnm sanırım bana yetmiyor okadar şeker:kedi:

bilge cnm tansiyonun işte sinirden yükselio olmasın ortam gerginse:uhm:

günaydınlaaaar
geçmiş olsun bilgecim

günaydın canım opuyorumnanaktan teşekkür ederim

günaydın opuyorumnanaktan

doğru diyorsun cnm sanırım bana yetmiyor okadar şeker:kedi:

bilge cnm tansiyonun işte sinirden yükselio olmasın ortam gerginse:uhm:

ya bakma ben de kendimi bıraksam şeker ve türevi neler götürürüm de... oğluşumun sağlığı açısından yememem lazım diyerek frenliyorum kendimi yoksa bütün gün aklımda ne tarifler dolaşıyo kaydirigubbakcemile3

yooo pek gergin sayılmaz ama tabii işte olmak istemiyorum evde olup oğluşumun keyfini sürmek istiyorum o etkiliyordur muhtemelen... neyse bakalım elbet düzene gircez akannehir

sende haklısın canım
bende öyleyim mesela
el kadar yavruyu bırakmayayım diye 37. haftaya kadar çalışıcam diyorum ama bakalım kısmet tabi
bu haftayı atlatırsam önümüzde hafta pazartesi-salıdan sonra şirket tatil yapıcak 3 gün+2 haftasonu ile birikte 5 gün yapıyor.

ondan sonraki 2 haftada çalışırsam (kasım'ın ilk iki haftası yani) 7 haftayı bulacağım ama kızım izin verirse tabi.

valla sağlığın önemli canım
önce kendini ve kuzunu göz önüne al.
olmadı en kötüihtimalle umarım böyle bir ihtimal hiç olmasın:Saruboceq: rapor alırsın canımcım.

günaydınlaaaar
geçmiş olsun bilgecim
günaydın öznuuuuurrrrrr

günaydın arzu

gunaydınlarrr...herkese guzel bı hafta dılerız oglum we ben..

dun aksam telefonda esımle konusurken oglum zıp zıp zıpladı

1 e kadar oynadı sonra yattım sabahta 7 bucukta uyandı

ama su an sag bobregımden karnıma bı agrı yayılıyo

we oglum sessız su ana.s.

meralcim ben de öyle düşünüyorum baktım daha ağırlaştım tükürürüm içine deyip 8 hafta kala çıkarım... hiçbir şey ve hiç kimse oğluşumla benden daha önemli değil şu anda... sonrasında da ücretsiz izin vs bir hal çaresi düşünürüz artık
rapor işini ben de düşünüyorum da geçen hafta 1,5 gün rapor aldım bir tafra bir surat (ki normalde benim işyerim çok anlayışlıdır bu konularda) anlamadım ve gerildim acayip...

günaydın kızlar dün bütün gün oğluşumun her bi şeyini yıkadım. kaç makine etti bilmiyorum valla sabah başladım yatana kadar bi yıka bi as şeklinde geçti :) o minnacık şeyleri asarken söylediklerimi bi duyan olsa deli der heralde bana, hele çoraplarla yaşadığımız aşk :) yarın da annemle 1-2 arkadaşı gelecekler ütüye, dolabını yerleştireceğim, sonra çantamı da hazırlıyım diyorum ne olur ne olmaz.

günaydın
benim de sol yanım iğneler batıyor gibi oluyordu dün daha da genişliyoruz herhalde

günaydın
darısı başıma ben de istiyorum yıkamak ütülemek yerleştirmek ama daha ortada oda ve mobilya yok :sinifsinif:

Günaydın herkeşlereeee . . . . Kızlar eşim gececi bu hafta ve dün gece yoktu yeni bi iş bu ve alışmaya calışyıorum hemen hemen her saat uyanıyorum tıkırtı dahi duysam yani . .sersefil perşan bi uyku modu zaten sanki çok rahat uyuormusum gibi bide bu ekleniyor oyyyy yaniii . .sabah 5 de kalktım sonunda cihan ünal ve harika avcının bi filmi vardı onu seyrettim ..sanırım kafayı yiyorum . .:teytey: Bu arada gecende doktora gittigimde bebişim henüz dönmemiş dimdik duruyomuş ..zaten bebecikim benim hiç olması gerektiği gibi durmadı ki yaff başlarda aşagıdaydı neyse doktor sezeryan olur boyle giderse dedi ..onun haricinde çok şükür iyiyiz ..

aaa bende doktora gittim c.tesi
kızım 2077 gr olmuş vee 44 cm raporumuzu hazırlaması için evraklarımızı da verdik
duruşuda doğum pozisyonuymuş bundan sonrada değişmez dedi bakalım.

Sevindim canım ya bende hep normal doğum istiyorum ama artık hayırlısı ..Gerci doktor daha dönebilir zaman var dedi ama bilmiyorum artık hayırlısı ne ise oyle olsun heerkes için . .

Sevindim canım ya bende hep normal doğum istiyorum ama artık hayırlısı ..Gerci doktor daha dönebilir zaman var dedi ama bilmiyorum artık hayırlısı ne ise oyle olsun heerkes için . .

hayırlısı canım hepimiz için bende normal istiyorum ama diretmem asla normal olsun diye hangisi saha iyi olacaksa artık

valla kusura bakmasınlar
ne gersinler ne de gerilsinler
yapacak birşey yok
biz can taşıyoruz ve hakkımız olan raporuda alır istediğimiz zamanda yatarızvereliniortak

sen kendini ve yavrunu hiiiiiiiiiiiç germe bilgecim
zaten hassas dönemiz hiç kusura bakmasınlar:1hug:

baktın şartlar senin ve oğluşun için zorlaştı alır raporu çekilirsin köşenea.s

bende biraz ücretsiz inin birazda yıllık izin alırım diye düşünüyorum
bakalım hayırlısı canım.

yeterki sen canını sıkma
moralini bozma canım:1hug:

iyi günlerde sağlıcakla giysin yavrun annesi:CüvCüv:

günaydın
tatlım zamanla nerelere alışmıyorki insan
eşinin bu gece işinede alışırsın tabe
yeterki sağlık olsun:teselli:

kızım 2077 gr olmuş vee 44 cm raporumuzu hazırlaması için evraklarımızı da verdik
maşallah maşallah kızına öznurcum

gunaydın
burcu öglene kdr yok merak etmeyın
geçmişe bakıp geliyrm

günaydın pelincima.s.

burcu neden yok peki onuda yazsaydın beri:jeyyar:

maaşallah kızına öznurcum.. yerim ben bu bizim mniklerimiziı.. bende cumartesi sepet aldım bebeğime çok güzel bir sürü eksiğinide aldım.. daha da var tabi..

resim koyarım yarın filan.. moralim çok bozuk, bugün size pekk katılmam ben, kimsenin de keyfini kaçırmayayım.. çarpıntı da cabası,

süt/yoğurt saati hanımlar

Patronum geldi içemiycem adam beni habire bişeyler yerken göruyo yaff . .utanıyorum artık birazdan gider ozaman içerim artık ..soylesı çok ayıp ama mide asitlerim yusunden bu sabah yedıklerımde artık benle degıl lavabodalar ..yaa arkadaşlar benım çok fena midem surekli asit durumunda canım çok yanıyo aglamak istıyorum oyle olunca . .mide ilacım renne kulanyorum ama başka bi çozumu yokmu ..süt demeyin onuda içiyorum . .laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…