şekerli bir şey bende de yok ama yediğimiz ekmek ve türevlerinde, meyvelerde var şeker... esasen vücuda gerekli olan yararlı şekeri yararlı olduğu miktarda alıyoruz yani
günaydınlaaaar
geçmiş olsun bilgecim
günaydın
doğru diyorsun cnm sanırım bana yetmiyor okadar şeker:kedi:
bilge cnm tansiyonun işte sinirden yükselio olmasın ortam gerginse:uhm:
bilgeee burcu nerde görünmüyo
sende haklısın canımhep sonrasını düşünüyorum be meralcim kıyamıyorum el kadar bebeyi bırakıp işe dönmeye... zaten çıkayım desem bugün 30+4teyim yani 1,5 hafta daha var en az ama ben de bilmiyorum nasıl olacak... şimdi ölçtüm 13-7 gayet iyi hatta yükseğe dönmüş tansiyonum fisfisfis kafayı yiycem evde yükseltemediğim şey işte düşmüyor kafamçokkarıştı
günaydın öznuuuuurrrrrrgünaydınlaaaar
geçmiş olsun bilgecim
günaydın
sende haklısın canım
bende öyleyim mesela
el kadar yavruyu bırakmayayım diye 37. haftaya kadar çalışıcam diyorum ama bakalım kısmet tabi
bu haftayı atlatırsam önümüzde hafta pazartesi-salıdan sonra şirket tatil yapıcak 3 gün+2 haftasonu ile birikte 5 gün yapıyor.
ondan sonraki 2 haftada çalışırsam (kasım'ın ilk iki haftası yani) 7 haftayı bulacağım ama kızım izin verirse tabi.
valla sağlığın önemli canım
önce kendini ve kuzunu göz önüne al.
olmadı en kötüihtimalle umarım böyle bir ihtimal hiç olmasın:Saruboceq: rapor alırsın canımcım.
gunaydınlarrr...herkese guzel bı hafta dılerız oglum we ben..
dun aksam telefonda esımle konusurken oglum zıp zıp zıpladı
1 e kadar oynadı sonra yattım sabahta 7 bucukta uyandı
ama su an sag bobregımden karnıma bı agrı yayılıyo
we oglum sessız su ana.s.
günaydın kızlar dün bütün gün oğluşumun her bi şeyini yıkadım. kaç makine etti bilmiyorum valla sabah başladım yatana kadar bi yıka bi as şeklinde geçti :) o minnacık şeyleri asarken söylediklerimi bi duyan olsa deli der heralde bana, hele çoraplarla yaşadığımız aşk :) yarın da annemle 1-2 arkadaşı gelecekler ütüye, dolabını yerleştireceğim, sonra çantamı da hazırlıyım diyorum ne olur ne olmaz.
Sevindim canım ya bende hep normal doğum istiyorum ama artık hayırlısı ..Gerci doktor daha dönebilir zaman var dedi ama bilmiyorum artık hayırlısı ne ise oyle olsun heerkes için . .
gunaydın
burcu öglene kdr yok merak etmeyın
geçmişe bakıp geliyrm
valla kusura bakmasınlarmeralcim ben de öyle düşünüyorum baktım daha ağırlaştım tükürürüm içine deyip 8 hafta kala çıkarım... hiçbir şey ve hiç kimse oğluşumla benden daha önemli değil şu anda... sonrasında da ücretsiz izin vs bir hal çaresi düşünürüz artık
rapor işini ben de düşünüyorum da geçen hafta 1,5 gün rapor aldım bir tafra bir surat (ki normalde benim işyerim çok anlayışlıdır bu konularda) anlamadım ve gerildim acayip...
iyi günlerde sağlıcakla giysin yavrun annesi:CüvCüv:günaydın kızlar dün bütün gün oğluşumun her bi şeyini yıkadım. kaç makine etti bilmiyorum valla sabah başladım yatana kadar bi yıka bi as şeklinde geçti :) o minnacık şeyleri asarken söylediklerimi bi duyan olsa deli der heralde bana, hele çoraplarla yaşadığımız aşk :) yarın da annemle 1-2 arkadaşı gelecekler ütüye, dolabını yerleştireceğim, sonra çantamı da hazırlıyım diyorum ne olur ne olmaz.
günaydınGünaydın herkeşlereeee . . . . Kızlar eşim gececi bu hafta ve dün gece yoktu yeni bi iş bu ve alışmaya calışyıorum hemen hemen her saat uyanıyorum tıkırtı dahi duysam yani . .sersefil perşan bi uyku modu zaten sanki çok rahat uyuormusum gibi bide bu ekleniyor oyyyy yaniii . .sabah 5 de kalktım sonunda cihan ünal ve harika avcının bi filmi vardı onu seyrettim ..sanırım kafayı yiyorum . .:teytey: Bu arada gecende doktora gittigimde bebişim henüz dönmemiş dimdik duruyomuş ..zaten bebecikim benim hiç olması gerektiği gibi durmadı ki yaff başlarda aşagıdaydı neyse doktor sezeryan olur boyle giderse dedi ..onun haricinde çok şükür iyiyiz ..
maşallah maşallah kızına öznurcumaaa bende doktora gittim c.tesi
kızım 2077 gr olmuş vee 44 cm raporumuzu hazırlaması için evraklarımızı da verdik
duruşuda doğum pozisyonuymuş bundan sonrada değişmez dedi bakalım.
gunaydın
burcu öglene kdr yok merak etmeyın
geçmişe bakıp geliyrm
aaa bende doktora gittim c.tesi
kızım 2077 gr olmuş vee 44 cm raporumuzu hazırlaması için evraklarımızı da verdik
duruşuda doğum pozisyonuymuş bundan sonrada değişmez dedi bakalım.
süt/yoğurt saati hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?